Review militèr

Pesawat eDA40 kabeh listrik nggawe penerbangan pertama

40
Pesawat eDA40 kabeh listrik nggawe penerbangan pertama

Perkembangan ing transisi sing wis dibukak kanggo sawetara taun ing Kulon penerbangan ing motor listrik wiwit metokake woh. Salah sawijining pimpinan ing bagean iki yaiku perusahaan Austrian Diamond Aircraft.


Kaya sing dilaporake ing situs web, tanggal 20 Juli 2023, penerbangan pertama pesawat eDA40 kanthi mesin listrik lengkap. Kaya sing dikarepake, mesin iki bakal dadi sing pertama ing kelas sing disertifikasi ing Eropa lan Amerika Serikat.

Pesawat kasebut nuduhake asil sing luar biasa sajrone penerbangan pertama lan ora mung ketemu, nanging ngluwihi kabeh pangarepan kita. We look nerusake kanggo nawakake pesawat luar biasa sustainable kanggo pasar latihan pesawat.

- ngandika Manajemen perusahaan.

EDA40 dilengkapi mesin ENGINEUS 100 kanthi daya lepas landas maksimal 130 kW saka perusahaan Prancis Safran lan modul baterei sing bisa diisi ulang saka Sistem Tenaga Listrik (EPS) sing dilengkapi sistem pangisi daya cepet DC.



Baterei samesthine bakal nyedhiyakake wektu penerbangan nganti 90 menit ("minangka kemajuan teknologi baterei"), ngisi maneh kurang saka 20 menit, lan biaya operasi bakal suda nganti 40% dibandhingake karo pesawat piston tradisional.

EDA40 samesthine bakal diumumake kanggo masarakat umum ing AERO Friedrichshafen 2024. Ketoke, sertifikasi pesawat listrik uga direncanakake kanggo taun ngarep.
Foto sing digunakake:
Pesawat Diamond
40 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Rumata
    Rumata 27 Juli 2023 21:08
    +6
    kanthi motor listrik

    Dear connoisseurs! Lan saiki pitakonan:
    Apa ana motor non-listrik?
    1. pemotong bolt
      pemotong bolt 27 Juli 2023 21:14
      +6
      motor listrik ora lengkap?
      Hibrida - mesin listrik kanthi piston / turbin ing siji poros, nalika listrik disambungake kanthi beban dhuwur - nalika lepas landas.
      1. Rumata
        Rumata 27 Juli 2023 21:38
        0
        Quote: pemotong baut
        Hibrida - mesin listrik kanthi piston / turbin ing siji poros, nalika listrik disambungake kanthi beban dhuwur - nalika lepas landas.

        Hibrida iku hibrida = iku pembangkit listrik sing dumadi saka motor listrik lan mesin pembakaran internal. Ing mobil, hibrida \uXNUMXd motor listrik + piston.
        Z.Y. Apa jenis turbin?))) Kanggo turbin bisa digunakake, uga butuh kompresor lan ruang bakar. Kabeh bebarengan diarani TRD.
        1. pemotong bolt
          pemotong bolt 27 Juli 2023 22:09
          +2
          Kabeh bebarengan diarani TRD.
          Utawa GTD. Lan kanggo motor listrik, kita entuk hibrida.
    2. Fangaro
      Fangaro 27 Juli 2023 22:39
      0
      kanthi motor listrik

      Dear connoisseurs! Lan saiki pitakonan:
      Apa ana motor non-listrik?

      Dioperasikake ing ekonomi nyata - nganti saiki, kayane ora.
      Nanging ing taun 2004 (mungkin aku salah +/- 2-3 taun) eksperimen ditindakake ing mobil umum 3.0 V6.
      3 bensin konvensional, lan 3 disinkronake karo sing konvensional, nanging kanthi torsi saka motor listrik sing didhukung dening sawetara baterei mobil konvensional.
      Maneh, yen memori ora gagal, banjur nyoba kanggo mbandhingaké efficiency energi ing cara iki dumunung ing impossibility saka operasi sinkron saben bagean saka engine. Lan singkatan ora diutus ing hubungan karo iki.
      Aku ora bisa nemokake informasi kanggo taun. Aku nuduhake apa aku elinga.
  2. Dart2027
    Dart2027 27 Juli 2023 21:12
    +6
    We look nerusake kanggo nawakake pesawat luar biasa sustainable kanggo pasar latihan pesawat.
    Saben-saben nalika padha miwiti ngomong babagan ekologi, ana macem-macem omong kosong. Iki bisa uga beda, nanging aku ragu.
    1. michail
      michail 27 Juli 2023 21:37
      +7
      Kutipan saka Dart2027
      Iki bisa uga beda, nanging aku ragu.

      Aja mangu-mangu. Iki ramah lingkungan ... taun, liyane saka wong jahat.
      1. resident_maneh
        resident_maneh 27 Juli 2023 23:42
        +2
        Kutipan: michael
        Aja mangu-mangu. Iki ramah lingkungan ... taun, liyane saka wong jahat.


        Maneh - sajrone penerbangan, pilot bakal ngeculake akeh metana menyang atmosfer saka stres, sing isih dadi pitakonan babagan ramah lingkungan)
  3. Negrobank8
    Negrobank8 27 Juli 2023 21:16
    +1
    Maneh, sayuran ijo belched soko. Carane bakal ngisi pesawat kanthi energi ijo saka pembangkit listrik sing nganggo batu bara. Lan iki paling apik, ora ana batu bara ing Eropah, mung batu bara coklat, sing ora nyedhiyakake kalori. regime suhu dibutuhake saka tanduran daya, kang banjur ngirim energi kanggo pesawat Austria kondhang iki
    1. Rumata
      Rumata 27 Juli 2023 21:59
      -5
      Kutipan: Negrobank8
      Maneh, ijo-ijo sendawa mergo, piye carane ngisi pesawat

      Sithik ngono. Kanggo LA, sing utama yaiku rumus Mozhaisky.
      Bakal ana baterei kanthi kapasitas tartamtu kanthi urutan gedhene luwih gedhe tinimbang sing modern lan kanthi rega sing bisa ditampa - pesawat listrik bakal mabur.
      Saiki, sing paling njanjeni yaiku ing sel listrik hidrogen. Wong Jepang wis yasa kapal selam kuwi.
      1. SovAr238A
        SovAr238A 28 Juli 2023 00:12
        +2
        Quote: Rumata
        Kutipan: Negrobank8
        Maneh, ijo-ijo sendawa mergo, piye carane ngisi pesawat

        Sithik ngono. Kanggo LA, sing utama yaiku rumus Mozhaisky.
        Bakal ana baterei kanthi kapasitas tartamtu kanthi urutan gedhene luwih gedhe tinimbang sing modern lan kanthi rega sing bisa ditampa - pesawat listrik bakal mabur.
        Saiki, sing paling njanjeni yaiku ing sel listrik hidrogen. Wong Jepang wis yasa kapal selam kuwi.

        Apa sing digawe Jepang ing kana?
        Apa sel hidrogen listrik?
        1. Rumata
          Rumata 28 Juli 2023 00:45
          -2
          Kutipan: SovAr238A
          Apa sel hidrogen listrik?

          Mitrofanushka, sinau materi:
      2. Argon
        Argon 28 Juli 2023 01:14
        0
        Lan carane Teslas diobong, kita weruh, lan yen ana geni ing pesawat?
        1. Letun
          Letun 28 Juli 2023 12:06
          +1
          Quote: Argon
          Lan carane Teslas diobong, kita weruh, lan yen ana geni ing pesawat?

          Sampeyan kudu mlaku. Banjur dumadakan ana geni ing pesawat! Dumadakan kecelakaan ing dalan! Dumadakan kapal bakal tenggelam!
          Ing cendhak, kabeh kemajuan teknologi sampeyan iki bid'ah!
    2. IBRShB
      IBRShB 27 Juli 2023 22:03
      +2
      Negrobank8 Coklat uga watu. Ing Eropah, ana masalah karo antrasit, nanging ana cukup batu bara, utamané ing Polandia.
  4. evgen1221
    evgen1221 27 Juli 2023 21:21
    +6
    Lan batre bakal regane nganti setengah Boeing plus kapasitas mawa cilik. Penawaran gedhe, wenehi aku telu!
  5. igorbrsv
    igorbrsv 27 Juli 2023 21:25
    -1
    . kanthi daya lepas landas maksimal 130 kW

    Aku ora ngerti apa tegese lepas landas. Nanging yen konsumsi 130 kW ... Iklan teka tengen - baterei 6 kW - 134 ewu rubles.
    Umumé, 3 yuta rubles kanggo baterei metu kanggo pesawat. Baterei lithium diwatesi nganti 500 siklus pangisian daya. Timbal bisa diisi ulang. Lithium ora dikarepake - siklus urip bakal dipendhet. Suwene penerbangan 90 min. Tegese, baterei bakal urip maksimal 750 jam penerbangan. Ing kasunyatan, 500 lepas landas. Turis yen sampeyan numpak saka 6 rubles. tiket mung kanggo baterei. Nyuwun
    Tambah siji setengah ewu kanggo listrik saben ngisi. Total 7500r.
    Iki 150 liter minyak tanah. Mbokmenawa apik kanggo turis
    1. Kerensky
      Kerensky 27 Juli 2023 21:30
      +1
      Iki yen ora turis lemu banget. Lan pira sing bakal cocog?
      1. igorbrsv
        igorbrsv 27 Juli 2023 21:40
        0
        Yen sing gemuk mathuk, banjur dheweke bakal push pilot metu ngguyu
    2. t-12
      t-12 27 Juli 2023 21:32
      -1
      Aku uga wonder apa resistance internal baterei. Banjur dheweke pengin ngisi baterei sajrone 20 menit ...
      1. IBRShB
        IBRShB 27 Juli 2023 22:51
        +4
        Kepiye babagan resistensi internal? Smartphoneku ngisi daya luwih cepet tinimbang dibuwang.
    3. abrakadabre
      abrakadabre 27 Juli 2023 23:14
      -3
      Suwene penerbangan 90 min.
      Carane gracefully padha disapu resik mati voicing jangkoan pesawat maksimum wassat
      Lan uga ayo dipikirake apa sing bakal dadi sawetara / durasi penerbangan sawise 200-300 siklus pangisian / discharge.
    4. Arisaka
      Arisaka 28 Juli 2023 01:56
      +2
      Kepiye carane Nissan Leaf padha ngurus baterei kanggo 8-10 taun? Isi kasebut minangka basis kanggo pirang-pirang produk krasan babagan topik kasebut. mobil iki bang - lan motor karo batre mabur adoh menyang produk krasan.
    5. Johnson Smithson
      Johnson Smithson 28 Juli 2023 06:21
      +2
      Baterei lithium diwatesi nganti 500 siklus pangisian daya.

      sampeyan ketinggalan jaman, saiki ana 10-15 ewu siklus, sing utama yaiku ora ngeculake nol
      https://www.ixbt.com/news/2020/10/19/tesla-3-5.html
      1. abrakadabre
        abrakadabre 29 Juli 2023 11:28
        -1
        sing utama ora discharge menyang nul
        Adhedhasar artikel kasebut, 90 menit penerbangan minangka saluran baterei nganti nol utawa luwih. Mula, kanggo ngirit umur baterei, wektu penerbangan praktis malah kurang - 50-70 menit. Kang drastis nyuda migunani mesin kuwi. Ora mbusak, nanging nyuda.
    6. aakvit
      aakvit 28 Juli 2023 08:33
      0
      Lan elinga babagan pembuangan baterei sing padha - lan ing endi ekologi ?! ombenan Nanging Greta lan liyane kaya dheweke seneng, pesawat listrik! hi wassat
  6. pelaut
    pelaut 27 Juli 2023 22:01
    0
    Ing kasus apa wae, ide kasebut keren lan iki masa depan. Pendapatku minangka pemilik mobil listrik.
    1. Argon
      Argon 28 Juli 2023 01:17
      0
      Gusti Allah ngluwari sampeyan saka kacilakan!
      Quote: Sailor
      Ing kasus apa wae, ide kasebut keren lan iki masa depan. Pendapatku minangka pemilik mobil listrik.
  7. wuh wuh
    wuh wuh 27 Juli 2023 22:02
    +2
    Nanging, bobot baterei wis suda banget,
    yen pesawat kuwi dadi bisa.
    Sawetara taun kepungkur iki ora bisa dipikirake.
  8. kakung
    kakung 27 Juli 2023 22:27
    0
    Ing sawijining wektu, ana hobi modis kanggo solenoid adhedhasar superkonduktor suhu dhuwur. Kaya, dipompa menyang kaya yuta ampere saka saiki, lan muter ana kanggo dhewe, tanpa nemokke resistance, njupuk minangka akeh sing perlu ...
    Mung saiki malah superkonduktor suhu dhuwur mung cocok kanggo kondisi rembulan wengi.
  9. roket757
    roket757 27 Juli 2023 22:50
    +6
    Baterei samesthine bakal nyedhiyakake wektu penerbangan nganti 90 menit ("minangka kemajuan teknologi baterei"), ngisi maneh kurang saka 20 menit, lan biaya operasi bakal suda nganti 40% dibandhingake karo pesawat piston tradisional.
    . Nganti nyata revolusioner, sumber daya otonom nemokke, kabeh iki game ing ... cendhak, iku banget awal.
    Sanajan, sawise kabeh, ana penggemar, main golf, pindah saka bolongan menyang bolongan ... saiki bakal mabur.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. km-21
    km-21 28 Juli 2023 01:09
    +3
    Daya pesawat (ing tingkat pesawat) saka mesin pesawat kuwi ora kurang saka 30 kW. Nganggep takeoff lan menek, rata-rata, kira-kira 40 kW bakal dipikolehi. Kanggo setengah jam penerbangan, meter bakal munggah 60 kW / jam. Lan kanggo safety, kudu ninggalake 10 kW / h liyane ing NC. Pranyata mung 70 kW / h. Akibaté, kanggo 90 menit penerbangan mbutuhake baterei sing wis kebak bobot watara 500 kg. Mangkono, pesawat siji-kursi bakal bobot watara ton.
    Apa gunane?
  12. -Igor-
    -Igor- 28 Juli 2023 04:36
    +3
    We look nerusake kanggo nawakake pesawat luar biasa sustainable
    Masalahe tetep cilik: nggawe baterei pancen ramah lingkungan lan ngasilake listrik sing ramah lingkungan.
    1. abrakadabre
      abrakadabre 29 Juli 2023 11:30
      0
      sethitik sing kudu dilakoni: iku arang banget lingkungan kanggo nggawe baterei lan iku arang banget lingkungan kanggo generate listrik.
      Sampeyan lali babagan daur ulang baterei. Kanggo netepake keramahan lingkungan, perlu nimbang siklus urip lengkap produk kasebut.
  13. amatir
    amatir 28 Juli 2023 04:37
    +3
    Yen kita mbandhingake biaya tangki bensin karo bensin lan baterei kanthi sistem pangisi daya cepet, mula kanthi ngetung prabédan, pilot mesthi bakal dadi ijo kanthi nesu.
  14. isv000
    isv000 28 Juli 2023 13:29
    -1
    Motor ing pesawat kudu paling sethithik hibrida, mung ing kasus ... Apa wae bisa kedadeyan ing langit lan, banjur, sampeyan bisa mabur nganggo minyak tanah lawas sing apik, lan ora ngrokok belay karo parasut...
    1. abrakadabre
      abrakadabre 29 Juli 2023 11:34
      0
      Apa wae bisa kelakon ing langit lan, banjur, sampeyan bisa mabur ing kerosene lawas apik, lan ora mlumpat belay karo parasut...
      Aku sing kanggo pesawat kuwi kudu syarat prentah kanggo bisa ngleyang karo engine mati sak kebangkrutan darurat. Kanggo tenan ora mlumpat karo parasut.
  15. Arcady007
    Arcady007 28 Juli 2023 14:06
    0
    Dheweke uga nulis babagan mobil listrik sing super ramah lingkungan.
    Nanging pitakonan saka ngendi kanggo mbuwang baterei durung mutusaké.
  16. amr
    amr 28 Juli 2023 14:14
    -2
    ora ketompo carane!
    kene wong bodho, teknologi ora dikembangaké, baterei ora bakal narik! revolusi dibutuhake, padha bakal mlumpat saka bolongan kanggo bolongan kaya ing lapangan golf, nanging padha liwati adze, lan yen padha nyekel geni !!!

    Dheweke promosi teknologi kasebut, kanthi baterei sing ora cocog, dheweke wis nggawe conto, conto iki wis mabur lan nuduhake asil sing luwih dhuwur tinimbang sing direncanakake! lan ana prakara apa sampeyan nulis, nanging kabeh telpon saiki ing baterei, lan speedways lan gyroscooter lan skuter lan pit lan malah mobil, ing kasus padha mindhah teknologi maju!!!

    Yen sampeyan pancen iri, mula sampeyan kudu iri kanthi wicaksana lan nggawe kesimpulan saka iki! lan ora mung mbuwang kotoran! mulane, saka kabeh perkembangan saiki UAZ, kita duwe roti 70s !!! iki tingkat!
    1. Gestas
      Gestas 28 Juli 2023 15:33
      0
      "lan nuduhake asil ing ndhuwur sing direncanakake"
      Wong diwasa kaya ngono, nanging "tuan-tuan" njupuk tembung kasebut :). Dheweke duwe pangerten babagan inti masalah perencanaan: yen asil ora cocog karo sing direncanakake (ing arah apa wae), mula iki ora ngrancang, nanging ... I.e. yen tubrukan sak operasi, banjur asil ora tekan "direncanakake" sethitik? Aku kepengin weruh apa jenis teknologi sing "dipromosikan"? Piranti sing luwih abot tinimbang udhara wis dikenal luwih saka satus taun, lan motor listrik luwih akeh. Kene kabeh gumantung ing "baterei", senajan bisa tinker karo RTG (uga dudu teknologi anyar) (bubar iki katon yen padha nemokke "baterei" karo "urip layanan" ing 80 taun).
      Miturut cara, "Lancet" wis padha "teknologi" minangka sembarang quadric kluwarga. Lan yen sampeyan ngelingi "kanak-kanak emas" lan bunder modeling pesawat ...