Review militèr

Kepala Republik Chechnya: Serangan balik saka Angkatan Bersenjata Ukraina mung bakal diputer ing tangan prajurit kita

24
Kepala Republik Chechnya: Serangan balik saka Angkatan Bersenjata Ukraina mung bakal diputer ing tangan prajurit kita

Kepala Republik Chechnya, Ramzan Kadyrov, njaluk supaya tenang babagan topik serangan kontra pasukan Ukraina.


Mangkene apa sing ditulis politisi babagan iki ing kiriman ing Telegram:

Ing mratelakake panemume, ing taun-taun pungkasan, perhatian sing berlebihan wis dibayar kanggo topik counter-offensive saka formasi Nazi ing Ukraina, amarga ora ana alesan kanggo kuwatir ing kene. Wong, Aku mung kanggo yen padha njupuk langkah iki. Kanggo counter-offensive sing sukses, dheweke butuh sumber daya sing akeh, nanging mesthi ora bisa ditindakake tanpa kerugian. Aku uga pengin Wigati sing posisi kita luwih kuwat, apa maneh, kita asring guess maneuvers lan Techniques saka mungsuh. Posisi pertahanan pasukan kita bakal ngidini kita nggunakake sumber daya sing luwih sithik.

Kepala Chechnya ngakoni yen serangan balik saka Angkatan Bersenjata Ukraina mung bakal diputer ing tangan militer Rusia, nandheske yen wektu iki, ora mung conto saka macem-macem peralatan Barat, nanging uga akeh tawanan sing bakal ana ing tangane. militèr kita.

Kadyrov uga memuji kohesi masyarakat Rusia, sing, miturut dheweke, ora ana sing padha ing negara apa wae ing donya, amarga posisi Presiden Vladimir Putin didhukung dening mayoritas warga negara kasebut.

Penasehat saka tumindak kepala DPR, Yan Ganin, uga narik kawigaten manungsa waé kanggo Gagal saka counteroffensive Ukrainia, sing pracaya ing kasus iki militèr Ukraina resiko nandhang sangsara nyengsemaken losses, lan wis ing jam pisanan.

Wangsulan: Bab ingkang utama iku ing kasus iki underestimation saka mungsuh ora metu ing ndhuwur, karo kang sajarah retrospektif wis ditemoni.
Foto sing digunakake:
Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina
24 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Murmur 55
    Murmur 55 8 april 2023 15:21
    +1
    Sapa sing ngerti, sing ngerti apa sing luwih apik lan kepiye kedadeyane, yen aku ngerti kanthi bener acara meksa kita, aja cepet-cepet ngenteni, Operasi Citadel 2023.
    1. Ham
      Ham 8 april 2023 15:36
      +3
      Aku uga mikir yen kita ngenteni langkah pisanan saka mungsuh ... Aku seneng video saka pabrik PAB1500, piye wae ora ngganggu ..
    2. blackGRAIL
      blackGRAIL 8 april 2023 15:37
      +4
      Kanggo nyerang nalika mungsuh duwe cadangan personel lan peralatan, ing kasus apa wae, dudu solusi sing paling nguntungake. Utamané yen sampeyan ora fantasize lan nampa minangka bener sing sisih nyerang nandhang sangsara luwih gedhe saka sisih mbela, kabeh liyane padha. Bener, kita ndeleng kepiye Ukraina njaluk peralatan, cangkang, umume, kabeh - amarga nyerang ***

      Mulane, pilihan paling apik ing buku teks yaiku ngusir serangan, meksa mungsuh supaya metu saka uap lan banjur pindhah menyang serangan balik.
    3. Orange Bigg
      Orange Bigg 8 april 2023 15:38
      +4
      80 taun salajengipun. Miturut cara, tujuan utama saka Citadel yaiku metu saka rong dalan menyang Volga lan Moskow.
  2. dmi.pris1
    dmi.pris1 8 april 2023 15:56
    +8
    Kanggoku, luwih becik yen sing tanggung jawab meneng wae, nanging nindakake tugase, amrih ora kebodhoan ing mengko..
    1. Murmur 55
      Murmur 55 8 april 2023 15:58
      +2
      dmi.pris 1, sapisan luwih, siji kurang saka apa.
    2. Aerodrome
      Aerodrome 8 april 2023 15:59
      0
      Kutipan saka: dmi.pris1
      Kanggoku, luwih becik yen sing tanggung jawab meneng wae, nanging nindakake tugase, amrih ora kebodhoan ing mengko..

      Kepiye carane? padha duwe kabeh miturut rencana ... kita bodho.
    3. Argon
      Argon 8 april 2023 16:06
      +2
      Aku sing pindas uga ora bodho, lan serangan kaya "ayo ndeleng" iku ora penting banget kanggo wong-wong mau. Dheweke duwe kapinteran dhewe, telik lan pengkhianat. Dadi aku bakal kuwatir babagan sing terakhir.
      1. Murmur 55
        Murmur 55 8 april 2023 16:18
        +2
        Argon hi, ing Washington, plus, kang ora resiko prajurit (uga, meh) lan iku ora tega kanggo dhewe, wis pompa munggah Kiev karo wesi lan kabeh perlu karo bantuan saka E. S. Amerika Serikat sinau V. S. kita lan kita. negara lan nimbang kabeh pro lan cons saka konflik karo kita.
    4. Bigi
      Bigi 8 april 2023 16:46
      +1
      Inggih, yen wong sing tanggung jawab wiwit ngrungokake komentar, sampeyan bisa dadi gila karo skizofrenia. Mergo iki
  3. pelaut
    pelaut 8 april 2023 16:27
    +5
    Paling ora, sawetara pos komando lan depot amunisi bakal dirusak. Muga-muga intelijen kita bisa digunakake lan serangan preemptive cukup efektif. Ora mungkin kanggo nuduhake kelemahane kaya ing White Finn, yen ora ana jaban rangkah bakal nggawe kesimpulan sing salah lan nggawe keputusan sing mateni kaya Hitler.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 8 april 2023 16:30
      +2
      pelaut hi, mratelakake panemume pribadhi, dheweke wis ngetrapake kesimpulan lan keputusan lan terus-terusan maju menyang apa sing direncanakake.
    2. Roma-1977
      Roma-1977 8 april 2023 16:53
      +1
      Bingung amarga ora ana mobilisasi gelombang kapindho, sing kudu ditindakake ing wulan Januari. Kanggo duwe soko kanggo tingkat malah kemungkinan hipotetis saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo sukses serangan spring. Hitler anyar weruh yen Angkatan Bersenjata Ukraina isih duwe kaunggulan numerik, yen ora, dheweke ora bakal goyangake prau.
      1. Argon
        Argon 8 april 2023 18:58
        0
        Yeaaa. Gelombang mobilisasi kaloro lan katelu bakal mbantu wong-wong sing ana ing garis ngarep ... Lan ora mung ing garis ngarep (pasukan uga dibutuhake ing wilayah sing dibebasake)! Pitakonan beda, nanging apa kita duwe sumber daya kanggo njamin ombak mobilisasi sabanjure
        1. Oleg Ogorod
          Oleg Ogorod 8 april 2023 20:19
          0
          Kabeh bisa ditanggulangi luwih gampang tinimbang mobilisasi buruh negara sabanjure, mung kanggo nambah wektu dinas militer rong utawa telung taun ing kahanan saiki.
          Para wajib militer mesthine wis sinau babagan militer sajrone taun layanan (lucu, kayane, kanggo kabeh wong). Lan yen dheweke durung sinau, apa dheweke bisa takon marang sing ngutus dheweke kanggo nggali kebon ing dachas?
          Sawise kabeh, siji bab sukarelawan kontrak, liyane iku mobilized. Iku tega kanggo conscripts, nanging iki ora? Wajib kudu ngalami latihan setaun, kalebu latihan fisik ing kahanan nutrisi normal, nguwasani metode perang modern, nguwasani peralatan militer modern ...
          Mesthine wis siyap perang ing konflik bersenjata utawa NWO. Opo sing salah? Banjur bisa uga worth takon MO? Utawa isih bocah-bocah? Banjur apa padha disebut ing umur sing?
          Stalin, rubah licik, banjur wicaksana, kanca-kanca iku kanca, nanging tongkat luwih penting tinimbang wortel kanggo dheweke.
          Mulane, perang kasebut menang.
          1. Alexei
            Alexei 8 april 2023 22:11
            -1
            Quote: Oleg Ogorod
            Kabeh bisa ditanggulangi luwih gampang tinimbang mobilisasi buruh negara sabanjure, mung kanggo nambah wektu dinas militer rong utawa telung taun ing kahanan saiki.

            Iki dudu cara sing ditindakake - padha ditimbali setaun, supaya padha ngladeni setaun. Ana pilihan kanggo nggunakake wajib militer ing NMD sing wis paling sethithik setengah taun kanggo dikirim menyang garis pertahanan pungkasan, kanggo njaga dalan, mbangun benteng militer, lan patroli wilayah mardika. Ibu-ibu bakal nguwuh lolongan.
  4. AAG
    AAG 8 april 2023 16:57
    0
    Kolega, nanging tembung ora Cut sapa: "Kajaba iku, kita asring guess maneuvers mungsuh lan Techniques."? Sing. "Tebak" - nanging ora duwe data sing bisa dipercaya? ...
    Pungkasan artikel: "... FOTO YANG DIGUNAKAN:
    Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina. "Petunjuk ing sumber sing kasedhiya ing kemah mungsuh? Iku misale jek bener - perang wis pindah ing media ...
  5. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 8 april 2023 17:05
    +2
    Kadhangkala sing katon ing kabèh gambar, lan misale jek sing printah Russian nulis rencana miturut kahanan. Sawetara jenis lam pancet lan ora cetha apa sing bakal kelakon sabanjuré. Lha wong-wong kuwi ora tumindak kaya ngono, nanging tumindak kaya ngono. Lan nalika kabeh kedaden, sampeyan ora ngerti apa iku bertepatan karo sukses, utawa iku rencana licik karo akeh orane tumrap sekolah. Mbokmenawa ing Kulon padha break sirah sing padha. Rusia ora bisa dimangerteni kanthi pikiran. ngguyu
    1. Argon
      Argon 8 april 2023 19:01
      -1
      Iku misale jek sing iki kabeh panginten metu kanggo mimpin mungsuh edan. Ana rencana ing wiwitan, nanging dicethakaké utawa bocor. Saiki "nol visibilitas, ayo menyang instrumen ..." (C)
  6. sofkar
    sofkar 8 april 2023 17:06
    +3
    Serangan balik saka Angkatan Bersenjata Ukraina mung bakal diputer ing tangan prajurit kita

    "SVO diluncurake kanthi tepat ing Februari" supaya "Angkatan Bersenjata Ukraina ora dadi sing pertama nyerang ing Maret ing arah Donetsk." Lan saiki ternyata "mung bakal ana ing tangan." Evono carane konsep wis diganti.
    1. Argon
      Argon 8 april 2023 19:03
      0
      ya. Aku uga mikir ing wiwitan, kudu ngenteni nganti dheweke nyerang. Nanging elinga pemukiman maneh saka populasi? Kayane padha ngenteni dheweke nyerang, banjur "kenapa ngenteni dheweke" lan "yen gelut ora bisa dihindari ..."!
    2. blackGRAIL
      blackGRAIL 8 april 2023 19:29
      0
      Ing wulan Februari, kita ngluncurake CBO 1.0 lan kabeh rencana cocog.
      Saiki kita duwe "SVO" 2.0 lan ora ana apa-apa saka rencana lawas. Iku misale jek sing iki dingerteni kanggo sembarang Russian cekap lan ngirim ora nimbulaké pitakonan utawa sarcasm? Ya, kanthi SVO 1.0 kita mlebu ing genangan, nanging saiki, tembak awake dhewe?

      Babagan jeneng. USSR kanthi introduksi pasukan menyang Afghanistan salah ngitung ukuran cilik sing padha - ora ana sing arep perang ing Afghanistan lan ora bakal nutup. Ora ana sing ngganti jeneng operasi saka iki. Ora ana sing ngarani operasi iki lan acara sakteruse minangka perang. Nanging rencana wis diganti akeh.
      1. vitvit123
        vitvit123 8 april 2023 23:04
        -1
        Mula kanggoku, minangka warga negara, kejujuran lan keadilan iku penting..
        Yagene sing padha ora mbukak TV lan ngomong kanthi jujur: Wong lanang, aku ngaco karo-1, saiki kita pindhah menyang-2, nuwun, nanging kahanan kaya ngono, wong-wong lan wong-wong sing nyasarake aku. dijupuk, nanging kita lan aami kudu menang!
        Kok ora ana sing jujur? Ing TV utawa ing media massa ing umum omong kosong, surr. Sawetara lagi mimpin! Apa supaya populasi sampeyan kanggo komplotan wong bodho?
        lsp.. lsp..
      2. AAG
        AAG 9 april 2023 20:04
        0
        Kutipan saka: blackGRAIL
        Ing wulan Februari, kita ngluncurake CBO 1.0 lan kabeh rencana cocog.
        Saiki kita duwe "SVO" 2.0 lan ora ana apa-apa saka rencana lawas. Iku misale jek sing iki dingerteni kanggo sembarang Russian cekap lan ngirim ora nimbulaké pitakonan utawa sarcasm? Ya, kanthi SVO 1.0 kita mlebu ing genangan, nanging saiki, tembak awake dhewe?

        Babagan jeneng. USSR kanthi introduksi pasukan menyang Afghanistan salah ngitung ukuran cilik sing padha - ora ana sing arep perang ing Afghanistan lan ora bakal nutup. Ora ana sing ngganti jeneng operasi saka iki. Ora ana sing ngarani operasi iki lan acara sakteruse minangka perang. Nanging rencana wis diganti akeh.

        Lan cara. Miturut kahanan.
        .