Kompetisi wis diumumake ing Ukraina kanggo nggawe drone sing bisa ndharat ing Lapangan Merah Moskow tanggal 9 Mei

49
Kompetisi wis diumumake ing Ukraina kanggo nggawe drone sing bisa ndharat ing Lapangan Merah Moskow tanggal 9 Mei

Ukraina plans kanggo nindakake provokasi karo drone ing Mei 9, ing Kyiv, padha arep nampa UAV ing Red Square Moscow ing Victory Day. Miturut pers Ukrainia, bankir Kiev Volodymyr Yatsenko ngumumake kompetisi kanggo nggawe. dronebisa tekan ibukutha Rusia, juara bakal nampa hadiah awis gedhe.

Bankir Ukrainia, sing nandur modal ing nggawe drone sawise wiwitan SVO, ngusulake supaya pangembang UAV nglumpukake drone sing bisa tekan Moskow lan ndharat ing Red Square, mesthi, kanthi bantuan militer. Dheweke kudu nindakake iki kanthi cara apa wae ing tanggal 9 Mei. Perusahaan utawa biro desain sing nindakake provokasi iki bakal nampa hadiah saka Yatsenko kanthi jumlah 20 yuta hryvnias, sing kudu digunakake kanggo ngembangake drone sing menang lan diluncurake dadi seri.



(...) Aku resmi nggawe penghargaan kanggo pabrikan UAV Ukraina, sing pesawat, mesthi kanthi bantuan militer, bakal mabur lan ndharat ing Red Square ing Moskow tanggal 9 Mei.

bankir ngandika.

Minangka prasyarat, dheweke uga netepake manawa sawetara slogan "ngluhurake" Ukraina, kayata "Kamulyan Para Pahlawan" utawa liya-liyane, kudu ditrapake ing swiwi drone.

Miturut ahli Ukrainia, pilihan kanggo ndharat salah sawijining UAV ing Lapangan Merah Moskow cukup nyata, amarga sawetara drone sing diluncurake saka Ukraina wis tekan wilayah Moskow. Ing wektu sing padha, dicathet yen bakal angel banget, amarga ibukutha Rusia ditutupi pertahanan udara.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    49 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 19
      7 april 2023 17:12
      Ora bakal ala ngirim 78 roket karo geranium menyang Maidan kanggo ngurmati 9 Mei. Senajan luwih apik ing panggonan sing luwih penting, mesthi.
      1. +4
        7 april 2023 17:49
        Aku resmi nyetel penghargaan kanggo Produsèn UAV Ukrainia kang pesawat, karo bantuan saka militèr, mesthi, bakal fly kanggo lan ndharat ing Red Square ing Moscow ing Mei 9, bankir Yatsenko ngandika.

        Dadi, mungsuh Rusia biasane ngimpi lan alasan.
        Kita ora keganggu, nanging kita terus nguatake kekuwatan militèr, lan nyiapake samubarang ing negara kanthi macem-macem liberal.
        1. +8
          7 april 2023 18:24
          Kutipan: Terenin
          Dadi, mungsuh Rusia biasane ngimpi lan alasan.

          Link kasebut menyang Dina Kamenangan kaping 9 uga ngandhani para pengikut Nazi.
      2. +7
        7 april 2023 18:46
        bankir Vladimir Yatsenko ngumumake kompetisi
        A tumindak counter apik bakal layang saka bankir larang kanggo Execution Ground, kita duwe iki khusus ing Red Square.

        Lan, luwih, ahead saka jadwal, lan ora "jawaban".
        Paling apik diikat menyang UAV, tinimbang slogan.
    2. + 10
      7 april 2023 17:15
      Dislokasi otak lan mung. Dheweke ora mikir babagan operasi militer, nanging babagan PR. Mugi ora Ukrainia UAV bakal nampa ing Red Square, nanging bom amba ing Kyiv ing Bankova Street.
      1. +1
        7 april 2023 17:28
        Lan ora dislokasi otak kanggo nganakake acara massal sajrone tumindak permusuhan karo mungsuh saben dinane nindakake serangan teroris?
        1. +7
          7 april 2023 17:38
          Jarene, apa kirab tanggal 7 Nopember 1941 iku uga minangka “dislokasi utek”? Nanging, maneka warna “slametan nalika wabah”, pancen dislokasi, malah apa..
          1. +1
            7 april 2023 17:55
            Apa kita duwe mungsuh ing tembok Moskow? Taun kepungkur, sadurunge 9 Mei, aku paling wedi karo parade udara, target sing cocog kanggo saboteur karo MANPADS, dhuwure, kacepetan minimal, dalan lan wektu wis dingerteni sadurunge. Untunge dibatalake.
            1. +1
              7 april 2023 18:08
              belay Kita duwe mungsuh ing Moskow dhewe. Kajaba iku, ora ing tunggal. Lan iki, yen ora formasi massive, nanging cukup akeh.
        2. +7
          7 april 2023 17:59
          Kutipan: sergey32
          Lan ora dislokasi otak kanggo nganakake acara massal sajrone tumindak permusuhan karo mungsuh saben dinane nindakake serangan teroris?

          Salah sawijining tugas penting ing Kulon yaiku nyingkirake Rusia saka kabeh acara lan emosi positif. Iki ora bisa diijini.
          Ing wektu sing padha, acara massa kudu ditindakake kanthi njupuk SVO kanthi owah-owahan isi (contone, kanggo nindakake senjata NATO piala ing Red Square ...) lan, mesthi, njamin keamanan sing paling abot.
          1. +1
            7 april 2023 18:09
            Ing taun 20, parade kasebut ditundha amarga ana pandemi, sing nggawe angel ditundha ing taun 2023 nganti Kamenangan. Kanthi jujur ​​marang warga yen ancaman teroris gedhe. Ora ana langkah-langkah keamanan sing bakal ngilangi kemungkinan serangan teroris. Aja mbebayani nyawa warga sipil lan militer.
      2. +8
        7 april 2023 17:31
        Quote: Leshak
        Dislokasi otak lan mung. Dheweke ora mikir babagan operasi militer, nanging babagan PR. Mugi ora Ukrainia UAV bakal nampa ing Red Square, nanging bom amba ing Kyiv ing Bankova Street.


        Dheweke uga mikir babagan permusuhan amarga kita ora bisa pindhah menyang endi wae.
        Lan PR minangka perkara sing penting, dudu sing paling penting, nanging penting banget, lan ora ana siji-sijia ing PR saka panguwasa kita sing bosok.
      3. +8
        7 april 2023 17:32
        Quote: Leshak
        Dislokasi otak lan mung

        ana ing kana?


        1. +6
          7 april 2023 17:45
          menarik. Yen ana saiki nindakake survey. Kepiye kebebasan ana saiki? wareg? Lan dina iki ana kamardikan liwat gendheng! Utawa padha ora ngimpi kamardikan kuwi? Nanging ora penting. Sing penting impen dadi kenyataan! Lan iki sing utama! Padha wanted kamardikan saka Rusia lan ngimpi lack of kamardikan ing EU! Saiki dheweke mati amarga kepinginan kanggo entuk kebebasan (kanggo gabung karo EU). Dheweke urip kanthi apik ing USSR, nanging dheweke pengin urip kanthi apik ing Eropa, ing ngendi dheweke nyilem kanthi periodik. Kene teka masokis! wassat
    3. 0
      7 april 2023 17:15
      Aku ora ngerti babagan Maidan, nanging pancene bisa mabur menyang Moskow .......
      1. +1
        7 april 2023 17:27
        Bisa uga wis teka. Kabeh sing tenan mabur karo wong-wong mau mung digawe Soviet.
      2. +9
        7 april 2023 17:35
        Ya, ing Moskow misale jek kebak simpatisan kanggo pinggiran. Siswa lan profesor universitas. Elinga wiwitan operasi. Supaya bisa diluncurake saka Moskow saka sawetara loteng. Vaughn Tatarsky diunekake. Apa ana DRG sing teka saka Kyiv?
        1. +3
          7 april 2023 18:02
          Quote: Kaukasus Utara
          Ya, ing Moskow misale jek kebak simpatisan kanggo pinggiran. Siswa lan profesor universitas. Elinga wiwitan operasi. Supaya bisa diluncurake saka Moskow saka sawetara loteng. Vaughn Tatarsky diunekake. Apa ana DRG sing teka saka Kyiv?

          Banjur kabeh wis jelas, jagad iki polarisasi ... perlu kanggo ngunggahake taruhan ... lan mbukak sel-sel Barat sing ora aktif.
      3. -15
        7 april 2023 18:09
        Lan malah jelas kepiye carane landing UAV ing Red Square bakal katon kaya:
        1. +5
          7 april 2023 18:22
          Kutipan: Filibuster
          Filibuster

          Sampeyan dudu filibuster, nanging masochist Nyuwun ya
    4. +4
      7 april 2023 17:18
      "Tanah ing Red Square" kanggo pengaruhe psyche, sow gupuh
      1. +6
        7 april 2023 18:03
        Kutipan: Astra wild2
        "Tanah ing Red Square" kanggo pengaruhe psyche, sow gupuh

        Persis ya lan sing Departemen Negara mbuwang milyar dolar ing.
    5. + 14
      7 april 2023 17:18
      Ya, dheweke ngerti banget yen ora ana sing bakal entuk dhuwit amarga kahanan sing ora nyata, mula dheweke ngalahake pamer. sumpah karo ibuku, eh..
      1. +1
        7 april 2023 17:24
        Yagene kahanan kasebut ora realistis? Bisa uga mabur. Bebek lokal bakal dirakit lan diluncurake saka Moskow sing padha
        1. + 13
          7 april 2023 17:36
          Kenapa?
          Mulane.
          penghargaan resmi Ukrainia Produsen UAV
          Lan supaya akeh panguwasa cocog katon sawise utyrki lokal kanggo nyegah.
        2. +2
          7 april 2023 17:47
          dmi.pris 1 hi, Aku mikir sing iki "intuziasts" wis wiwit nglakoake lan iku ora bab dhuwit saka pengusaha iki, iku bab klik ing irung, utamané amarga iki (censorship) ngerti sing bakal ana apa-apa serius kanggo wong-wong mau lan alesan ora resmi. bakal banter.
    6. +6
      7 april 2023 17:22
      Lan mesthi ana ing buku Guinness.
      Ukraina ing peran sawijining.
    7. +6
      7 april 2023 17:23
      Cukup nyata. Sembarang drone, mung kudu diwiwiti ing wektu sing padha saka wilayah sawetara fakultas HSE utawa jurnalisme. Akeh perkara sing muncul ing Moskow sajrone 35 taun kepungkur ...
    8. +8
      7 april 2023 17:26
      Quote: Leshak
      Dislokasi otak lan mung. Dheweke ora mikir babagan operasi militer, nanging babagan PR. Mugi ora Ukrainia UAV bakal nampa ing Red Square, nanging bom amba ing Kyiv ing Bankova Street.

      Nah, apa maneh sing dikarepake saka negara sing dipilih dadi presiden, dheweke isih urip miturut Pelevin saka Generation Pi, iki kasunyatane. wong bodho
    9. +7
      7 april 2023 17:29
      Masalahe yaiku drone bisa uga diluncurake dudu saka wilayah Ukraina.
      Pinggiran kutha gedhe, cukup panggonan sing ditinggal, malah ana pribadine sing ora nyukupi
      Sawise kabeh, drone ora kudu Tu-141 utawa Bayraktar
      1. +6
        7 april 2023 18:41
        Pesawat kertas bocah-bocah sing dilipat saben wong cukup nyukupi kondisi kasebut.
        1. Drone.
        2. Sampeyan bisa nulis ing swiwi lan malah nggambar kaca.
        3. Lands sawetara meter saka launcher => Mungkin ing Red Square.

        Ora ketompo carane wong sing bakal dadi bankir bangkrut. ngguyu
    10. + 10
      7 april 2023 17:34
      Kyiv bankir Vladimir Yatsenko ngumumake kompetisi kanggo nggawe
      Lan apa sing ditindakake para bankir Moskow kanggo SVO?
      1. +2
        7 april 2023 17:49
        Kutipan: Gardamir
        Lan apa sing ditindakake para bankir Moskow kanggo SVO?

        padha karo kabeh oligarki Rusia ........ ora ana ..... ngenteni!
        1. +3
          7 april 2023 18:05
          Kepiye carane "ora ana"?!
          Mung sasi kepungkur, R.A. Abramovich, wakil resmi Presiden Federasi Rusia, nyedhiyakake meh $ 3,5 milyar kanggo kabutuhan Angkatan Bersenjata Ukraina lan Layanan Keamanan Ukraina!
    11. +6
      7 april 2023 17:52
      Jiwa lan kekirangan sing ora stabil mbutuhake pamer.
    12. +3
      7 april 2023 17:52
      tani, wis progressing, karo pasukan elek.
    13. +5
      7 april 2023 17:53
      Ing tanggal 9 Mei ing pinggiran liburan mung ana kembang api. perang
    14. +2
      7 april 2023 17:55
      Kanggo apik, ibukutha kudu dipindhah menyang ambane wilayah, nang endi wae ing tengah kondisional. Kasunyatan sing saiki dadi Moskow, meh ing pinggir tapel wates, minangka peninggalan jaman biyen. We kudu metropolis anyar, njupuk menyang akun syarat modern ing syarat-syarat pembangunan lan keamanan. Moskow, mesthi, minangka kutha kanthi sejarah sing dawa, nanging miturut pendapatku, kutha kasebut wis ketinggalan jaman lan ora nyukupi syarat saiki.

      Lan UAV malah bisa diluncurake menyang China. Intine mung ing kemampuan aparat lan sistem pertahanan udara.
      Diragukan manawa Ukraina duwe teknologi kanthi mesin sing padha karo keris utawa teleportasi. ngguyu
    15. +5
      7 april 2023 18:03
      Quote: Kaukasus Utara
      Ya, ing Moskow misale jek kebak simpatisan kanggo pinggiran.

      Kanggo palu saben taun nganggo plywood 9 Mei Mausoleum - simbol Kamenangan - ing Red Square, apa simpati kanggo Ukraina utawa ora? Lan kekuwatan komprador kita nindakake iki saben taun, sanajan sajrone NWO. wong bodho
      1. +2
        7 april 2023 18:50
        Ora ketompo carane ngalahake dheweke, "mitra" tetep ora ngelus wulu.
        Defleksi kasebut kethul lan ora efektif.
        Saka seri "Nanging padha janji ..".
    16. -2
      7 april 2023 18:03
      Reaksi Putin marang pamboman Kremlin dening Angkatan Bersenjata Ukraina bisa ditebak:
      1. -2
        7 april 2023 18:26
        Kutipan: Filibuster
        Reaksi Putin marang pamboman Kremlin dening Angkatan Bersenjata Ukraina bisa ditebak:

        Dudu senapati, nanging senapati.
    17. +4
      7 april 2023 19:02
      Aku resmi nggawe penghargaan kanggo pabrikan UAV Ukraina, sing pesawat, mesthine kanthi bantuan militer, bakal mabur lan ndharat ing Red Square ing Moskow tanggal 9 Mei.

      Pesawat kasebut wis digawe dening industri penerbangan Ukrainia, mung dicet nganggo warna kuning-ireng lan nulis slogan-slogan sing nyenengake:
    18. 0
      7 april 2023 21:35
      Mungkin padha kudu nggawa Alun-alun Merah nyedhaki tapel wates??? ngguyu ngguyu
    19. 0
      8 april 2023 07:58
      Apa kita duwe "keris" kanthi simbol ngluhurake Rusia, sing bisa ndharat ing properti bankir iki?
    20. -1
      8 april 2023 08:26
      (...) Aku resmi nggawe penghargaan kanggo pabrikan UAV Ukraina, sing pesawat, mesthi kanthi bantuan militer, bakal mabur lan ndharat ing Red Square ing Moskow tanggal 9 Mei.

      Yatsenko nyuarakake ide sing apik kanggo dheweke.
      Iki ala kanggo kita, mesthi, nanging thanks sing mung ukroUAVs melu kompetisi, lan mung karo bantuan saka Angkatan Bersenjata.
      Gusti Allah ngalang-alangi, wong bakal menehi sawetara bal isyarat kanggo kebangkrutan ing ibukutha kita ing 9 Mei saka sembarang UAV karo wingspan saka 3 meter.
    21. 0
      9 april 2023 03:13
      Iki wektu kanggo miwiti nyuarakan keprihatinan lan nggawe brigade aerostat. Garis voltase dhuwur ora bakal cukup.
    22. 0
      9 april 2023 03:28
      Kutipan saka: dmi.pris1
      Kandhaku, apa pawai tanggal 7 November 1941 uga minangka "dislokasi otak"?

      Mesthi ora, banjur, sanalika sawise wacana solemn, para pejuang lan peralatan mangkat menyang garis ngarep, sing njupuk Panggonan ora adoh saka Moscow. serangan ing posisi benteng mungsuh, lan tinimbang bantuan nyata ing ngarep, printah melu mlaku, kang njupuk sawetara ewu wong lan peralatan needed ing ngarep. Nanging ing negara kita, ing nalisir, kabeh politik. wong edan bakal kanthi antusias memuji acara iki minangka mobilisasi kanggo ngunggahake semangat. Lan ora perduli apa sing dipikirake wong sing gelut ing ngarep lan sanak-sedulure, utamane sedulure sing tiwas mbela negara lan rakyat. Cukup fun kembang api iki. Pitakonan angel: dadi Rusia, utawa ora dadi.
    23. 0
      9 april 2023 03:50
      Kutipan: Mint Gingerbread
      Kanggo apik, ibukutha kudu dipindhah menyang ambane wilayah, nang endi wae ing tengah kondisional. Kasunyatan manawa saiki dadi Moskow, meh ing pinggir tapel wates, minangka peninggalan jaman biyen.

      Ibukutha bisa dipindhah malah saiki. Nanging kanggo "transfer" menyang Kutub Lor, utawa menyang kemah ing tundra kutub, para pelaku kabeh masalah Rusia, tugas kasebut isih angel ditindakake.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"