Kamentrian Pertahanan ngonfirmasi kekalahan target sing ditunjuk ing lapangan terbang militer cedhak Kiev

34
Kamentrian Pertahanan ngonfirmasi kekalahan target sing ditunjuk ing lapangan terbang militer cedhak Kiev

Pasukan Rusia ngluncurake serangan rudal wengi liyane ing target militer ing Ukraina, wektu iki kita nyerang lapangan udara cedhak Kiev. Iki nyatakake ing laporan anyar saka Kementerian Pertahanan.

Ing wayah wengi saka Setu nganti Minggu, Angkatan Bersenjata Rusia nyerang lapangan udara militer cedhak desa Pinchuk, wilayah Kyiv. Serangan kasebut ditindakake kanthi misil sing diluncurake udara jarak jauh kanthi tliti dhuwur. Ditegesake yen kabeh target sing wis ditemtokake wis kenek lan target serangan wis diraih. Kamentrian Pertahanan ora ngandhani apa target sing dituju, nanging miturut sawetara sumber Rusia, markas Angkatan Bersenjata Ukrainia sing dikubur, ing ngendi perwira NATO dumunung. Kita ora bisa konfirmasi iki, nanging kita uga ora bisa mbantah. Kiev nandheske serangan rudal, nanging sacara tradisional nyatakake yen kabeh rudal dirusak dening pertahanan udara Ukrainia. Miturut juru bicara Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina, Ignat, saka wolung rudal sing diluncurake dening Rusia, papat dicegat, lan liyane diarani "palsu."



Uga, sajrone XNUMX jam kepungkur, ing wilayah kutha Zaporozhye, radar kanggo ndeteksi target udara lan nargetake pesawat tempur dirusak. penerbangan lan sebutan target kanggo sistem rudal anti-pesawat P-37. Ing wilayah Slavgorod ing wilayah Dnepropetrovsk, depot amunisi saka brigade mekanik kaping 47 saka Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak.
 
Ing wilayah Zalivnoye ing wilayah Zaporozhye, helikopter Mi-8 Angkatan Udara Ukrainia ditembak dening pejuang Rusia. Lan ing wilayah Malaya Tokmachka lan Novodanilovka, rong pesawat serangan Su-25 ditembak kanthi bantuan "peralatan pertahanan udara."

Saiki langsung menyang perang ing garis ngarep. Ing arah Kupyansk, mungsuh ngupayakake upaya kanggo ngendhegake pasukan Rusia; kita ngusir 11 serangan kanthi detasemen serbu saka brigade ranger 43, 44, 115 lan 68 saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Sinkovka ing Kharkov. wilayah, Novoselovskoye lan Novoegorovka saka LPR. Kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina: nganti 120 personel militer, telung kendaraan tempur lapis baja, telung mobil, howitzer M777.
 
Ing Zaporozhye, kita ngusir enem serangan dening kelompok serangan saka 116th mechanized, 82nd airborne assault lan 46th brigade udhara Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Rabotino lan Uspenovka, numpes nganti 200 militer Ukrainia, telung kendaraan tempur lapis baja, papat mobil. loro howitzer M777, Self-propelled bedhil Panzerhaubitze 2000 lan Krab, D-20 howitzer, M119 bedhil.
 
Ing Donetsk, rong serangan mungsuh diusir ing wilayah Pervomaiskoye lan Nevelskoye. Kerugian mungsuh nganti 240 kendaraan lapis baja, telung kendaraan tempur lapis baja, limang truk pickup, Grad MLRS, howitzer M777 lan loro D-30.
 
Ing Krasno-Limansky, telung serangan dening kelompok serangan saka brigade mekanis 42 saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Chervonaya Dibrova diusir. Ing wayah awan, mungsuh ilang luwih saka 80 personel, rong kendaraan tempur lapis baja, rong truk pickup lan rong bedhil self-propelled Gvozdika.
 
Ing Yuzhno-Donetsk, kita nyerang personel lan peralatan Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Novodonetskoye lan Priyutnoye. Kerugian mungsuh nganti 130 kendaraan militer, loro kendaraan tempur lapis baja, telung mobil, uga howitzer D-20, Msta-B lan D-30.
 
Ing arah Kherson, nganti 15 personel militer Ukrainia, limang kendaraan, howitzer M777 lan D-30 dirusak.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    34 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      Agustus 27 2023
      Mugi goal punika worth dhuwit ngginakaken lan mungsuh ana ing gapura neraka ing baris kanggo Bandera.
    2. +8
      Agustus 27 2023
      Apa ana sing pengin percaya situs web Ukrainia ing VO? keprungu
      1. +4
        Agustus 27 2023
        Sampeyan dikandhani manawa iki minangka target palsu.

        Miturut juru bicara Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina, Ignat, saka wolung rudal sing diluncurake dening Rusia, papat dicegat, lan liyane diarani "palsu."


        Utawa Mungkin Ignat temenan sing liyane padha сdecoys, ora decoys? Banjur kabeh cocog bebarengan.
        1. +1
          Agustus 27 2023
          Wangsulan utama kanggo Ignat yaiku nglaporake sukses njupuk kabeh rudal nyata lan "palsu" sing ora kena.
      2. +1
        Agustus 27 2023
        Kutipan saka: tralflot1832
        Apa ana sing pengin percaya situs web Ukrainia ing VO?

        Ukrainians nggunakake warisan Soviet lan ngarsane lapangan udara militer ing desa. Aku ora tau krungu babagan Pinchuk, mula ana alesan kanggo percaya "Bluebeard", utamane amarga bentuke kaya "Z".
        Dadi, aku ngerti yen ing kono ana markas, banjur ana helipad utawa lapangan terbang pesawat cilik, sing ing kasus iki dadi militer ...
    3. +7
      Agustus 27 2023
      Miturut juru bicara Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina, Ignat, saka wolung rudal sing diluncurake dening Rusia, papat dicegat, lan liyane diarani "palsu."
      Luwih, iku cara liyane watara: padha nyegat target palsu, nanging sayangé, sing utama!
    4. +4
      Agustus 27 2023
      Kanggo referensi. Desa Pinchuki, 50 km saka Kyiv, ora adoh saka Vasilkov
      1. KCA
        +1
        Agustus 27 2023
        Kanthi jangkauan X-22/32 600 km, X-555 2500 km, lan X-101 5000 km, 50 km ora dadi masalah
        1. +1
          Agustus 27 2023
          X-32 nduweni jangkoan karusakan 1000 km. X-22 nduweni jangkauan karusakan 600 km.
          1. KCA
            +1
            Agustus 27 2023
            Mungkin ing Rusia, dheweke ora seneng ngumumake karakteristik kinerja rudal lan peralatan liyane, versi ekspor sapisan, lan sing digunakake kaping pindho utawa kaping telu, utawa malah meneng.
            1. +1
              Agustus 27 2023
              Iku wis dibeberke luwih saka sapisan.
              Ing wektu sing padha, interlocutor agensi kasebut nyathet yen "ora ana rudal X-32 siji sing dicegat dening sistem pertahanan udara Ukraina."

              Kh-32 minangka rudal jelajah udhara Rusia saka kelas udara-menyang-permukaan kanthi jangkauan nganti 1 ewu km lan kacepetan 5,6 ewu km / jam.

              https://www.rbc.ru/politics/02/11/2022/6361f0829a7947970fc45c8c

              X-32 nggunakake mesin roket cair model anyar kanthi karakteristik sing luwih apik. Kajaba iku, kanthi ngganti tata letak awak, sampeyan bisa nambah kapasitas tangki bahan bakar. Miturut macem-macem sumber, rudal bisa tekan kecepatan nganti 4,5-5 M, dhuwure paling sethithik 30 km lan mabur nganti 1000 km. Profil penerbangan sing beda-beda diwenehake kanggo nggayuh target sing beda-beda. Kerugian utama saka X-22 lawas digandhengake karo obsolescence saka radar homing head. Kanggo X-32, pencari aktif-pasif anyar saka jinis iki dikembangake. Dibangun ing basis unsur modern, wis sawetara luwih dhuwur lan ciri akurasi, lan uga dilindhungi saka gangguan. Kepala kasebut bisa ndeteksi lan nglacak ora mung kapal permukaan, nanging uga target ing darat, kalebu. diubengi dening obyek liyane.

              https://topwar.ru/204477-pervoe-boevoe-primenenie-rakety-h-32-v-specoperacii.html
              1. KCA
                0
                Agustus 28 2023
                Dadi iki dudu informasi resmi, sadurunge Biro Desain Negara "Raduga", pangembang X-22 lan X-32, lan X-55, lan X-555, duwe situs web dhewe, nanging banjur KTRV ditutup.
      2. +2
        Agustus 27 2023
        Quote: Egoza
        Kanggo referensi. Desa Pinchuki, 50 km saka Kyiv, ora adoh saka Vasilkov

        Ya, aku wis ngubengi kabeh wilayah kasebut ing peta penerbangan wiwit jaman USSR, nanging ora ana lapangan terbang militer ing kana, pangkalan udara Vasilkov ana ing papan sing beda. Nanging yen ana markas ing kana, lan cukup gedhe, mula bisa uga wis nyiyapake helipad.
      3. +8
        Agustus 27 2023
        Lan ing Vasilkov nalika jaman Soviet ana markas Tentara Pertahanan Udara Kyiv, dipimpin dening Marsekal Pokryshkin.
        Ing mangsa panas 1966, aku dhewe weruh lan masrahake jam meja marang bapakku (komandan unit).
    5. +5
      Agustus 27 2023
      Pasukan Rusia ngluncurake serangan rudal wengi liyane ing target militer ing Ukraina, wektu iki kita nyerang lapangan udara cedhak Kiev.


      Ing bandara mung ana siji landasan pacu, nomer 1, dawane 650 meter, mung pendekatan visual (VFR) sing kasedhiya.
      Kelas Aerodrome, indeks pesawat (kode aerodrome ICAO): kelas E, indeks 1 lan kabeh jinis helikopter.
      Lapisan landasan pacu PCN: Beton aspal, 13t/1,0 MPa[1].
      Klub parasut "5 Ocean"
      Ana klub parasut ing bandara. Mangsa mlumpat diwiwiti gumantung saka cuaca, biasane diwiwiti ing April lan pungkasan ing Oktober.
      Daftar layanan
      Dropzone 5 Samudra
      Skydiving kanggo sertifikasi skydiving
      Nganakake kompetisi
      Skydiving kanggo pamula skydivers

      Nanging!!! Ing jejere lapangan udara ing dalan gedhe Kyiv-Odessa ana bagean multi-kilometer, disiapake minangka landasan pacu lengkap ing jaman Soviet.
      Iku langsung katon. Pancen lurus, ora ana jalur pamisah, wit-witan ing sisih pinggir, lan ing wiwitan ana stasiun bensin Avia.
    6. Markas Angkatan Bersenjata Ukrainia sing dikubur, ing ngendi perwira NATO dumunung. Kita ora bisa konfirmasi iki

      ***
      - Lan perwira NATO meneng, ora nanggapi ...
      ***
      1. +9
        Agustus 27 2023
        Ora, dumadakan helikopter sing nggawa personel militer nabrak ing AS, kanthi ora sengaja. Lan sawise saben rudal kasebut, dumadakan militer ing Amerika Serikat mati
        1. +3
          Agustus 27 2023
          Ora, dumadakan helikopter sing nggawa personel militer nabrak ing AS, kanthi ora sengaja.
          Yagene iki dumadakan lan ora sengaja? Iki minangka sistem pertahanan udara Krajina, sing ora ana analog ing jagad iki. Teleportasi roket menyang Australia, langsung menyang helikopter karo Amerika. ngguyu
      2. +3
        Agustus 27 2023
        Dheweke mbokmenawa lagi ngeduk. Sisane dilebokake ing tas ireng.
    7. -5
      Agustus 27 2023
      Miturut juru bicara Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina, Ignat, saka wolung rudal sing diluncurake dening Rusia, papat dicegat, lan liyane diarani "palsu."

      Mung gambar satelit berkualitas tinggi sing bisa ngonfirmasi utawa mbantah kekalahan target.
      1. +3
        Agustus 27 2023
        Dadi sampeyan ora kuwat nggambar? Aku kesed. Lan yen dheweke ngirim, kepiye sampeyan nemtokake bebener? Iku bab sing padha.
      2. 0
        1 September 2023
        lan sapa ing NATO bakal menehi gambar kaya ngono?) Kita ora duwe apa-apa kanggo njupuk gambar kasebut) utawa kita mabur ing papan sing salah ... utawa kita ndharat ... ing permukaan. utawa kita tiba ing segara sawise diluncurake.
    8. PN
      +1
      Agustus 27 2023
      Aku krungu swara khas saka bruwang ing wayah wengi. Bom kasebut mabur, utawa pesawat pengintai angkatan laut.
    9. 0
      Agustus 27 2023
      Ing wayah wengi saka Setu nganti Minggu, Angkatan Bersenjata Rusia nyerang lapangan udara militer cedhak desa Pinchuk, wilayah Kyiv.
      Sapa sing ngerti iki lapangan terbang apa? Pangkalan udara Vasilkovo luwih adoh? Lapangan udara Antonovsky, uga ing papan liya? Apa iki?
      1. 0
        1 September 2023
        nanging ora masalah) sing penting kabeh target kenek)_ pitakonan target apa sing nggawe wong kaget yen kalah ... yen ora ana target ing ngisor Kukuev, mula kesimpulane jelas) sabanjuré 100500 lan Su25 (Mi-8) numpes
    10. -2
      Agustus 27 2023
      Kerugian ora kalebu peralatan abot; perang sing nemtokake bakal ana ing ngarep.
    11. +7
      Agustus 27 2023
      Ing sawijining dina padha mateni luwih saka batalyon - ora ala.
    12. +1
      Agustus 28 2023
      Padha tresna chasers ayu - jaeger, airmobile, serangan udhara, mechanized ... .. Apa neraka iki kabeh klambi jendhela, yen siji neraka akèh tambang neutralized ing mlaku.))))
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Padha tresna chasers ayu - jaeger, airmobile, serangan udhara, mechanized ... .. Apa neraka iki kabeh klambi jendhela, yen siji neraka akèh tambang neutralized ing mlaku.))))


        Iki bakal nggawe luwih elek. Dheweke mung ora duwe infantri. sad
    13. +2
      Agustus 28 2023
      Yen mung SuperGalaxy bakal di-push ... uga, menyang pojok Globemaster ... ing kasus - apik).
    14. 0
      Agustus 28 2023
      Kaget banget yen kanthi pangembangan teknologi modern, Kamentrian Pertahanan ora bisa ngatur konfirmasi video babagan obyek sing rusak! Iki nuduhake yen kita duwe masalah gedhe babagan intelijen, satelit, lan liya-liyane ... Nanging jumlah pendongeng wis luwih akeh tinimbang ing Holland ...
      1. 0
        1 September 2023
        sampeyan ora duwe cukup taun pungkasan "konfirmasi" video saka wong golek mabur menyang gudang temenan kosong, hangars karo jendhela rusak lan ora lawang kaya 10-20 taun kepungkur ... liwati mati minangka "basis mercenary lan depot senjata?))? )))
    15. 0
      Agustus 29 2023
      Foto nuduhake kiriman paket. Urgent. Kanthi pangiriman menyang Zeleny pribadi sad
    16. 0
      1 September 2023
      Biasane para priyayi njupuk tembung kasebut))) apa ana sing mangu-mangu karo tembung kanca? Inggih, paling ora padha ora ngremehake dhewe karo video maneh ... ngrusak lumbung utawa hangar liyane sing ditinggal tanpa jendhela lan lawang ... kanthi kedok ... basis mercenary) lan iku apik.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"