Cuplikan saka kacilakan Su-25 saka Angkatan Udara Rusia ing cedhak Maryinka muncul

69
Cuplikan saka kacilakan Su-25 saka Angkatan Udara Rusia ing cedhak Maryinka muncul

Ing Republik Rakyat Donetsk, ing wilayah pemukiman Marinka, ing ngendi pertempuran sengit terus, militan rezim Kyiv nembak pesawat serangan Su-25 saka Angkatan Udara Rusia.

Miturut informasi awal, pesawat kasebut ditembak mudhun dening kru MANPADS tentara Ukraina, nanging panyebab sing tepat saka kacilakan kasebut isih dijlentrehake. Cuplikan sing dikirim ing media sosial nuduhake pilot pesawat serangan Rusia sing kacilakan metu lan ndharat ing wilayah sing dikuwasani Rusia.



Pesawat sing ambruk tiba ing lemah lan njeblug. Miturut informasi sing ditampa saka warga, pilot kasebut kanthi slamet tekan lemah, nanging nasibe ora dingerteni.

Pesawat Rusia kasebut diyakini ditembak mudhun nalika nyengkuyung majune pasukan Rusia ing kutha Marinka, salah sawijining wilayah sing paling sibuk. Pertempuran sengit terus ing wilayah kulon pemukiman.


Kanggo ngrampungake mardika Marinka, dilengkapi militan Ukrainia minangka wilayah benteng sing kuat, tentara Rusia nggunakake kabeh cara sing kasedhiya, kalebu serangan. penerbangan. Pesawat Rusia ndhukung operasi serangan infantri, nyebabake bom udhara sing dikoreksi lan klasik ing posisi mungsuh sing dikuwatake. Kanggo nyelehake bom, pilot asring kudu mlebu ing zona pertahanan udara Ukrainia, sing ana gandhengane karo risiko dhuwur.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    69 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 22
      April 9 2023
      Pilot kasebut mesthi urip, lan iki sing utama.. Aneh yen ora ana kabar babagan dheweke. Apa dheweke ditangkep? Ora jelas ing video sing wilayahe dheweke ndharat.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. + 37
        April 9 2023
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Apa dheweke ditawan? Ora jelas ing video ing wilayahe sapa dheweke ndharat

        Sabar, sampeyan bakal nemokake kabeh, mung muga-muga sukses kanggo flyer kita!
        Sugeng sokol, Omah-omah wis nunggu sampeyan!
        Ps ing infa cart, URIP! Wis menyang kita!
        1. + 11
          April 9 2023
          Kedadeyane sawetara dina kepungkur.. Kasunyatane wis akeh wektune..
          1. 0
            April 9 2023
            Kutipan saka: dmi.pris1
            Iki kedadeyan sawetara dina kepungkur.

            Ing cart saka FB iku:
        2. -18
          April 9 2023
          Flyer kita!

          Kelalen tembung "pilot"?
          Utawa sampeyan njupuk conto saka "litaks" Ukrainia?
          Utawa salah siji saka wong-wong mau?
          1. + 15
            April 9 2023
            Alexander Blok
            Aviator
            Pamflet kasebut gratis.
            Goyang loro lading,
            Kaya monster segara menyang banyu,
            Nyemplung ing jet udara. Baling-balinge nyanyi kaya senar...
            Deleng: pilot sing ora goyah
            Kanggo srengenge wuta ing ndhuwur podium
            Strives penerbangan spiral ... Wis ing dhuwur unattainable
            Mesin tembaga sumunar ...
            Ing kana, meh ora keprungu lan ora katon,
            Baling-baling terus nembang... Banjur, tanpa guna, mripat nggoleki:
            Sampeyan ora bakal nemokake jejak ing langit:
            Kanthi teropong dicekel dhuwur
            Mung udhara sing cetha kaya banyu ... Lan ing kene, ing panas sing goyah,
            Ing kabut asap liwat padang rumput,
            Hangars, wong, kabeh kadonyan -
            Kaya remuk ing lemah ... Nanging maneh ing pedhut emas
            Kaya chord sing ora wajar...
            Dheweke cedhak, wayahe keplok
            Lan rekor donya pathetic! Kabeh sing ana ing ngisor iki yaiku spiral,
            Kabeh iku luwih tajem tinimbang puteran lading,
            Lan dumadakan ... ridiculous, elek
            Ing monoton saka break ... Lan kewan karo baling-baling bisu
            Gantung ing sudut sing medeni ...
            Nggoleki kanthi mripat sing luntur
            Ndhukung ing udhara ... kosong! Kasep: ing suket ing dhataran
            Busur sayap kusut...
            Ing plexus saka kabel mesin
            Tangan luwih mati tinimbang tuas ... Kok wis ana ing langit, wani,
            Kanggo pisanan lan pungkasan?
            Dadi singa betina saka sekuler lan korupsi
            Mripate violet kanggo sampeyan? Utawa seneng-seneng lali dhewe
            Sampeyan wis ngerti pernicious
            Madly yearned kanggo tiba
            Lan mandegake ngawut-awut? Ile wis racun otak apes sampeyan
            Perang sing bakal teka minangka pemandangan sing nggegirisi:
            Flyer wengi, ing kabut udan
            Bumi nggawa dinamit?
            1. -8
              April 9 2023
              Kutipan saka gurzuf
              Alexander Blok

              Kaya umume, miturut rasa kaendahanku, Blok minangka pujangga sing ora bisa dingerteni.
              Lan ora ana sangsi sing ana ing "ayat" iki A. Blok "trolls" aviator Nesterov (sing wis tilar donya).
              Nesterov - "Loop Nesterov" lan ramming pisanan saka pesawat dening pesawat.
              Blok - ayat sing ora bisa dingerteni lan kegiatan kontra-revolusioner sing ora jelas.
              Pilih brahala.
              1. 0
                April 13 2023
                Lha kok "ora jelas"... Blog kita abang, Bolshevik-Leninis:
                ... Ahead - karo gendéra getih,
                Lan ora katon ing mburi badai salju
                Lan ora kena peluru
                Kanthi langkah alus liwat angin,
                Salju nyebarake mutiara,
                Ing corolla putih saka roses -
                Ing ngarep ana Gusti Yesus Kristus.
            2. +1
              April 10 2023
              Kutipan saka gurzuf
              Alexander Blok
              Aviator
              Pamflet kasebut gratis ...

              Geguritan kasebut nuduhake taun 1910-1912.
              Pilot - tembung Rusian digawe dening wong ing wilayah saka 19-20 abad. Pilot iku saka wong manca. Pilot iku sing nguwasani barang, nganggo tangan lan sikile.. Lan pilote mung numpak montor mabur, k.p. sing nyekel setir (tongkat kontrol).

              Lan Blok ora bisa ngerti dheweke ... Yen dheweke ngerti, dheweke nulis:
              Pilot dirilis ...
              Siji mung bisa guess apa loro lading sing dipompa lan apa tegese:
              Goyang loro lading,
              Kaya monster segara menyang banyu,
              Slip ing aliran hawa.

              Iku konyol kanggo kita ing abad XNUMX kanggo nguripake menyang anakronisme minangka sawetara jinis model.
              Inggih, legenda babagan pangarang Velimir Khlebnikov rampung dibantah ing artikel V. Rozhdestvensky "Sapa sing nemokke tembung "pilot"?", Diterbitake ing Literaturnaya Gazeta tanggal 25.07.1979 Juli XNUMX:
              "Namung ing taun 1912 iki, tembung "flyer" ing makna "penerbang" wis entuk sawetara distribusi, nanging cepet diganti dening tembung "pilot" lair ing bunderan militèr-teknis. Iki ditemokake ing Volume I Ensiklopedia Rusia (1911), ing Kamus Penjelasan Cilik dening P. Stoyan (1912), sauntara, minangka Slap in the Face of Public Taste, ing ngendi akeh neologisme aero dening V. Khlebnikov diterbitake, teka. diterbitake taun 1913. Lan sing paling penting - ora ana tembung "pilot". [Khlebnikov pisanan nggunakake mung ing 1915 ing geguritan "Trizna" - lan banjur ing makna "pesawat"].

              Источник: https://xn--80aafnnb8afgdhr.xn----7sbbh7akdldfh0ai3n.xn--p1ai/writing-words/kak-poyavilos-slovo-letchik.html
        3. -2
          April 9 2023
          ......... sampeyan kerep kudu mlebu wilayah jangkoan pertahanan udara Ukrainia, sing digandhengake karo tingkat resiko sing dhuwur.

          Kepiye babagan rencana amunisi, ing ngendi aplikasi kasebut?
          1. 0
            April 10 2023
            Halo, Staf Umum, apa sampeyan wis ilang aroma sampeyan? Cepet lapor menyang "ahli strategi" lokal fruc (Vasily) apa, kepiye lan kenapa !!
          2. 0
            April 11 2023
            Kepiye babagan rencana amunisi, ing ngendi aplikasi kasebut?

            Prinsip serangan udara kasebut yaiku: Aku nyerang apa sing dakdeleng. Panggunaan amunisi jarak jauh ing kahanan pertempuran sing ganti kanthi cepet yaiku kacilakan lan "geni loropaken".
      3. +8
        April 9 2023
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Aneh yen ora ana kabar babagan dheweke, apa dheweke ditawan?

        Ya, kayane dheweke tiba ing wilayahe. Mungkin lara banget. Kesehatan kanggo dheweke!
      4. + 18
        April 9 2023
        Ing saluran TG (Informan Militer) padha nglaporake yen wis tekan kono lan saiki wis aman
      5. + 14
        April 9 2023
        FB nulis wingi yen kita njupuk dheweke.
      6. -28
        April 9 2023
        Ya, mung ngebom wilayahe wong liya, ditembak mudhun, lan sawise ejeksi, ndharat dhewe! .. apa wae bisa kedadeyan, nanging pancen apik banget.
        1. 0
          April 10 2023
          Wilayah Rusia iki wis lan bakal. AS lan NATO ora duwe apa-apa ing kana.
      7. +5
        April 9 2023
        Kabar rong dina kepungkur, urip lan sehat
        1. +1
          April 9 2023
          Kutipan: sergey_vakk
          Kabar rong dina kepungkur, urip lan sehat

          Ingkang utama yaiku dheweke urip (padha nulis yen dheweke rusak banget). Kedokteran lan teknologi modern ing rehabilitasi meh kabeh cedera ing sistem muskuloskeletal - ternyata meh "terminator" saka 90s.
          Wong sing ringkih ora bisa mabur, mula dheweke bakal urip.
      8. 0
        April 9 2023
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Pilot bakal urip

        Matur nuwun Gusti, urip.
        Dadi kacilakan iki mung kacilakan (pirsani NLGS).
    2. -13
      April 9 2023
      Mein Mitgefühl fur seine Angehörigen.
      1. +8
        April 9 2023
        Kutipan saka Gunigunde von Wenstein
        Mein Mitgefühl fur seine Angehörigen.

        Kenapa prematur commiserate?
      2. +4
        April 9 2023
        Zu fruh mein Freund.
        Der Pilot punika Leben. Wes ta Dank!
    3. -44
      April 9 2023
      Pancen kabeh pesawat Rusia duwe rong mesin, sanajan iki dudu solusi sing murah banget. Nanging panyengkuyung konsep kasebut nyoba mbenerake awake dhewe kanthi nambah stabilitas pertempuran yen MANPADS kenek salah sawijining mesin. Nanging, durung ana kasus yen mesin sing isih bisa nylametake pesawat sing rusak. Dadi, bisa uga ora ana gunane kanggo nggawe duplikasi lan pungkasane nggawe pesawat multi-tujuan mesin siji sing murah saka jinis F-16?
      1. + 20
        April 9 2023
        Ana sawetara kasus sing aman bali menyang pangkalan pesawat sing nampa hit saka MANPADS ing salah sawijining mesin. Malah ana foto, contone, saka perang Georgia ing 08.08.08. Pesawat siji-mesin gedhe banget dibutuhake. Nanging dudu pesawat serangan, nanging pesawat tempur Sukhoi "CheckMate".
        1. -5
          April 9 2023
          Kutipan: Roma-1977
          Pesawat siji-mesin gedhe banget dibutuhake. Nanging dudu pesawat serangan, nanging pesawat tempur Sukhoi "CheckMate".

          Iki saka "opera" sing beda banget. Nyuwun. Ya, pesawat "medan perang", nanging ora tau pesawat serangan. Zona tumindak geni senjata cilik lan MANPADS ora kena mlebu. Migunakake amunisi jarak jauh, sing dipandu kanthi presisi. Lan ing endi wae, iki "dhuwur tliti" massively kanggo mesin kuwi? Lan ngendi mobil? Ora ana siji utawa liyane nganti saiki recourse
      2. + 24
        April 9 2023
        Nanging, durung ana kasus yen mesin sing isih bisa nylametake pesawat sing rusak. Dadi, bisa uga ora ana gunane kanggo nggawe duplikasi lan pungkasane nggawe pesawat multi-tujuan mesin siji sing murah saka jinis F-16?


        Utawa mungkin wis cukup kanggo nindakake omong kosong amatir adhedhasar jinis argumentasi - apa aku seneng?
        Menapa malih, kasunyatan ngandika liyane.

        1. + 11
          April 9 2023
          Kutipan: km-21
          Nanging, durung ana kasus yen mesin sing isih bisa nylametake pesawat sing rusak.
          Pernyataan iki ngandhani buta huruf lengkap babagan masalah iki - ana akeh kasus nalika mesin kapindho nylametake pesawat kasebut.
      3. 0
        April 9 2023
        Kutipan: km-21
        Dadi, bisa uga ora ana gunane kanggo nggawe duplikasi lan pungkasane nggawe pesawat multi-tujuan mesin siji sing murah saka jinis F-16?

        Lan apa babagan Warthog AS? Mesin kasebut minangka analog lengkap lan umur sing padha karo Su-25, lan isih ana ing layanan (sanajan kanthi nasib lan nuansa sing angel).
      4. +6
        April 9 2023
        kanggo pungkasanipun nggawe pesawat multi-tujuan mesin siji murah saka jinis F-16?

        Apa jenis ide kanggo mbandhingake pesawat serangan karo pejuang wong bodho
      5. AAK
        +2
        April 9 2023
        Ya, wis akeh kartun lan gambar babagan Checkmate, mung siji-mesin, lan uga LFI, lan uga Su 54-56 ... padha bisa nggawe mesin siji ing 30-35 taun. , nanging "... sisih saka pasukan peteng gedhe ... "
      6. +1
        April 10 2023
        Landed Su-25 sawise rudal anti-pesawat nempuh mesin tengen:

        Ana pepatah sing apik - "Lan wong bodho, nalika meneng, ora beda karo wong sing wicaksana."
    4. +3
      April 9 2023
      Aneh, wis suwe diumumake yen mung pesawat sing diupgrade menyang versi paling anyar saka Su-25SM3, sing nduweni tingkat perlindungan paling dhuwur marang MANPADS, melu ing zona pertempuran, nanging ketoke ora kabeh pesawat sing gelut ing zona NVO yaiku Su. -25SM3.
      1. + 19
        April 9 2023
        Nduwe tingkat perlindungan sing paling dhuwur ora ateges 100% aman saka ditembak. Alah.
    5. + 13
      April 9 2023
      Pilot iku urip lan sing utama. Kita isih bakal nggawe pesawat.
      1. +3
        April 9 2023
        Kutipan: mateni fasis
        Pilot iku urip lan sing utama. Kita isih bakal nggawe pesawat.

        Persis.
    6. +2
      April 9 2023
      Ing biaya apa kita njupuk reruntuhan iki ... Lan ora ana cara liyane, Wagner uga ilang pilot sak nyekel Soledar.
      Jupuk Marinka bakal nyederhanakake akeh, tujuan utama yaiku Ugledar lan Avdiivka. Ayo Maryinka, ayo miwiti nyerang Ugledar saka arah Pobeda ...
      1. +4
        April 9 2023
        Kutipan: Mikhail-Ivanov
        Jupuk Marinka bakal nyederhanakake akeh, tujuan utama yaiku Ugledar lan Avdiivka. Ayo njupuk Maryinka, miwiti nyerang Ugledar

        Tightening, nunggu sawetara jinis senjata super, uga luwih larang kanggo sampeyan dhewe.
    7. -24
      April 9 2023
      Sampeyan bisa nggawe video babagan serangan pesawat militer kita. Bisa dianggep yen pilot ora dijupuk dening APU. Sampeyan bisa bungah sing pertahanan udhara meh numpes.
      Lan wektu kanggo bungah ing rencana kanggo NWO?
      Nalika siji bisa miwiti bungah ing asil mobilisasi sebagean, kang ora ngrancang lan ora arep, kaya wiwitan NWO?
    8. -4
      April 9 2023
      Loro hits lan kubah wong ora katon?
      1. +2
        April 9 2023
        Kutipan: 75 Sergey
        Loro hits lan kubah wong ora katon?

        Parasut kasebut katon ing sisih kiwa pesawat.
    9. +5
      April 9 2023
      Maneh rake lawas. Ing hubungan kanggo NWO, sing lawas. Makarya ing pasangan, bunder cetha ora ditutup, mula losses. Ora ana sing bisa nggayuh "manajer efektif" sing nganggo seragam jenderal amarga salah paham, tabungan kaya ngono.
      1. +2
        April 9 2023
        Quote: vovochkarzhevsky
        Makarya ing pasangan, bunder cetha ora ditutup, mula losses.

        hi Salam.
        Lan, nerangake marang aku, minangka amatir, kepiye, miturut pendapat sampeyan, apa luwih efisien lan luwih aman kanggo kerja?
        1. +5
          April 9 2023
          Lan, nerangake marang aku, minangka amatir, kepiye, miturut pendapat sampeyan, apa luwih efisien lan luwih aman kanggo kerja?


          Ing Afghanistan padha, nalika padha makarya ing pasangan, ora ketompo carane hard padha nyoba, salah siji pandherekipun utawa pimpinan bakal nyekel bolongan. Nalika kita pindhah menyang link, ternyata nutup bunder. Lan ora ana wong sing pengin njupuk sampeyan nalika mobil liyane teka ing sampeyan. Lan luwih gedhe klompok kasebut, kurang gelem njupuk.
          Kajaba iku, pengalaman kelompok campuran kabukten apik banget. Contone, sepasang Su-25 bisa mlaku kanthi aman nalika loro Mi-8 lan link Mi-24 muter rada ngisor. Lan PSO langsung lan support-cover.
          Nanging iki babagan panggunaan amunisi kayata NAR lan AB sing tiba gratis. Nalika sampeyan mlebu ing zona pertahanan udara.
          Ing kahanan saiki, karya ing pasangan, utawa malah piyambak, bisa ing urutan ing ngisor iki.
          Mungsuh terus diawasi dening pengintaian cilik lan panuntun UAV. Lan peran pesawat ing kasus iki yaiku pangiriman amunisi sing dipandu kanthi cepet, sing diluncurake bakal ditindakake ing njaba area jangkoan MANPADS lan ing papan sing ora kalebu sistem pertahanan udara medium lan jarak jauh, yaiku, ing WWI.
          Salajengipun, kontrol lan panuntun dhumateng amunisi kasebut bakal ditindakake dening operator UAV.
          Nanging sampeyan kudu duwe, saliyane pesawat, amunisi lan UAV sing dipandu banget.
          Yen ora, tembak saka pitch-up menyang arah kasebut, utawa mlebu ing wilayah jangkoan pertahanan udara jarak cendhak, nambah jumlah klompok serangan, kaya sing kasebut ing ndhuwur.
    10. +1
      April 9 2023
      Yen mung pilot urip. Ora peduli karo pesawat. Negara ora bakal nyinggung.
      1. +4
        April 9 2023
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        Yen mung pilot urip. Ora peduli karo pesawat. Negara ora bakal nyinggung.

        Pilot urip. Acara iki kedadeyan sawetara wektu kepungkur.
        1. 0
          April 9 2023
          Dadi apik tenan! Ayo dheweke pulih. Catapult, misale jek, nabrak balung mburi ... Senajan, wong pilot iku wong sing kuwat ..
    11. 0
      April 9 2023
      Buletin militer nulis manawa dheweke wis ndharat ing wilayah kita.
    12. -2
      April 9 2023
      Konfirmasi liyane sing nyerang pesawat 60-80s ing abad pungkasan ora efektif ing kondisi pertempuran modern cedhak LBS, sistem pertahanan udara jenuh lan MANPADS, perang elektronik, lan liya-liyane. Kabeh iki "mabur munggah saka gunung ing pucuk, shied adoh karo NURSs lan banjur metu lan luh" karo "Gusti Allah tulung kula!" - metu karo pengarepan 3-5 Bukak MANPADS ing bokong - uga, outdated, kanggo sijine iku mildly. Kita butuh pesawat kanthi amunisi kuat kanthi tliti dhuwur kanthi ambang panggunaan sing dawa, kanggo serangan bedhah lan akurat lan nyeri. Lan menehi daoys ing kothak lan canopy kanggo MLRS lan Artileri.
      1. -2
        April 9 2023
        Kutipan: BorzRio
        Konfirmasi liyane sing nyerang pesawat 60-80s ing abad pungkasan ora efektif ing kondisi pertempuran modern cedhak LBS, sistem pertahanan udara jenuh lan MANPADS, perang elektronik, lan liya-liyane.
        Menehi link menyang data ing basis sing nggawe kesimpulan. Aku pengin ngerti nomer sorties digawe dening pesawat, nganti wayahe nalika ditembak mudhun, nomer lan pinunjul saka obyek sing numpes nalika sorties pertempuran, lan ing. ?
    13. +1
      April 9 2023
      Kutipan saka: ora konsisten
      Buletin militer nulis manawa dheweke wis ndharat ing wilayah kita.

      "BULETIN PERANG"
      zhur. tanah. pasukan saka Angkatan Bersenjata RF. Metu saben wulan. wiwit 1921. Ing 1927 karo "V.v." jurnal gabungan. "Shot", "Red Army and School", "Sputnik of a political worker", ing taun 1960 - "Majalah Artileri", "Majalah Teknik Militer" lan "Tankman". Ing taun 1994, release saka "V.v." dipungkasi.
      1. 0
        April 9 2023
        Kita ngomong, jelas, babagan saluran telegram kanthi jeneng kasebut.
    14. 0
      April 9 2023
      VO, kaya biasane, dheweke ngomong babagan iki ing grobag wingi.
    15. +2
      April 9 2023
      Nah, iki jawaban kanggo ibu rumah tangga sing nulis ing kene yen kudu bom karo fabs. Udara ora ditekan.
    16. +2
      April 9 2023
      Kutipan saka Fangaro
      Sampeyan bisa nggawe video babagan serangan pesawat militer kita. Bisa dianggep yen pilot ora dijupuk dening APU. Sampeyan bisa bungah sing pertahanan udhara meh numpes.
      Lan wektu kanggo bungah ing rencana kanggo NWO?
      Nalika siji bisa miwiti bungah ing asil mobilisasi sebagean, kang ora ngrancang lan ora arep, kaya wiwitan NWO?



      Ya, paling ora nerangake kenapa dheweke mudhun?
      Aku ora bakal ngganti pendapatku, nanging aku ngerti kenapa sampeyan ora setuju karo aku.
      1. +1
        April 9 2023
        Kutipan saka Fangaro
        Ya, paling ora nerangake kenapa dheweke mudhun?

        Situs sing durung rampung. Sawetara cissists (?) minus ora jelas kenapa lan sapa. Menapa malih, kanggo mriksa apa sampeyan wis mangsuli, sampeyan kudu dig. Mulane, ana sawetara komentar lan mung ing artikel paling anyar.
        Aku bakal murub programer. Sistem komentar kudu kaya sing ana ing Antifasis.
        Aku mesthi bakal lunga saka kene.
    17. +2
      April 9 2023
      Dadi, ing endi kompleks-kompleks kasebut sing nglindhungi pesawat lan helikopter saka misil anti-pesawat?
      Kayane ing papan sing padha karo KAZ kanggo kendaraan lapis baja, ing pameran lan karo pelanggan manca .....
    18. +1
      April 10 2023
      Kutipan: michael
      Kutipan: sergey_vakk
      Kabar rong dina kepungkur, urip lan sehat

      Ingkang utama yaiku dheweke urip (padha nulis yen dheweke rusak banget). Kedokteran lan teknologi modern ing rehabilitasi meh kabeh cedera ing sistem muskuloskeletal - ternyata meh "terminator" saka 90s.
      Wong sing ringkih ora bisa mabur, mula dheweke bakal urip.

      Ciloko utama sajrone ejection yaiku ciloko saka utomo (ora ngetung sing bisa ditindakake nalika kebangkrutan), banjur kepiye begja, wong bisa tahan 5 tembakan lan apik, lan ana sing apik sawise mung siji.
    19. +1
      April 10 2023
      Quote: Rumata
      Kutipan saka Fangaro
      Ya, paling ora nerangake kenapa dheweke mudhun?

      Situs sing durung rampung. Sawetara cissists (?) minus ora jelas kenapa lan sapa. Menapa malih, kanggo mriksa apa sampeyan wis mangsuli, sampeyan kudu dig. Mulane, ana sawetara komentar lan mung ing artikel paling anyar.
      Aku bakal murub programer. Sistem komentar kudu kaya sing ana ing Antifasis.
      Aku mesthi bakal lunga saka kene.

      Saben uwong kudu setuju karo sampeyan banjur kabeh ok? Sampeyan butuh Zen)
    20. 0
      April 10 2023
      Quote: vovochkarzhevsky
      Lan, nerangake marang aku, minangka amatir, kepiye, miturut pendapat sampeyan, apa luwih efisien lan luwih aman kanggo kerja?


      Ing Afghanistan padha, nalika padha makarya ing pasangan, ora ketompo carane hard padha nyoba, salah siji pandherekipun utawa pimpinan bakal nyekel bolongan. Nalika kita pindhah menyang link, ternyata nutup bunder. Lan ora ana wong sing pengin njupuk sampeyan nalika mobil liyane teka ing sampeyan. Lan luwih gedhe klompok kasebut, kurang gelem njupuk.
      Kajaba iku, pengalaman kelompok campuran kabukten apik banget. Contone, sepasang Su-25 bisa mlaku kanthi aman nalika loro Mi-8 lan link Mi-24 muter rada ngisor. Lan PSO langsung lan support-cover.
      Nanging iki babagan panggunaan amunisi kayata NAR lan AB sing tiba gratis. Nalika sampeyan mlebu ing zona pertahanan udara.
      Ing kahanan saiki, karya ing pasangan, utawa malah piyambak, bisa ing urutan ing ngisor iki.
      Mungsuh terus diawasi dening pengintaian cilik lan panuntun UAV. Lan peran pesawat ing kasus iki yaiku pangiriman amunisi sing dipandu kanthi cepet, sing diluncurake bakal ditindakake ing njaba area jangkoan MANPADS lan ing papan sing ora kalebu sistem pertahanan udara medium lan jarak jauh, yaiku, ing WWI.
      Salajengipun, kontrol lan panuntun dhumateng amunisi kasebut bakal ditindakake dening operator UAV.
      Nanging sampeyan kudu duwe, saliyane pesawat, amunisi lan UAV sing dipandu banget.
      Yen ora, tembak saka pitch-up menyang arah kasebut, utawa mlebu ing wilayah jangkoan pertahanan udara jarak cendhak, nambah jumlah klompok serangan, kaya sing kasebut ing ndhuwur.

      Iku mung Mujahidin duwe siji utawa loro Stingers saben grup ing paling apik, arang banget luwih, lan nalika ana Welasan wong ing sampeyan, titik ora bench press?
    21. +1
      April 10 2023
      Kutipan: BorzRio
      Konfirmasi liyane sing nyerang pesawat 60-80s ing abad pungkasan ora efektif ing kondisi pertempuran modern cedhak LBS, sistem pertahanan udara jenuh lan MANPADS, perang elektronik, lan liya-liyane. Kabeh iki "mabur munggah saka gunung ing pucuk, shied adoh karo NURSs lan banjur metu lan luh" karo "Gusti Allah tulung kula!" - metu karo pengarepan 3-5 Bukak MANPADS ing bokong - uga, outdated, kanggo sijine iku mildly. Kita butuh pesawat kanthi amunisi kuat kanthi tliti dhuwur kanthi ambang panggunaan sing dawa, kanggo serangan bedhah lan akurat lan nyeri. Lan menehi daoys ing kothak lan canopy kanggo MLRS lan Artileri.

      Yen nganggo pesawat serang klasik nglawan wong Papua ya efektif, nanging yen wong Papua duwe MANPADS modern akeh, asile nyesel. Upamane ing Afghanistan, Lipa kanthi efektif nglawan Stingers, modifikasi modern ora peduli babagan jeruk, 10 rudal sing ditembakake regane kaping pirang-pirang luwih murah tinimbang pesawat + pilot sing dilatih, Amerika kanthi sengaja ninggalake A10, lan alon-alon ngganti. nyerang UAV.
    22. +1
      April 10 2023
      Quote: Adrey
      Warthog ... Mesin kasebut minangka analog lengkap lan umur sing padha karo Su-25

      Warthog A-10 minangka analog saka SU-25 kanthi cara sing padha karo akordion minangka analog saka akordion, yaiku, mung kanggo tujuan sing dimaksud - pesawat serangan. Sacara struktural, iki rong pesawat sing beda banget.
      1. +1
        April 10 2023
        Ya, lan padha beda-beda ing konsep minangka bedhil poto-propelled karo gun tank lan MLRS.
        Nanging ing sisih liya, kanggo njupuk saka warthog saka pitch-up - mung ngrusak sumber glider lan nggawa bedhil utama sing ora ana gunane. ngguyu
    23. 0
      April 10 2023
      Kesalahan, kesalahan gedhe, yen proyek IL-102 ditutup, mula dheweke bisa lolos saka MANPADS lan penembake bisa ing wektu sing tepat lan nembak jebakan lan nembak posisi MANPADS lan ora ana tambahan loro. mripat ing langit..
    24. 0
      April 10 2023
      Ya, pilot iku nggantheng, saka wayahe mbledhos nganti tiba ana sawetara wektu, nanging dheweke bisa eject. Ing tension pancet apa sing ditindakake ing kana ....
    25. 0
      April 11 2023
      Kutipan saka: ROSS 42
      Siji mung bisa guess apa loro lading sing dipompa lan apa tegese:

      Baling-baling loro-bladed, karakteristik saka jinis pesawat awal lan buildup ing
      dening tumindak udhara mlebu (wulu) lan gaya gesekan ing mesin ngadeg.
    26. 0
      April 11 2023
      Mungkin kanggo taun kapindho sampeyan kudu mandheg nelpon militan militer Ukrainia? Yen ora, dadi ora trep yen tentara Rusia ora bisa ngatasi sawetara militan.
    27. 0
      April 11 2023
      Kutipan: Roma-1977
      pesawat siji-mesin massive pancene dibutuhake. Nanging dudu pesawat serangan, nanging pesawat tempur Sukhoi "CheckMate".

      Apa pancene ora jelas kanggo wong yen masa depan kalebu kendaraan tanpa awak?
    28. 0
      April 11 2023
      Pira pirang-pirang forelocks rahasia nganti minus aku kanggo tembung Rusia "pilot" ...
      Ora flyer, nanging PILOT prajurit
      Minus lanjut ya
    29. Komentar wis dibusak.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"