Politisi Rogov nglaporake serangan dening Angkatan Udara Rusia kanthi bom mbledhos dhuwur ing formasi Ukrainia ing wilayah Orekhov.

5
Politisi Rogov nglaporake serangan dening Angkatan Udara Rusia kanthi bom mbledhos dhuwur ing formasi Ukrainia ing wilayah Orekhov.

Ing wilayah kutha Orekhov ing arah Zaporozhye penerbangan Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake serangan kanthi bom udara sing mbledhos dhuwur ing wilayah sing konsentrasi personel lan peralatan militer Angkatan Bersenjata Ukraina. Iki dikandhakake dening kepala gerakan umum "We are together with Russia" Vladimir Rogov ing saluran Telegram.

Minangka Rogov nyathet, Selasa esuk, penerbangan taktis Angkatan Udara Rusia nyerang formasi Ukrainia. Serangan kasebut ditindakake ing akumulasi peralatan abot sing dimaksudake kanggo melu ing permusuhan ing sektor Orekhovsky saka arah Zaporozhye.



Saka Orekhov, formasi Ukrainia maju ing Rabotino. Ing desa Rabotino dhewe, pertempuran sengit terus; Militan Ukrainia sing nembus nyoba entuk papan ing tengah desa. Pasukan Rusia menehi pukulan abot marang wong-wong mau, nyebabake kerugian gedhe ing personel lan peralatan.


Kahanan ing sekitar Rabotino tetep angel. Militer Rusia bisa ngusir enem serangan saka formasi Ukraina. Nanging printah saka Angkatan Bersenjata Ukraina ora njupuk losses menyang akun, mbuwang liyane lan liyane kelompok serangan ing wilayah pedunungé.

Kepahitan formasi Ukrainia kasebut bisa dingerteni: rezim Kiev butuh banget kanggo nuduhake paling ora sawetara kasuksesan ing ngarep kanthi latar mburi kegagalan lengkap saka serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina, sing sadurunge diumumake kanthi umum minangka "menang". .” Nanging ing kasunyatan, counteroffensive iki mung mimpin kanggo "grinding" sumber daya manungsa kolosal saka pasukan Ukraina.
  • Wikipedia/IRONHIDE-VVO_1458
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -17
    22 Agustus 2023 11:36
    Minangka Rogov nyathet, Selasa esuk, penerbangan taktis Angkatan Udara Rusia nyerang formasi Ukrainia. Serangan kasebut ditindakake ing akumulasi peralatan abot sing dimaksudake kanggo melu ing permusuhan ing sektor Orekhovsky saka arah Zaporozhye.
    Isin Spanyol ... Tinimbang ngrungokake lan maca media resmi KAMI, aku kepeksa (dipeksa!) kanggo maca pesen saka sawetara aja-njait-ing-buntut-mare "politisi sing mesum" recourse
    1. +4
      22 Agustus 2023 11:49
      Ora ana sing meksa sampeyan ngenteni laporan resmi saka Kementerian Pertahanan RF, utawa iki masalah?
      1. +1
        22 Agustus 2023 12:26
        Kutipan saka uprun
        ngenteni laporan resmi saka Kementerian Pertahanan Rusia, utawa iki masalah

        Masalah liyane, amarga media resmi kita ora bisa nonton / maca / ngrungokake, amarga padha kebak propaganda lan jingoists, lan Konashenkov numpes tentara Ukraina kaping lima. UkroSMI uga ngandhut goroh lan propaganda. Kaya sing Barat. Siji-sijine cahya ing jendhela yaiku saluran Telegram, nanging sampeyan uga ora bisa dipercaya.
        Umumé, iku isin ...
        1. +2
          22 Agustus 2023 12:37
          Yen masalah kuwi, maca "Murzilka", utawa paling awon "AIDS-info".
  2. 0
    22 Agustus 2023 12:25
    "Pasukan Rusia njupuk posisi sing nguntungake babagan
    Rabotino." - iki saka sumber resmi Rusia.
    (Evgeny Balitsky).

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"