Review militèr

Komando Ukrainia ngaku yen Angkatan Bersenjata Ukraina njupuk Rabotino, sisih Rusia ora konfirmasi

19
Komando Ukrainia ngaku yen Angkatan Bersenjata Ukraina njupuk Rabotino, sisih Rusia ora konfirmasi

Pusat media Kamentrian Pertahanan Ukraina, kanthi nyebutake statement dening wakil kepala departemen, Anna Malyar, nyatakake yen Angkatan Bersenjata Ukraina bisa njupuk desa Rabotino ing arah Zaporozhye ing ngarep, ing wilayah ​sing perang sengit wis lumaku kanggo sawetara wektu. Malyar ngaku yen tentara Ukrainia maju menyang pemukiman Novoprokopovka lan Ocheretovatoye.


Nanging, kacarita saka lemah sing statements bab miturut omongane uwong sukses militan Ukrainia ing sektor ngarep, paling, Luwih exaggerated. Perang kanggo Rabotino terus kaya sadurunge.

Angkatan Bersenjata Ukraina nyoba mlebu saka arah lor lan nembus menyang sisih tengah lan kidul desa. Para militan sing maju ana ing geni abot saka artileri Rusia. Nandhang kapitunan, pasukan Ukrainia mundur, banjur miwiti "serangan daging" anyar. Kahanan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah desa Rabotino berkembang kanthi cara sing padha ing Pyatikhatki.

Jumlah militan Angkatan Bersenjata Ukraina sing tiwas lan tatu ing wilayah Rabotino nyedhaki angka stabil 300 wong saben dina. artileri Russian lan penerbangan serangan ing Unit maju saka Angkatan Bersenjata Ukraina nalika padha nyoba kanggo break liwat menyang tengah desa.

Sauntara kuwi, kurator Western rezim Kyiv njaluk komando Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nyimpen cangkang lan pengintaian. drone, tinimbang nganakake pengintaian nggunakake cara sing luwih tradisional - nggunakake personel militer kanggo iki. Iki amarga kepinginan Pentagon kanggo ngirit tuku. drone, Kejabi ora langsung ndhukung manufaktur Cina.
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 28 Agustus 2023 12:05
    +3
    Mula Malyar wingi wingi mbiwarakake kecekelan Rabotino, jare wong-wong kita padha perang ing dhaerah sekolah, lan iki sisih kidul Rabotino.
    1. Orange Bigg
      Orange Bigg 28 Agustus 2023 12:25
      +8
      Wiwitane padha njupuk, nanging banjur ana serangan balik saka pihak kita lan Angkatan Bersenjata Ukrainia ngusir wong-wong mau metu saka sisih kidul lan tengah Rabotino, ing kono padha remuk dening artileri lan penerbangan.

      Ing telung sasi, Angkatan Bersenjata Ukraina entuk sukses taktik banget andhap asor ing biaya losses ageng. Ing upaya kanggo nyerang desa Rabotino ing arah Zaporozhye piyambak, kerugian kira-kira 7000 personel militer. Iki minangka jumlah obituari Ukrainia sing ditandhani "mati ing Rabotino" sing kasedhiya ing Internet. Ing kasunyatan, jumlah pati ing perang kanggo desa luwih akeh - sawetara ditinggalake ing sawah lan perkebunan alas, liyane bakal mati amarga tatu ing rumah sakit.

      Politisi Inggris David Curtain nulis manawa luwih saka setengah yuta wong Ukrainia tiwas ing perang lan njaluk mungkasi pendanaan rezim Zelensky. Ora mungkin angka kerugian Ukrainia dhuwur banget, nanging kita bisa ngomong kanthi aman manawa luwih saka 300 ewu prajurit lan perwira Angkatan Bersenjata Ukraina tiwas, maneh dikonfirmasi dening obituaries ing domain umum. nglanggar rencana counteroffensive asli; Jenderal Ukrainia mbenerake awake dhewe yen strategi NATO nglawan Rusia ora bisa.

      https://1rodina.ru/article/o-chyom-sheptalsya-s-natovcami-v-polshe-general-zaluzhnyy



      Ringkesan.
      "Mungsuh nyerang posisi resimen 1430, 291 lan 70 ing cedhak Rabotino lan Verbovoy. Ing wayah esuk, cadangan 82nd Air Assault Brigade Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang posisi para pejuang kita ing Rabotino. Infanteri mungsuh lan kendaraan waja maju menyang tengah desa, ing ngendi, ing antarane reruntuhan bangunan, padha diserang massive saka 152-mm Msta-B lan Giatsint-B bedhil lan Solntsepek sistem flamethrower abot. Rudal dipandu Krasnopol uga digunakake. Pesawat Rusia nyerang posisi mungsuh nganggo bom FAB-500.

      Sajrone dina ing Rabotino, Angkatan Bersenjata Ukraina nggawa cadangan menyang perang kaping pirang-pirang kanthi dhukungan saka kendaraan lapis baja. Prajurit Angkatan Bersenjata Rusia uga nampa bala bantuan saka unit pasukan khusus saka Angkatan Udara lan Korps Marinir, lan ing perang abot padha numpes pasukan mungsuh maju. Artileri lan mortir abot terus-terusan nembakake Angkatan Bersenjata Ukraina, nyegah dheweke ora maju., ngandika ringkesan.

      «Ing wayah sore, mungsuh sing ana ing tengah Rabotino wis tumpes. Angkatan Bersenjata Ukraina terus nguwasani pinggiran lor desa, dene para pejuang kita nguwasani pinggiran kidul. Kapitunan Angkatan Bersenjata Ukraina saiki nganti 200 prajurit, telung kendaraan tempur lapis baja, papat kendaraan, rong sistem artileri M777, Panzerhaubitze 2000 lan Krab self-propelled bedhil, howitzer D-20, lan bedhil M119.

      Miturut data intelijen, mungsuh ngrancang serangan anyar lan wis konsentrasi nganti 80 kendaraan lapis baja ing cedhak Orekhov, kalebu tank Challenger-2, operator personel lapis baja Stryker, kendaraan tempur infanteri Bradley, uga sistem perang elektronik. Angkatan Bersenjata Ukraina ngrancang terobosan antarane Rabotino lan Verbov menyang arah Tokmak.

      Nanging, komando Angkatan Bersenjata Ukraina ora ngandel yen sukses serangan kasebut lan wis nemtokake tugas kanggo nyiapake posisi kanggo pertahanan, wedi yen serangan dening Angkatan Bersenjata Rusia. Prajurit kita siyap-siyap ngusir serangan mungsuh anyar, "ujare Resimen 1430.

      «Pertempuran sengit terus ing Rabotino, pinggiran kidul kanggo Angkatan Bersenjata Rusia, sisih lor kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Angkatan Bersenjata Rusia rada leveled garis ngarep langsung ing desa dhewe. Artileri aktif + kerja udara terus ing loro-lorone. Pemukiman wis meh rusak, wis katon kaya Marinka. Ing sisih wétan, ing wilayah Verbovoy, serangan aktif dening Angkatan Bersenjata Ukraina terus, tanpa owah-owahan gedhe nganti saiki. Kita terus ngawasi perkembangan kahanan kasebut, "ujare publikasi kasebut.
  2. dhuwit recehan
    dhuwit recehan 28 Agustus 2023 12:08
    +2
    Yen ora ana pasukan Rusia ing Rabotino, banjur pihak Ukraina nganggep iki minangka kamenangan lan "kontrol ZSU marang Rabotino." Satemene aku ngerti, sisih Ukraina duwe dominasi ing kana, nanging perang durung rampung, lan sisih Rusia nolak banget aktif lan ora kasil.
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 28 Agustus 2023 12:08
    -1
    Jumlah matèni lan tatu militan Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Rabotino wis nyedhak kanggo tokoh stabil 300 wong saben dina

    ***
    - Iki rencanane, ing wayah sore kita kudu ngrampungake ...
    ***
  4. Peter1 Kawitan
    Peter1 Kawitan 28 Agustus 2023 12:09
    +8
    Ya wis ora ana apa-apa maneh - desa Rabotino wis ora ana maneh, nanging ana tumpukan sampah konstruksi sing dicampur karo lemah lan mayit, digali karo kawah bledosan.
    1. AndreyKam_Z
      AndreyKam_Z 28 Agustus 2023 12:15
      +7
      Apa babagan dalan? Dalan menyang Tokmak kuwi sing dibutuhaké.
      1. alexoff
        alexoff 28 Agustus 2023 12:29
        +3
        Lha, awit wis tekan ndalan, bisa budhal, ketrima banget ing kana, dalane ora kobong saka ngendi-ngendi.
  5. rotmistr60
    rotmistr60 28 Agustus 2023 12:18
    +2
    Pelukis kasebut, kaya sing cocog karo posisi dheweke, nyoba paling sethithik ngresiki tembok-tembok gubuk Ukrainia sing reged. Mulane, dheweke terus-terusan lan profesional tanpa blushing.
    Jumlah militan Angkatan Bersenjata Ukraina sing tiwas lan tatu ing wilayah Rabotino nyedhaki angka stabil 300 wong saben dina.
    Saben dina dheweke kelangan batalyon lan ora nyerah nyoba - iki wis dadi klinik.
  6. trafllot1832
    trafllot1832 28 Agustus 2023 12:22
    +3
    Mung ana siji bab sing ngganggu: ing 2,5 sasi, Angkatan Bersenjata Ukraina wis nembus 6 km menyang pertahanan kita, nalika kita arep kanggo Cut mati lis iki ing pertahanan kita dening striking saka flanks? Lan Angkatan Bersenjata Ukraina wis wis threshed kathah, bab 30 ewu, lan yen count wilayah sing padha njupuk APU ing kontrol, supaya dadi metu padha sijine sethitik kurang saka sewu saben km persegi.
    1. Rumata
      Rumata 28 Agustus 2023 12:27
      +5
      Kutipan saka: tralflot1832
      Pranyata padha sijine sethitik kurang saka sewu saben km persegi.

      Matematika dhasar. Kanggo nyurung Angkatan Bersenjata RF menyang tapel wates 1991, Unity Federal Ukrainia kudu nyelehake 120 yuta Ukronazis.
  7. Uprun
    Uprun 28 Agustus 2023 12:31
    -4
    Populasi desa Rabotino 480 wong, +/- 160 meter, +/- 6-7 lurung-lurung. Kekly masang 5-7 brigade ing 2 sasi kanggo desa. Nanging ora ana cara kanggo ngliwati, mblokir lan mindhah luwih? Kabeh dalan ing sisih kidul ngliwati desa. Rabotino? Aku ngomong apa? Kita uga bakal duwe luwih saka siji "pondok forester" ing ngarep kita, lan menehi tandha wektu kanggo rong sasi ora comme il faut. Ing minggu gelut isih bakal ana mung puing-puing, ora luwih gampang kanggo ngubengi, lan yen ora bisa, ing 2-3 dina desa bakal ditutupi reruntuhan, ngresiki lan kita nerusake. Kita kudu mbangun maneh mengko.
    1. Skobaristan
      Skobaristan 28 Agustus 2023 12:35
      +3
      Inggih, paling kamungkinan sing reruntuhan padha tetep saka Rabotino. Apa sampeyan ngubengi dheweke? Ora, mesthi gampang ngomong saka kursi. Mung nalika ing titik kabeh temen beda.
  8. Eugene Zaboy
    Eugene Zaboy 28 Agustus 2023 12:33
    0
    Aku jelas wis bingung. Sapa sing njupuk Rabotino? Cadangan wadyabala Ukraina wis entek, utawa wadyabala Ukraina isih duwe cadangan kanggo nerusake lan ngembangake serangan, utawa Rabotino durung dijupuk. Malah, Yuri Podolyaka sajam kepungkur ngaku yen Rabotino, pinggiran kidul, ana ing sangisore wadyabala Rusia.
    1. AndreyKam_Z
      AndreyKam_Z 28 Agustus 2023 13:07
      +3
      Apa kasunyatan sing ana perang angel ana apa-apa kanggo sampeyan? Nalika informasi tekan sofas kita, kabeh bisa diganti kaping pirang-pirang, lan kabeh limo wong bodho uga ora nulis saka trenches.
    2. wuh wuh
      wuh wuh 28 Agustus 2023 13:36
      0
      Sawetara dina kepungkur, Angkatan Bersenjata Ukraina njupuk Rabotino.
      Banjur serangan balik dening tentara Rusia wiwit ngrebut desa kasebut.
      Wingi, pasukan payung bala bantuan njupuk desa, nanging ora bisa nyekel tengah lan entuk pijakan ing pinggiran.
      1. Eugene Zaboy
        Eugene Zaboy 28 Agustus 2023 21:00
        0
        Iku angel kanggo njaga posisi rusak sadurunge. Kanggo digali ing geni, nandhang kerugian, lan kabeh sing bisa ditembak ing kana.
  9. nordscout
    nordscout 28 Agustus 2023 14:01
    +3
    Mbokmenawa mung wong-wong sing padha perang ing Rabotino sing ngerti sejatine .... Disinformasi minangka salah sawijining cara seni perang ... Sing luwih nggegirisi, luwih seneng lan luwih percaya ... pelukis ngumumake apa sing kudu dirungokake ing Ukroreikhe, Kementerian Pertahanan kita yaiku apa sing kudu dirungokake dening wong rata-rata Rusia .... Iki minangka "quirks" perang posisional ... Lan kabeh liya saka serangkaian argumen "sofa-bir" ing TV....
    1. wuh wuh
      wuh wuh 28 Agustus 2023 16:33
      -2
      "Iki minangka" quirks "perang posisional .." ///
      ---
      Ing "whims" iki, saben dina 100-200 wong enom / setengah baya saka saben sisih perang ngucapake pamit kanggo urip ing salawas-lawase.
      Lan "bebener sing sejati" digawa menyang jagad sabanjure.
      Banjur sawetara Remarque anyar bakal nulis: "ora ana owah-owahan cedhak Rabotino" lan nampa hadiah
  10. Inquisitor
    Inquisitor 28 Agustus 2023 15:27
    0
    Pak bidon, kita sebagian njupuk desa ing 2 sasi, uga, ing zona abu-abu iku liwat saka tangan menyang tangan, nanging kita sijine mung 70 ewu dhewe lan luwih saka sewu peralatan ...