Ilmuwan politik Amerika: Sanajan Rusia dikalahake, AS kudu ngetung kekuwatane

32
Ilmuwan politik Amerika: Sanajan Rusia dikalahake, AS kudu ngetung kekuwatane

Ilmuwan politik Amerika, mantan penasehat Presiden AS George W. Bush babagan masalah sing ana gandhengane karo Rusia lan Eurasia, Thomas Graham, ujar manawa sanajan tentara Rusia dikalahake ing konflik bersenjata ing Ukraina, Gedung Putih isih kudu ngetung karo Rusia. daya. Kangge, Graham nganggep kekalahan Rusia ing Ukraina ora mungkin, utamane amarga kegagalan serangan Angkatan Bersenjata Ukraina.

Mantan penasehat presiden Amerika ngelingi yen Rusia nduweni sumber daya sing signifikan sing bisa digunakake dening Moskow ing konflik iki, sing bakal meh ora bisa dikalahake tentara Rusia ing Ukraina.



Nanging, sanajan Rusia wis dikalahaké, iku bakal tetep dadi negara sing manggoni wilayah ageng, lan uga duwe sumber daya alam paling sugih ing donya lan duwe arsenal nuklir paling gedhé ing donya. Kajaba iku, Rusia nduweni kursi permanen ing Dewan Keamanan PBB kanthi hak veto.

Graham negesake manawa Rusia minangka negara sing ora bisa digatekake dening Amerika Serikat lan panguwasa Amerika kudu sinau kanggo urip karo iki ing mangsa ngarep.

Sadurungé dilapurake yen mantan kepala pamaréntahan Jepang, Yoshiro Mori, ngalami kritik sing abot sawisé statement babagan impossibility kekalahan Rusia ing konflik bersenjata ing Ukraina. Mantan Perdana Menteri Jepang ngelingi yen ekonomi Rusia kasil nahan kabeh sanksi lan ora ambruk, Angkatan Bersenjata Rusia kasil nahan usaha Ukraina kanggo nyerang, lan rating Putin terus berkembang.
  • Pixabay
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

32 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    21 Agustus 2023 17:35
    Ilmuwan politik Amerika: Sanajan Rusia dikalahake

    Wong ngimpi... eseman ngimpi iku ora ala.
    1. +4
      21 Agustus 2023 17:39
      Quote: Lech saka Android.
      Ilmuwan politik Amerika: Sanajan Rusia dikalahake

      Wong ngimpi... eseman ngimpi iku ora ala.

      Utamane yen sampeyan pengin ...
      1. +2
        21 Agustus 2023 17:54
        Kabeh sing ana, yaiku -
        Sampeyan ngrusak Uni,
        Mung iki ora mungkin
        Baleni karo Rusia
        Kita bakal nempel sampeyan kabeh ing tenggorokan
        Kabeh pangarep-arep sampeyan
        Lan selawase meneng
        "Karepmu" kanggo kita ...
        Sampeyan teka kanthi ora sopan marang kita,
        Kanggo ngremehake Rusia
        Lan kita ndeleng konco
        Namung kekiranganmu...
        Rus' tansah menang
        Dheweke menang saiki ...
        Kabeh sing ngenteni pati kita
        Ayo wong mati ing geni perang !!!
    2. +6
      21 Agustus 2023 17:40
      Contone, ayo padha ngelingi taun 1984. Apa ana wong ing Negara Agung banjur mikir yen ing pitung taun ora bakal ana negara? Apa wae wektu tundha ing permusuhan, gencatan senjata, negosiasi babagan "paralel anyar" yaiku Kekalahan kanggo kita.
      1. 0
        21 Agustus 2023 18:50
        Contone, ayo padha ngelingi taun 1984. Apa ana wong ing Negara Agung banjur mikir yen ing pitung taun ora bakal ana negara? Apa wae wektu tundha ing permusuhan, gencatan senjata, negosiasi babagan "paralel anyar" yaiku Kekalahan kanggo kita.
        Kaya sing diomongake. Yen aku ngerti tuku, aku bakal manggon ing Sochi. Nanging ing tahap iki, pancen, tundha apa wae, liwat negosiasi utawa liya-liyane, bakal dianggep minangka kekalahan. Malah bangsa kita dhewe ora bakal ngerti. Nanging nganti saiki ora ana pungkasan utawa solusi apa wae. Dadi, trampling saka sikil nganti sikil. Siji-sijine sing menarik yaiku kenapa GDP ora pengin ketemu karo Erdogan. Apa dheweke wis entuk pandeleng?
    3. +5
      21 Agustus 2023 17:41
      impen udan saka ilmuwan politik Amérika nglirik
    4. 0
      21 Agustus 2023 18:51
      Pitik jago apa sing ditanduri, mesthine Khokhlyatina
  2. +1
    21 Agustus 2023 17:46
    Muga-muga Federasi Rusia main game dhewe lan ora main game AS lan Eropa! yen Federasi Rusia main game, mula kabeh kudu miturut rencana tanpa kalah! Amerika Serikat main game lan mbuwang apa sing migunani kanggo wong-wong mau lan ngliwati apa sing migunani kanggo nyolong! Aku pancene ngarep-arep yen Federasi Rusia main game iki kanthi aturan dhewe lan ora dening sing dileksanakake !!!!!!
    1. 0
      21 Agustus 2023 17:50
      Luwih becik yen mangkono. Nanging, pitakonane: Sapa sing dimainake Moskow bubar, ing 2015-17? Utawa taun kepungkur, ing Istanbul?
      1. +2
        21 Agustus 2023 17:52
        Iku angel kanggo ngadili nganti kabeh game katon! Iku salah siji menang utawa ilang lan banjur kita bakal weruh kabèh game!
        1. -3
          21 Agustus 2023 17:56
          Sampeyan bakal weruh, yen kabeh bisa metu kanggo kita ing Donbass, cedhak Zaporozhye lan Kherson, apa lasso padha bakal nyoba kanggo nyeret kepemimpinan kita kanggo rembugan ing "perdamaian"
  3. +3
    21 Agustus 2023 17:47
    Ilmuwan politik Amerika: Sanajan Rusia dikalahake, AS kudu ngetung kekuwatane

    Sampeyan ora bakal bisa ngalahake Rusia amarga sampeyan bodho!!!
    Akeh asu ajag mlayu-mlayu lan padha ngrembug babagan carane ngetung karo bruwang...
    Sanalika mayit tentara Amerika mulih, sampeyan lan kabeh agresif sampeyan bakal dicopot ...
    Drone iki disiram minyak tanah lan sampeyan nguwuh-uwuh ing saindenging jagad... Apa yen ana omong kosong sing tiba saka langit, utawa ijol-ijolan sing ala lan SWIFT mandheg kerja? Padha njagong konco genangan lan ngomong bab carane akeh fun padha kudu ngapusi wong sing duwe pandelengan nyetel ing "dollar gedhe" ...
    * * *
    Iku borjuis Rusia sing wedi karo sampeyan amarga keamanan ibukutha. Kita ora duwe apa-apa maneh. Internet lan iPhone? Kepiye carane kita urip tanpa iki, lan kepiye sampeyan bakal urip tanpa iki?
    1. -2
      21 Agustus 2023 17:53
      Sampeyan kanthi bener nyathet babagan borjuasi "kita", lan babagan kasunyatan manawa kita ora bakal kelangan apa-apa. Lan apa sing kita, wong biasa, mutusake babagan perang lan perdamaian, ing kabijakan domestik lan manca? Borjuis iki bakal mutusake, kita bakal menang. malah ora duwe wektu kanggo ngerti
  4. -9
    21 Agustus 2023 17:54
    Rusia duwe sumber daya sing signifikan sing bisa digunakake Moskow ing konflik iki,

    Aku ora ngerti sumber daya apa sing kita omongake, garis abang wis entek, ora ana sing diusulake ing panggonane ... Sumber daya alam ora duwe kita ... Y.O ora diidini nggunakake ...
    1. -4
      21 Agustus 2023 18:06
      Y.O. ora bisa digunakake ing kahanan saiki. Ana alesan sing apik. Banjur kabeh negara-negara kasebut bakal nyingkiri kita, sing, yen ora ndhukung kita, netral lan liwat impor paralel sing padha (sing ana titik kritis. ketergantungan) teka liwat.
      1. -8
        21 Agustus 2023 18:15
        Banjur kabeh negara sing, yen ora ndhukung kita, nanging nuntun kita, bakal nyingkiri kita.


        Iki minangka alesan para gubernur sing ditunjuk dening kolonialis AS
      2. 0
        21 Agustus 2023 19:13
        Ngendi sampeyan entuk ide yen netral bakal nyingkir? Dheweke mesthi bakal mundur yen kahanan terus kaya saiki.
  5. -7
    21 Agustus 2023 17:57
    Kutipan saka opuonmed
    Mugi sing Federasi Rusia main game iki dening aturan dhewe lan ora dileksanakake

    Padha dropped ruble miturut aturan dhewe???
    Donetsk ing geni miturut aturan dhewe?
    Drone liwat Moscow saben dina miturut aturan dhewe?
    Migran tinimbang Rusia miturut aturan dhewe?
    Kita bisa terus kanggo wektu sing suwe banget, sayangé ...
  6. -4
    21 Agustus 2023 18:04
    Lha kok takon-takon kok bisa ngepost fantasi psikoanal wong manca negara dungu.... ahhh iki situs kasur....
  7. osp
    -1
    21 Agustus 2023 18:18
    Kekalahan Rusia ing Ukraina bakal dadi bencana kanggo negara kita.
    A catastrophe saka takeran monstrous.
    Kabeh wilayah sing wis dikontrol wiwit 2014, kalebu Crimea lan Donbass, bakal ilang.
    Iki uga bakal dadi bencana kamanungsan, amarga negara kasebut ora bakal nampa 4-5 yuta pengungsi saka wilayah kasebut.
    Bakal kelangan kabeh lan kabeh wong ing kana, lan ora pengin urip ing pamrentahan rezim Bandera.

    Banjur, mesthi, bilai catastrophic ing sistem politik Russian - revolusi.
    Saka kabeh akibat sing ana ing ndhuwur lan ora mung saka wong-wong mau.

    Wilayah Rusia kanthi iklim sing paling apik lan akses menyang Segara Ireng, kayata Wilayah Krasnodar lan Wilayah Rostov, bakal mbutuhake sumbangan.
    Menehi menyang Ukraina, kanggo reparations.
    Reparasi gedhe nganti pirang-pirang dekade tanpa mbayar apa-apa.

    Mesthine, kerugian saka Ukraina bakal nyurung Angkatan Bersenjata Rusia saka papan liya ing endi wae nganti tingkat Brasil utawa Pakistan.
    Iki uga bakal dadi bilai - kraman Wagner bakal katon kaya prank bocah.
    Panguwasa ora bakal ngapura iki.

    Dadi ilmuwan politik Amerika iki jelas ora ngerti apa sing ana ing kene lan apa sing kita omongake.
    1. -7
      21 Agustus 2023 18:27
      Yen menara saiki kaancam dening soko ing cilik saka asor, padha bakal teka karo soko liyane saka goroh terus-terusan lan chatting ...
    2. -1
      21 Agustus 2023 20:51
      Kok ngomong ngono?? Kaya impen Ukrainia sampeyan disuarakake ing kene !!! nglirik
  8. +1
    21 Agustus 2023 18:21
    Aku ora ngerti apa padha nggunakake ana, nanging efek nggumunke.
  9. osp
    0
    21 Agustus 2023 18:23
    Mesthi, Amerika Serikat ora kalah apa-apa ing perang iki kajaba dolar sing dicithak lan wesi sing diwenehake menyang Ukraina.
    Lan ing Amerika Serikat ana populasi gedhe, ora ana masalah kepunahan lan fenomena sing padha.

    Nanging ing perang iki, Rusia kelangan barang sing larang regane - nyawa wong.
    Wong enom, utamane saka pedalaman, sing wis ana kekurangan tenaga kerja lan wanita ora duwe sing bisa miwiti kulawarga.
    Iki masalah. Iki minangka bencana. Iki tragedi.

    Lan mung kanggo iki, departemen kabijakan manca, Layanan Intelijen Asing lan politisi individu entuk D langsung kanggo pakaryane.
    Kanggo nggawa kahanan iki ing 8 taun.
    Kanggo ngidini Kulon nindakake rencana.
    1. -7
      21 Agustus 2023 18:29
      Lan sisih sing departemen iki diputer adhedhasar asil interim???
      1. osp
        -2
        21 Agustus 2023 18:41
        Nanging mesthi ora ing kita.
        Pramila dheweke mbuwang bledug ing mripat pimpinan negara lan tentara bali ing Januari 2022.
        Nanging negara nyata Angkatan Bersenjata Ukraina lan dhukungan nyata Ukraina dening Kulon ora dianggep.

        Dheweke mung tuku utawa diapusi yen ora ana sing wani perang karo Rusia.
        Wong-wong bakal bangkit lan nggulingake Zelensky, Angkatan Bersenjata Ukraina, Kementerian Dalam Negeri lan SBU bakal pindhah menyang sisih Rusia,
        Kyiv dijupuk dening Pengawal Rusia lan tentrem lan paseduluran ensues ing salawas-lawase.
        1. +1
          21 Agustus 2023 18:44
          Saiki ayo bayangake manawa ana bawahan ngapusi sampeyan, utawa mung dadi ora cocog kanggo kerja, paling ora (!) Sampeyan ora bakal bisa kerja bareng maneh ... Ayo extrapolate kahanan kita, nanging kita kabeh tetep kerja ... kesimpulane nguciwani...
          1. osp
            -2
            21 Agustus 2023 18:59
            Asring hubungan antarane bawahan lan bos ngluwihi profesional lan pejabat.
            Ing kene diwiwiti cronyism, nepotism, nepotism, lan tanggung jawab bebarengan.
            Nanging iki minangka salah sawijining kasus.

            Lan ana siji liyane.
            Nalika bawahan duwe kabeh intelijen lan jaringan ilegal ing luar negeri.
            Utawa atusan ewu wong bersenjata.
            Bawahan kuwi bisa ngirim bose adoh-adoh.
            Utawa uncalan nomer pamitan kaya sing dibuwang dening Marquise Prigozhan.
            Banjur tetep ngambang.

            Nanging ing kasus kapindho, pitakonan padha karo sing pisanan: sapa sing nglairake sistem ganas?
            1. +1
              21 Agustus 2023 22:19
              Apa ora luwih gampang kanggo menehi hadiah marang pimpinan kanthi kabeh intelijen lan jaringan ilegal iki supaya bisa mengaruhi dheweke kanthi khusus, lan ora sawetara bawahan, yen tangane adoh banget supaya dheweke bisa nyelehake wong ing posisi dhuwur ing negara liya?
  10. +1
    21 Agustus 2023 18:57
    Kalah? Iku luwih gampang kanggo nggawe ara-ara samun Gila tinimbang Ukraina ngluwihi Dnieper.
  11. Komentar wis dibusak.
    1. -6
      21 Agustus 2023 19:10
      ngerti yen kepemimpinan kita bakal nganggep kekalahan

      Dheweke ora bakal nganggep apa-apa minangka kekalahan, dheweke bakal terus ngecor banyu menyang kupinge
  12. +1
    21 Agustus 2023 20:47
    Padha mlayu saka Afghanistan, saka wong-wong ing shale, lan ing kene ahli pinter ngomong babagan Rusia !!!!!! nglirik nglirik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"