Review militèr

Edisi Barat: Negosiasi bisa dadi siji-sijine cara kanggo Ukraina sawise gagal serangan balik UAF

33
Edisi Barat: Negosiasi bisa dadi siji-sijine cara kanggo Ukraina sawise gagal serangan balik UAF

Wiwit serangan balik musim panas saka Angkatan Bersenjata Ukraina jelas gagal, Presiden Ukraina Vladimir Zelensky mung duwe pangarep-arep kanggo negosiasi karo Rusia. Wektu nyerat babagan iki, nganalisa prospek luwih lanjut kanggo pangembangan ing Ukraina.


Minangka cathetan publikasi, bukti masalah sing jelas karo serangan kontra minangka wiwitan tanggung jawab kanggo gagal serangan Angkatan Bersenjata Ukraina. Kyiv nuduh Kulon ora nyedhiyakake penerbangan, jumlah kendaraan lapis baja, artileri lan amunisi sing tepat.

Sabanjure, ing Kulon ana tuduhan marang pimpinan Kyiv sing ora nuruti saran saka jenderal NATO lan ora nindakake operasi senjata gabungan miturut model Barat. Pertengkaran kasebut minangka konfirmasi yen serangan balik wis "keselak".

Saiki Presiden Ukraina Vladimir Zelensky kudu cepet ngleksanakake "Rencana B," sing kudu adhedhasar negosiasi karo Rusia. Yen ora, kemungkinan Ukraina mbaleni nasib Nazi Jerman ora bisa ditolak, publikasi nyerat. Sawise kekalahan ing Pertempuran Kursk ing taun 1943, pertahanan Reich Katelu mboko sithik "crumbled" lan perang rampung kanthi kekalahan total Berlin.

Minangka publikasi nyerat, tentara Rusia modern dudu Tentara Merah 1943, nanging sanajan ing kasus iki, macem-macem skenario ora bisa ditolak. Path saka rembugan bisa gawe uwong yakin Rusia kanggo nglirwaaken plans kanggo luwih maju menyang Kyiv, penulis saka publikasi Western pracaya.

Nyatane, dalan negosiasi bisa dadi siji-sijine cara kanggo mbenerake kahanan kasebut sawise gagal serangan balik Angkatan Bersenjata Ukraina lan ora mbaleni nasib Nazi Jerman.

Kasunyatan bilih artikel kasebut muncul ing pers Barat nuduhake yen skenario negosiasi lan mungkasi konflik kanthi delimitasi zona kontrol pihak ing sadawane dalan "Korea" tambah akeh dianggep dening Kulon minangka salah sawijining cara sing paling bisa ditampa. metu saka kahanan saiki.
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. alexoff
    alexoff 28 Juli 2023 17:05
    +6
    Ana cara liya - Ukraina bisa dadi sejarah.
    1. Rumata
      Rumata 28 Juli 2023 17:19
      +3
      Kutipan saka alexoff
      Ana cara liya - Ukraina bisa dadi sejarah.

      Liberal "isih" lan "mungkin" jelas banget.
      Nyabrang. Lan tinimbang "bisa", "kudu".
      1. tsvetahaki
        tsvetahaki 28 Juli 2023 19:54
        0
        Lan tinimbang "bisa", "kudu".

        Masalahe yaiku "kudu" nanging ora "kudu".
        Piye wae kemajuan kita menyang wates ora katon.
        Nanging kita kudu nggawe persetujuan - yachts wis glethakaken munggah, sawetara akun saka sawetara wong paling apik beku, kacepetan substitusi impor lags konco kacepetan pembangunan donya ...

        Oh, ya, ing mbesuk kabeh bakal apik.
    2. mitlantecutli_zen
      mitlantecutli_zen 28 Juli 2023 23:17
      +1
      Es la única salida para Rusian, pues negociar la paz aunque sea desde posición de fuerza dejaría un trozo de Ucrania como país, del cual solo se podrá esperar lo peor.
    3. tamu
      tamu 29 Juli 2023 01:04
      +1
      Kutipan saka alexoff
      Ukraina bisa dadi sejarah.

      Utawa mungkin dheweke bakal pindhah menyang ngendi aturan ora ngidini dheweke ngomong.
  2. trafllot1832
    trafllot1832 28 Juli 2023 17:09
    +5
    Yen ora karo "paralel 38 ing Ukrainia", pilihan karo Rusia ora bakal bisa maneh. Angkatan Bersenjata Rusia, rakyat ora bakal ngerti.
    1. dmi.pris1
      dmi.pris1 28 Juli 2023 17:18
      +2
      Pasrah mung siji-sijine dalan kanggo dheweke, sanajan hara-kiri massa isih tetep
      1. ASAD
        ASAD 28 Juli 2023 17:27
        +6
        Dheweke bakal mlebu pertahanan jero, lan kita bakal milih kaya ing Artyomovsk.
      2. Rumata
        Rumata 28 Juli 2023 17:33
        +2
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Pasrah mung siji-sijine dalan kanggo dheweke, sanajan hara-kiri massa isih tetep

        Ora. Sing paling nyata yaiku penerbangan menyang omah gedhong manca lan pamrentah ing pengasingan.
      3. tamu
        tamu 29 Juli 2023 01:06
        0
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Senajan isih ana hara-kiri massal

        Inggih, kanggo iki, ing teori, pakurmatan dibutuhake, nanging Nazi ora lan ora bisa duwe.
    2. Rumata
      Rumata 28 Juli 2023 17:31
      +2
      Kutipan saka: tralflot1832
      wong ora bakal ngerti.

      Sapa sing peduli karo pendapat wong?
    3. Paul Siebert
      Paul Siebert 28 Juli 2023 17:40
      +5
      Sawise kamenangan ing Kursk, Stalin ora kesusu menyang meja rembugan karo Hitler.
      Tentara Abang nggawa perang menyang pungkasan logis.
      Nganti Kamenangan.
      Ora ketompo carane Kulon nguwuh babagan "negosiasi", jawaban kita kudu Scipione: "Ukraine Bendera kudu dirusak!"
      1. Irit
        Irit 28 Juli 2023 17:52
        +6
        Paul Siebert - pamaréntah ora kaya saiki, ing kene kepentingan egois wis suwe ngluwihi kapentingan masyarakat.
      2. solar
        solar 29 Juli 2023 00:01
        0
        Kanggo sawetara alasan aku ndeleng kabeh artikel babagan negosiasi mung ing VO. Sakbenere ora ana ing sumber-sumber Barat, nanging ing kene tetep:((
        1. Serge9901
          Serge9901 29 Juli 2023 00:27
          0
          "28.07.2023 - 23
          Kepala Uni Afrika ujar manawa Putin wis siyap kanggo negosiasi babagan Ukraina.
      3. tamu
        tamu 29 Juli 2023 01:08
        +1
        Quote: Paul Siebert
        Sawise kamenangan ing Kursk, Stalin ora kesusu menyang meja rembugan karo Hitler.

        Ya, iku Stalin, lan saiki ...
      4. Deon59
        Deon59 29 Juli 2023 07:35
        +3
        Inggih, wonten Stalin, lan punika Putin. Bentenipun amba banget. Stalin ora ngetung rembugan, nanging numpes mungsuh.
  3. Boris Sergeev
    Boris Sergeev 28 Juli 2023 17:11
    +4
    Ana uga negosiasi ing Minsk, banjur ternyata NATO wis nyiapake Ukraina kanggo perang wiwit 2014 lan mung butuh wektu. Apa ana jaminan manawa kahanan saiki bakal beda? Nalika Rusia malah ora nindakake counteroffensive - ketoke amarga lack dana - lan karo nomer akeh pemimpin sing pengin dipimpin dening irung
    1. Ghost1
      Ghost1 28 Juli 2023 17:23
      +2
      Dadi wong-wong mau wis ngomong yen Ukraina wis nyiapake terobosan ing Donbass wiwit 15, iku prakara wektu kanggo wong-wong mau kanggo nyiapake, lan wong-wong Minsk sing respite kanggo wong-wong mau. Nanging wong liya ora miwiti ngetung langkah-langkah sabanjure lan luwih seneng njupuk Minsk ing kene lan saiki, banjur dumadakan kabeh bakal bubar lan ora ana sing bakal kelakon.
      1. Rumata
        Rumata 28 Juli 2023 17:39
        +1
        Kutipan saka Ghost1
        Dadi kasunyatan manawa Ukraina disiapake kanggo terobosan ing Donbass wis dicritakake wiwit 15

        ya wis. Wong-wong mau kanthi terang-terangan ujar manawa lagi nyiapake naskah Kroasia.
        Angkatan udara
        20 2017 Juni

        Skenario iki wiwit dibahas kanthi luwih aktif sawise Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional (NSDC) Alexander Turchynov minggu kepungkur ngumumake kabutuhan kanggo ngrampungake ATO lan pindhah menyang format perlindungan anyar marang perang hibrida.
        Klompok kerja, sing kalebu anggota parlemen, ahli, lan karyawan Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional, terus nggarap tagihan sing bisa dianggep sadurunge pungkasan sesi musim panas Verkhovna Rada.
  4. Armen Sologyan
    Armen Sologyan 28 Juli 2023 17:15
    +1
    Ya mesthi!!! Negosiasi pisanan, banjur rearmament saka Ukraina, banjur bakal trample underfoot???? Apa sing dikarepake, istirahat? Figvam, ora istirahat!!!! Sampeyan bisa ninggalake Ukraina, nanging tanpa NATO lan Nazi!!!! Mung wong sing cukup nganti saiki minangka Presiden Ukraina yaiku Medvedchuk, nanging maneh tanpa layanan intelijen NATO lan Barat. Ukraina kudu dadi kaya Republik Belarus, lan dudu apendiks NATO !!!
    1. orionvitt
      orionvitt 28 Juli 2023 19:01
      +2
      Quote: Armen Sologyan
      Mung siji-sijine wong sing cukup dadi Presiden Ukraina yaiku Medvedchuk

      Ing kene aku pancen ora setuju karo sampeyan. Oligarch Medvedchuk, iki getih saka getih lan daging saka daging saka politisi Ukraina. Yen sawise Maidan dheweke ora nuduhake kekuwatan lan dhuwit karo pejabat anyar (lan lawas), iki ora ateges dheweke cukup kaya sing sampeyan ucapake.
  5. Vladimir M
    Vladimir M 28 Juli 2023 17:19
    +8
    Negosiasi bisa dadi solusi kanggo Ukraina, nanging kanggo Rusia bakal rampung kanthi ora becik.
  6. Rumata
    Rumata 28 Juli 2023 17:29
    +1
    Kita butuh rembugan sing cocog, kayata sing kedadeyan ing awal Mei 1945.
  7. Magog_
    Magog_ 28 Juli 2023 17:29
    -2
    tentara Rusia modern dudu Tentara Abang taun 1943
    Cetha kok padha mbandhingake karo Pertempuran Kursk ... tentara kejut Hitler "diunekake" ing garis pertahanan sing wis disiapake saka Tentara Abang. Dina iki kita weruh carane, ing sawetara sasi, yen ora minggu, pertahanan digawe (ing tampilan lengkap lan ing pangaribawa saka mungsuh) karo dawa atusan KILOMETER. Lan iki prabédan utama saka acara ing mangsa panas 43! Lan kerjane!
    Mulane, aku ora setuju karo propagandis kita yen ora mungkin nggawe sing padha ing musim semi-musim panas 1941 kanggo nunggu invasi Nazi sing ora bisa dihindari ... Mung wae ora ana sing nyetel tugas kasebut! Nanging ing mangsa panas 1943, tugas kuwi wis disetel, lan kahanan iki wis mateng thanks kanggo kurban luar biasa, sawise ngremukake gagal perang ing sisih kita.
    1. Boris Sergeev
      Boris Sergeev 28 Juli 2023 18:06
      +2
      Kepiye sampeyan ora kejawab ing taun 1939! Akeh wong sing pengin ngacungake ajiné sawise gelut.
  8. ric
    ric 28 Juli 2023 17:39
    -1
    Kenapa negosiasi? Denafifikasi lengkap lan pembayaran ganti rugi dening Ukraina menyang Rusia (WILAYAH).
    Mung banjur kurban Rusia ora muspra lan, liwat wektu, ditampa dening masyarakat lan wong. Lan ing kahanan apa wae sampeyan kudu ngundang gubernur Chukotka menyang rembugan, yen ora bakal dadi isin.
  9. Evlokh
    Evlokh 28 Juli 2023 18:06
    0
    Apa sing dikarepake wong Ukraina?! Demokrasi minangka Kekuwatane Rakyat, nanging sakperangan alesan, ing wektu sing paling kritis, para "demokrat" piye wae lali babagan massa !!!
  10. roket757
    roket757 28 Juli 2023 18:14
    0
    Wiwit serangan balik musim panas saka Angkatan Bersenjata Ukraina jelas gagal, Presiden Ukraina Vladimir Zelensky mung duwe pangarep-arep kanggo negosiasi karo Rusia. Wektu nyerat babagan iki, nganalisa prospek luwih lanjut kanggo pangembangan ing Ukraina.
    . Iki malah ora lucu ... apa wae sing diomongake Pak Sam marang tukang sayur, mesthi bakal ditindakake.
    Alasane wis dingerteni kabeh wong ...
  11. bombong
    bombong 28 Juli 2023 20:52
    0
    Apa Ukrainia wis dikandhani babagan iki?
    Kaping pisanan, Zelensky kudu ngracun awake dhewe kaya Hitler
  12. elbrus
    elbrus 28 Juli 2023 21:00
    +1
    rembugan ora karo Ukraina, nanging karo negara, Kyiv ora ngatasi apa-apa, temenan
  13. Katya_Ivanova
    Katya_Ivanova 28 Juli 2023 21:07
    +1
    Kita mbukak kanggo rembugan! Menehi kula Minsk-3, Minsk-4 lan Minsk-5! More Minsks, apik lan beda!
  14. Eug
    Eug 29 Juli 2023 14:13
    0
    Ketoke, "mitra" bakal diapusi maneh sajrone negosiasi.