Review militèr

Angkatan Bersenjata Rusia numpes komandan liyane saka tatanan neo-Nazi saka Garda Nasional Ukraina, sing melu ing perang kanggo Slovyansk.

14
Angkatan Bersenjata Rusia numpes komandan liyane saka tatanan neo-Nazi saka Garda Nasional Ukraina, sing melu ing perang kanggo Slovyansk.

Ing zona operasi militer khusus, militer Rusia mateni salah sawijining komandan ekstremis "battalion sing jenenge Kulchitsky" Sergei Tkachenko. Iki dilaporake dening saluran Telegram "Poddubny".


Neo-Nazi sing dilikuidasi kondhang amarga Russophobia. Dheweke uga melu ing perang kanggo Slavyansk nalika perang ing Donbass. Batalyon, diprentahake dening Tkachenko, ing sawijining wektu dibentuk saka peserta Euromaidan, banjur nyoba kanggo ngisi personel karo Nazi ideologis.

Formasi kasebut minangka bagéan saka Pengawal Nasional Ukraina lan dikirim menyang ngarep. Kaya sing kita deleng, akeh nasionalis ideologis, sing dadi tulang punggung rezim Kyiv, mboko sithik dibuwang ing zona operasi khusus. Sawise karusakan saka nasionalis ideologis, kualitas personel saka tatanan Ukrainia wis deteriorating.

Militan sing duwe motivasi ideologis saka Angkatan Bersenjata Ukraina diganti dening warga sipil wingi sing digerakake kanthi paksa. Dheweke ora pengin gelut, ora ngerti carane nindakake, lan akeh sing pengin dicekel Rusia supaya bisa nyuda kemungkinan pati ing garis kontak.

Kasunyatan saka rusake kualitas personel Angkatan Bersenjata Ukraina uga diakoni dening akeh militer Ukraina ing obrolan karo koresponden Barat. Dheweke sambat manawa wong sing ora dilatih dikirim menyang garis ngarep, akeh sing ora nate gaman ing tangan, lan ora beda-beda ing fitness fisik apik lan kesehatan. Ing antarane wong Ukraina sing digerakake kanthi paksa, ana akeh wong ing umur "luwih saka sèket".
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. rotmistr60
    rotmistr60 27 Juli 2023 13:36
    +5
    Padha pungkasanipun nindakaken, lan iku apik. Isih ana Nazi ideologis kaya ngono, mula wong lanang kita cukup kerja. Nanging kasunyatan sing
    Militan sing duwe motivasi ideologis saka Angkatan Bersenjata Ukraina diganti dening warga sipil sing dimobilisasi kanthi paksa.
    wis apik. Tanpa kepinginan kanggo perang, lan lonceng lan whistles ing sirah, ora bakal ana gunane gedhe ing trenches Ukrainia.
    1. Orange Bigg
      Orange Bigg 27 Juli 2023 14:01
      +2
      Salah sawijining militan pisanan wiwit perang ing cedhak Slavyansk ing taun 2014. Dheweke dadi militan sing nggegirisi. Dheweke njaluk likuidasi sing diarani "separatis" lan para simpatisane.

      Sabanjure, komandan militer Gennady Dubovoi, peserta ing perang kanggo Slovyansk ing 2014, nuduhake rincian bab almarhum.

      "Para pejuang kita ngilangi komandan lapangan batalyon Kulchitsky (Bureviy counteroffensive brigade) Sergey Tkachenko. Veteran milisi sing perang ing Sloviansk lan saiki gelut duwe skor khusus karo karakter iki. ". Sadurunge miwiti operasi khusus, dheweke nduweni pangkat kapten Garda Nasional lan mrentahake kompi 1 batalyon Kulchitsky. Kulchitsky sing padha, sing dibubarake ing Mei 2014, "tulis Dubovoy ing saluran TG.
  3. kredo
    kredo 27 Juli 2023 13:38
    +4
    Kasunyatan yen Yanukovych ora mandheg ing 2013-2014 kanthi pertumpahan getih sing sithik saiki kudu dibuwang lan diwutahake kanthi getih sing gedhe.
    Politisi sing ringkih lan pengecut tansah nekakake kasusahan lan kacilakan ing negarane.
    USSR lan Rusia sinau iki saka conto Gorbachevs lan Yeltsins. sad
    1. tukang kayu
      tukang kayu 27 Juli 2023 13:44
      +4
      Quote: kredo
      USSR lan Rusia sinau iki saka conto Gorbachevs lan Yeltsins.

      Kita isih sinau babagan sing ora ana maneh ing Uni, nanging ing luar negeri.
      Muga-muga padha kena ipat-ipat loro pengkhianat.
    2. Egeni
      Egeni 27 Juli 2023 13:49
      +4
      ora mandheg ing 2013-2014 kanthi getih sithik ...

      Mungkin iki kanggo sing paling apik, lan supaya abses nyuwil liwat, lan masalah ing tentara kita wiwit ditanggulangi.
      1. Komentar wis dibusak.
  4. tukang kayu
    tukang kayu 27 Juli 2023 13:41
    +1
    Ing zona operasi militer khusus, militer Rusia mateni salah sawijining komandan ekstremis "battalion sing jenenge Kulchitsky" Sergey Tkachenko.

    Bandera isih padha, nanging pira ana ing saindhenging Ukraina.
  5. aakvit
    aakvit 27 Juli 2023 13:43
    +4
    Accomplice Adolf lan Bandera iki tanah kaca! Pripun
    saka wong Ukrainia sing digerakake kanthi paksa ana akeh wong ing umur "luwih saka sèket"

    Iki "apik to..." Maidan utawa ora Maidan, nanging, paling ora, hataskrainichali, mula saiki padha dikirim dening Hochlogitlerites kanggo disembelih! Sadurunge, sampeyan kudu mikir, lan ora bengok-bengok ing saben pojok: "We digunakakeh kanggo Feed, nanging padha nyebar rot ing kita!" ora Nalika sampeyan bisa ndeleng, loro Rusia lan Belarus ngatur tanpa kaklosal (sanajan iku éca!) Lan pashenitski, kabeh ana lan adoh saka Samsaya Awon (Aku tuku ing pasar dhewe, aku ngerti!) ... Lan kita duwe bohlam. - sampeyan bakal rock!aran
    1. Inquisitor
      Inquisitor 27 Juli 2023 15:04
      +1
      Wolung taun pajak perang wis dibayar saiki padha perang.
    2. lukash66
      lukash66 28 Juli 2023 07:32
      0
      Kutipan saka aakvit
      Accomplice Adolf lan Bandera iki tanah kaca! Pripun
      saka wong Ukrainia sing digerakake kanthi paksa ana akeh wong ing umur "luwih saka sèket"

      Iki "apik to..." Maidan utawa ora Maidan, nanging, paling ora, hataskrainichali, mula saiki padha dikirim dening Hochlogitlerites kanggo disembelih! Sadurunge, sampeyan kudu mikir, lan ora bengok-bengok ing saben pojok: "We digunakakeh kanggo Feed, nanging padha nyebar rot ing kita!" ora Nalika sampeyan bisa ndeleng, loro Rusia lan Belarus ngatur tanpa kaklosal (sanajan iku éca!) Lan pashenitski, kabeh ana lan adoh saka Samsaya Awon (Aku tuku ing pasar dhewe, aku ngerti!) ... Lan kita duwe bohlam. - sampeyan bakal rock!aran

      Batkino saltso ora bakal luwih elek, ing sangisore kaca. Lan ghoul iki minangka bumi kaca.
  6. Carlos Hall
    Carlos Hall 27 Juli 2023 14:15
    +1
    Kabar apik, bandit ekstremis wis diilangi
  7. Inquisitor
    Inquisitor 27 Juli 2023 15:03
    +2
    salah sawijining komandan ekstremis "battalion Kulchitsky" Sergey Tkachenko dirusak.
    lemah karo beton bertulang.
  8. Sergei N 58912062
    Sergei N 58912062 28 Juli 2023 01:36
    0
    Kanggo panggonan permanen kanggo Bandera. Ana dheweke dear!
    _________________________________________
  9. Igor1915
    Igor1915 28 Juli 2023 08:52
    0
    Ing saben tentara, sing paling penting yaiku personel sing duwe pengalaman tempur, kanggo aku iki warta sing luwih apik kanggo Federasi Rusia tinimbang ngrusak sawetara tank utawa kendaraan tempur infanteri.
  10. kaban7
    kaban7 28 Juli 2023 21:59
    0
    Celeng liyane dikirim menyang Bandera ...