Review militèr

Subdivisi saka klompok "Kulon" pasukan nalika nyerang njupuk kepemilikan saka railway. stasiun Molchanovo, wilayah Kharkiv - Kamentrian Pertahanan

27
Subdivisi saka klompok "Kulon" pasukan nalika nyerang njupuk kepemilikan saka railway. stasiun Molchanovo, wilayah Kharkiv - Kamentrian Pertahanan

Pasukan Rusia terus maju menyang arah Kupyansk, ing liyane mungsuh terus nyoba ngrusak pertahanan kita. Pertempuran sengit ditindakake ing kabeh garis ngarep. Iki nyatakake ing laporan anyar saka Kementerian Pertahanan.


Ing arah Kupyansk, pasukan kita terus nyurung mungsuh, ngembangake serangan. Miturut data paling anyar saka departemen militer, ing sawijining dina, unit pasukan "Kulon" maju siji kilometer ing ambane lan nganti rong kilometer ing ngarep, sawise bisa nangkep stasiun sepur Molchanovo ing wilayah Kharkov. Kerugian mungsuh saben dina kira-kira 70 kendaraan pertahanan udara, rong kendaraan tempur lapis baja, rong bedhil self-propelled lan stasiun baterei kontra AN / TPQ-50. Depot amunisi saka brigade TRO ka-103 dirusak ing distrik Peschanoe ing wilayah Kharkiv.

Ing wilayah liyane, pasukan Rusia isih ana ing pertahanan. Pertempuran paling sengit ditindakake ing arah South-Donetsk, Donetsk lan Krasno-Liman.

Mungsuh nyoba meksa komando Rusia kanggo mindhah fokus menyang arah Donetsk lan kanthi mangkono mungkasi serangan ing wilayah Kharkov. Sajrone 25 jam kepungkur, unit pasukan "Kidul" ngusir 340 serangan dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Belogorovka, Pervomayskoye, Nevelskoye, Maryinka, Severnoye lan Kleshcheevka. Numpes luwih saka XNUMX vushnik, loro tank, telung AFVs lan enem howitzers, kang mung loro ditarik. Depot amunisi saka Brigade Mekanik 110 saka Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak ing cedhak Avdiivka.

Ing Krasno-Limansky, unit "Pusat" klompok pasukan repelled papat serangan ing wilayah Karmazinovka, Shipilovka, Kremennaya lan Belogorovka. Siji DRG numpes. Secara total, Angkatan Bersenjata Ukraina ilang nganti 100 personel, loro AFV lan papat howitzer, loro sing digerakake dhewe. Ing wilayah Yampol, depot amunisi brigade 100 TRO rusak.
 
Ing arah Kidul-Donetsk, siji serangan dening Angkatan Bersenjata Ukraina diusir ing wilayah Rabotino, lan siji DRG uga dinetralake. Ora ana operasi aktif ing Zaporozhye, mungsuh nyoba kanggo operate ing kelompok cilik, siji DRG ditutupi ing wilayah Marfopol. Pitu depot amunisi lan siji pangkalan bahan bakar dirusak. Musuh mundhut saben dina: luwih saka 170 kendaraan pertahanan udara, loro tank, sangang AFVs, loro howitzers, AN / TPQ-50 counter-baterei radar.
 
Ing arah Kherson, nganti 50 Vushnik, siji AFV lan howitzer D-30 dirusak sajrone dina kepungkur.

pejuang penerbangan Pasukan Aerospace Rusia nembak pesawat serangan Su-25 Angkatan Udara Ukraina ing wilayah pemukiman Razdolnoe DPR, lan helikopter Mi-8 ditembak mudhun ing wilayah Kharkiv kanthi pertahanan udara.
 
27 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Irit
    Irit 19 Juli 2023 15:29
    + 20
    Aku pengin kutha-kutha asli kita, sing padha, contone, Kharkov, dadi kutha-kutha Rusia ing salawas-lawase ...
    1. Syurik70
      Syurik70 19 Juli 2023 18:19
      +4
      Kharkov lan Odessa. Iki minangka kutha-kutha Rusia.
      Umume, aneh yen mungsuh nyerang wilayah Belgorod, dene wilayah kita mung ditoleransi.
      Lan ora ana sing bali.
      Nanging ing kana, kajaba artileri, mungsuh meh ora ana apa-apa. Kabeh ing sisih kidul.
      Apa durung wayahe ngobahake tapel wates supaya ora oleh meriem mungsuh.
      1. tamu
        tamu 19 Juli 2023 23:48
        +3
        Quote: Shurik70
        Apa ora wektu kanggo mindhah wates

        Iku wektu dhuwur. Wangsulan: Bab ingkang utama iku sawise penundaan saka misunderstanding disebut "gandum deal" kita kudu paling sethithik tangan free.
  2. Carlos Hall
    Carlos Hall 19 Juli 2023 15:29
    + 15
    Kayane Kupyansk bakal dibebasake kanthi cepet. Bravo lanang
  3. Leshak
    Leshak 19 Juli 2023 15:36
    + 17
    Ana sawetara kemajuan lan iki menehi pangarep-arep kanggo titik balik kanggo kita. Ugh, ugh, ugh supaya ora jinx. Good luck kanggo pejuang kita!
    1. analis
      analis 19 Juli 2023 15:49
      -9
      Nanging dill snarls, lan ora mung ing arah Kharkiv. Wingi padha murub ing depot amunisi gedhe ing Crimea, ing ngendi iku isih booming. Dadi departemen Shoigu karo Staf Umum ora menehi perlindungan sing tepat (?!) Sabotase lan pengkhianatan langsung.
      Ukry cepet-cepet nransfer cadangan sing bisa ana saka ngendi wae, saka arah paling kidul lan nganti Artemovsk. Nanging sak iki (mugi-mugi selawase) kaya tapal sing wis mati.
      Good luck kanggo petani lan supaya ora ana apa-apa ing wektu iki ing Gerasimov karo regrouping pasukan.
  4. LeutnantTom
    LeutnantTom 19 Juli 2023 15:36
    + 11
    Kerja apik. Lan saiki dalan cedhak Torskoy. Iki bakal ngilangi pasokan Ukrainia ing sisih kidul. Lan mungsuh kudu mundur utawa nyerah.
    RF kudu tansah tumindak kanthi wicaksana supaya bocah lanang lan wadon bali menyang omah kanthi sehat
  5. Truthmaker
    Truthmaker 19 Juli 2023 15:36
    +5
    Sedulur kerja. Smash bajingan, ngresiki tanah Rusia saka Bandera iki, infèksi Kulon ...
  6. Mikhail Ivanov
    Mikhail Ivanov 19 Juli 2023 15:37
    +5
    Katon kaya kita lagi nyerang. Ana kemajuan ing wilayah Yampol, lan saiki wis wiwit pindhah ing wilayah Kharkiv ...
  7. roket757
    roket757 19 Juli 2023 15:41
    +5
    Ing wilayah liyane, pasukan Rusia isih ana ing pertahanan. Pertempuran paling sengit ditindakake ing arah South-Donetsk, Donetsk lan Krasno-Liman.
    . Nanging, tanpa tekanan ing Angkatan Bersenjata Ukraina ing pirang-pirang arah, dheweke duwe kebebasan maneuver, kemampuan kanggo mindhah cadangan menyang papan tartamtu lan kanthi mangkono nyepetake kemampuan kita sajrone operasi nyerang.
    1. LeutnantTom
      LeutnantTom 19 Juli 2023 15:59
      +1
      tengen sabisa.

      Kepiye carane, ora ana pengintaian satelit, ora ana pengintaian drone
      1. Boikot
        Boikot 19 Juli 2023 16:07
        +2
        Kepiye carane, ora ana pengintaian satelit, ora ana pengintaian drone
        wong manca? Perlu kanggo nambah tingkat keahlian basa, amarga konteks, sarcasm, trolling, stuffing ing penggemar iku ora bisa dingerteni?
        1. LeutnantTom
          LeutnantTom 19 Juli 2023 16:45
          +4
          warga donya.
          Aku nyikat Rusia, aku wis lali akeh.
          Apa sampeyan bisa nulungi aku babagan iki?
          Ing pengalaman ing Rusia, Rusia tansah grapyak lan mbiyantu.
      2. roket757
        roket757 19 Juli 2023 18:31
        0
        Pitakonan kasebut kanthi logis lan dhasar ora cocog karo makna sing dakcritakake.
        Aku, argue taktik, strategi sing dileksanakake printah kita lan carane coincides karo apa sing diterangake ing buku teks ilmu militer, karo metodologi ditampa umum.
        Lan kita duwe pengintaian, ruang angkasa, drone lan liya-liyane, nanging iki mung alat ing tangan pimpinan militer sing berpengalaman. Carane padha nggunakake, Aku ora laporan bab iku, kita guess, kita speculate, nanging ora luwih.
  8. Terenin
    Terenin 19 Juli 2023 15:42
    +7
    Alon-alon, perlu mbebasake wilayah saka Bandera, yen bisa.
    1. roket757
      roket757 19 Juli 2023 18:35
      +1
      Hello Gennady prajurit
      Alon-alon, amarga daya geni senjata kita, minggat pejuang kita ... iki bisa dingerteni.
      Nanging nalika padha nulis bola-bali, tundha operasi, ati-ati banget, frugality, bisa dadi efek ngelawan, sayangé. Iki wis kedadeyan kaping pirang-pirang ing kahanan sing padha.
      Umumé, ora ana siji, resep paling bener, paling kamungkinan, sawetara jenis kompromi bisa dadi paling sukses ing kahanan iki.
      1. Terenin
        Terenin 19 Juli 2023 21:18
        +2
        Kutipan saka roket757
        ora ana resep sing bener, paling kamungkinan, sawetara kompromi bisa uga paling sukses ing kahanan iki.

        Aku percaya yen Panglima Tertinggi kita dipandu dening iki.
        Hello Victor hi
        1. roket757
          roket757 20 Juli 2023 08:14
          +1
          Kepemimpinan sing apik iku penting ...
          Sing penting yaiku persatuan rakyat.
          Siji menyang liyane, kanthi kapisah ora bisa.
      2. Sergey 777
        Sergey 777 19 Juli 2023 22:58
        +2
        Kabeh ana maneh ing pundhak prajurit Rusia sing kuwat. Ing kono kita ngadeg.
        1. roket757
          roket757 20 Juli 2023 08:15
          +1
          Ing pundhake wong gedhe kita ... prajurit, iki minangka bagean saka siji, umum gedhe.
    2. chingachguc
      chingachguc 19 Juli 2023 20:56
      +2
      Sayange, sithik-sithik ora bisa. Aku kudu ngupayakake kabeh kekuwatanku
    3. litium17
      litium17 21 Juli 2023 06:51
      0
      Kutipan: Terenin
      Alon-alon, perlu mbebasake wilayah saka Bandera, yen bisa.

      kita apik banget mbebasake wilayah saka Bandera ing wiwitan, lan banjur ninggalake wong-wong mau (lan ing aib), loro dening persetujuan lan dening stupidity militèr lan unpreparedness kita! Akibaté, kita entuk efek ngelawan - banderonasionalisasi lan militerisasi. Dadi ing wilayah "mbebasake", wong sing dibenturi watu karo kabeh kabungahan nunggu kita!
  9. Berlin
    Berlin 19 Juli 2023 15:54
    +2
    Gusti mberkahi! Yen kita ana ing Kupyansk maneh, FSB lan GRU kudu kerja keras kanggo ngenali kabeh accomplices saka Nazi sing mancep paspor Rusia ing bathuk. ing umum
  10. dhuwit recehan
    dhuwit recehan 19 Juli 2023 16:13
    +5
    Kanthi cara kritik: admin situs isih ora nggatekake panjelasan geografis visual ing peta. Sampeyan kudu guess dhewe ngendi iki stasiun Molchanovo, lan carane posisi saka pihak dumunung watara.
    1. Obat67
      Obat67 19 Juli 2023 16:24
      +2
      Aku bisa menehi pilihan. https://svo-map.ru/#svo-karta
  11. chingachguc
    chingachguc 19 Juli 2023 20:55
    0
    stasiun iki Molchanovo - loro omah. Lan wong wis miwiti ngomong bab Kharkov
    1. tamu
      tamu 19 Juli 2023 23:55
      0
      Aku ora krungu bab Kharkov, nanging kasunyatan sing iki wilayah Kharkov kasunyatan.