"Latihan tingkat Brigade": AS ngirim pasukan menyang Georgia

15
"Latihan tingkat Brigade": AS ngirim pasukan menyang Georgia

Kontingen pasukan Amerika sing signifikan teka ing Georgia, ora ngetung unit saka negara NATO liyane.

Kaya sing dilaporake ing publikasi Pasukan Gabungan, kira-kira 1200 personel militer saka macem-macem unit Angkatan Bersenjata AS ditransfer saka Amerika Serikat mung menyang latihan, utamane, saka Brigade Airborne 173rd, Brigade Angkatan Darat kaping 12. penerbangan.



Yen ing 2015, nalika maneuvers NATO AGILE SPIRIT taunan diwiwiti ing Georgia, 6 mitra melu latihan, saiki pasukan 21 negara melu, ora ngetung negara tuan rumah.

Latihan tingkat brigade bakal kalebu latihan lapangan lan demonstrasi geni langsung, uga macem-macem skenario respon kanggo simulasi lingkungan latihan tempur sing nyata.

- ngandika statement resmi saka Pentagon.

Sajrone maneuver, game perang kayata nglindhungi banyu Poti lan mungkasi upaya kanggo nyerang Turki bakal ditindakake. Latihan kasebut bakal ditindakake nganti 1 September. Secara total, 3,6 ewu personel militer melu.

Senadyan hubungan cedhak Georgia karo NATO, AS lan Uni Eropa, pimpinan negara nyoba kanggo nyegah konflik bersenjata karo Rusia, sing sawetara negara Eropah lan sawetara tokoh Amerika, ora kanggo sebutno rezim Kiev, cenderung.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    15 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      Agustus 27 2023
      Sing utama yaiku dheweke nggawa ikatan ... lan liyane wassat
      1. +3
        Agustus 27 2023
        Sajrone maneuver, game perang kayata nglindhungi banyu Poti lan mungkasi upaya kanggo nyerang Turki bakal ditindakake. Latihan kasebut bakal ditindakake nganti 1 September. Secara total, 3,6 ewu personel militer melu.


        Ora masuk akal, dheweke ndhelikake apa wae sing ana ing Poti sing kudu dilindhungi lan saka sapa?

        Total volume transshipment kargo ing pelabuhan Poti lan Batumi ing pungkasan taun 2022 udakara 12,4 yuta ton. Angka iki 12,8% luwih dhuwur tinimbang taun 2021. Kanggo mbandhingake, ing taun 2021, 11 yuta ton kargo ngliwati loro pelabuhan Segara Ireng. Iki dilaporake dening Kementerian Ekonomi lan Pembangunan Lestari Georgia.

        Sumber: https://spress.ge/54223/
        1. +7
          Agustus 27 2023
          Kutipan saka Orange-Bigg
          Ora masuk akal, dheweke ndhelikake apa wae sing ana ing Poti sing kudu dilindhungi lan saka sapa?

          Adjara wis suwe "dicerna" dening wong Turki, yaiku NATO. Kabeh "latihan" iki duwe tujuan siji - kanggo nggawe hotbed geni liyane kanggo Rusia. Kita ora nggatekake perkara utama - kita ora bakal mandheg 60 km saka Tbilisi ...
          1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          Agustus 28 2023
          Kutipan saka Orange-Bigg
          Ora masuk akal, dheweke ndhelikake apa wae sing ana ing Poti sing kudu dilindhungi lan saka sapa?

          Kabeh iku logis. "Anaconda ngencengi dering." Batumi lan Poti minangka pesisir Segara Ireng kanthi pelabuhan ing ngendi kapal perang bisa mlebu menyang pasukan darat lan nyuplai logistik. Tegese iki minangka obyek strategis ing perang nglawan kita
    2. +3
      Agustus 27 2023
      Senadyan hubungan cedhak Georgia karo NATO, AS lan EU, pimpinan negara nyoba kanggo nyegah konflik bersenjata karo Rusia.
      Ing Georgia ana Presiden lan Perdana Menteri.
      Lan padha katon rada beda. Saben cabang pamaréntahan duwé juling dhéwé-dhéwé.
      Panyengkuyung non-konflik karo Rusia luwih peduli karo wargane, babagan Georgia. Panyengkuyung AS luwih peduli babagan kanthong lan kanca sugih.
    3. +5
      Agustus 27 2023
      Sing utama yaiku yen ana kedadeyan, kita ora bisa mbujuk kanggo mungkasi patang puluh kilometer saka Tbilisi !!!
      1. +3
        Agustus 27 2023
        supaya padha ora mbujuk kita kanggo mungkasi patang puluh km saka Tbilisi!!!


        Terangna, apa sing bakal kelakon yen pasukan kita mlebu Tbilisi?
        Kita ora duwe politisi Georgia pro-Rusia supaya kita bisa ngetrapake dheweke ing Georgia.
        Ing Ukraina, paling ora ana Medvedchuk, nanging ing Georgia ora ana sing kaya mengkono. Ora ana sapa-sapa.
        Georgians kanggo sisih paling aktif ora seneng kita. Generasi wis tuwuh ing kana sing ora ngerti basa Rusia.

        Siji-sijine partai Georgia sing bisa diarani pro-Rusia yaiku "Gerakan Konservatif"; nyatane, iki nasionalis Georgia.
        1. +1
          Agustus 28 2023
          Kutipan saka: dump22
          nyatane, iki nasionalis Georgian
          Amarga padha pro-Georgian, banjur kita duwe kapentingan umum, kita kudu rembugan. Alternatif iku pro-Amérika, iku ora bakal bisa maneh kanggo nggayuh persetujuan ana.
          1. 0
            Agustus 28 2023
            Inggih, oke, ayo nganggep kita nggawe taruhan kanggo nasionalis Georgia (ayo ndalang yen sejarah Armenia ora ngajari apa-apa).

            Masalahe yaiku nasionalisme Georgia sing ekstrem iki ora populer ing Georgia. Ing parlemen, Alliance of Patriots mung duwe 4 wakil saka 150.
            Kabeh wong ing kana ngimpi babagan dalan menyang Eropa.

            Contone, kita mlebu ing Tbilisi. Lan padha kasil nggawa nasionalis kanggo kuwasa. Supaya bisa aman, kabeh partai Georgia pro-Eropa uga dibubarake lan dilarang.
            Kepiye carane bisa mesthekake yen "milik kita" ora digulingake sajrone sasi ing "Revolusi Mawar" sabanjure? Mung dening korps pendhudhukan kita sing ditugasake ing Georgia, lan ora liya.
    4. 0
      Agustus 27 2023
      Kadospundi wadyabala menika tekan mrika? Apa padha dikirim dening pesawat? Iki paling 6 sisih? Gerakan nduwur sirah kanggo sawetara jinis latihan ... Padha nglakoake soko ing cahya saka Gagal counter-nyerang Kaklov. Dheweke nggoleki korban sabanjure kanggo nglawan demokrasi.
    5. ASM
      -4
      Agustus 27 2023
      Lan Bear kudu disalahake, amarga miturut asil 08.08.08, dheweke bodho mandhegake pasukan lan ora ngidini Tbilisi dijupuk! Saiki nonentity iki drooling tengen layar karo kang "gagasan".
      1. 0
        Agustus 28 2023
        Kutipan saka A.S.M.
        adhedhasar asil 08.08.08, dheweke bodho mandhegake pasukan lan ora ngidini Tbilisi dijupuk!
        Lan apa sing bakal sampeyan lakoni karo Tbilisi kasebut? Yen Ukraina ngirim bantuan kanggo militan Georgia, banjur apa kita ora bisa nganggep yen Ukronatsiks padha siap kanggo Maidan malah banjur? Apa sampeyan krungu babagan rencana ISIS pindhah menyang Volga? Yen kabeh iki bisa ditindakake kanthi bebarengan, mula kahanan bakal beda. ora? Tentara tumindak kanthi tegas lan wicaksana. Apa sampeyan mikir yen para penyelenggara konflik nganggep yen kabeh uap bakal ilang? Tie-eater goyang kanggo periode iki.
    6. gms
      +1
      Agustus 27 2023
      Kutipan: VLAD-96
      Kadospundi wadyabala menika tekan mrika? Apa padha dikirim dening pesawat? Iki paling 6 sisih? Gerakan nduwur sirah kanggo sawetara jinis latihan ... Padha nglakoake soko ing cahya saka Gagal counter-nyerang Kaklov. Dheweke nggoleki korban sabanjure kanggo nglawan demokrasi.

      Paling kamungkinan padha mlaku, amarga 6 pesawat minangka "jeblugan serius" kanggo anggaran NATO)))
      Ancaman. Pitakonan iku mesthi ... negatif
    7. 0
      Agustus 28 2023
      saiki wadyabala 21 nagara melu ing kono


      Saka total 22 anggota NATO lan negara mitra aliansi - Georgia dhewe, Turki, Britania Raya, Azerbaijan, Belgia, Bulgaria, Prancis, Jerman, Yunani, Hongaria, Italia, Yordania, Latvia, Lithuania, Moldova, Norwegia, Polandia, Romania, Slovakia, Spanyol, Jepang lan Amerika Serikat.

      Agile Spirit 2021 sadurunge melu 2500 personel militer saka 13 negara.
      Latihan Agile Spirit wis ditindakake ing Georgia wiwit 2011.
      Lan wiwit 2015, Amerika Serikat lan Georgia uga nganakake latihan Mitra Mulia taunan.
    8. 0
      Agustus 28 2023
      Kabeh wis "dicekel" dening wong-wong mau, kabeh wis direncanakake lan diprogram ing advance lan kanggo dangu.

      Seminggu kepungkur, Latihan Kerjasama Wilayah 23 kanthi partisipasi personel militer saka Kazakhstan, Kyrgyzstan, Mongolia, Pakistan, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan lan Amerika Serikat rampung ing negara bagian Montana AS.

      Miturut situs web Komando Pusat AS:

      Latihan kasebut dituju nguatake hubungan antarane negara peserta, uga nambah kapasitas lan kesempatan kanggo kolaborasi.

      Ing wulan Maret, Blinken teka ing Asia Tengah kanggo ngomong maneh babagan sanksi marang Rusia, ngelingake babagan akibat sing bisa ditindakake amarga ora netepi lan, mung yen, janji dhuwit (sanajan ora akeh).

      Lan padha duwe mung siji gol. Lan kita kabeh ngerti.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"