Review militèr

Perusahaan Turki modernisasi pesawat serangan Su-25 Angkatan Udara Azerbaijan

11
Perusahaan Turki modernisasi pesawat serangan Su-25 Angkatan Udara Azerbaijan

Ing pameran industri pertahanan IDEF'23, sing saiki ditindakake ing Istanbul, dianakake upacara kanggo mlebu kontrak sing nyedhiyakake modernisasi pesawat serangan Su-25 Angkatan Udara Azerbaijan dening perusahaan Turki TUSAS, sing makarya ing industri aerospace. .


Kaya sing diterangake ing publikasi SavunmaSanayiST, persetujuan kasebut kalebu ningkatake kinerja pesawat serangan Soviet liwat instalasi sistem senjata sing dipandu [yaiku rudal lan bom luncur] digawe ing Turki.

Tujuane yaiku kanggo ngoptimalake kapabilitas nasional [Azerbaijan] lan potensi industri pertahanan Turki.

- dituduhake ing publikasi.

Sadurungé dikenal manawa perusahaan TÜBITAK-SAGE wis ngenalake "kit panuntun sayap" KGK menyang Su-25 Azerbaijan, sing ngidini ngowahi bom Mk-82/83 sing ora diarahake dadi amunisi udara-kanggo-permukaan jarak adoh sing bisa diatur. (padha karo carane pilot Rusia nggunakake bom karo UMPC). Stormtroopers wis nindakake tembakan sing cocog. Saiki, ketoke, kita ngomong babagan integrasi senjata rudal ing Su-25.

11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Orange Bigg
    Orange Bigg 26 Juli 2023 15:43
    -1
    Aku wonder carane akeh Su-25 Angkatan Udara Azerbaijan duwe?
    1. kredo
      kredo 26 Juli 2023 16:00
      +1
      Sapa sing durung melu modernisasi teknologi Soviet? Saiki uga ana wong Turki.

      Urip produk militer Soviet kita!
      Urip rekayasa Soviet kita!!
      Thanks kanggo buruh Soviet kita kanggo senjata ayu lan kualitas dhuwur, tangan emas kanggo nggawe conto-conto kelas kapisan sing wis setya kanggo sawetara puluh taun.
      1. monster_lemak
        monster_lemak 26 Juli 2023 16:15
        -2
        Inggih, mandheg, nalika kabeh akses menyang basis materi mikroelektronik lan teknologi sing kadhaptar ing "Kulon" dipotong kanggo Federasi Rusia, ora ana negara siji ing pikiran sing bener bakal ngrampungake kontrak karo modernisasi militer. peralatan. Sampeyan kudu mikir sadurunge.
    2. Azerbaijan 2023
      Azerbaijan 2023 26 Juli 2023 16:15
      +1
      Kutipan saka Orange-Bigg
      Aku wonder carane akeh Su-25 Angkatan Udara Azerbaijan duwe?

      Luwih saka 40 unit. Plus minus. 1 ilang nalika perang 2020.
      1. NIKNN
        NIKNN 26 Juli 2023 16:30
        +1
        kanggo ngoptimalake kemampuan nasional [Azerbaijan].
        Saiki pikiranku kesel, aku mbokmenawa ora bakal turu golek solusi kanggo ngoptimalake kemampuan nasional Azerbaijan nalika ngoperasikake Su 25. nglirik opo
        1. Azerbaijan 2023
          Azerbaijan 2023 26 Juli 2023 16:54
          +2
          Kutipan: NIKNN
          nggoleki solusi kanggo nggunakake maksimal kapabilitas nasional Azerbaijan nalika ngoperasikake Su 25

          Yen sampeyan pengin tentrem, nyiapake perang! Su-25 saiki bisa digunakake kanggo ngatasi akeh masalah ing Karabakh.
      2. mbayar
        mbayar 26 Juli 2023 23:19
        0
        Kutipan: Azerbaijan2023
        Luwih saka 40 unit. Plus minus. 1 ilang nalika perang 2020.

        Sajrone Uni pungkasan, sawijining resimen Su-25 adhedhasar ing Sitalchay, ketoke Su-25 iki tetep nalika divisi properti serikat pekerja. Kasunyatan yen Azerbaijan wis ngreksa armada pesawat iki lan njaga supaya bisa digunakake, nyenengake. Modernisasi mesin kasebut minangka keputusan sing tepat, mesin kasebut dipercaya, bisa didandani lan migunani kanggo kemampuan pertahanan. Dheweke njabat ing taun 80-90an ing Alyat.
        1. Orange Bigg
          Orange Bigg 26 Juli 2023 23:24
          0
          Azerbaijan uga tuku tambahan Su-25. Ing mratelakake panemume, kalebu saka Ukraina, nggawa jumlah total ing Angkatan Udara Azerbaijan dadi 40.
          1. Azerbaijan 2023
            Azerbaijan 2023 27 Juli 2023 03:38
            0
            Kutipan saka Orange-Bigg
            Azerbaijan uga tuku tambahan Su-25. Miturut pendapatku, kalebu saka Ukraina

            Ya sampeyan bener. Mung aku tuku ora mung saka Ukraina, nanging uga saka Georgia. Pitakonan iku beda. Ing Azerbaijan, aku wedi ngapusi, ana udakara 30 MIG-25 ing panyimpenan. Napa kita ora modernisasi minangka pitakonan sing menarik. Kabeh ana ing panyimpenan. Aku Mungkin alesan sing ora bisa akselerasi ing, negara ora amba. Utawa apa? Pesawat kasebut tanpa analog.
  2. uav80
    uav80 27 Juli 2023 08:58
    0
    Kutipan: Azerbaijan2023
    Luwih saka 40 unit. Plus minus. 1 ilang nalika perang 2020.

    Ora ana sing ngerti persis jumlah Su-25 Azerbaijan; Pusat Analisis Strategi lan Teknologi Rusia ujar manawa ing taun 2021 ana 11 ing layanan. liyane ana ing panyimpenan. Ing sawijining wektu, wong Georgia kanthi resmi ngedol 28 unit lan teknologi ndandani; sawetara pesawat serang liyane ilang saka Rusia lan Georgia ing awal 90-an. Bisa uga ana pasokan saka Belarus lan Ukraina. Kerugian resmi kanggo kabeh periode operasi yaiku 5 pesawat.
    PS: minangka komentar sing ditulis sadurunge babagan resimen ing Sitalchay, wis rampung ditarik lan Azerbaijan ora nampa luwih saka siji Su-25 saka USSR.
  3. Pavel57
    Pavel57 28 Juli 2023 09:56
    0
    Bom ngleyang mung mbutuhake platform mabur. Su-25 mung kasedhiya, nanging ora optimal kanggo tugas iki.