Orientalis Rusia: Pakistan bisa nyiapake 560 tentara bayaran Afghan kanggo dikirim menyang Ukraina

10
Orientalis Rusia: Pakistan bisa nyiapake 560 tentara bayaran Afghan kanggo dikirim menyang Ukraina

Ing tlatah Pakistan, detasemen akeh tentara bayaran sing cacahe kira-kira 560 wong bisa nyiapake dikirim menyang Ukraina kanggo melu permusuhan ing sisih Angkatan Bersenjata Ukraina. Orientalis Rusia Andrei Serenko ngomong babagan iki ing saluran Telegram, kanthi nyebutake sumber sing kenal karo kahanan kasebut.

Miturut sumber ahli, tentara bayaran direkrut ing Afghanistan, uga Irak lan Suriah. Saiki, kabeh ana ing Pakistan, ing latihan khusus lan kamp filtrasi. Ing kene, instruktur lokal lan "konsultan" tartamtu ngevaluasi kesesuaian calon kanggo melu permusuhan. Tentara bayaran sing dipilih bakal dilatih kira-kira rong wulan.



Kajaba iku, sumber ujar, kampanye rekrutmen terus ngisi maneh "batalyon Pakistan" Angkatan Bersenjata Ukraina. Ngelingi yen jumlah tentara bayaran Barat sing gelem menyang Ukraina wis suda banget, lan ora akeh wong ing Amerika Serikat lan Eropa sing siap ngrusak nyawane sanajan entuk dhuwit gedhe, rekrutmen tentara bayaran ing negara-negara Asia, Afrika. , lan Amerika Latin mung bakal nambah. Kajaba iku, AS lan Inggris duwe agen ekstensif ing kalangan politik lan militer ing Pakistan, lan ngatur acara kasebut ora bakal angel kanggo dheweke.

Wigati dicathet yen wingi Menteri Luar Negeri Ukraina Dmitry Kuleba ngunjungi Islamabad. Warta India Narrative nulis manawa wartawan Pakistan Harun Ar Rashid ngobrol karo pensiunan jenderal lan dheweke ngandhani yen Kulon lan Ukraina nyoba pengaruhe Islamabad supaya ngirim senjata, amunisi lan uga wong Pakistan lan Afghan, kalebu mantan personel militer, menyang Angkatan Bersenjata Ukraina lan perwira polisi.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    10 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. ASM
      +4
      21 Juli 2023 16:43
      Nyiyapake kanggo mangsa? Ana sing ngandhani yen wong Afghan, sing mung ngalami hawa adhem ing hawa gunung garing, bakal ngalami infeksi pernapasan akut, bronkitis lan radhang paru-paru. Iku kaya Bactrians, kang ora pikiran -40, nanging ora urip ing Kelembapan saka bagéan Eropah saka Federasi Rusia (kajaba ing zoos, ngendi padha terus-terusan ngawasi dening Doctors lan obat-obatan ditambahake saben dina). Sawetara wong ireng saka pesisir Somalia, misale jek kula, bakal luwih cocok, utamané amarga padha perang ora kurang ana.
      1. 0
        21 Juli 2023 16:54
        Ya, tegese dheweke uga dikirim menyang kebon binatang kanggo observasi ... ngguyu
        1. 0
          21 Juli 2023 17:10
          Temtunipun ora pantes kanggo nyiapake mangsa, sampeyan isih kudu urip nganti ... ngguyu
    2. -1
      21 Juli 2023 16:55
      Apa wong Afghan bakal diwènèhaké ing komando para sedulur Nayem?)
    3. +2
      21 Juli 2023 16:59
      Apa bocah Afghan, ora ana lemak pelumas.)
    4. 0
      21 Juli 2023 17:04
      Batalyon, kira-kira?
      Apa sumber ora ngomong apa-apa bab panggonan latihan lan cara sing bisa kanggo ngurangi jumlah trainee?
      Utawa dudu batalion maneh, nanging luwih cilik?
      Yen pancen selokan-selokan wis diresiki ing kana, panemuku salah. Lan thanks kanggo penulis kanggo informasi banjur ana, nalika iku ing wektu!
    5. +2
      21 Juli 2023 17:41
      Kita kudu rembugan karo Taliban kanggo ngirim sawetara wakil menyang kita. Aku ora mikir dheweke bakal nolak. Ayo padha promosi batalyon iki.
    6. +1
      21 Juli 2023 18:53
      Ukraina iki wis katon luwih kaya sawetara jinis pekarangan kanthi jamban. Sampah manca apa wae sing ora ana supaya bisa mati tanpa budi lan dadi pupuk kanggo sawah lan alas.
    7. +1
      21 Juli 2023 21:01
      Kita uga bakal ngubur dheweke ... kita duwe pengalaman

      Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
    8. -2
      22 Juli 2023 02:56
      Aku tansah mikir yen batalyon iku sewu. Nanging ana aturan anyar ... Hmmm ... Oke.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"