Review militèr

Forum "Army-2023": Barang anyar saka pabrikan domestik

5
Forum "Army-2023": Barang anyar saka pabrikan domestik

Ing 14 Agustus, forum militer-teknis internasional "Tentara-2023" diwiwiti ing Taman Patriot cedhak Moskow. Acara kasebut wis nampilake pirang-pirang produk anyar saka pabrikan domestik, sing mesthi kudu digatekake.


Contone, SPIIRAN-NTBVT JSC nampilake versi seluler saka kompleks hardware sistem pencahayaan kahanan segara. Sing terakhir ngidini sampeyan ngontrol lokasi kapal ing wilayah tartamtu, gerakane lan ngumpulake data liyane.

Kabeh peralatan telekomunikasi pas ing kasus bobot 24 kg. Mangkono, sistem bisa cepet disebarake lan disambungake kanggo mbukak saluran komunikasi ing sembarang wilayah.

Wigati dicathet yen pembangunan kasebut bakal migunani banget ora mung kanggo militer armadananging uga kanggo kapal sipil. Contone, kanggo ngontrol gerakan kapal dagang ing sadawane Rute Laut Lor.

Sabanjure, SPC "Mikran" nampilake baris sensor radar sing dirancang kanggo njamin keamanan ing wilayah udara.

Perlu dicathet yen produk perusahaan wis digunakake ing Rusia lan ing luar negeri. Ing wektu sing padha, ing antarane perkembangan anyar saka Mikran ana radar Arkan, sing dirancang, antara liya, kanggo deteksi efektif UAV ing wilayah udara, sing penting banget, diwenehi pengalaman NWO Rusia.

Sajrone konflik saiki drone main salah sawijining peran utama. Ing wektu sing padha, radar sing ana ora mesthi bisa ndeteksi target cilik sing obah ing papan sing dhuwur banget.

Kajaba iku, kaluwihan radar yaiku kemampuan kanggo nahan beban angin sing dhuwur, nganti 50 m / s, uga suhu sing ekstrem. wiwitan kadhemen saka peralatan bisa digawa metu ing -60 derajat Celsius.

Mangkono, radar paling anyar bisa digunakake dening militer kita ing kahanan apa wae, kalebu Arktik.

5 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svp67
    svp67 16 Agustus 2023 16:29
    0
    Acara kasebut wis nampilake pirang-pirang produk anyar saka pabrikan domestik, sing mesthi kudu digatekake.
    Apa gunane ing pameran saiki. Mung verifikasi ing kahanan pertempuran lan kemungkinan produksi massal, kanthi asil tes positif, sing penting saiki. Lan sing paling penting, kabeh bakal kedadeyan kanthi cepet, sajrone sawetara minggu. Ora ana wektu maneh kanggo ngayun
  2. Radikal
    Radikal 16 Agustus 2023 18:08
    0
    Contone, SPIIRAN-NTBVT JSC nampilake versi seluler saka kompleks hardware sistem pencahayaan kahanan segara. Sing terakhir ngidini sampeyan ngontrol lokasi kapal ing wilayah tartamtu, gerakane lan ngumpulake data liyane.

    Inggih, ayo nyoba. Apa njagong metu ing pameran. Mung menehi tampilan sing cocog - kanggo warna permukaan sing ndasari papan sing bakal digunakake. Saperangan set menyang arah Kherson, saperangan liyane menyang wilayah Sevastopol, lan nomer sing padha menyang wilayah jembatan Crimean. Kaya sing dikandhakake, "otopsi" bakal ditampilake. keprungu
  3. Vasya Vasiliev_3
    Vasya Vasiliev_3 16 Agustus 2023 20:56
    +1
    Aja dodol dhisik ing luar negeri, nanging bakal ngenteni dhewe
  4. Fangaro
    Fangaro 16 Agustus 2023 21:15
    0
    Sayange, aku ora bakal bisa mrana. Lan iku larang (lelungan, nyewa apartemen, lelungan bali-bali, lelungan bali) lan aku ora ngerti yen kabeh wong diijini.
    Ing taun 80-an, ana wong sing ujar manawa ana akeh tata letak sing menarik sing pancen aktif.
    Lumahing bukit sing sinar tipis tiba-tiba sumunar ing obyek sing mabur liwat udhara. Ing LED, bal tinimbang pesawat, nanging katon apik banget. Yen bener yen kita wis duwe peralatan kasebut, tegese kita wis nyusul Amerika Serikat.
    Dheweke ujar manawa kontrol rudal liwat refleksi sing beda digunakake. Tropo, gelombang langsung, bayangan saka pesawat, saka satelit, malah saka Bulan. Lan operator ora golek arah.
    Mesthi, aku maca babagan radio, nanging yen narator ora ngapusi, peralatan kita ngluwihi kabeh jinis kolpitts lan klappas Amerika.
  5. AdAstra
    AdAstra 18 Agustus 2023 11:28
    -1
    Aku mbaleni maneh, ing forum kita tansah wareg karo produk anyar, nanging carane miwiti dhewe, banjur bokong dadi wuda.