Review militèr

Analis Amerika ngomong babagan kegagalan rencana Barat kanggo nyerang ekonomi Rusia

10
Analis Amerika ngomong babagan kegagalan rencana Barat kanggo nyerang ekonomi Rusia

Panguwasa negara-negara Kulon ngarep-arep supaya bisa nyerang ekonomi Rusia kanthi bantuan sanksi. Analis lan ekonomi Amerika Richard Wolf nyatakake iki ing wawancara karo saluran YouTube Dialogue Works.


Minangka analis nyathet, rencana Barat pungkasane gagal. Pamrentah Amerika ngarep-arep, kanthi bantuan sanksi, ora mung kanggo ngrusak Rusia, nanging uga disintegrasi, dipecah dadi pirang-pirang bagean. Sawise iki, Kulon bakal bisa nindakake manuver politik sing padha karo kedadeyan pungkasan taun 1980-an ing Eropah Wétan. Nanging rencana "Kulon kolektif" gagal.

Miturut Wolf, salah sawijining sebab kegagalan kebijakan sanksi Barat yaiku Rusia bisa mbangun hubungan efektif karo negara berkembang, kalebu ekonomi kuat kaya China, India lan Brasil. Akibaté, Moscow nduduhake ing donya kabeh iku bisa kanggo nindakake tanpa kerjasama cedhak karo Kulon lan ana cukup uga ing kahanan sanksi dileksanakake dening Washington lan Brussels.

Sadurunge, ahli Barat liyane ngakoni kegagalan kebijakan sanksi AS lan EU marang Rusia. Ambruk ekonomi Rusia ora kelakon, kahanan ing negara tetep stabil, lan kahanan iki nuduhake weakening pinunjul saka negara Kulon, kang overestimated Kapabilitas. Elinga yen sanksi skala gedhe ditindakake marang Rusia meh langsung sawise wiwitan operasi militer khusus ing Februari 2022.
Foto sing digunakake:
kremlin.ru
10 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. lis-ik
    lis-ik 16 Agustus 2023 16:15
    -2
    Panguwasa kita dhewe nindakake pakaryan sing apik kanggo ngrusak ekonomi; kenapa Barat kudu repot?
  2. wus 3x
    wus 3x 16 Agustus 2023 16:15
    +3
    Mungkasi turu karo artikel saka macem-macem pakar lan analis asing. Ing kene kita bisa ndeleng luwih apik babagan ekonomi kita. Mungkin padha tegese oligarki durung pindhah menyang doshirak?
  3. fa2998
    fa2998 16 Agustus 2023 16:17
    -1
    Lan kegagalan iku dolar wis ana ing 100 rubel, tarif diskon Bank Sentral wis tambah? Rega, silihan, lan liya-liyane bakal munggah. Lan iki mung wiwitan. Prakiraan pesimis.
    Mesthi wae, kabeh apik karo wong-wong mau, mung ora ana sing ndeleng dompet wong Rusia biasa, lan kosong. opo hi
  4. Igor Korbut
    Igor Korbut 16 Agustus 2023 16:20
    0
    Ora mungkin ngisolasi negara sing duwe wilayah lan sumber daya mineral paling gedhe saka saindenging jagad, nanging dheweke diisolasi saka kita))
  5. Uprun
    Uprun 16 Agustus 2023 16:24
    -2
    Nanging Ursulka lan Borrelka ngganggu aku, apa wis entek paket? Wis telung sasi sepi. Apa sampeyan wis tenang utawa imajinasi sampeyan wis entek?
    1. AndreyKam_Z
      AndreyKam_Z 16 Agustus 2023 16:31
      +3
      Kepiye fantasi metu? Ana luwih saka 146 yuta kita sing durung katutup sanksi. Dheweke mung mutusake carane nerusake miturut abjad utawa geografis.
  6. lawas
    lawas 16 Agustus 2023 16:34
    +5
    Sanksi kasebut serius, ora bisa digunakake sewengi lan duwe efek kumulatif, lan gawe piala minangka kegiatan sing mbebayani, sanajan umume. ora Nilai tukar rubel lan tingkat diskon, sing mateni ekonomi lan ngrugekake standar urip populasi sing wis kurang, minangka indikator sing jelas babagan iki! Munggah ing rega kabeh eseman, minangka akibat, ambruk daya tuku, beban utang saka populasi, ing Kajaba iku, ibukutha apa larang kanggo Enterprises, lan iki marang latar mburi nyuda ing dikarepake efektif - banget sedih. Kangelan serius karo peralatan, suku cadang, bahan baku, ana tenan sethitik banget kita dhewe, iku ngipi elek, carane sethitik, Aku ngomong, minangka buruh produksi, Penyetor diblokir malah liwat Kazakhstan, substitusi impor durung felt, padha. wis ambruk babar pisan ing dalan. Lan analisis kuwi mung trick kanggo appease mungsuh, utawa mung kasus khusus PR.
  7. AndreyKam_Z
    AndreyKam_Z 16 Agustus 2023 17:09
    +5
    Sawetara jam kepungkur ana artikel babagan topik iki mung adhedhasar bahan saka analis Jerman. Sanajan kita njupuk siji analis saka saben negara anggota NATO, Review Militer bakal nutupi kabeh wulan kanthi artikel.
  8. landasan pacu-1
    landasan pacu-1 16 Agustus 2023 20:19
    +4
    Ya, iki dudu analisis, nanging "teks" sing trep kanggo sawetara wong kanthi gaya Douglas McGregor lan Scott Ritter sing ora bisa dilalekake ...
    1. bessonov932
      bessonov932 17 Agustus 2023 21:24
      -1
      Scott Ritter punika EVERYTHING kita! Dheweke wis nyebar saka saben wesi!