Pertahanan udara Rusia nyegat loro drone Ukrainia lan rudal jelajah liwat Crimea

9
Pertahanan udara Rusia nyegat loro drone Ukrainia lan rudal jelajah liwat Crimea

Kyiv maneh nyoba kanggo nyerang Crimea karo drone lan rudal, nanging pertahanan udara Rusia nyegat kabeh target udara ing semenanjung. Iki nyatakake ing statement saka Kementerian Pertahanan.

Pasukan bersenjata Ukraina nggawe rong upaya kanggo nyerang target Krimea. Kaping pisanan, pertahanan udara Rusia nyegat rong drone jinis pesawat Ukraina, sing kedadeyan sekitar jam 10:30. Minangka departemen militèr nandheske, loro drone ditembak mudhun, ora ana korban utawa karusakan ing lemah. Militer ora menehi rincian liyane. Kepala Crimea, Sergei Aksenov, nggawa sawetara kajelasan kanggo masalah iki, nulis ing saluran TG sing siji Ukrainia UAV ditembak mudhun ing sisih kulon semenanjung, lan kaloro ing sisih lor.



Ing sisih lor lan kulon Crimea, pasukan pertahanan udara nembak loro UAV pengintaian mungsuh. Tetep tenang lan percaya sumber informasi resmi

- ngandika saluran TG saka kepala Crimea.

Nanging, Kyiv ora tenang lan nyoba maneh kanggo nyerang, wektu iki nganggo rudal. Pasukan pertahanan udara tugase nyegat ing Segara Ireng. Laporan kasebut nyatakake yen rudal sing diluncurake minangka rudal jelajah, tegese iku salah siji saka Storm Shadow / SCALP-EG sing diluncurake Inggris-Prancis sing diluncurake saka pesawat pengebom garis ngarep Su-24, utawa dikonversi saka pesawat anti-pesawat S-200. misil.

Dina iki, watara jam 11.30, upaya liya saka rezim Kyiv kanggo nindakake serangan teroris dihentikan (...) dening sistem pertahanan udara tugas, rudal jelajah Ukraina dirusak ing udhara liwat Segara Ireng ing pesisir Republik. saka Crimea

- ngandika Kamentrian Pertahanan.

Bubar, Kyiv wis ngalih menyang taktik "serangan ngganggu," sing ngirim drone sacara periodik menyang macem-macem wilayah ing Rusia, ngarep-arep kesalahan pertahanan udara Rusia. Ing wayah awan, siji utawa loro drone tansah dikirim menyang Moskow, uga Crimea.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    9 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -1
      Agustus 28 2023
      Kepriye kahanane karo rig minyak Boyko sing ana ing segara?
      1. +3
        Agustus 28 2023
        Menara-menara iki kudu ditutup, kaya nutup kabeh kilang minyak ing wilayah Square. Sampeyan uga kudu ora lali babagan fasilitas panyimpenan bahan bakar. Amarga aku weruh akeh mobil nyopir ing Kuev.
    2. 0
      Agustus 28 2023
      Kyiv maneh nyoba nyerang Crimea nganggo drone lan misil
      Dadi meh saben dina padha nglaporake "maneh", "maneh", "sepisan maneh" ... Lan dheweke bakal terus nglakoni anggere ana sing bisa nyerang. Kasunyatan perang - mungsuh nyoba nyebabake karusakan sabisa, kalebu. lan ing lapangan informasi lan ing wektu sing padha katon ing mata "sekutu" minangka "sisih nyerang kanthi kemampuan gedhe." Kanggo iki, Kulon kudu nyiapake paket bantuan militer liyane, sing (paket) ing Kyiv mung duwe wektu kanggo dicithak.
    3. +3
      Agustus 28 2023
      Bubar, Kyiv wis ngalih menyang taktik "serangan ngganggu," sing ngirim drone kanthi periodik menyang macem-macem wilayah ing Rusia, ngarep-arep kesalahan pertahanan udara Rusia.

      Aku percaya yen praktik iki kudu dicerminake lan misil dikirim miturut prinsip "sing bakal dikirim dening Gusti Allah" nganti Angkatan Bersenjata Ukraina ngembangake pemahaman lengkap yen ora perlu nindakake iki. Wedge karo wedge, lan mripat kanggo mripat ...
      1. +3
        Agustus 28 2023
        Kutipan: Leader_Barmaleev
        Aku percaya yen praktik iki kudu dicerminake lan misil dikirim miturut prinsip "sing bakal dikirim dening Gusti Allah" nganti Angkatan Bersenjata Ukraina ngembangake pemahaman lengkap yen ora perlu nindakake iki. Wedge karo wedge, lan mripat kanggo mripat ...

        Iki kudu wis rampung 9 taun kepungkur, sak shelling saka Donetsk.
        1. 0
          Agustus 28 2023
          Iki kudu wis rampung 9 taun kepungkur, sak shelling saka Donetsk.

          Sapa sing bakal mbantah? Luwih becik telat tinimbang ora nate.
    4. 0
      Agustus 28 2023
      Rudal jelajah uga bisa dadi kelas Harpoon.
    5. -1
      Agustus 28 2023
      Ing wayah awan, siji utawa loro drone tansah dikirim menyang Moskow, uga Crimea.

      1....2 UAV saben dina bisa ditembak mudhun kanthi tingkat kemungkinan sing dhuwur banget, lan yen 200 mabur bebarengan, mula ora ana sistem pertahanan udara sing bisa ngatasi.
    6. -3
      Agustus 28 2023
      "rudal kasebut minangka rudal jelajah, tegese iku salah siji saka Storm Shadow Inggris-Prancis / ...
      ----
      Ora prelu.
      Ukraina saiki duwe sistem rudal jarak jauh saka produksi dhewe.
      Dheweke wiwit nggunakake.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"