Ngelingake Poseidon: Medvedev ujar manawa mungsuh sukses sajrone serangan balik, Angkatan Bersenjata RF bisa nggunakake senjata nuklir.

71
Ngelingake Poseidon: Medvedev ujar manawa mungsuh sukses sajrone serangan balik, Angkatan Bersenjata RF bisa nggunakake senjata nuklir.

Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia Dmitry Medvedev menehi komentar babagan tumindak Angkatan Bersenjata Rusia kanggo ngusir serangan balik Ukrainia. Medvedev nandheske yen Angkatan Bersenjata Rusia, ngusir counteroffensive, nglindhungi warga Federasi Rusia lan tanah kita, sing, miturut dheweke, jelas kanggo kabeh wong sing sopan.

Uga, tumindak pasukan Rusia bisa nyegah konflik global.



Medvedev ing saluran TG:

Yen kita mbayangno manawa serangan saka Ukrobanderite kanthi dhukungan saka NATO sukses lan ngrebut bagean saka tanah kita, mula kita kudu nggunakake nuklir. gaman.

Miturut mantan kepala pamaréntahan, ing kasus iki ora ana cara liya.

Medvedev nuding metu sing mungsuh "kudu ndedonga kanggo prajurit kita, amarga padha ora ngidini geni nuklir global suar munggah."
Dmitry Medvedev:

Sugeng Dina Angkatan Laut armada Rusia!
Kendaraan udara tanpa awak PS Poseidon gabung karo ucapan selamat lan menehi saran supaya mungsuh negara kita ndedonga kanggo kesehatan kabeh pelaut Rusia.

Elinga yen sadurunge Dmitry Medvedev bola-bali nulis babagan kasus sing Rusia bisa nggunakake senjata nuklir. Salah sawijining kasus kasebut yaiku partisipasi langsung pasukan NATO ing konflik Ukrainia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    71 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. VlR
      + 20
      30 Juli 2023 10:29
      Lan padha ora nolak Kherson? Utawa kabeh referendum iki "nyamar"?
      1. -1
        30 Juli 2023 10:47
        Nanging dheweke ora lunga saka cedhak Kuev, nanging saka cedhak Kharkov - iki ora ateges apa-apa kanggo verbiage "kita" !? Utawa ana pesenan saka Dark One kanthi persetujuan!?
      2. -3
        30 Juli 2023 10:56
        Aku mikir kudu nyerang karo taktik sing ora kuwat, ora ing kutha, mesthine, nanging ing pasukan maju ing lapangan, aku mikir ing Kulon bakal ngerti lan kita bakal nylametake akeh wong lanang.
        1. +1
          30 Juli 2023 11:03
          Aku setuju karo sampeyan. Nanging aku duwe perasaan sing kuwat yen kerugian kita ora ngganggu sapa wae ing ndhuwur. Yen ora, kabeh pancen beda ......
          1. +1
            30 Juli 2023 11:40
            Kutipan saka Scipio
            Aku setuju karo sampeyan. Nanging aku duwe perasaan sing kuwat yen kerugian kita ora ngganggu sapa wae ing ndhuwur. Yen ora, kabeh pancen beda ......

            Lan apa sheriff peduli karo masalah wong ireng?
        2. +3
          30 Juli 2023 11:08
          Iku misale jek sing serangan kuwi bakal negatif wikan dening meh kabeh negara, kalebu. lan China babagan pasokan sing gumantung banget.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +1
            30 Juli 2023 11:51
            Kutipan saka Escariot
            Iku misale jek sing serangan kuwi bakal negatif wikan dening meh kabeh negara, kalebu. lan China babagan pasokan sing gumantung banget.

            Yen aplikasi kasebut ditindakake ing kerangka doktrin militer sing diucapake kanthi terbuka, mula bantahan mung bisa ditindakake saka wong-wong sing terus-terusan njaluk aplikasi iki, lan yen mangkono, Rusia tetep ana ing bidang hukum lan ora ana sing negatif. reaksi saka Beijing. Dheweke uga duwe doktrin dhewe, sing uga nyedhiyakake panggunaan diri / senjata.
            1. -1
              31 Juli 2023 21:39
              Ora bisa kaya ngono. Negara apa wae bisa nggawe doktrin militer sing dikarepake, nanging iki ora ateges dokumen internal bakal entuk kekuwatan hukum internasional. China kepeksa kudu ndhukung kita supaya bisa njaga keseimbangan internasional sing migunani, nanging ora seneng karo prinsip sing kita umumake (mulane dhukungan diwatesi). Ing kasunyatan, kita wis legalized hak bangsa kanggo netepake dhewe lan deklarasi kamardikan (kalebu amarga ora setuju karo kawicaksanan internal negara) lan hak negara katelu kanggo njaga swasana ati iki dening pasukan. Iki mung kanggo China sing duwe Tibet, Uyghur, Hong Kong lan, utamane, masalah Taiwan kaya arit ing palu. Nanging yen kita uga ngidini jin atom metu saka botol, ngancurake sistem nonproliferasi piye wae, China bakal nampa atom Korea Kidul lan Jepang ing taun pisanan utawa malah nem sasi (padha wis duwe kendaraan pangiriman), ing sawetara taun - atom Taiwan, lan luwih nuklir Vietnam lan ing umum bakal luwih gampang kanggo dhaptar sing bakal tetep non-nuklir ana. Apa China butuh?
        3. 0
          30 Juli 2023 11:30
          Ora ana sing bakal ngerti, lan bakal dadi luwih rame ing tuduhan lan stigmatizing Federasi Rusia minangka negara teroris. Sawise kedadean blatant kuwi, kabeh Kulon kudu rally malah kuwat lan isih numpes bruwang rabid ing ANY biaya, lan sembarang rega bakal sabdho dening kekejeman galak saka Rusia, sing nggunakake senjata nuklir marang resik Bandera, sing njaga ing. taman Eropah. Dheweke ngarepake jawaban sing angel saka kita, mula dheweke narik mustache. Nalika sampeyan bakal njeblug sirahmu, prajurit kursi?
          1. +5
            30 Juli 2023 11:46
            sing nggunakake senjata nuklir marang wong Bandera sing ora lugu sing njaga taman Eropah.

            Umumé, ukrobanders njaga negarane!
            Ayo padha nguripake otak ing masalah iki. Chechnya nyatakake dhewe minangka republik. Rusia ora ngidinke iki lan wiwit alesan karo Chechens. Lan ayo mbayangno sawetara negara kanthi terang-terangan ngirim pasukane menyang wilayah Chechnya. tumindak Rusian?
            Minus... ngguyu
            1. -2
              30 Juli 2023 12:25
              Umumé, ukrobanders njaga negarane!

              Ana sing salah karo sirahmu, nanging kanthi memori.
              Kayane sampeyan lali apa sing disiapake dening Ukrobanderite?
              Apa sampeyan wis lali carane Crimea meh dadi kapal induk "unsinkable"? Sampeyan ngerti sapa. Kaya Chechnya.
              Kepiye NATO dumadakan nggedhekake menyang Semenanjung Kola, apa ora menehi pitutur marang kowe?
              Lan apa babagan ancaman kanggo ngrebut Wilayah Krasnodar lan Wilayah Rostov? Nglindhungi wates sampeyan?

              Banjur mung nguripake otak lan nyoba kanggo elinga kabeh trik reged sing secluded mbela negara.

              Elinga wanita bodho karo bagel ing endhas Tymoshenko ing 2012-2014, nalika mantan perdana menteri lan wakil Ukraina ngajak wong-wong mau kanggo ngadeg nglawan Rusia lan njaluk:

              Numpes Moscow! Kanggo iki kita urip, kanggo iki kita teka ing donya iki! Iku kudu dibusak saka peta donya.
              Kita kudu ngangkat senjata lan mateni wong-wong mau bebarengan karo pimpinane!
              Aku bakal ngunggahake jagad iki sanalika aku bisa, supaya ing Rusia iki ora ana sawah sing ora garing.

              Utawa conto sing luwih seger karo Budanov tartamtu, sing mbayangno sing ngerti apa lan kanthi terang-terangan ngancam mateni Rusia ing saindenging jagad.
              1. -2
                30 Juli 2023 15:39
                Kutipan saka alystan
                Umumé, ukrobanders njaga negarane!

                Ana sing salah karo sirahmu, nanging kanthi memori.
                Kayane sampeyan lali apa sing disiapake dening Ukrobanderite?
                Apa sampeyan wis lali carane Crimea meh dadi kapal induk "unsinkable"? Sampeyan ngerti sapa. Kaya Chechnya.
                Kepiye NATO dumadakan nggedhekake menyang Semenanjung Kola, apa ora menehi pitutur marang kowe?
                Lan apa babagan ancaman kanggo ngrebut Wilayah Krasnodar lan Wilayah Rostov? Nglindhungi wates sampeyan?

                Banjur mung nguripake otak lan nyoba kanggo elinga kabeh trik reged sing secluded mbela negara.

                Elinga wanita bodho karo bagel ing endhas Tymoshenko ing 2012-2014, nalika mantan perdana menteri lan wakil Ukraina ngajak wong-wong mau kanggo ngadeg nglawan Rusia lan njaluk:

                Numpes Moscow! Kanggo iki kita urip, kanggo iki kita teka ing donya iki! Iku kudu dibusak saka peta donya.
                Kita kudu ngangkat senjata lan mateni wong-wong mau bebarengan karo pimpinane!
                Aku bakal ngunggahake jagad iki sanalika aku bisa, supaya ing Rusia iki ora ana sawah sing ora garing.

                Utawa conto sing luwih seger karo Budanov tartamtu, sing mbayangno sing ngerti apa lan kanthi terang-terangan ngancam mateni Rusia ing saindenging jagad.

                Sirah lan memoriku apik! Lan sampeyan ora pengin mikir rada logis! Lan yen sampeyan mikir yen aku mbela Ukrobanderite, sampeyan pancen salah!
                Aku mung kanggo ngresiki kabeh rereget iki menyang lemah! Nanging iki sejatine mung pendapat kita. Nanging panemune wong-wong pinggiran, lan luwih-luwih saka Ukrofascist, langsung ngelawan karo kita!
                Apa sampeyan mikir, sapa sing dianggep tentara kita utamane, lan Rusia umume? Kuwi aku lan kowé uga.
            2. 0
              30 Juli 2023 15:30
              Cukup ngelawan, mung teroris ing 2014 nyekel meh kabeh wilayah pinggiran kita, lan saiki Angkatan Bersenjata RF mbebasake minangka Chechnya ing siji wektu.
          2. +1
            30 Juli 2023 15:35
            Ya, sawise Hiroshima lan Nagasaki, Amerika Serikat ora diarani negara teroris amarga sawetara alasan.
            1. Alf
              -2
              30 Juli 2023 16:22
              Kutipan saka tamu
              Ya, sawise Hiroshima lan Nagasaki, Amerika Serikat ora diarani negara teroris amarga sawetara alasan.

              Nanging apa Hiroshima lan Nagasaki wis sregep dening Amerika? Nom-noman Jepang mikir yen Rusia nindakake ... Propaganda AS kerjane apik ... Maksudku, sistem cuci otak.
      3. 0
        30 Juli 2023 11:31
        Kherson ora ngitung. Saiki, yen Crimea ora mungkin. Mungkin yen Belgorod lan Kursk banjur kita bakal mati !!!
        1. +5
          30 Juli 2023 11:41
          Kutipan: Sid2014
          Kherson ora ngitung. Saiki, yen Crimea ora mungkin. Mungkin yen Belgorod lan Kursk banjur kita bakal mati !!!

          ora. Kaping pisanan, kita mundur menyang Borodino, banjur ngobong Moskow, lan banjur maju menyang Paris!
        2. 0
          30 Juli 2023 15:37
          Kutipan: Sid2014
          banjur ayo!!!

          Kene teka ing Moskow, nanging kita ora keluwen.
      4. +1
        30 Juli 2023 11:40
        Kutipan: VLR
        Lan padha ora nolak Kherson? Utawa kabeh referendum iki "nyamar"?

        Aja menehi perhatian - iki minangka "impen sadurunge pemilihan" saka pelamar kanggo "tahta - 24". Yen acara kasebut bisa digunakake kanthi nyata, mula dheweke bakal dadi "pengganti sepatu pasifis".
    2. +3
      30 Juli 2023 10:30
      Lha kenging menapa Pak DAM mboten nate ngrembag babagan penggunaan senjata nuklir ing musim gugur wingi, nalika prajurit kita kedah nilar sebagian saking tanah Rusia.
      1. +5
        30 Juli 2023 10:33
        Iki sing diucapake sugenge.... Kayane biyen ora ngrokok, opo dudu suket, mergo.
        1. +3
          30 Juli 2023 11:28
          pribadi sengsara, ora pati penting, apa ganja))) surat diplomatik saka kantor perwakilan Argentina ana ngirim bingkisan saben 400 kg
      2. +2
        30 Juli 2023 11:43
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Pak DAM

        Ana WANITA sing DAM, ana sing dudu DAM, nanging ana DAM, nanging ora kanggo sampeyan.
    3. + 19
      30 Juli 2023 10:31
      Manuk semu ana ing endi-endi, wis kesel nglebokake ing endi-endi, ora ana sing kepincut karo omongane.
      1. +2
        30 Juli 2023 11:07
        IPhone dheweke mbokmenawa mandheg nyekeli daya baterei. Kene dheweke gelo.
        Menehi wong sing anyar lan dadi kanca paling apik ing industri Amerika!
        1. 0
          30 Juli 2023 15:39
          Inggih, supaya dheweke nguripake kanggo Abramovich, banjur menehi iPhones kanggo Bandera, bisa uga bakal menehi Medvedev.
          1. Alf
            0
            30 Juli 2023 16:24
            Kutipan saka tamu
            Inggih, supaya dheweke nguripake kanggo Abramovich, banjur menehi iPhones kanggo Bandera, bisa uga bakal menehi Medvedev.

            Lan sapa Medvedev kanggo Abramovich kanggo menehi piranti larang kuwi?
    4. +3
      30 Juli 2023 10:33
      Politisi asring nyebutake babagan "klub nuklir". Ana sethitik pangertèn saka iki lan ora mungkasi West saka sawijining maksud.
      1. +3
        30 Juli 2023 10:43
        Iki "garis abang" liyane, aja kuwatir.)
    5. +3
      30 Juli 2023 10:38
      Sugeng Dina Angkatan Laut Rusia!
      Kendaraan tanpa awak PS "Poseidon" gabung karo ucapan selamat

      Nganti aku weruh yen Poseidon bakal melu sugeng. Happy Navy Day kanggo kabeh sing melu ombenan
      1. 0
        30 Juli 2023 11:37
        Kasunyatane Paseidon ora nate dites.
        Apa kemungkinan sing, pisanan, bakal nglangi ing ngendi perlu, sareh, bakal njeblug ing ngendi lan nalika perlu, lan katelu, mesthi ora bakal nggawa banyu radioaktif menyang wilayah Rusia?
    6. +3
      30 Juli 2023 10:38
      Kutipan saka marchcat
      Politisi asring nyebutake babagan "klub nuklir". Ana sethitik pangertèn saka iki lan ora mungkasi West saka sawijining maksud.
      Iki ora saka pikiran gedhe.
    7. +6
      30 Juli 2023 10:39
      Wenehi iPhone anyar - ayo dheweke tenang.
      1. +2
        30 Juli 2023 10:52
        "Ana wong menehi iPhone anyar," supaya Abramovich menehi.
        1. -1
          30 Juli 2023 11:39
          Dadi dheweke ora mateni prajurit Rusia, dheweke ora lunga menyang Turki kanggo ngaso. Dadi kenapa Abramovich bakal menehi telpon?
      2. +3
        30 Juli 2023 11:10
        Aku nulis komentar sadurunge maca komentar sampeyan.
        Wong sing mripate sumunar saka Iphon sing disumbang anyar ora lucu, sedhih lan tragis kanggo negara kita!
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +2
            30 Juli 2023 11:45
            Aku ngerti sampeyan bener, yen wong tuku peralatan Apple (smartphone, unit sistem, laptop) amarga padha wareg karo kualitas lan piranti lunak, lan saiki perusahaan wis diganti logo, lan kabeh nduweni kudu mbukak kanggo mbuwang peralatan iki supaya minangka ora kanggo macet?
            Utawa mungkin manufaktur patriotik kita bakal ngasilake komponen Rusia paling sethithik 4 kaping luwih lemah, lan wong-wong bakal ngganti kanthi semangat patriotik.
            Nanging masalahe yaiku DMA njanjeni 2025 yuta proyek berteknologi tinggi ing taun 21, nanging pabrik pertahanan ditutup lan wong-wong dibuwang menyang dalan, lan produksi ora dimodernisasi karo peralatan sing diprodhuksi ing Federasi Rusia, amarga meh ora ana.
            1. Alf
              0
              30 Juli 2023 16:28
              Kutipan: Sergey_Bely
              Utawa mungkin manufaktur patriotik kita bakal ngasilake komponen Rusia paling sethithik 4 kaping luwih lemah, lan wong-wong bakal ngganti kanthi semangat patriotik.

              Yutafon ana, nanging piye wae ora tuwuh bebarengan ...
            2. 0
              30 Juli 2023 17:05
              Kutipan: Sergey_Bely
              Aku ngerti sampeyan bener, yen wong tuku peralatan Apple (smartphone, unit sistem, laptop) amarga padha wareg karo kualitas lan piranti lunak, lan saiki perusahaan wis diganti logo, lan kabeh nduweni kudu mbukak kanggo mbuwang peralatan iki supaya minangka ora kanggo macet?
              Utawa mungkin manufaktur patriotik kita bakal ngasilake komponen Rusia paling sethithik 4 kaping luwih lemah, lan wong-wong bakal ngganti kanthi semangat patriotik.
              Nanging masalahe yaiku DMA njanjeni 2025 yuta proyek berteknologi tinggi ing taun 21, nanging pabrik pertahanan ditutup lan wong-wong dibuwang menyang dalan, lan produksi ora dimodernisasi karo peralatan sing diprodhuksi ing Federasi Rusia, amarga meh ora ana.

              Hard kanggo maca amarga saka nomer kasalahan. Sampeyan kudu, paling, kanggo katon sethitik ing apa sing ditulis, iki disrespect kanggo maca.
          3. 0
            30 Juli 2023 13:49
            Apa sampeyan lgbt? Apple njupuk biasane mburi-wheel drive.
            Apa sampeyan salah siji saka iki? Wong sing prihatin kerep nulis babagan "iki" ... nglirik
      3. 0
        30 Juli 2023 11:26
        Kutipan: JD1979
        Wenehi iPhone anyar - ayo dheweke tenang.

        Mesakake dhuwit, apa sampeyan bisa loman? eseman
    8. +1
      30 Juli 2023 10:42
      Aku kepengin weruh apa fungsi sing ditugasake kanggo Wakil Ketua Dewan Keamanan Federasi Rusia?
      Kayane DAM wis ngiklanake crita-crita medeni sing ora bisa diucapake wong pisanan kanthi alasan sing dingerteni ... Iki minangka "swara batin", pikirane pimpinan kita ...
      Lan apa, uga, pilihan! Ayo "wong Amerika bodho" digawa menyang prospek langsung paling ora kanthi cara iki, yen (Gusti Allah ora!) dheweke bodho kedutan ...
      Lan "alasan" wis siyap: WE WARNED sampeyan! Apa banjur mbengok, yen dheweke ora pengin kanthi cara sing apik ??? keprungu
      1. +1
        30 Juli 2023 11:14
        Tugas DAM gampang kanggo nyritakake crita medeni. Lan yen ana apa-apa, senapati sing paling dhuwur bakal bisa ngomong yen wakil saka kelas penguasa iki uga nggawa "badai salju". Lan ora ana pratelan
    9. +1
      30 Juli 2023 10:44
      Inggih, ora muspra yen kita mbuwang dana kanggo pangembangan produksi lan pangopènan pasukan lan sarana pencegahan.
    10. +8
      30 Juli 2023 10:44
      Lan banjur kuwi "nenene, Rusia tau ngancam karo senjata nuklir." Lan maneh..
      Khusus, DAM - Aku kira-kira ngerti sebabe dheweke ngomong kabeh iki, nanging kanggo Kulon, strategi iki karo kepala Zmey Gorynych sing beda-beda lan panemu sing beda-beda saka wong-wong mau ora menehi tandha apa sing arep kita tandhani. Kulon ndeleng iki minangka gejala kekacoan sing saya tambah amarga ora ana dalan sing jelas. Ora medeni dheweke (minangka sawetara karakter ing kita uga bisa mikir), dheweke ora bakal njupuk bab kaya bayangan saka konsolidasi utawa "polisi ala" utawa apa wae. Dheweke bakal duwe garis pemahaman sing jelas - "kekacoan wis diwiwiti, lagi mencet kabeh tombol."
      1. +4
        30 Juli 2023 11:17
        Mungsuh luwih utawa kurang nyukupi bakal katon ing sirkus iki lan tenan gasp karo kabeh paling kuat sing bisa nemokake ing donya kabèh.
        Kanggo saka mungsuh sing ora bisa ditebak, sing uga ngancam sampeyan terus-terusan, sampeyan ora ngerti apa sing bakal dikarepake.
        Kene kita teka apa kita wanted kanggo njaluk adoh saka!
        1. +1
          30 Juli 2023 11:56
          Minangka aturan, padha muter kanggo dangu, lan mulane padha mung tenang nyiyapake SSA lan konsep BSU kanggo dhaftar kahanan hipotetis exemplary. Inggih, kaya dhaftar, Pak, titik ing 5-6.
          Amerika tresna sawetara plans pambuka lan model analitis, Aku ora mangu sing padha duwe daddies nang endi wae karo judhul "yen perang diwiwiti ing Rusia" utawa "yen Rusia wiwit ancang-ancang kanggo serangan preemptive." Lan ing njero ana ana analytics lan koordinat obyek utama, apa lan ing ngendi kudu ana kanggo mungkasi serangan ing arah apa, apa sing kudu dicekel, apa sing kudu dirusak, lsp.
          A Urut saka pangan kaleng intelektual :-) Pengalaman saka revolusi lan 1991 nuduhake wong sing karo negara kita iku paling apik kanggo disiapake kanggo "kahanan H" ing advance, kaping telune padha ora kamungkinan kanggo kantun, kajaba aku overestimate. wong-wong mau keprungu
    11. 0
      30 Juli 2023 10:49
      Aku ngira yen bledosan neutron udara cukup, radiasi induksi minangka pilihan sing luwih nguntungake
    12. +5
      30 Juli 2023 10:49
      Quote: Boa constrictor KAA
      Aku kepengin weruh apa fungsi sing ditugasake kanggo Wakil Ketua Dewan Keamanan Federasi Rusia?keprungu
      Driji kanggo mlengkung ing Kréta.
    13. +5
      30 Juli 2023 10:54
      Ngelingake Poseidon: Medvedev ujar manawa mungsuh sukses sajrone serangan balik, Angkatan Bersenjata RF bisa nggunakake senjata nuklir.

      Dear Dmitry Anatolyevich!
      Aku ngucapke matur nuwun banget sing, paling ing cara iki, sampeyan njupuk bagéyan ing karya situs.
      Hubungi pejabat sing njabat ing Angkatan Bersenjata USSR, takon Wakil Gurulev (nanging sampeyan ora ngerti) lan bakal menehi pitutur marang kowe apa senjata nuklir taktis lan sampeyan ora perlu njaluk ijin kanggo nggunakake ...
      Sepisan!!! Efek kupu saka aplikasi ing sawetara obyek bakal apik tenan ...
      Lan akibate minimal!
      Lan dudu bab sing ngganggu mbah, sing asline dipanggonke dening simbah ...
      apik
    14. +1
      30 Juli 2023 10:58
      DAM sing dikasihi lan ditresnani - EAGLE!! Nanging ora siji sing mabur, sing g ... peck. Apa ana apologists sing nggegirisi kanggo nggunakake senjata nuklir mikir babagan akibate? Utawa mikir iku ora bab wong-wong mau? Banjur, apa sing kudu ditindakake kanggo mbuwang sampah radioaktif ing tangan? Ya, lan sampeyan ngerti angin ... ngendi hadiah bakal nggawa ora dingerteni.
    15. Komentar wis dibusak.
    16. 0
      30 Juli 2023 11:00
      Kutipan: Warrior-80
      Aku mikir kudu nyerang karo taktik sing ora kuwat, ora ing kutha, mesthine, nanging ing pasukan maju ing lapangan, aku mikir ing Kulon bakal ngerti lan kita bakal nylametake akeh wong lanang.

      Demonstrasi kemungkinan minangka plus. Nanging reaksi negara, kalebu sing simpati karo kita, bakal rada negatif. Mulane - minus final saka tumindak kasebut.
    17. -2
      30 Juli 2023 11:01
      Inggih rampung, cetha dielingake, nanging carane liya? Mesthine wis suwe tumindak, awake dhewe isih alon-alon, ngenteni apa-apa, jebul sarujuk meneng.
    18. IVZ
      +2
      30 Juli 2023 11:02
      Piye wae, kabeh pratelan kasebut wiwit meh padha karo iklan sing banget intrusif kanggo produk basi kanthi manfaat sing ora jelas. Lan ora ana proposal sing konstruktif kanthi latar mburi populisme militan.
    19. 0
      30 Juli 2023 11:04
      "Yen kita mbayangake manawa serangan saka Ukrobanderite kanthi dhukungan saka NATO sukses lan dheweke ngrebut bagean saka negara kita, mula kita kudu nggunakake tenaga nuklir."
      Biasane, luwih becik meneng, yen sampeyan nonton jaringan sosial Barat, kayata Facebook, pernyataan kaya ngono mung diguyu. Ora ana sing nganggep serius maneh!
      Kasepen iku emas, wicara iku perak.
    20. 0
      30 Juli 2023 11:11
      Eh, Dima, kok saiki kok dadi kurang ajar? (Rit.)
    21. +3
      30 Juli 2023 11:12
      Luntik mbalela maneh)) Kabeh tembung kosong iki ora ana gunane
    22. +2
      30 Juli 2023 11:15
      Maneh, iPhone wiwit waving yalda vigorous, nanging sawise kabeh, saben khanurik ing impor Odessa ngerti sing asu ora cokotan babakan yak. Kajaba iku, kasus palsu marang Strelkov, Kvachkov lan Kargapolov, lan minangka asil, barking "elek" iki curiga padha karo whining whining ing ngarepe master Western.
    23. +1
      30 Juli 2023 11:17
      Wektune: Kherson Rusia nggresah ing sangisore kuk sing metu-Ziono-Nazi.
    24. +1
      30 Juli 2023 11:24
      Yen kita mbayangno manawa serangan saka Ukrobanderite kanthi dhukungan saka NATO sukses lan dheweke ngrebut bagean saka tanah kita, mula kita kudu, miturut aturan dekrit Presiden Rusia tanggal 02.06.2020/XNUMX/XNUMX, pindhah kanggo nggunakake senjata nuklir.

      "Sakit, sampeyan, nggegirisi, kaya sing dakdeleng ..."
    25. 0
      30 Juli 2023 11:30
      Aku bakal menehi analogi sethithik.

      Klub. sonten. Bocah lanang umur 16 taun (ukuran tentara Inggris) ndemek wong lanang umur 24 taun (ukuran tentara Rusia).
      24 taun boy wasiat kanggo werna Urut metu. Ing dalan, dheweke mbengkongake driji lan ora bisa nerangake apa sing dibutuhake.
      Lan sawetara minggu sabanjure dheweke ketemu bocah lanang iki ing dalan, ngetutake dheweke ing omah lan ing lawang apartemen bocah kasebut nembak sikile kanthi tembung "Aku wis ngomong yen sampeyan salah."

      DMA ngusulake tumindak kaya iki.
      Yen tank sing dikirim Inggris menyang Ukraina dicemplungake karo kapal lan kabeh kru ing perairan netral dening kapal selam, aku ora bakal duwe keluhan. Nanging gambar kasebut beda banget.
    26. 0
      30 Juli 2023 11:32
      Kenapa provokator iki diijini menyang mikropon?
    27. -2
      30 Juli 2023 11:39
      Aku kepeksa ngetutake dalan permusuhan kanthi tingkat pernyataan para pembicara Kremlin. Sing luwih nggegirisi, sing luwih elek kanggo kita. Dheweke pungkasane kanthi sah ngowahi media massa dadi media disinformasi massa.
      Yen wong kita wis ninggalake desa, meneng wae. Lan padha menang maneh - exclamations bungah.
      Kabeh iki bakal lucu
      Nalika ora bakal dadi sedih ©
    28. 0
      30 Juli 2023 11:50
      Medvedev ngalami komisi medis biasa? Aku ora mikir, nanging muspra, iku ragu.)))
    29. -1
      30 Juli 2023 12:32
      Presiden "bejo" karo rombongan - sekretaris pers (kaya pribadine), wakile dhewe ing Dewan Keamanan. Bebener ndadekake wong ing kabeh kiriman lan posisi pribadi.
    30. 0
      30 Juli 2023 12:39
      Ostap ora ragu-ragu lan menek menyang banyu sawise Skumbrievich, ora ing paling isin dening kasunyatan sing obrolan penting bab urusan perusahaan najis kudu dianakaké ing Segara Ireng.

      Balaganov persis nindakake dhawuhe Panglima. Dheweke nguculi Berlaga sing manut, nuntun menyang banyu, lan kanthi tangan loro dicekel bangkekan, wiwit ngenteni kanthi sabar. Ing segara, ketoke, ana panjelasan angel. Ostap bengok-bengok kaya raja laut. Tembung-tembung kasebut ora bisa dingerteni. Iku mung bukti yen Skumbrievich nyoba kanggo njupuk dalan ing dharat, nanging Ostap Cut mati dalan lan ndamel wong menyang segara mbukak. Banjur swara-swara kasebut saya kuat, lan tembung-tembung individu wiwit keprungu: "Sapa sing njupuk? Apa Paus njupuk? "," Lan kene aku?

      Berlaga wis suwi mlaku tanpa alas, napak tilas India ing wedhi teles. Ing pungkasan ana tangisan saka segara:

      - Sampeyan bisa ngeculake!

      Balaganov ngidinake akuntan menyang segara, sing kanthi kecepatan sing ora biasa nglangi kaya asu, nggebug banyu nganggo tangan lan sikile. Nalika ndeleng Berlaga, Yegor Skumbrievich ambruk amarga wedi. Ora ana sing nambah)))
    31. -1
      30 Juli 2023 13:08
      bab utama sing ora bakal kasep!
    32. 0
      30 Juli 2023 15:32
      Ngelingake Poseidon: Medvedev ujar manawa mungsuh sukses sajrone serangan balik, Angkatan Bersenjata RF bisa nggunakake senjata nuklir.

      Dheweke bubar ujar akeh perkara sing apik lan bener, nanging ora ana sing serius maneh.
    33. +1
      30 Juli 2023 16:08
      Pranyata metu piye wae aneh: tinimbang, contone, mobilizing ing proses pas wektune lan ngrancang kanggo nyiapake klompok yuta-kuwat saged ngalahake Angkatan Bersenjata Ukraina ing telung minggu, kita ngenteni lan ngarep-arep sing kita kesel, tanpa rotasi, tanpa replenishment, saged paling equaling wong-wong mau ing nomer karo Ukrobanderite , kita nunggu, mirsani apa unit operasi tentara kita bakal bisa nahan serangan, lan yen ora, lan yen ana terobosan, banjur kita siap "nylametake" kahanan kanthi bantuan senjata nuklir. ? Wah rencana aksi! Mesthine, nemokake senjata nuklir luwih gampang tinimbang nyiapake klompok sing kuwat yuta utawa tentara perang, nanging ora preduli kepiye para master "solusi sederhana" nggawe rumit nasib atusan yuta wong sing mati!
    34. -1
      30 Juli 2023 17:19
      Medvedev ngancam supaya jin metu saka botol?
      ngguyu
    35. 0
      30 Juli 2023 20:50
      LADIES ing repertoar dheweke .... Dheweke ngomong akeh, nanging ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"