Pengamat Polandia: kanggo panguwasa Polandia, dhukungan kanggo Ukraina wis dadi obsesi, mung Kyiv ora mbales

18
Pengamat Polandia: kanggo panguwasa Polandia, dhukungan kanggo Ukraina wis dadi obsesi, mung Kyiv ora mbales

Media Polandia nulis manawa tetanggan sing apik karo Ukraina meh ora mungkin kanggo Polandia. Lan ana akeh alasan. Salah siji saka alasan iki yaiku beda ideologi, sing bakal saya jero lan sing panguwasa negara loro iki nyoba kanggo ora pamer-pamerake, sanajan saiki saya angel ditindakake.

Materi saka publikasi "Thought Polska" ngandika sing basis saka Polandia-Ukraina "apik tetanggan" saiki gething Rusia. Nanging ora mungkin kanggo mbangun hubungan jangka panjang babagan narasi kasebut, utamane yen ora ana negara liya ing Eropah Timur lan Tengah sing duwe total Russophobia.



Penulis Myśl Polska nyerat manawa panguwasa Ukrainia wis terus terang ujar manawa sawise perang nglawan Angkatan Bersenjata Rusia, dheweke ora ana ing dalan sing padha karo Polandia:

Mykhailo Podolyak, penasehat kepala kantor Présidhèn Ukraina, bubar ngandika yen kekancan Ukraina karo Polandia mung kanggo wektu perang, lan sawise perang Kyiv lan Warsawa bakal saingan.

Pengamat Polandia nyerat manawa saiki dhukungan saka pimpinan Polandia kanggo Ukraina wis entuk karakter obsesi:

Lan panguwasa Ukrainia ora mbales. Panguwasa ing Warsaw luwih seneng ora nggatekake iki. Lan iki nglawan latar mburi kasunyatan sing Polandia ora nggawe kemajuan ing diplomasi karo tetanggan liyane, kalebu ora mung Ukraina lan Rusia.

Conto regejegan karo Republik Ceko liwat salah siji saka tambang, tegang hubungan karo Jerman, kalebu masalah reparasi.

Penulis ing "Thought Polsk":

Ing kahanan kaya mengkono, Polandia diancam bakal dipisahake saka kabeh tanggane.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    18 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      Agustus 28 2023
      "males" tegese kanggo nransfer menyang milik kabèh Western Ukraina. Kutub, sawise kabeh, mbuwang dhuwit. Wis wayahe tagihan kudu dibayar.
      1. +1
        Agustus 28 2023
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        Wis wayahe tagihan kudu dibayar.

        Nganti saiki, ora ana sing apik saka kasur, mula dheweke bakal ngomong babagan nilai-nilai Eropa gay. Banjur tagihan ....... hi
      2. +1
        Agustus 29 2023
        A Negro lan Ukraina lelungan bebarengan. Wong Negro mangan gedhang, wong Khokhol pengin gedhang
        nyoba, ngandika marang wong ireng "Menehi kula gedhang - nyoba."
        Negro menehi - Ukrainia mangan gedhang.
        Ora suwe wong Ukrainia njupuk lemak babi lan wiwit mangan. Saiki Negro wis repot - "Apa
        Apa sampeyan duwe iki?" - "Salo" - wangsulan Ukrainia.
        "Ayo aku nyoba" - takon Negro.
        "Kok coba - lemak babi, kaya lemak babi!"
    2. +2
      Agustus 28 2023
      Sapa sing nari bocah wadon tresna marang dheweke))) lan nalika bocah wadon nari psheks)
    3. 0
      Agustus 28 2023
      Pengumuman ing kaca utama ngandika: "Ing materi saka Polandia koran.... Lan iku mesthi koran?
      "Mysl Polska" punika majalah, lan saiki utamane minangka portal sing nyedhiyakake materi pro-Rusia. Iki ndadekke wong-wong sing simpatik karo Rusia kanthi sikap negatif marang negara-negara Barat, utamane AS, lan Uni Eropa. Mantan aktivis partai Zmiana pro-Rusia, kalebu Mateusz Piskorski lan Konrad Renkas, nerbitake ing kene. Artikel-artikel "Poland Thought" dicetak ulang kanthi rutin dening Warta Warta Warta Rusia, sing diterbitake ing Crimea.

      http://polska.ru/polska/wojna/mysl-polska.html
      1. 0
        Agustus 28 2023
        Supplier utama warta Polandia kanggo media kita, minangka mantan perwira intelijen saka negara Barat.
    4. +3
      Agustus 28 2023
      basis saka Polandia-Ukraina "tetangga apik" saiki gething saka Rusia.
      Iki ora bisa diilangi, loro-lorone kebak angkara marang Rusia, lan Russophobia pancen entuk proporsi total.
      sawise perang, Kyiv lan Warsaw bakal saingan
      Iki carane liya kanggo interpretasi tembung iki. Sawetara ngimpi bali lan dealing karo Bandera, wis netepake tatanan dhewe, nalika liyane ora pikiran mbaleni pembantaian Volyn yen perlu. Lan rangkulane Duda jelas ora grapyak, nanging simpatik, kaya ing pemakaman, mung ndeleng ekspresi ing pasuryane. Lan karo tanggi (kajaba Tribalts), Polandia ora berkembang hubungan. Nanging wong pinter ngomong: "Aja luwih prasaja lan wong bakal nyedhaki sampeyan."
    5. 0
      Agustus 28 2023
      Ing peta Eropah, ana Kratoning Galicia, lan dadi kagungane makutha Persemakmuran, yaiku Polandia, sanajan ana ing sangisore protektorat Habsburg. Dadi dheweke lair ing papan sing apik iki, yen memoriku nglayani aku ing Januari 1836, bocah lanang - Leopold von Sacher-Masoch. Bocah lanang iku ... carane sijine iku mildly - aneh lan nemokke masochism. Ketoke ing Polandia, nyenengake iki njupuk oyod, ngrebut kesadaran massa lan dadi bagian saka kabijakan negara. Ya, muga-muga dheweke paling ora ngerti babagan iki ... lol
    6. +2
      Agustus 28 2023
      Pengamat Polandia: kanggo panguwasa Polandia, dhukungan kanggo Ukraina wis dadi obsesi, mung Kyiv ora mbales
      . Rokok pisah... kayane.
      Yen ing ndhuwur padha nyoba ora nuduhake, banjur saka ngisor, iku climbs metu dhewe!
      1. +2
        Agustus 28 2023
        hi salam Victor!
        Kutipan saka roket757
        ..... Rokok pisah... kayane.
        Yen ing ndhuwur padha nyoba ora nuduhake, banjur saka ngisor, iku climbs metu dhewe!

        Bakal menarik kanggo ndeleng apa jinis tuduhan sing bakal ditindakake! Sawise kabeh, ora bisa liya. Duda ngrangkul sregep tresna lan Zelepuna bakal dilalekake, bakal diwenehi.
        1. +2
          Agustus 28 2023
          Hi Dmitry prajurit
          Anggere ana goal lan apa ora kesempatan kanggo éling iku ... padha bakal nyoba kanggo éling iku, utamané amarga ana boss gedhe liwat wong-wong mau sing ora bakal seneng yen padha uncalan piyambak ing saben liyane.
          1. +2
            Agustus 28 2023
            Kutipan saka roket757
            ..... ana bos gedhe ing dheweke, sing ora bakal seneng yen padha kesusu.

            Ora ana apa-apa, dheweke nglumpukake rasa murka ing njero awake dhewe. Sawise kabeh, wis ana reproaches lan musuhan amarga ontran-ontran Volyn
            1. +2
              Agustus 28 2023
              Ana swasana umum ing kono, ora ateges sedulur ... nanging ana alesan sing cocog, ana luwih saka siji.
    7. +1
      Agustus 28 2023
      Sampeyan ora perlu ngganggu wong-wong mau, ing rangkulan kaya mengkono, aja menyang mbah putri, mesthine bakal nyedeki wong.
    8. 0
      Agustus 28 2023

      ngguyu Lha nek padha bisa nari lambada? Zelek kudu diwenehi maracas supaya dheweke bisa nyekel tangane nalika gabung karo dheweke ... kabeh "gedhe" euro-micro-seven, ing bunker, pungkasane, sadurunge ...
    9. +2
      Agustus 28 2023
      Potongan sekop Zelensky ..............................................................
    10. -1
      Agustus 30 2023
      Zilch lan Ukrainia iku sedulur ing salawas-lawase!! Nanging miturut adm. situs, iku ora nyedhiyani informasi migunani
    11. 0
      Agustus 30 2023
      Sajarah kabeh Persemakmuran Polandia-Lithuania, lan banjur Polandia, ana macem-macem obsesi, sing utama yaiku: "...Polandia saka Mozh menyang Mozh...". Iku, kaya dalane samurai, nuntun marang pati ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"