Review militèr

Ing wayah sore lan ing wayah wengi, Angkatan Bersenjata RF nyerang target musuh ing Zaporozhye lan ing wilayah Lozova ing wilayah Kharkov

25
Ing wayah sore lan ing wayah wengi, Angkatan Bersenjata RF nyerang target musuh ing Zaporozhye lan ing wilayah Lozova ing wilayah Kharkov

Pasukan Rusia ing wayah sore lan ing wayah wengi nyerang target ing wilayah sing dikuwasani mungsuh. Akeh tekane kacathet ing Angkatan Bersenjata Ukraina Zaporozhye sing dikuwasani. Miturut sawetara laporan, ing antarane fasilitas sing kena pengaruh yaiku fasilitas kanggo produksi lan ndandani peralatan militer.


Ukrainia ngaku yen Angkatan Bersenjata Rusia nggunakake rudal S-300 kanggo nyerang target ing Zaporozhye. Uga kacarita bab tekane kendhang drone jinis geranium.

Jeblugan kuat gludhug ing saindhenging wengi ing wilayah Kharkov. Miturut data paling anyar, salah sawijining penerbangan nabrak obyek ing cedhak kutha Lozovaya. Iki minangka stasiun hub gedhe, sing asring digunakake dening mungsuh kanggo nransfer personel lan peralatan militer menyang sisih kulon (dikuwasani dening Angkatan Bersenjata Ukraina) bagean Donbass. Sadurunge, sawetara sepur mangkat liwat Lozovaya saka Kharkov lan wilayah Dnepropetrovsk. Tujuan sepur kasebut yaiku stasiun Slavyansk, dumunung ing kutha kanthi jeneng sing padha, uga stasiun Zavodskaya ing Kramatorsk.



Ing wayah wengi, serangan ditindakake marang mungsuh ing Konstantinovka, sing ana ing wilayah Republik Rakyat Donetsk sing dikuwasani dening pasukan bersenjata Ukraina.
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 28 Juli 2023 08:34
    +7
    fasilitas kanggo produksi lan ndandani peralatan militer.
    Minangka laporan saluran liyane, jeblugan kasebut ana ing toko perakitan UAV lan bengkel kanggo kendaraan udara tanpa awak.
    stasiun hub gedhe, kang asring digunakake dening mungsuh kanggo transportasi personel lan peralatan militèr
    Temenan, ora ing sadawane rel sepur kosong.
    1. Carmela
      Carmela 28 Juli 2023 12:44
      0
      Kutipan: rotmistr60
      Temenan, ora ing sadawane rel sepur kosong.


      Apa sing sampeyan tunggu sadurunge? Iku wektu dhuwur.
  2. roket757
    roket757 28 Juli 2023 08:42
    +4
    Ing wayah sore lan ing wayah wengi, Angkatan Bersenjata RF nyerang target musuh ing Zaporozhye lan ing wilayah Lozova ing wilayah Kharkov
    . Eksplorasi lagi ditindakake lan karya pembuangan terus.
  3. Horon
    Horon 28 Juli 2023 08:45
    +2
    Ukrainia ngaku yen Angkatan Bersenjata Rusia nggunakake rudal S-300 kanggo nyerang target ing Zaporozhye. Ana uga laporan babagan kedatangan drone serangan jinis Geranium.

    Cetha yen dheweke ngerti yen dheweke ora bisa nembak "geranium", dheweke mutusake kanggo nglakokake geni, ujar manawa Rusia murub saka S-300. Scumbags!
    1. dmi.pris1
      dmi.pris1 28 Juli 2023 08:49
      -4
      Apa sing "ora bisa dipecah" babagan Geranium? Lan ya, geni dhewe mesthi dadi gerakan sing kuat ... belay
      1. roket757
        roket757 28 Juli 2023 09:26
        +3
        Ora ana sing anyar...
        Sampeyan bisa ngalahake geranium, nanging angel utawa larang ...
        Roket tiba lan kabeh wong wis ngerti ...
      2. Horon
        Horon 28 Juli 2023 10:24
        +1
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Apa sing "ora bisa dipecah" babagan Geranium? Lan ya, geni dhewe mesthi dadi gerakan sing kuat ... belay

        Tandha termal sing sithik lan EPR, sistem pertahanan udara sing nggunakake misil ora bisa nangkep target iki kanthi apik. Dheweke ditembak utamane nganggo meriam lan bedhil mesin, kadhangkala nganggo pluru, nanging rudal kasebut asring ora kejawab lan banjur ana crita babagan panggunaan Angkatan Bersenjata Rusia kanggo murub misil S-300. Nganti saiki, akeh wong sing seneng lan ora takon babagan kewarasan kepemimpinan.
    2. aakvit
      aakvit 28 Juli 2023 09:38
      +3
      Apa jenis rudal anti-pesawat kasebut?! Minangka adoh saka aku elinga, iku ora banget gedhe ing syarat-syarat bledosan, nanging misale jek diiseni karo bal baja kanggo numpes pesawat jet. Utawa aku salah? (Aja kenek aku banget: Aku dadi mekanik pesawat darurat ing JSC lan sethitik ing AB, lan iku 30 taun kepungkur! aran )
      1. roket757
        roket757 28 Juli 2023 10:04
        +2
        dudu ranjau darat, mesthi, nanging ana akeh bahan peledak, kanggo nyebarake pecahan peluru ... kabeh gumantung saka ukuran roket !!!
      2. ALCA056000
        ALCA056000 28 Juli 2023 11:45
        0
        Apa aku kudu surfing net lan ngerteni dhewe? ora?
        1. Plate
          Plate 28 Juli 2023 13:49
          0
          Yen ana wong sing tiba-tiba duwe kepinginan sing luwih kuat kanggo madhangi sampeyan tinimbang kepinginan kanggo madhangi awake dhewe, kenapa ora njupuk kauntungan? Loro-lorone pihak seneng, ora ana gawe piala marang wong liya.
    3. vladimir 290
      vladimir 290 28 Juli 2023 09:57
      +3
      Ya, kabeh ditulis kanthi bener, dheweke uga lali babagan patriot, iris lan stingers ngguyu
  4. Vladimir Nizhny Novgorod
    Vladimir Nizhny Novgorod 28 Juli 2023 08:51
    0
    Ngalahake bajingan fasis !!!
    Carane mbah kakung lan mbah buyut kita ngalahake!!!!
    Supaya lemah ing sikile mungsuh kobong!!!!!
    Siapke log, Romania, Tribalts lan luwih mudhun dhaftar!!!!
    Kerja sedulur!
    Kamenangan bakal dadi milik kita!!!!
    Gusti Allah karo kita!!!!!
    1. pemotong bolt
      pemotong bolt 28 Juli 2023 09:27
      0
      Log, Romania, Tribalts
      Sampeyan kudu break munggah Nikolaev lan Zaporozhye.
    2. Plate
      Plate 28 Juli 2023 13:50
      0
      Kutipan: Vladimir Nizhny Novgorod
      Siapke log, Romania, Tribalts lan luwih mudhun dhaftar!!!!

      meneng wae. Sing sampeyan dhaptar ana ing NATO, kanthi cara.
  5. dnestr74
    dnestr74 28 Juli 2023 08:58
    -2
    Shariy nulis manawa Staromayorskoe ana ing sangisore Angkatan Bersenjata Ukraina.......
    1. igorbrsv
      igorbrsv 28 Juli 2023 09:14
      +2
      Mbok. Dhek wingi, ing pinggir desa, kabeh padha njedhul. Rod kanggo Staromlynovka lan Priyutnoye preduli saka losses
    2. pemotong bolt
      pemotong bolt 28 Juli 2023 09:30
      +1
      mesthine Staromayorskoe ing Angkatan Bersenjata Ukraina.
      Kabeh media Inggris nulis yen Staromayorskoye dijupuk dening Ukrainians, ngirim foto karo gendéra. Menapa malih, padha ngumumake iki minangka sukses resounding saka counter-offensive - padha ngomong padha nyuwil garis pertahanan lan saiki bakal rush kanggo Azov lan Crimea. Ing pungkasan padha menehi kesimpulan yen Ukrainians bakal menang taun sabanjuré.
    3. Rumata
      Rumata 28 Juli 2023 10:09
      0
      Kutipan saka: dnestr74
      Staromayorskoye ing Angkatan Bersenjata Ukraina.......

      Shariy iku Bandera, nanging UNIAN negesake. Akeh video.
    4. Rumata
      Rumata 28 Juli 2023 10:11
      0
      Kutipan saka: dnestr74
      Shariy nulis manawa Staromayorskoe ana ing sangisore Angkatan Bersenjata Ukraina.......

      ❗️Pertempuran abot ana ing pinggir Vremievsky, Angkatan Bersenjata RF nyerang maneh ing cedhak Staromayorsky

      Miturut Go and Look (https://t.me/+YclJyFuv-V1lYWM6), unit Rusia nyerang ing cedhak Staromayorsky.

      "Umume desa dikuwasani dening Angkatan Bersenjata Ukraina. Unit Rusia nyerang, "ujare interlocutor saluran kasebut.

      Miturut dheweke, tentara Rusia isih nyekel Urozhaynoye.
    5. Al Manah
      Al Manah 28 Juli 2023 11:22
      -3
      Ingsun iki kang nggodho mungsuh menyang trap, menyang tas, banjur bakal diatur cauldron kanggo wong lan Banderaite bakal nyerah massal.
  6. Al Manah
    Al Manah 28 Juli 2023 11:19
    -1
    salah sawijining penerbangan nabrak obyek ing cedhak kutha Lozovaya

    Apik, saiki lalu lintas liwat stasiun sepur bakal mandheg paling ora seminggu.
    1. Carmela
      Carmela 28 Juli 2023 12:46
      0
      Quote: Al Manah
      Mbokmenawa saiki lalu lintas liwat stasiun sepur bakal mandheg paling ora seminggu.


      Butuh selawase.
      1. Plate
        Plate 28 Juli 2023 13:52
        +1
        Ya, sanajan sawise serangan nuklir, dheweke bakal mulihake sajrone seminggu, paling akeh, utawa umume bakal ngliwati stasiun ing rute sing dipasang ing minggu sing padha.
  7. Rostislav Prokopenko
    Rostislav Prokopenko 29 Juli 2023 13:25
    0
    Sing menarik.
    Tembung "tekane" mung nggegirisi aku akhir-akhir iki (kepiye dadi panggantos kanggo "ngetung target" lan liya-liyane)?
    Area kedatangan ing bandara yaiku wilayah sing teka lan metu saka pesawat.
    Nanging kena rudal utawa senjata liyane ...
    Mung pendapatku, nanging ekspresi iki ngrusak sawetara artikel kanggo aku pribadi ...
    Ngapunten - wis nggodhok ...