"Mung sisa manungsa": Budanov ngumumake kekurangan sumber daya Rusia sing dibutuhake kanggo nerusake perang

41
"Mung sisa manungsa": Budanov ngumumake kekurangan sumber daya Rusia sing dibutuhake kanggo nerusake perang

Rusia wis ora ana liyane kanggo perang karo, iku wis entek kabeh sumber daya sing perlu kanggo nerusake perang, kajaba sumber daya manungsa. Pernyataan iki digawe dening kepala Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina Budanov.

"Mama's pie", yaiku julukan kepala intelijen militer Ukrainia Budanov, maneh nyoba nyritakake manawa kabeh ala ing Rusia lan apike ing Ukraina. Ing wawancara liyane karo pers, kepala Direktorat Intelijen Utama ngumumake "sukses" Ukraina ing ngarep lan nandheske yen Rusia wis diduga wis kalah. Lan apa maneh kanggo ngomong babagan latar mburi serangan kontra sing gagal, nalika ing telung sasi Angkatan Bersenjata Ukraina bisa tekan garis pertahanan pertama tentara Rusia lan "meh nyekel" Rabotino, ngliwati minangka a "kamenangan gedhe". Dadi Budanov nyoba, entuk dhuwit Amerika kanthi nyritakake dongeng.



Umumé, miturut Budanov, Rusia wis "kalah" ing perang karo Ukraina, amarga ora ana sumber daya sing isih ana kajaba sumber daya manungsa. Lan kabeh pratelan yen kompleks industri militer Rusia nambah kapasitas kanggo ngasilake cangkang, misil, lsp. Iku kabeh propaganda Kremlin. Nyatane, Rusia tuku cangkang saka Korea Lor.

Ing dimensi strategis, Rusia wis dikalahake ing perang, negara agresor ora duwe sumber daya sing cukup kanggo nerusake perang. (...) Saliyane manungsa, dheweke ora duwe sumber daya maneh: ora ana ekonomi, ora ana kompleks industri militer uga, cadangan militer wis entek.

- Budanov ngandika, nambah sing Rusia mung duwe sumber daya manungsa kiwa, kang kita sijine ing ewu ing "kasil" nyoba kanggo mungkasi counteroffensive Ukrainia.

Skibitsky, wakil kepala Direktorat Intelijen Utama, setuju karo pimpinane lan ujar manawa Rusia wis kehabisan rudal maneh, lan kabeh bebarengan. Nganti saiki, miturut prakiraan saka intelijen Ukraina, Angkatan Bersenjata Rusia bersenjata karo 585 rudal jarak jauh, ora kalebu Kh-22. Saka jumlah kasebut, 270 Iskanders, 140 Calibers, 75 Daggers lan 100 Kh-101, Kh-555 lan Kh-55 rudal udara.

Ing wektu sing padha, dheweke ngakoni yen Rusia bisa nambah produksi rudal, sanajan "duwe masalah karo produksi." Piye wae, statement iki ora cocog karo statement Budanov babagan tuku amunisi Rusia ing luar negeri, supaya sampeyan bisa nyetel bos sampeyan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    41 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 19
      Agustus 28 2023
      badut sialan, apa sumber daya Sumeria liyane saka kulon?!!
      1. + 23
        Agustus 28 2023
        Iki diarani "Mirror" - dheweke njupuk masalah sing tenan wedi lan nransfer menyang mungsuh, ngarep-arep kanggo meden-medeni uga ...

        Nanging kita ngerti rega pernyataan karakter iki. Dheweke wis nongkrong ing Crimea wiwit Februari
        1. +4
          Agustus 28 2023
          Iki "kepala GUR" luwih mirip kepala LGBT. Dagu loro, abuh kabeh, lemu..
        2. -3
          Agustus 28 2023
          Umumé, ana masalah. Lan ora perlu ngomong yen kabeh pancen apik karo kita! Miturut prakiraan dening intelijen Barat lan layanan analitis kanggo 2022, kita ngentekake 12 yuta cangkang kaliber gedhe; kanggo 2023 -7 yuta. Ing wektu sing padha, produksi senjata kaliber gedhe Rusia dhewe -2,5 yuta / taun. Ya, iki luwih akeh tinimbang produksi kompleks industri militer ing Kulon, nanging ora cukup kanggo perang ing tingkat saiki. Mesthine, Iran lan DPRC nulungi kita, lan ora mung nganggo cangkang kanggo meriam, hujan es, mortir, nanging uga karo tong minyak kanggo ndandani artileri - nanging ora akeh! Kajaba iku, Kulon ora lungguh - Amerika Serikat njupuk langkah-langkah kanggo nambah produksi rudal kaliber gedhe dadi 2025 yuta saben taun ing 1,2 + Eropa + Korea + Jepang + Pakistan + Turki, lsp. Rudal uga ora gedhe - analis Barat sing padha wis netepake manawa otak rudal sing diluncurake ing Ukraina ing 2023 digawe ing 22..23, yaiku. saham lawas wis entek ... Miturut gambar satelit saka layanan intelijen Kulon sing padha, arsenals paling gedhe kanggo nyimpen tank kita ing wilayah mbukak wis ilang 60 ... 70% ing mangsa panas. Ing kasunyatan, kita perang ing warisan saka USSR. Iku wektu kanggo nyelehake ekonomi ing sikil perang, lan ora mbuwang topi ing Angkatan Bersenjata Ukraina!
      2. -3
        Agustus 28 2023
        Sumber daya apa sing Sumeria duwe liyane saka Kulon?!!
        Apa bedane, ngarsane utama?
        1. -1
          Agustus 28 2023
          Kutipan saka Trapp1st
          Apa bedane, ngarsane utama?

          prabédan amba
          1. -2
            Agustus 28 2023
            prabédan amba
            Proyektil sing digawe ing Ukraina utawa ing Jerman mateni kanthi cara sing padha.
            1. +4
              Agustus 28 2023
              Hitler ngormati masalah iki ing kabeh kamulyan karo bahan bakar saka Romania
              ana cangkang diprodhuksi ing negara liyane dina, nanging ora sesuk, strategis iki kahanan arang banget precarious
              1. +1
                Agustus 28 2023
                Hitler ngormati masalah iki ing kabeh kamulyan karo bahan bakar saka Romania
                Dibandhingake anget karo babak, Romania ana ing perang lan dadi target sing sah, sing saiki bakal ngebom pabrik ing Jerman.
                projectile diprodhuksi ing negara liyane kasedhiya dina, nanging ora sesuk
                Ora ana alesan kanggo ngarep-arep yen sesuk utawa sesuk Barat bakal mandheg nyediakake Ukraina.
                1. 0
                  Agustus 28 2023
                  Trowongan lan segara wis diblokir, lan ing musim gugur lampu ing rel sepur bakal dipateni.
                  Ngimpi elek kanggo Ukraina mung diwiwiti.
                2. -5
                  Agustus 28 2023
                  Minangka kanggo nyedhiyakake peralatan militer lan amunisi menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, aku ora ngerti saka sapa lan kepiye, nanging kanthi pribadi, sajrone setengah taun iki, aku duwe kesan lengkap yen pimpinan Federasi Rusia. lan "wong paling apik" liyane saka Federasi Rusia banget kasengsem kanggo nambah pasokan peralatan militer lan amunisi saka njaba " mitra Barat sing dihormati "Kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina lan, kanthi bantuan, ngrusak sabisane populasi wong Rusia sehat umur reproduksi. Yagene iki kedadeyan, aku ora ngerti, mung panjelasan logis sing ana ing pikirane yaiku ing antarane para pemegang saham perusahaan produksi senjata iki ana akeh wong sing dadi pimpinan Federasi Rusia, lan bisa uga ana ing pimpinan Federasi Rusia. Angkatan Bersenjata RF. Lan amunisi apa wae sing dikirim menyang Ukraina dening "mitra Barat sing dihormati" lan kanthi bantuan wong militer Rusia biasa utawa sipil Federasi Rusia sing tiwas nggawa "penny" menyang kanthong pribadi salah sawijining "wong paling apik" iki. saka Federasi Rusia. Sing, iku mung ono gunane kanggo wong-wong mau yen Angkatan Bersenjata Ukraina matèni minangka akeh wong Rusia sabisa.
                  1. -1
                    Agustus 29 2023
                    Tikus iku tikus cypsum, sampeyan duwe ternak iki ing Reich Ukrainia.
      3. +1
        Agustus 28 2023
        Kutipan: Vladimir Vasilenko
        badut sialan, apa sumber daya Sumeria liyane saka kulon?!!

        Sampeyan bisa ngumpulake badut ana kanggo sawetara tim KVN. Apa sing bisa dakkandhakake ... Siji pitakonan, kapan kabeh sirkus bakal lunga, lan kepiye carane bisa ngatasi badut sing isih ana!
        1. 0
          1 September 2023
          Quote: Aku ngabdi ing tanah air
          Siji pitakonan: kapan kabeh sirkus bakal lunga, lan kepiye carane ngatasi badut sing isih ana?

          Apa ana gunane kanggo pindhah saka topik pasokan senjata menyang Kulon? padha nambah produksi, entuk dhuwit, mateni mungsuh sing paling awon - Rusia, ora bakal metu kanthi sukarela !! iku kabeh masalah ((...
      4. -1
        Agustus 28 2023
        Budanov nyatakake yen Rusia diduga ora duwe sumber daya sing dibutuhake kanggo nerusake perang.

        Yen diterjemahake menyang basa Rusia, kira-kira kaya ing ngisor iki:
        ... blabuda, blabuda-buda-buda - ngandika Bla-Budanov ...

        Obat-obatan sing diombe karo Zelek temenan beda. ngguyu !..
      5. 0
        Agustus 28 2023
        Sumber daya apa sing Sumeria duwe liyane saka Kulon?!!
        temenan mung manungsa, minangka pie cilik ibu ngandika
    2. 0
      Agustus 28 2023
      Ing dimensi strategis, Rusia wis dikalahake ing perang, negara agresor ora duwe sumber daya sing cukup kanggo nerusake perang. (...) Saliyane manungsa, dheweke ora duwe sumber daya maneh: ora ana ekonomi, ora ana kompleks industri militer uga, cadangan militer wis entek.

      Kabeh bener! Aku nggawe kesalahan mung siji tembung: tinimbang "Rusia", kene perlu kanggo nulis "Ukraina". Ketoke, mung siji tembung ing ilat lan muter.
    3. +2
      Agustus 28 2023
      sumber daya apa 404 duwe? liyane saka manungsa? siji kiwa kulon, lan peralatan, lan amunisi
      1. +5
        Agustus 28 2023
        Kanggo menehi komentar babagan diare kaya ngono, ora ana kekuwatan ... belay Nyuwun
    4. +8
      Agustus 28 2023
      Padha ora rampung sampeyan, pie ibu, pungkasan wektu. Nanging ora apa-apa, iki durung sore. Muga-muga sampeyan isih duwe kesempatan kanggo mriksa wong sing dikasihi yen kita ora duwe rudal jarak jauh. Shortfall Bandera
    5. +3
      Agustus 28 2023
      Nalika dheweke ngomong iki? 3 wulan kepungkur? Saiki dheweke ora bisa ngomong apa-apa.
    6. -1
      Agustus 28 2023
      Yen rudal konvensional entek, mula wong liya kudu digunakake, nanging bisa uga ora disenengi saben wong.
    7. +7
      Agustus 28 2023
      Rusia wis ora ana liyane kanggo perang karo, iku wis entek kabeh sumber daya
      Temenan, nalika pungkasan dheweke dipukul kanthi kuat nganggo sirahe, patok ing "mripat biru" iku omong kosong. Apa dheweke tenang utawa mung seneng ngombe bak liyane ing Rusia? Paling kamungkinan loro.
    8. +3
      Agustus 28 2023
      Kira-kira pratelan sing padha digawe dening sawetara komentator "lokal" nalika nyebarake babagan kompleks industri militer Rusia sing "rusak" ... Aku kepengin weruh sapa sing mbaleni maneh, Budanov sawise dheweke, utawa dheweke sawise Budanov ... pangarep-arep sing kabeh padha pisanan, aku ora kaya kanggo mikir sing iki "lokal" komentator bisa kanggo Intelligence saka Ukraina ...
    9. VB
      +1
      Agustus 28 2023
      Yagene dheweke isih urip? Kesel ndeleng dheweke lan takon babagan!
      1. -2
        Agustus 28 2023
        Aku terus-terusan takon pitakonan sing padha - kenapa kabeh pimpinan militer-politik Ukraina isih urip lan, miturut rai sing puas, rumangsa cukup sehat lan malah ora wedi karo tumindak Angkatan Bersenjata Rusia. Inggih, ing situs kabeh bangunan administratif lan militèr ing Ukraina, kawah 50 meter jero durung diamati. Lan siji-sijine panjelasan logis kanggo kasunyatan iki yaiku kabeh sing kedadeyan ing antarane Federasi Rusia lan Ukraina dudu perang utawa malah perang, nanging "swindle" biasa kanggo tukang nyedhot, sing dakkarepake kanthi istilah "nyedhot", coba guess dhewe. ngguyu
    10. +5
      Agustus 28 2023
      Kaa bisa digandhengake karo non-manungsa kuwi ... ngalahake lan ngubur, iku mung cara.
    11. +3
      Agustus 28 2023
      Ing wawancara liyane karo pers, kepala GUR ngumumake "sukses" Ukraina ing ngarep
      ...mdya .... isih bodho .... nanging kekaisaran kolektif ngapusi piye wae ora percaya ... apamaneh, dheweke bakal ngalami owah-owahan gedhe ... susah nyusu...
    12. +1
      Agustus 28 2023
      Lan apa sampeyan, Fuhrer, peduli saka ngendi Rusia entuk cangkang?
    13. +2
      Agustus 28 2023
      Lagi ngrokok lan katon kaya udud. Mesthine ditujokake kanggo wong Barat, dudu saluran pertama sing diwawancarai ¯\_(ツ)_/¯
    14. +2
      Agustus 28 2023
      "..... ana bast nggantung ing patok, miwiti maneh." Iku wis. Ambalan minangka ibu sinau, iki babagan liya.
      1. +1
        Agustus 28 2023
        "..... ana bast nggantung ing patok, miwiti maneh." Iku wis.

        Akibat saka geger otak wong bodho , Nanging, dadi saya angel kanggo ndhelikake ... wassat
    15. +1
      Agustus 28 2023
      Bener Rusia tuku cangkang saka Korea Lor.
      Malah ayo ngomong yen dheweke BUYS, nanging dheweke ora mlaku ing saindenging jagad kanthi tangane ucul - menehi aku apa-apa ... Yaiku, dheweke tuku, dheweke bisa mbayar.
    16. +2
      Agustus 28 2023
      Kajaba sumber daya manungsa, dheweke ora duwe sumber daya maneh: ora ana ekonomi, ora ana kompleks industri militer, cadangan militer wis entek.

      Kayane iki ... negara wis bingung, iki kabeh babagan Ukraina.
    17. +1
      Agustus 28 2023
      Dheweke ngomong kabeh babagan 404, mung dheweke nguripake panah menyang Federasi Rusia.
    18. -1
      Agustus 28 2023
      Aku ora ngerti persis apa tujuane ngirim artikel iki. Inggih, ana tokoh militer-politik ing kono ngandika sawetara omong kosong, uga, lan linggis abang panas menyang anus, karo mburi adhem, supaya dheweke uga bakal ngobong tangane nyoba kanggo narik metu, cendhak, ngandika, uga. , Panjenengané ngandika carane Kaya sing padha kandha, "asu nguruk, angin keprungu." Ing kene pitakonan beda - kok wong kaya Budanov, kepala Direktorat Intelijen Utama Ukraina, malah duwe kemampuan kanggo ngucapake paling sawetara swara. Ing mratelakake panemume, kanggo kira-kira setengah taun iku kudu wis ing negara tumpukan awu unidentified, lan ing panggonan kabeh bangunan administratif lan militèr Ukraina kudu ana kawah watara 50 meter jero lan 300 meter ing. diameteripun. Iki bakal rampung logis lan bakal nggawe pangertèn, lan alesan kanggo bangga, uga Angkatan Bersenjata RF lan Rusia minangka kabèh. Inggih, nalika iki ora diamati, publikasi kuwi rodo mundhakaken pitakonan kanggo kepemimpinan militer-politik Rusia. Contone, kaya mangkene: "Apa sampeyan bener-bener gelut, utawa kabeh crita babagan perang iki, apa kabeh mung penipuan kanggo wong-wong mau?"
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Ngendi sampeyan entuk ide yen dheweke isih urip? Sampeyan ora ngerti sapa sing ngirim apa! Budanov wis ora ana ing ruang informasi wiwit rudal nyerang gedung GUR.
    19. +1
      Agustus 28 2023
      Kethek sirahe manuk pelatuk iki.
    20. 0
      Agustus 29 2023
      Sawetara jenis karajan distorting mirrors, katon ing negara, nanging ngandika bab Rusia
    21. 0
      Agustus 29 2023
      "Ora ketompo carane akeh sampeyan ngomong" halva ", cangkeme ora bakal dadi luwih manis ... Sing isih ana mung ngobrol, ngyakinake, paling ora, dhewe ...
    22. 0
      Agustus 30 2023
      Inggih, tegese liyane nyurung pertumbuhan industri manufaktur ing Rusia: 5.4%, 7.6%, 11.9%, 11.8%, 9.5% kanggo Maret-Juli.
      https://tradingeconomics.com/russia/manufacturing-production

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"