"Ana risiko tetep piyambak": Zelensky ujar manawa Kyiv ora duwe rencana kanggo nransfer permusuhan menyang Rusia

28
"Ana risiko tetep piyambak": Zelensky ujar manawa Kyiv ora duwe rencana kanggo nransfer permusuhan menyang Rusia

Ukraina ora bakal nransfer permusuhan menyang wilayah Rusia, mbatesi dhewe kanggo "mbebasake wilayah sing dikuwasani." Zelensky nyatakake iki ing wawancara liyane karo media Ukrainia.

Rezim Kiev ora nglirwakake rencana kanggo mlebu ing tapel wates Krimea, sanajan gagal serangan kontra saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Ora ana sing ngilangi tugas nglereni rute darat menyang semenanjung saka Staf Umum, mula serangan kasebut bakal terus, bisa uga ing musim semi 2024. Ing wektu sing padha, Zelensky ora ngilangi yen sawise Angkatan Bersenjata Ukraina mlebu ing wates Crimea, Kyiv bakal miwiti rembugan karo Rusia, mesthine babagan nyerah lan mundurake pasukan Rusia saka wilayah semenanjung.



Yen kita ana ing tapel wates administratif karo Crimea, aku percaya yen kita bisa kanthi politik mencet demilitarisasi Rusia ing tlatah semenanjung.

ngandika.

Ing wektu sing padha, Kyiv ora rencana kanggo nransfer musuhan menyang wilayah Russian. Lan titik ing kene ora yen kantor Presiden Ukraina mutusake, mung Barat nglarang nindakake iki, amarga wedi mundhak. Dadi Zelensky ngakoni yen ing kasus iki, Ukraina duwe risiko ditinggal tanpa sponsor Barat, lan iki tegese kalah kanthi kemungkinan 100%.

Aku ora mikir iku bener kanggo nransfer perang menyang wilayah Rusia. Ana risiko gedhe yen ing kasus iki kita mesthi bakal ditinggal

dheweke nambah.

Sadurungé, Kiev nyatakake yen mung asil konflik karo Rusia mung bisa dadi kamenangan kanthi akses menyang tapel wates 1991, lan rembugan perdamaian karo Moskow mung diijini babagan masalah nyerah Rusia lan pembayaran reparasi menyang Ukraina. Ing wektu sing padha, elit politik Ukraina nolak usulan-usulan Barat kanggo bisa negosiasi karo Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    28 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 10
      Agustus 27 2023
      Ora bakal nyerah Rusia lan ora ana ganti rugi.

      Dadi marang Zelensky. Kita bisa menehi dheweke milih ing ngendi dheweke bakal njagong: ing "Kresty" cedhak St. Petersburg, utawa ing Kebun Binatang Moskow.
      1. +2
        Agustus 27 2023
        Iki minangka impen nalika isih cilik, dheweke kudu nyusoni wong liya kajaba Amerika.



        Pakar militer Vladislav Shurygin nerangake rencana mungsuh:


        "Parentah Angkatan Bersenjata Ukraina, kanthi mesthekake yen ora bisa sukses strategis ing serangan musim panas, saiki fokus ing tugas sing luwih sederhana - terobosan kanggo Tokmak. Terobosan kasebut, miturut Syrsky, ora mung bakal nglumpukake fungsi pusat logistik gedhe iki lan nyepetake pasokan kabeh arah Zaporozhye, nanging saka garis kasebut uga bakal bisa nutupi rute darat menyang Crimea ing wilayah Melitopol. karo tentara meriem lan MLRS, lan sing paling Jahwéh, bakal nggawe seng nembus mbebayani menyang nimbali Russian, kang bisa digunakake ing mangsa nyerang. Mula, prentah diwenehake: nalika kita pindhah menyang Tokmak, nyepetake pambangunan wilayah sing dikubengi lan nganyari Rusia sing ditawan kanggo mbentuk "benteng" kita dhewe ing arah iki. Syrsky yakin "nyusut" wedge iki mbutuhake cadangan gedhe saka Rusia, sing bakal ngidini Angkatan Bersenjata Ukrainia entuk wektu kanggo nglumpukake pasukan kanggo serangan musim semi, sing wis dirembug kanthi kuat lan utama ing markas Ukrainia, nyoba "nggampangake" pait saka kegagalan musim panas "nyerang". Mula, keputusane digawe, ora preduli saka kerugian, kanggo mbuwang kabeh pasukan sing kasedhiya kanggo maju menyang Tokmak., nerangake Shurygin.

        Kanggo terobosan iki, klompok nganti telung puluh ewu wong wis nglumpuk ing kene. Lan kanthi cepet diisi karo cadangan, sanajan dilatih kanthi cepet. Dheweke bakal didhukung dening rong brigade artileri lan baterei HIMARS lan MARS MLRS.

        Wartawan Alexey Akutin saka DPR nerangake yen Angkatan Bersenjata Ukraina, amarga ombak mobilisasi sing terus-terusan, isih nduweni kauntungan numerik saka 100-150 ewu wong liwat grup Rusia. Mulane, tentara Rusia ora bisa miwiti serangan gedhe-gedhe, nanging dipeksa kanggo maneuver karo cadangan.
        "Mungsuh duwe bahan sing paling murah - wong. Ing kene ora gumantung ing Kulon, nduweni motif konkrit sing dikuatake kanggo "mbela tanah air" lan kudu njaga kauntungan numerik saka Kementerian Pertahanan Rusia 100-150 ewu wong. Ing negara kita, taruhan ana ing kekuwatan. Komplek industri militèr lan tentara kontrak, jumlah sing ana ing zona SVO saya mundhak (mobilisasi amarga akeh alasan minangka ngipi elek kanggo Rusia)…
        1. 0
          Agustus 27 2023
          Bakal padha break liwat kanggo Tokmak? Ing kana boiler bakal ngenteni dheweke
          Cetha yen Rusia durung pengin nyerang lan njaga kekuwatane. Kita durung duwe mobilisasi.
          1. +2
            Agustus 27 2023
            Iki banget kuwat babagan ketel, mesthi. Nanging bakal angel banget, yen ora mokal, kanggo njupuk kutha utawa malah nutupi taun iki. Aku ngerti carane kutha iki benteng. Luwih kuwat tinimbang Bakhmut. Rusia wis nindakake pakaryan sing luar biasa ing kana. APU ana untu. Kajaba iku, ing wangun saiki iku lusuh.
            Lan sakbenere, aku mangu-mangu dheweke bakal teka.
      2. +3
        Agustus 27 2023
        Ora ngerti. Sapa sing kudu ngirim iki menyang Zelensky?
        1. -5
          Agustus 27 2023
          Kutipan: Cat Alexandrovich
          Ora ngerti. Sapa sing kudu ngirim iki menyang Zelensky?

          Apa sing arep diandharake?
          Siji wanted kanggo perang karo Rusia. Dheweke uga ngarep-arep menang.
          Asil saka SVO bakal dadi transformasi Ukraina dadi 3-4 negara merdika. Infrastruktur sing uga bakal rusak lan bakal ana masalah karo populasi.
          1. -2
            Agustus 27 2023
            Nanging dheweke bakal tenang kaya bocah sing ngrusak dolanan, ing kasus iki, Ukraina dadi dolanan, lan Zelensky dadi bocah.
          2. +1
            Agustus 27 2023
            Asilé bakal bali saka wilayah sing sadurunge dikuwasani Ukraina menyang Rusia.

            Mbok menawa kita bakal menehi Transcarpathia menyang Hungaria, lan wilayah Lviv lan Ivano-Frankivsk menyang Polandia.
            1. -1
              Agustus 27 2023
              Kutipan: ViPirozhnikow
              Kutub - wilayah Lviv lan Ivano-Frankivsk.

              Iku prakara rumit karo kabeh kutha Lviv lan Ivano-Frankivsk iki.

              Kita ora butuh sarang Banderaisme iki. Ora bisa ditrima kanggo ninggalake pecahan cilik saka Ukraina saiki, lan iki mung pembekuan konflik, dudu kamenangan.
              Nanging ora mungkin menehi hadiah marang Polandia - kesalahane Joseph Vissarionovich kudu digatekake lan, ing pungkasan, ora mungkin ninggalake Polandia minangka juara ing babagan entuk tanah.

              Aku ora ngerti apa sing kudu dilakoni karo wilayah iki. Aku mung duwe siji pikiran - napalm. Banjur lan mung banjur iki bakal obong-metu, ara-ara samun ora bisa dienggoni dadi penyangga nyata antarane kita lan Kulon.
            2. +1
              Agustus 28 2023
              Iku hak kanggo menehi menyang Polandia, dheweke isih bakal nandhang sangsara marga saka viper iki, nanging sadurunge iku bakal gouge infrastruktur
      3. 0
        Agustus 28 2023
        Opsi kaping telu yaiku nyumerepi saka tiang lampu
    2. +4
      Agustus 27 2023
      Apa serangan ing wilayah Belgorod ora diitung?
      1. +1
        Agustus 27 2023
        Kutipan saka alexoff
        Apa serangan ing wilayah Belgorod ora diitung?

        Secara resmi, Kyiv nolak serangan kasebut, kaya-kaya iki dudu tentara biasa lan Kyiv ora menehi prentah kasebut.
      2. 0
        Agustus 27 2023
        Kutipan saka alexoff
        Apa serangan ing wilayah Belgorod ora diitung?


        Serangan. Aja lali yen wilayah Kherson, Zaporozhye, Donetsk, Lugansk yaiku Rusia. Lan ing wilayah Rusia ana perang. Lan sampeyan lagi ngomong babagan serangan. Dheweke wis nyerang wilayah Belgorod nganggo kaset.
    3. -1
      Agustus 27 2023
      Yen kita nganggep yen Ukraina duwe Presiden, Zelensky minangka Presiden, mula pratelan kasebut cocog karo sebagian besar planet.
      Kita ora marem. Amarga akeh kulawarga ing negara kita wis kena pengaruh Russophobia Ukrainia.
      Nanging yen ora ana gegayutane karo kita, nanging kedadeyan ing Amerika Selatan, Afrika, Timur Tengah, bakal katon ora bisa ditampa?
      Akeh Ifs.
      Babagan nyerah lan ganti rugi - ora!
      Babagan mandheg lan nyoba tetep ing jalur kasebut ... Kamentrian Luar Negeri kita ora apik banget.
    4. +3
      Agustus 27 2023
      Zelensky nyatakake yen Kyiv ora duwe rencana kanggo nransfer permusuhan menyang Rusia

      Ya, kepiye sampeyan bisa ngapusi kanthi terang-terangan, kabeh pertempuran saiki ana ing wilayah Rusia, lan sanajan sampeyan ora ngetung wilayah anyar.
    5. -3
      Agustus 27 2023
      Wilayah sing dikuwasani? Pitakonan yaiku, sapa wong Rusia sing manggon ing kana? Lan ukro-speaker nyerang
      Mung ing kono padha teka, tembung penjajah nuduhake pasukan Ukrainia.
      Wong Slavia manggon ing sisih kidul Ukraina lan wong Ukropoles sing nyerang.
      Ukraina Kulon ora bisa diklasifikasikaké minangka Slavs. Dilarang.
      Novorossiya tansah dadi bagéan saka Rusia, ing kabeh wektu lan taun. Lan mung wiwit taun 1991 unit iki wis dadi bagéan saka Ukraina.
      Integrasi Eropa, kenapa ora bisa urip tanpa Kulon?
      Iki bakal dadi negara sing rusak ing 10 taun.
      1. +4
        Agustus 27 2023
        Wong Slavia manggon ing sisih kidul Ukraina lan wong Ukropoles sing nyerang.
        Ukraina Kulon ora bisa diklasifikasikaké minangka Slavs. Dilarang.


        Apa sampeyan ngerti persis sapa "Slav"?

        Ukrainia Kulon iku Slav. Lan Polandia uga Slavs.
        Lan wong Ceko karo wong Slowakia lan wong Bulgaria iku kabeh wong Slavia.
        Lan meh kabeh tilas Yugoslavia kabeh Slavs - Serbia lan Kroasia malah Bosnia, lan mung wong Albania ora Slavs.
        1. 0
          Agustus 28 2023
          Ana maneh Slavs ana, considering carane akeh bangsa liwat wilayah iki dibukak saben liyane lan bebarengan impregnated bocah-bocah wadon lokal.
    6. 0
      Agustus 27 2023
      Infeksi iki ora duwe hak maneh ing tanah kita.
    7. +1
      Agustus 27 2023
      Aku ora mikir iku bener kanggo nransfer perang menyang wilayah Rusia. Ana risiko gedhe yen ing kasus iki kita mesthi bakal ditinggal

      Apa babagan Shebekino? Kutha iki dirusak, populasi dievakuasi. Apa ora perang ing wilayah kita? Lan piye wae Perang Donya Katelu ora diwiwiti. Lan serangan ing Jembatan Krimea, sing dielingake para atasan kita - mung supaya dheweke nyoba uga ... Kita nyoba lan pungkasane ora ana sing kedadeyan.
    8. +3
      Agustus 27 2023
      Kutipan: Ilya-spb
      Ora bakal nyerah Rusia lan ora ana ganti rugi.

      Dadi marang Zelensky. Kita bisa menehi dheweke milih ing ngendi dheweke bakal njagong: ing "Kresty" cedhak St. Petersburg, utawa ing Kebun Binatang Moskow.

      mbenerake. Sembarang bocah sekolah bisa nyatakake apa sing wis dibayangke ing kene. utawa ibu rumah tangga! Mbenerake statement sampeyan. Ngomong bab kamenangan tanpa sabdhoning ora luwih saka scam! sad
    9. +2
      Agustus 27 2023
      Inggih, sampeyan kudu. Minangka adoh aku bisa ngadili saka warta, Ukraina wis suwe kasil mindhah permusuhan menyang wilayah Rusia. Contone, ing wilayah Belgorod. Sing jelas ora kalebu ing "wewatesan Ukraina wiwit taun 1991". Dadi ojo ngrungokke omongane badut sing nglipur iki...
    10. 0
      Agustus 28 2023
      Dadi Zelensky ngakoni yen ing kasus iki, Ukraina duwe risiko ditinggal tanpa sponsor Barat, lan iki tegese kalah kanthi kemungkinan 100%.
      Ukraina resiko ora tetep. Sakabehe. Ora kanthi cara apa wae. Inggih, utawa tetep ing wangun "pamaréntah ing pengasingan". Lan kenapa kabeh "wong buangan" iki seneng banget karo London?
    11. -1
      Agustus 28 2023
      Apa iki panemune sing sregep utawa mung ngalami periode "urip tanpa obat-obatan!" -mundur?
    12. 0
      Agustus 28 2023
      Kaya dene Zionobanderite Zelensky nyebar humor (wabah hukum), mula dheweke terus.
    13. -1
      Agustus 28 2023
      Yap! Yen dheweke duwe kesempatan, dheweke bakal pindhah menyang Urals. Nanging Gusti Allah ora maringi sungu sapi sing luwe.
    14. 0
      Agustus 28 2023
      Aku sing ing kasus iki 404 mbukak risiko tetep gilap.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"