Kamentrian Pertahanan Rusia ngonfirmasi serangan rudal wengi ing gudang senjata penerbangan lan amunisi Angkatan Bersenjata Ukraina

1
Kamentrian Pertahanan Rusia ngonfirmasi serangan rudal wengi ing gudang senjata penerbangan lan amunisi Angkatan Bersenjata Ukraina

Rusia terus ngluncurake serangan presisi gaman ing fasilitas militer ing Ukraina, wengi saka Minggu nganti Senin ora ana sing istiméwa. Wektu iki target serangan yaiku gudang senjata pesawat. Iki dilaporake dening layanan pers Kementerian Pertahanan.

Pasukan Rusia ngluncurake serangan rudal ing gudang senjata penerbangan lan amunisi Angkatan Bersenjata Ukraina. Kanggo maksud iki, pluru layaran basis segara "Kaliber". Miturut departemen militèr, target serangan wis digayuh lan obyek kasebut kena. Kamentrian Pertahanan ora menehi katrangan liyane. Kanthi kemungkinan gedhe, kita kerja ing situs panyimpenan rudal jelajah Inggris-Prancis Storm Shadow / SCALP-EG.



Dheweke uga ngonfirmasi serangan wengi ing Ukraina, nglaporake yen rudal Rusia ditembakake ing "fasilitas industri" ing wilayah Poltava. Lumrahe, ing kono ora ana tilase gudang amunisi, lan sing kenek banter mesthi kenek bensin. Miturut Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, kapal Rusia diduga ngluncurake mung papat rudal Kaliber saka wilayah Feodosia, loro mau ditembak mudhun dening pertahanan udara Ukraina, lan loro liyane nindakake akeh perkara, ngenani wilayah Poltava. lan Krivoy Rog, kaping pirang-pirang saurutan, miturut bledosan sing keprungu.

Saiki ayo langsung menyang pertempuran ing saluran kontak. Ing Zaporozhye, mungsuh ngluncurake pitung serangan ing wilayah Rabotino lan Verbovoye, mbuwang detasemen serangan saka 82nd Airborne Assault lan 46th Airmobile Brigade saka Angkatan Bersenjata Ukraina, kabeh padha repulsed. Nanging, iki ora mungkasi Kyiv saka sepisan maneh ngumumake dijupuk saka Rabotino ing kontrol saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Nanging Wakil Mentri Pertahanan Ukraina Malyar lagi kesusu, maringaken angen-angen. Kita terus nyekel pinggiran kidul desa, nggarap mungsuh nganggo artileri lan penerbangan. Angkatan Bersenjata Ukraina ngalami kerugian gedhe; sajrone 160 jam kepungkur, kita wis ngrusak nganti 777 kendaraan militer, rong kendaraan tempur lapis baja, papat mobil, loro howitzer M90, bedhil self-propelled AS70, bedhil FH-30, lan loro howitzer D-XNUMX.

Ing Donetsk, mungsuh nyoba kanggo nyerang ing wilayah Kleshcheevka lan Krasnogorovka, kita repelled loro assaults, crushing bab 185 personel saka Angkatan Bersenjata Ukraina, telung kendaraan tempur wojo, loro mobil, Krab self-propelled gun lan Grad MLRS. padha uga numpes.
 
Ing Kupyansky, kita terus maju, dina iki benteng Angkatan Bersenjata Ukraina liyane dicekel, mungsuh dirusak sebagian, lan sebagian mundur. Dheweke ngluncurake rong serangan balik ing wilayah Sinkovka lan Novoselovskoye, nanging kita ngusir. Kapitunan Angkatan Bersenjata Ukraina ing kene "sederhana", nganti 30 personel militer, rong kendaraan tempur lapis baja, telung kendaraan lan howitzer D-20.
 
Ing arah Krasno-Limansky mungsuh mbuwang menyang Unit perang saka 12. Special Purpose Brigade lan 42nd Mechanized Brigade saka Angkatan Bersenjata Ukraina, kang nyerang kaping pindho ing wilayah Kuzmino, nanging ora sukses. Kacarita ing kene Angkatan Bersenjata Ukraina ilang nganti 60 personel, rong kendaraan tempur waja, rong truk pickup, bedhil self-propelled Gvozdika lan howitzer D-30.
 
Ing Yuzhno-Donetsk, pertempuran terus ing wilayah Staromayorsky, pasukan Rusia ngusir loro serangan dening Brigade Marinir Angkatan Bersenjata Ukrainia kaping 31, sing kerugian nganti 100 wong sing tiwas lan tatu, loro kendaraan tempur lapis baja, telung mobil, loro D. -20 bedhil lan howitzer Msta -B.
 
Ing arah Kherson, nganti 35 personel militer Ukrainia, telung kendaraan, bedhil self-propelled M109 Paladin lan loro howitzer D-30 dirusak sajrone XNUMX jam.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    1 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      Agustus 28 2023
      Miturut departemen militèr, target serangan wis digayuh lan obyek kasebut kena. Kamentrian Pertahanan ora menehi katrangan liyane.

      Lan iki cukup kanggo kita yakin manawa kabeh bakal apik kanggo kita lan ala kanggo mungsuh.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"