"Armada Laut Tinggi" kanggo Rusia sing ditutup

22
"Armada Laut Tinggi" kanggo Rusia sing ditutup


Nuthuk ing langit-langit


Kanggo sing paling sethithik menowo sejarah perang angkatan laut ing Perang Donya I, ora bakal angel ngelingi nasib Kaiser "armada segara mbukak". Shelling Yarmouth lan Scarborough ing pesisir Inggris, sawetara sorties dening battlecruisers Wakil Laksamana Hipper, Dogger Bank, kamenangan ing TCTerms ing perang Jutland, meh rong taun ing blokade lan pungkasanipun - final tragis ing Scapa Flow.



Prospek kasebut meh ora bisa ngancem kapal sing, ing kasunyatan, armada lenga Rusia ing segara dhuwur dibentuk. Lan iki senadyan kasunyatan sing Uni Eropa, ing framework saka 11 lan paket sakteruse saka sanksi anti-Rusia, wis siyap kanggo mblokir entri menyang pelabuhan sawijining kapal sing nglewati sanksi lan ora njupuk menyang akun langit-langit ing lenga. prices saka Rusia.

Nanging, Uni Eropa dudu kabeh jagad, sing ora ana sing bakal menehi keuntungan dhewe. Saiki sing entuk manfaat saka "game ing langit-langit" yaiku China lan India, nanging ing kasus iki bakal ana sing ngganti.

Kanggo ngilangke loopholes ing mekanisme, kang dirancang kanggo drastis ngurangi income Rusia lan kemampuan kanggo finance NWO, ing Amerika Serikat, lan sawise wong-wong mau ing Eropah, padha nindakake piye wae kasep. Sawise kabeh, kita wis ngomong kanthi serius babagan carane metu saka impasse sing saben wong wis mimpin piyambak bebarengan.

Ing EU, dheweke bisa ngomong kaya sing dikarepake babagan kasunyatan manawa jumlah kegiatan penipuan lan risiko lingkungan sing ana gandhengane saya tambah akeh. Apa lingkungan apa karo, nalika nerangake nyoba kanggo mbatalake siji pemain tombol saka pasar, iku ora tanggung cetha.

Sedulur Ze lan tim


Nanging, kabeh iki minangka trik PR sing padha karo Uni Eropa sing sukses sinau saka pemain pertunjukan sing berpengalaman saka Kyiv lan tim. Kasunyatan bilih respon logis Rusia kanggo introduksi saka langit-langit rega bakal dadi tatanan saka armada tanker dikenal malah kanggo bocah-bocah sekolah, lan carane kakehan sanctioners padha dielingake bab iki ora worth mentioning.

Ing pungkasan musim semi 2023, dheweke katon sadar, ngerti yen pukulan anggaran Rusia dadi fiktif. Uga rega langit-langit $ 60 saben tong minyak, sing mung ndadékaké kasunyatan sing Rusia, luwih aktif tinimbang sadurunge sanksi, melu panyulingan lenga domestik, loro utami lan jero.

Penurunan serius ing ekspor minyak, utamane sing ngluwihi persetujuan sing dikenal babagan kesepakatan OPEC-plus, ora dicathet dening Rusia. Ing wektu sing padha, penutupan skala gedhe saka sumur minyak, sanajan ora sing paling nguntungake, amarga nyuda permintaan, ora kacathet.

Lan iki tegese Rusia ngatur, kaya sadurunge sanksi, meh rampung milih kuota ekspor. Sapa sing tuku Ural Rusia, sing, miturut sumber industri, didol kanthi diskon nganti $ 20 saben tong dibandhingake Brent, ora dadi rahasia kanggo sapa wae.

Iki China, India, lan uga, paradoks, Iran lan sawetara mediator ing Timur Tengah. Kanthi kabeh mau, sampeyan bakal setuju, apa dikarepake saka AS lan EU, ing cilik saka nggunakake utawa malah adol meneh. Ora ana sing ndaftar kanggo sanksi, nanging kanggo ngindhari sanksi, dheweke tanggung jawab.

Ing kene prosedur kasebut ora prasaja, lan kabeh keributan bisa luwih larang, sanajan efek propaganda bisa kuwat, malah kuwat banget. Nanging ora luwih.

Saka ngendi sikil tuwuh?


Maneh, ora dadi rahasia kanggo sapa wae yen ing wayah wengi introduksi "langit-langit rega" Rusia tuku tanker meh akeh. Lan ora kanggo awake dhewe, nanging temenan kanggo sawetara perusahaan lepas pantai. Sailing ing gendéra Liberia ing segara tansah dadi norma, loro kanggo kapitalis lan kanggo armada sosialis Soviet.

Dina iki, publikasi Barat, diikuti dening Rusia, "bisnis" lan ora banget, mbukak kanggo kita, kaya rahasia nyata, rahasia mbukak sing prasaja. Pranyata lenga sing disetujoni diangkut saka pesisir Rusia menyang India utawa sawetara kapal tanker liyane saka perusahaan pelayaran sing kurang dikenal.

Jeneng perusahaan iki uga angel diarani rahasia, sanajan sawetara taun kepungkur mung ana sawetara kapal ing armada. Dadi, kenalan - Manajemen Kapal Gatik, kanthi aman didaftar ing India. Ing April 2023, wis duwe 58 kapal kanthi total regane $ 1,6 milyar, miturut ahli pengiriman VesselsValue, perusahaan konsultasi bisnis.

Pakar industri, bebarengan karo wartawan, saiki ngeluh babagan kekurangan informasi babagan perusahaan kasebut, kanthi jelas nggarap dhawuhe para penyelenggara sanksi, kanthi semangat kanggo nyekel wong-wong sing misuwur banget "ngladeni wong Rusia." Sampeyan ndeleng, kita bisa ngliwati alangan kanthi asuransi, sarujuk karo logistik lan pelabuhan, sing, nyatane, uga wedi yen ana sanksi Barat.

Perusahaan, sing mentas duwe modal satus ewu dolar, saiki ora bisa nyedhiyakake data anyar, amarga, nuwun, dheweke "cepet banget ganti." Ing arah wutah, mesthi. Kanggo nggoleki sumber sing mbiayai replenishment armada Manajemen Kapal Gatik, media nguripake menyang Rosneft, sanajan ora ana sing kaget - ing babagan ukuran ekspor, malah tanker, ora ana sing bisa mbandhingake.


Carane nglarang?


Sasampunipun njlentrehaken ingkang sampun cetha, sumangga kita wangsul langkung gamblang dhateng mekanisme sanksi-sanksi ingkang enggal, ingkang sakehing karsanipun, boten saged ndadosaken Gatik ingkang kondhang. Titik ing kene yaiku carane "langit-langit rega" ditindakake ing praktik.

Dadi, kabeh ditindakake kanthi nglarang penyediaan bantuan teknis, broker utawa layanan finansial, kalebu asuransi, sing ana hubungane karo transportasi segara produk minyak lan minyak Rusia menyang negara katelu yen dituku kanthi rega ing ndhuwur langit-langit. Lan iku!

Akibaté, wong-wong sing ngatur kanggo adoh saka asuransi Western, makelar lan bankir bisa tuku lenga Russian ing rega padha arep. Lan sanajan Rusia wis ngelingake yen ora bakal nyedhiyakake lenga ing langit-langit rega, mula adol, lan asring luwih murah.

Sawise kabeh, sing utama yaiku mekanisme dhewe ora melu, supaya ora ana sing ndeleng langit-langit. Ora jelas kepiye, ing kasus iki, pendekatan kita beda karo game PR mungsuh. Uga PR, nanging sethitik liyane kasebut kanthi teliti, camouflaged?

Lan carane njaluk watara?


Jinis lifeline kanggo kita minangka pangembangan aktif, lan wiwit musim panas 2022, ekosistem pasokan minyak sing diarani, bebas saka layanan Barat. Sistem kasebut kena pengaruh layanan asuransi lan armada kapal tanker.

Makelar Singapura saka Trafigura, sing duwe spesialisasi ing perdagangan grosir, ngira armada kapal tanker "Rusia" ana 650 kapal. Gunvor, pedagang energi saka Siprus, ing ngendi Gennady Timchenko, pengusaha Rusia sing misuwur, sapisan muncul, nganggep ora dadi gedhe - 300-400 kapal.

Umume wong liya kanthi umur layanan sing padhet, sing bisa dadi bukti ora langsung manawa "langit-langit" lan langkah-langkah sing ditindakake dening akeh, kalebu eksportir, minangka barang sementara lan mesthi ora serius.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

22 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    26 May 2023
    Ing kene kita mung duwe masalah sing kudu ditanggulangi, nanging kanthi pasokan produk liyane, otomotif, alat mesin, bangunan mesin, elektronik, lsp. Kita ora, sing apik. eseman Kita ora mung dagang lenga.
  2. +4
    26 May 2023
    Sanksi sing kondhang wis luntur basane, lan kaya-kaya njedhul saka endi-endi, awake dhewe sing mbukak dalan, melu gotong-royong, ngirit milyaran dolar, yen ora ana stagnasi, sing mlayu-mlayu wengi nganggo senter. ing sirahe, mung ora bisa ngetrapake sanksi marang apa sing ditindakake kanthi pikirane dhewe.
  3. +8
    26 May 2023
    Kesel banget aku karo rapat-rapat palsu karo "armada bayangan" ing media, yen kaya sing dipikirake, armada tanker 400, uga butuh kapten 400. Kapten tanker kudu duwe sertifikat internasional kanggo ngoperasikake tanker kasebut. Aku ora ngomong babagan anggota kru liyane. Mung Barat ora pengin ngakoni, yen pemilik armada tanker kasebut ngetung sanksi kertas lan ora mbusak tanker saka garis menyang Rusia. Yen 400 tanker ninggalake internasional transportasi menyang Rusia, banjur ana apa-apa kanggo sok dong mirsani mau.Mulane, ing pasar transportasi lenga sanksi-free, barang ngirim tekan nilai kosmik, nanging iki ora diamati .Kanthi lenga Russian, West ana ing bokong jero.Marintrafik kanggo sing sing arep nulungi.
    1. +6
      26 May 2023
      Kutipan saka: tralflot1832
      Mulane, ing pasar bebas sanksi kanggo transportasi minyak, barang kudu tekan nilai kosmik, nanging iki ora diamati.

      Ing kargo ing kene, Kulon ora bisa ngetrapake sanksi. Yen sampeyan ngunggahake tarif barang mung kanggo kapal sing nggawa lenga Rusia, banjur tarif bakal kanthi otomatis munggah kanggo kabeh armada tanker donya. Lan tarif barang arang mudhun sawise iku.
      Dadi yen sampeyan nembak pepadhamu ing sikil, peluru uga bakal ricochet menyang sikilmu.
      1. +2
        26 May 2023
        Dadi aku kesel karo artikel-artikel iki babagan perkara iki, ora ana sing pengin nggali luwih jero lan luwih akeh. Sumber kasebut yaiku Kulon lan sing ngerti kabeh Bloomberg lan kabeh iku. hi
      2. 0
        26 May 2023
        Kutipan saka tukang kayu
        tarif bakal kanthi otomatis munggah kanggo kabeh armada tanker donya. Lan tarif barang arang mudhun sawise iku.

        Tarif mundhak amarga kekurangan transportasi armada lan kargo. Sing terakhir ora diamati.
    2. 0
      26 May 2023
      Kutipan saka: tralflot1832
      .Yen 400 tanker ninggalake lalu lintas internasional menyang Rusia, mula ora ana sing ngelingi.

      Kok ora ana apa-apa? Sawise kabeh, ora mung pemilik tanker sing diganti, nanging uga rute transportasi. Kapal tanker iki nggawa minyak saka BV menyang India, China lan Asia Tenggara. Dadi dheweke biasane nyeret dheweke menyang kana, lan para pemilik mantan nyingkirake pengadilan umur. Ing wektu sing padha, lenga Rusia wis akeh ngganti lenga Timur Tengah ing India lan China. Mula saiki lenga Timur Tengah wis tekan Eropah. Iku ora mung ing "rega langit-langit", nanging ing bobot lengkap, lan utamané ing tanker supplier.
      Akibate ... kabeh padha seneng . Saliyane ing Eropah, lenga kanggo iku wis meh 1,5-2 kaping luwih larang saka Rusia. Kaping pisanan, Rusia biasane ngliwati pipa, lan tanker nyambut gawe kanthi lengen sing cendhak. Akibaté, komponen transportasi kaping pirang-pirang luwih murah, lan komponen pipa ora mbutuhake asuransi lan logistik kompleks.
      Kanggo Federasi Rusia, bathi minyak, sebaliknya, saya tambah akeh. Malah senadyan ha rega langit-langit. Sawise kabeh, yen rega lenga 80 dolar. Langit-langit disetel ing $ 60. , isih 1,5 kaping luwih larang tinimbang sing ditampa miturut "Aturan Fiskal" saka IMF (40 dolar). Kajaba iku, kita ngasilake cadangan beku kanggo awake dhewe liwat prosedur konversi (kita mung ngreset akun dadi nol ... ditangkep, liwat prosedur konversi - kanthi kabar bank sing prasaja, sing umume kanthi otomatis liwati).
      Nanging sanksi anyar marang "armada bayangan" getih bisa ngrusak. Aku ora bakal kaget yen langkah sabanjure mbukak pembajakan - privateering - marang kapal iki. Lan banjur mung solusi bakal ngiringan kapal kasebut dening kapal perang Angkatan Laut Rusia ... Nanging durung dibangun. Iki bakal nggawe rumit lan nggawe logistik luwih larang.
      1. 0
        26 May 2023
        Kutipan saka bayard
        Aku ora bakal kaget yen langkah sabanjure mbukak pembajakan - privateering - marang kapal iki. Banjur solusi mung bakal ngiringan kapal kasebut dening kapal perang Angkatan Laut Rusia ..

        Kanthi tekane "Senjata Terpandu" (UO) konsep keamanan adhedhasar kapal ngiringan mandheg kerja, dina iki bisa nglindhungi kapal mung amarga peralatan sing ana ing kapal kasebut, kabeh liya dadi ora nguntungake lan / utawa ora efektif nalika mundhak.
        1. +2
          26 May 2023
          Quote: Prokletyi Pirat
          Kanthi tekane "Senjata Terpandu" (UO), konsep keamanan adhedhasar kapal pengiring wis mandheg,

          Apa iku?
          Quote: Prokletyi Pirat
          dina iki bisa kanggo nglindhungi kapal mung ing beyo saka peralatan dumunung ing kapal dhewe, kabeh liya dadi ora duwe bathi lan / utawa ora efektif nalika njongko munggah.

          Apa sampeyan ngusulake arming tanker, operator gandum, operator akeh lan operator wadhah? eseman Serius? Kanggo tingkat perlindungan saka interception dening kapal perang utawa kelompok bajak laut sing diatur kanthi apik sing dikontrol dening CIA, MI6 lan liya-liyane?
          Njamin kebebasan navigasi kanggo Merchant / Armada Komersial minangka tugas kanggo Angkatan Laut ing saben negara sing ngurmati awake dhewe. Ayo eksportir lan operator laut mbayar asuransi laut / laut lan entuk atap saka Angkatan Laut. Kanggo nindakake iki, ora perlu ngiringi kapal ing kabeh rute lan ngumpulake ing konvoi gedhe, sampeyan mung bisa ngatur tugas pasukan Angkatan Laut ing wilayah utama pandhu arah kita, nggawe saluran komunikasi sing dipercaya lan nanggapi ancaman apa wae kanthi maju. menyang wilayah kedadean. Nanging ing mangsa perang lan periode kaancam bakal punah, paling kamungkinan, siji ora bisa nindakake tanpa convoys. Sembarang properti lan bisnis mbutuhake perlindungan. Yen Angkatan Laut mungsuh kita njupuk privateering, kita kudu ngiringan lan ngusir serangan. Kanggo impunity provokes lan nyengkuyung villains kanggo nindakake atrocities, lan ancaman kanggo njaluk ing untu lan nguripake kedadean / konflik menyang perang nuklir daya ... cools.
          Kabukten kanthi laku.
    3. 0
      26 May 2023
      Kutipan saka: tralflot1832
      Yen 400 kapal tanker ninggalake lalu lintas internasional menyang Rusia, mula ora ana sing ngelingi.

      Bener, kita mariman, kita ngerti lan ngerti iki.
  4. + 10
    26 May 2023
    Rusia, luwih aktif tinimbang sadurunge sanksi, wis njupuk panyulingan lenga domestik, loro utami lan jero. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mbangun kilang anyar, lan yen dumadakan iki kedaden, kok rega bensin cepet munggah kanggo minggu. Lah kok pemerintah nganggep larangan ekspor bensin kanggo nyegah kekurangan BBM ing pasar domestik lan mundhake rega? Apa sampeyan manggon ing Rusia liyane? Lan kanthi cara, ing mangsa panas, mandeg ndandani diwiwiti ing pabrik-pabrik, saéngga sacara fisik ora bisa nambah pangolahan. Aja nyasarake wong.
    1. +2
      26 May 2023
      Perlu dimangerteni manawa artikel-artikel "kritis" luwih akeh muncul ing VO sing ngomong babagan kesulitan ing wilayah siji utawa liyane, sing sukses ora diragukan, amarga kaya ing endi wae lan ing kabeh ana kamenangan, ana sing gagal.
      Artikel "cheers" iki ketoke isih formasi lawas.
  5. +2
    26 May 2023
    Kutipan saka parusnik
    Ing kene kita mung duwe masalah sing kudu ditanggulangi, nanging kanthi pasokan produk liyane, otomotif, alat mesin, bangunan mesin, elektronik, lsp. Kita ora, sing apik. eseman Kita ora mung dagang lenga.


    Kita bakal ngedol lenga lan tuku kabeh sing dibutuhake.
    ((((
  6. +4
    26 May 2023
    Kutipan: Alexey 1970
    Rusia, luwih aktif tinimbang sadurunge sanksi, wis njupuk panyulingan lenga domestik, loro utami lan jero. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mbangun kilang anyar, lan yen dumadakan iki kedaden, kok rega bensin cepet munggah kanggo minggu. Lah kok pemerintah nganggep larangan ekspor bensin kanggo nyegah kekurangan BBM ing pasar domestik lan mundhake rega? Apa sampeyan manggon ing Rusia liyane? Lan kanthi cara, ing mangsa panas, mandeg ndandani diwiwiti ing pabrik-pabrik, saéngga sacara fisik ora bisa nambah pangolahan. Aja nyasarake wong.


    Yen sampeyan ora menehi wong informasi, padha bisa miwiti nggoleki dhewe. Lan mikir. Iku mbebayani. Wong kudu kerja, mangan, ngaso, ngunggahake tingkat lair ... Lan sing diijini mikir kanggo dheweke bakal nglakoni.
    1. +3
      26 May 2023
      Mbebayani kanggo mikir, iki nggawe sirahku lara, lan sampeyan ngerti, "subyek peteng, ora tundhuk riset", bunder ganas.nglirik
    2. +4
      26 May 2023
      Lan mikir. Iku mbebayani. Wong kudu kerja, mangan, ngaso, mundhakake tingkat lair ...
      Ya, meh kaya ing film "Planet of the Apes"
  7. +4
    26 May 2023
    kondhang Gatik
    Perusahaan sing kondhang, miturut data saka Internet, muncul setaun setengah sadurunge acara sing kondhang ..
  8. +5
    26 May 2023
    Copy-paste urapatriotik liyane saka korban Ujian Negara Bersatu, sing ora bisa mbedakake kapal saka kapal. Siluanov bakal mangsuli pitakon apa wae karo tokoh-tokoh kasebut, amarga saiki ana penghasilan lan anggaran. A 50% drop ing industri minangka kabèh, tanker ora pipe, crawls bali ing ballast lan ora free, nanging ing tingkat pindho, amarga nuduhake singa iku ajur saka Yunani, lan padha pengin bonus resiko. . Mboko sithik bakal nyekel wong Yunani, wong Yahudi Jerman, iki masalah wektu, nanging tanker kudu didhukung kanthi teknis, nanging apa? Apa sampeyan bakal ndhawuhi para pengawas supaya golek spare parts lan spare parts ing Alang? Kapal tanker modern dudu kue utawa Liberty kanggo sampeyan, saiki iki minangka teknologi canggih sing, sawise 10 taun operasi, tiba kaya godhong ing wulan Oktober. Lan wong Eropa jahat sing padha lungguh ing Zip, lan uga ing China. Bubar aku ana ing SRZ ...
    1. +2
      26 May 2023
      400 tanker ... wong ing subyek ora bisa mbayangno nomer kuwi. Aku duwe akeh pitakonan. Sovcomflot ing pamaréntahan lawas 120 ember kanggo keju VLSS lan ndhuwur. Operator produk PMP 40 ing taun paling apik ...
      sapa sing kerja ing kono? Apa diploma? Apa gajine? Cuci tangki mentah nganggo inersia ... iki dudu petugas pertama saka dalan ... nganti botol pertama ... apa dheweke diasuransiake?
      Iki dudu 400 kap, nanging 800 ... 20 wong ing siji tanker ... loro kru rotasi ... kita ora duwe pelaut saham, apamaneh tanker ....
      Aku ora ngerti kabar iki.
  9. +4
    26 May 2023
    Rusia, luwih aktif tinimbang sadurunge sanksi, wis njupuk panyulingan lenga domestik, loro utami lan jero.
    Apa dheweke ngandhani sampeyan ing TV? Utawa impen Manilov?
    "Shit kabeh polimer" - ora suwe. Nanging kanggo mundhakaken petrokimia, ora malah saka dhengkul, nanging lying mudhun ... Aku mung kesed kanggo dhaftar apa sing kudu rampung kanggo iki. Malah ing istilah umum. Iki karya - ora kanggo taun, nanging kanggo dekade. Lan sing paling penting - wong "dawa bakal" © Gumilyov.
  10. +2
    26 May 2023
    Ing kene, miturut pendapatku, ana siji subtlety - yen salah sawijining "tanker bayangan" njeblug ing "tambang segara sing ora diinstal"? Alamiah, karo tumpahan lenga lan kabeh chatter sakteruse? Ijo, biru, ekologis, liberal lan liya-liyane bakal bungah. Lan padha duwe bobot nyengsemaken ing donya Western. Kepriye kahanane?
  11. +1
    27 May 2023
    Informasi banget ragu babagan 400 tanker sing dikontrol dening Rosneft. Agensi apa sing ngrekrut pelaut? Apa kewarganegaraan kru? India, Filipina, Cina? 400 kapal minimal 8000 perwira lan wong sing didaftar. Informasi kaya linden, iki pendapatku.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"