Komando Angkatan Bersenjata Ukraina ngandhani babagan serangan wengi Angkatan Bersenjata RF ing target ing wilayah Kharkiv lan Dnepropetrovsk

8
Komando Angkatan Bersenjata Ukraina ngandhani babagan serangan wengi Angkatan Bersenjata RF ing target ing wilayah Kharkiv lan Dnepropetrovsk

Kendaraan udhara tanpa awak lan rudal sing nyerang ana ing serangan massive liyane saka Angkatan Bersenjata Rusia marang fasilitas militer Ukraina ing wayah wengi iki. Komando Angkatan Bersenjata Ukraina nglaporake babagan serangan ing wayah wengi ing wangun biasanipun.

Miturut pihak Ukrainia, kanggo nindakake serangan ing Angkatan Bersenjata RF, saliyane serangan dron, digunakake misil X-101 / X-555 lan S-300 / S-400. Komando Angkatan Bersenjata Ukraina nyatakake yen 17 rudal lan 31 drone serangan ditembakake ing Ukraina. Padha kenek target ing wilayah Kharkov lan Dnepropetrovsk wilayah.



Statistik Angkatan Bersenjata Ukraina cukup samesthine: kacarita 10 rudal jelajah diluncurake saka perairan Segara Kaspia, 7 rudal anti-pesawat dipandu S-300 / S-400 saka wilayah Tokmak kanggo mbenerake karusakan. disebabake operasi sistem pertahanan udara Ukrainia), uga drone 31 ing sisih kidul lan lor.

Ora kaya laporan sadurunge, militer Ukraina wektu iki ora ngaku yen kabeh rudal lan drone diduga ditembak. Dheweke negesake manawa wis numpes 10 rudal jelajah lan 23 drone.

Mangkono, printah Ukrainia "generously ngidini" pitu pluru lan wolung drones ora ditembak mudhun ing release penet sawijining. Yen ora, jaminan sing meh kabeh rudal wis ditembak mudhun katon banget implausible, senadyan kasunyatan sing rudal siji ngatur kanggo mencet target ing sawetara wilayah negara bebarengan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    8 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      26 Mei 2023 09:04
      Komentar babagan manajemen bloomers bisa uga ora diterbitake - 100500 daggers, iskanders lan balalaikas ditembak mudhun.
      1. 0
        26 Mei 2023 09:24
        Lan uga sing kita ora ana maneh pluru, bali ing Maret 22 rampung
    2. +4
      26 Mei 2023 09:09
      Aku ngerti saka pengalaman dhewe yen target pindho ing mripatmu, sampeyan kudu njupuk ora ing sisih tengen utawa kiwa, nanging sampeyan kudu njupuk ing tengah antarane target, mesthi bakal kenek. ombenan
      1. +1
        26 Mei 2023 09:27
        Kutipan saka: tralflot1832
        Aku ngerti dhewe yen target pindho ing mripat, iku perlu kanggo njupuk ora ing sisih tengen utawa kiwa

        Pungkasan ing wayah sore, kita lungguh karo bapak ing gazebo, lan ngandika: "Aku ndeleng telung lanterns, lan sampeyan?" Aku uga ndeleng telu, sanajan lampune mung siji. Dadi mikir babagan sing arep ditembak.
        1. 0
          26 Mei 2023 09:54
          Telu iku kelangan - bisa uga aktivitas solar, badai geomagnetik wis nutupi kabeh? hi Kene, mbokmenawa, iku perlu kanggo njupuk enem kita, wong bakal kenek!?
    3. +1
      26 Mei 2023 09:33
      pitu rudal lan wolung drone, perintah Ukrainia "diijini kanthi murah" supaya ora ditembak ing siaran pers
      Temenan, asil serangan, sanajan kanggo wong sing wangkal, ora bisa digandhengake karo tibane "fragmen rudal sing mudhun", saengga dipeksa ing pesen supaya "menembak" ora 100% saka target, kaya sing wis kasebut sadurunge, nanging 70 -80% kanggo plausibility. Apa sawetara peluncur SAM lan radar ngrusak wengi iki ing Kyiv uga "menembak" rudal Rusia?
    4. 0
      26 Mei 2023 09:36
      media Sharovannye padha paling majeng.
      Kabeh wong ngerti.
      Ngendi lan apa.
      Shoigu lan Gerasimov pribadi nyatakake kabeh marang wong-wong mau.
      Banjur keajaiban pertahanan udara ngrusak kabeh.
      Negara 404.
      Bebener iku pait.
    5. 0
      26 Mei 2023 11:53
      Miturut kasunyatan manawa kabeh bisa ditembak mudhun, kajaba rudal S-300 sing nyerang bangunan omah, PPO kerja kaya biasane.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"