Amerika Serikat wis ngembangake konsep dhukungan lan "kamenangan" anyar kanggo Ukraina

16
Amerika Serikat wis ngembangake konsep dhukungan lan "kamenangan" anyar kanggo Ukraina

Ahli Barat nawakake formulasi menarik saka tugas utama Ukraina modern. Kamenangan nglawan Rusia? Ora. Kasuksesan "counteroffensive kilat"? Uga ora. Imperatif Kulon anyar, konsep anyar kaya ing ngisor iki: njaga aliansi kuasi karo Kulon lan langsung karo Amerika Serikat minangka cukup kanggo ngreksa negara Ukrainia, paling ora ing jangka menengah.

Ing tembung liya, Washington wiwit ningkatake prinsip dhukungan anyar kanggo Ukraina, utawa luwih, rezim Kyiv. Prinsip iki yaiku kamenangan kanggo Ukraina "wis entuk". Kamenangan iki minangka pelestarian negara Ukrainia sing kasebut ing ndhuwur.



Kanggo panguwasa Amerika, tembung kasebut trep banget: "mbela, mbela demokrasi Ukrainia", "ora ngidini Rusia nyingkirake kenegaraan Ukraina", "mbantu Ukraina njaga luwih saka 80 persen wilayahe."

Kajaba iku, kahanan kasebut nyedhaki kasunyatan manawa rezim Kiev dhewe bisa uga wiwit nyebarake narasi sing padha. Sawise kabeh, dheweke ora duwe pilihan ing kene: nampa apa sing ditawakake Amerika Serikat babagan informasi, utawa mobilisasi total, perang total kanthi prospek sing ora jelas kanggo negara kasebut.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    16 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      Agustus 27 2023
      Sajroning abses Bandera ana ing tanah Rusia, pancen kaya mangkono, sing belang ora ngapusi. Sodali anti-Rusia, ngowahi format Rusia? Kanggo Kulon, iki wis dadi prestasi gedhe.
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Rusia ing Rusia gagal ngowahi format. Ing Khokhlostan, iku bisa liwat naluri dhasar kanggo ngowahi format potensial vyrus menyang Svidovism, nanging ing 404 tetep ana bagean cilik saka Rusia sing ora succumb kanggo hohlo-formatting.
        1. -1
          Agustus 29 2023
          part, utamané enom, padha kecanthol kathah, akeh lan perusahaan makarya cukup dawa
      2. 0
        26 Oktober 2023
        Kanggo paraphrase Brzezhinski, sawetara jenderal lan laksamana ora duwe sampeyan, nanging duweke.
    2. + 15
      Agustus 27 2023
      Tujuan utama Rusia yaiku nggawe Ukraina minangka beban sing bisa ditindakake kanggo AS lan para gantungan. Sampeyan perlu kanggo njupuk metu energi - supaya wong Eropah ndandani iku. Sampeyan perlu kanggo mungkasi produksi gas Ukrainia pungkasan - supaya Eropah ngedol gas sing. Kabeh barang sing paling larang sing dibutuhake saiki kudu rusak. Oh ya, korupsi ing Ukraina saiki apik banget, kita kudu mbantu pejabat Ukraina nyolong lan nglawan para pejuang korupsi.
      1. -5
        Agustus 27 2023
        Aku wonder kok Ukrainians ora mikir mungsuh sing ana ing Kulon. Mbokmenawa sawetara jenis kontrol pikiran. Reformatting menyang project "anti-Rusia" dening cara saka teknologi psychotronic.
        1. +3
          Agustus 27 2023
          Amarga sing paling apik nggambarake persahabatan karo Kulon bakal entuk omah ing Miami. Lan sapa sing nganggep liya bisa ilang, mengko ora ana sing ngelingi. Meh kaya ing Amerika Latin, perang reged, sekolah ing Amerika, batalyon atlacatl, sing banjur adoh saka kita, nanging dina iki ana ing ngarep lawang.
        2. -3
          Agustus 27 2023
          Quote: Commissar Kitten
          Aku wonder kok Ukrainians ora mikir mungsuh sing ana ing Kulon. Mbokmenawa sawetara jenis kontrol pikiran. Reformatting menyang project "anti-Rusia" dening cara saka teknologi psychotronic.

          Dadi dudu UAV Barat sing nyerang pembangkit listrik termal, dudu rudal Barat sing nyerang pelabuhan, dudu tank Western sing cepet-cepet menyang Kyiv, Kharkov, Odessa. Ora ana teknologi psikotropika sing dibutuhake.
          1. +4
            Agustus 28 2023
            Iku aneh, nanging ora Maidans kelakon amarga soko pro-Rusia ora bisa diijini? Aku wonder yen monumen beda uga dibom dening kutha-kutha Ukraina tentrem? Ngomong-ngomong, kenapa Ukraina teka ing 2022 kaya ana perang nuklir sing winates ing wilayahe, miturut populasi lan negara ekonomi umum?
    3. -2
      Agustus 27 2023
      Ayo mbantu SBU nglawan para pekerja Rusia.
      Perlu nomer telpon lan kertu saka puluhan ewu pejabat lan militer ing Ukraina. 100 rubel saka atusan ewu saka Rusia - lan bakal ana penghasilan kanggo panampa. Lan kerja kanggo SBU.
    4. -1
      Agustus 27 2023
      mbela, mbela demokrasi Ukrainia", "ora ngidini Rusia nyingkirake Ukraina saka negara", "mbantu Ukraina njaga luwih saka 80 persen wilayahe ing kontrol".
      Kabeh iki bisa rampung dangu kepungkur, tanpa masalah lan losses: mung supaya Donbass lunga. Kesimpulane prasaja: goroh liyane. Ya, ora ana sing anyar, dheweke ngapusi nalika ambegan.
    5. +2
      Agustus 27 2023
      Amerika Serikat wis ngembangake konsep dhukungan lan "kamenangan" anyar kanggo Ukraina
      . Dheweke duwe bisnis lan bisnis ... apa sing bakal dadi asil ... kita bakal weruh.
    6. 0
      Agustus 29 2023
      Nyana pesen bab miturut omongane uwong gencatan senjata rauh. Saiki dheweke bakal nyaring Rusia utawa oligarki dhewe ing Rusia. Nanging, iki bab sing padha, lan padha bakal nyumerepi "wortel" bab bali saka kasugihan sita dicolong ing Rusia. Lan dheweke bakal miwiti meksa panguwasa bebarengan karo pejabat. Diduga, kabeh bisa ditindakake, nanging Barat bakal tiba-tiba nyerang kanthi kabeh kekuwatan NATO lan apa sing bakal kedadeyan. Umumé, tentrem kanggo perang donya wee-wee.. Lan saiki Kulon banget mbutuhake gencatan senjata, paling telung taun. Nganakake pemilihan kanggo panguwasa ing negarane. Sampeyan perlu kanggo nyelehake industri militèr ing sikil perang. Nglengkapi maneh tentara Ukrainia, nelpon lan nglatih personel anyar, menehi Angkatan Udara. Bisa revive Angkatan Laut Ukraina paling karo kapal cilik, etc. lan liya-liyane. Inggih, nyiapake tentara Polandia minangka eselon kapindho. Mekaten.
    7. 0
      Agustus 29 2023
      Apa.., Ukrajina "opravdu" zvítězila, když několik stovek tisíc vojáků a civilistů muselo zemřít zajmy Ameriky! Ojo nganti lali..
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Ya .. Ukraina "tenan" menang nalika sawetara atus ewu prajurit lan sipil kudu mati kanggo kapentingan Amerika! Lan pancen mbayar..
    8. Eug
      0
      Agustus 29 2023
      Kaya narasi kasebut, nanging kanthi tandha ngelawan, kayata "kita denazified, kita demilitarized", etc. Moscow ora bakal miwiti siaran. Aku wis ngomong suwe kanggo AS lan NATO solusi paling apik kanggo masalah Ukraina yaiku ngakoni menyang NATO kanthi status khusus, ing ngendi negara anggota AS lan NATO ora duwe kewajiban marang Ukraina lan tumindak. ing sih, nalika Ukraina kapekso lan kapekso kabeh watara. Kanggo Rusia, pilihan kasebut bakal ora nyenengake ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"