Jenderal Jerman kasebut menehi kaluwihan utama kanggo tank Angkatan Bersenjata Ukraina Leopard 1, diprodhuksi wiwit taun 1960-an.

38
Jenderal Jerman kasebut menehi kaluwihan utama kanggo tank Angkatan Bersenjata Ukraina Leopard 1, diprodhuksi wiwit taun 1960-an.

Operasi militer sing paling kuat ing zona Distrik Militer Northwestern ditindakake ing wilayah sing rata, ing ngendi ana kekurangan papan perlindungan alam. Mulane, kru tank Ukrainia ora marem karo Jerman tank Leopard 1, duwe waja sing ora cukup kuat.

Koran Inggris The Financial Times nulis babagan iki, nyatakake pendapat salah sawijining militan Angkatan Bersenjata Ukraina.



Lan sanajan tankman Ukrainia nganggep Leopard 1 banget rentan kanggo operasi tempur modern, dheweke nemokake sawetara kaluwihan tinimbang T-72 sing diprodhuksi dening industri pertahanan Rusia.

Kepala misi Uni Eropa kanggo latihan militer Ukraina, Letnan Jenderal Bundeswehr Andreas Marlow, uga mratelakake panemune babagan nyengkuyung Angkatan Bersenjata Ukraina karo Leopards. Miturut panemune, Leopard 2 sing luwih modern luwih unggul ing kemampuan tempur tinimbang Leopard 1 sing wis pensiun.

Nanging ora kabeh dadi prasaja. Jenderal Jerman menehi kaluwihan utama kanggo tank Angkatan Bersenjata Ukraina Leopard 1, diprodhuksi wiwit taun 1960-an, tinimbang kendaraan lapis baja liyane sing disedhiyakake dening negara-negara Barat. Dheweke nyathet yen kendaraan tempur kuwi luwih gampang kanggo operate lan njaga. Nanging sing luwih penting yaiku luwih gampang diakses dening militer Ukrainia, amarga negara-negara Eropa bakal bisa pisah kanthi luwih seneng tinimbang karo Leopard 2 sing luwih maju.

Ing pirang-pirang ibukutha, dheweke percaya yen luwih trep kanggo ninggalake Leopard 1, sing asring ditarik saka layanan, tinimbang ninggalake cadangan sing larang saka tank sing luwih anyar.

- udur Marlow.

Mulane, dheweke nyathet, peralatan iki bisa diwenehake menyang Kyiv ing wektu paling cendhak kanthi jumlah sing diukur ing nomer telu digit.
  • https://de.wikipedia.org/Huhu
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

38 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Agustus 28 2023
    Lan kasunyatan sing Piece kuna iki wesi bisa doyo tengen liwat sembarang tong minyak, luwih ngalangi saka KPVT, ora keganggu umum? Leopard-1, malah sanalika sawise nggawe, dianggep tank kontrovèrsial, kanggo sijine iku entheng, apa kita bisa ngomong bab jaman modern?
    1. +5
      Agustus 28 2023
      Perang Arab-Israel nuduhake kautamaan waja liwat maneuverability, mula salah siji sing paling apik (kanggo teater sawijining operasi) Merkava, Leo-1 minangka touchstone lan kesalahan, asil saka operasi pertempuran ing ngarep wétan nuduhake pentinge waja kanggo loro-lorone
    2. +1
      Agustus 28 2023
      Yagene iki kudu ngganggu dheweke? Tarasiki murah lan akeh.
    3. +1
      Agustus 28 2023
      Kutipan saka paul3390
      Lan kasunyatan sing Piece kuna iki wesi bisa doyo tengen liwat sembarang tong minyak, luwih ngalangi saka KPVT, ora keganggu umum?

      Ya, KPVT bakal nggawa dheweke menyang kapal ...
      Nanging isih, sinisisme apa ...
      Mulane, dheweke nyathet, peralatan iki bisa diwenehake menyang Kyiv ing wektu paling cendhak kanthi jumlah sing diukur ing nomer telu digit.

      Apa kru sing dilatih uga bakal teka saka Kulon?
  2. +5
    Agustus 28 2023
    Bentenipun antarane Merin lan Sembelit jelas, nanging Sembelit uga minangka sarana transportasi seluler; nalika nyopir ing cuaca sing ora becik, sopir lan penumpang bisa dilindhungi kanthi aman dening atap, dene kapasitas kanggo jumlah penunggang padha. .
    1. +3
      Agustus 28 2023
      Kajaba iku, constipation sing macet luwih gampang ditarik metu saka rut utawa snowdrift.
      Penumpang padha metu lan kenceng....
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Kutipan saka Aken
        Kajaba iku, constipation sing macet luwih gampang ditarik metu saka rut utawa snowdrift.
        Penumpang padha metu lan kenceng....

        Ya, lan uga maintainability. Aku elinga, ing awal 90s, aku urip maneh Zapor (mobil pisanan) ing dalan, ing udan deres lan thunderstorms ... lan tengen nalika nyopir, rod gear ing ngisor nyuwil mati. Patang puluh menit saka wallowing ing mobil ing udan puddle nganti kuping, tang, kabel trimmings lan sethitik sumpah - lan aku ndamel ing, calmly tancep ing kabeh papat Gir!
  3. +3
    Agustus 28 2023
    Iki dudu umum, nanging mung CAPTAIN OBVIOUSITY! Sayange yen AMX 30 Prancis sing padha, Centur ora ditinggal ing gudang ing Eropa.
    ion, Chieftains lan sampah kuna liyane. Miturut cara, aku isih ora ngerti kok padha durung menehi Ukrainia Reich M 60 lan M 48. Padha katon isih ana.
    1. -1
      Agustus 28 2023
      Kutipan saka Magic Archer
      Iki ora umum, nanging mung CAPTAIN OBVIOUS!

      Saiki jenderal iki minangka manajer penjualan sing prasaja.
    2. 0
      Agustus 28 2023
      Kita duwe paribasan kanggo iki: "Dhuh Allah, apa sing ora ana gunane kanggo aku ..."
  4. Jenderal Jerman menehi kaluwihan utama tank kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina Leopard

    ***


    ***
  5. +5
    Agustus 28 2023
    Inggih, itungan kanggo lack of perang wiwit nyetel ing. Kabeh sing diomongake Euroid bener - kekuwatane dumunung ing kesatuan gagasan babagan kasunyatan, lan ora ana ing heterogenitas sistem senjata wunder-waffle.
    ... Lan ayo menehi wektu luwih akeh Ukraina kanggo "mujudake prospek sing tentrem" kanthi menehi tandha wektu maneh, watara telung desa lan limang persimpangan! Utawa malah "gencatan senjata"! :) ... Aja nabrak monster lan nglelebke tongkang, ing endi, ing pungkasan, ora ana mambu gandum! Lan mambu kaya TNT. Lan telek Nazi uga. ... Ayo dipriksa lan nyusup kanthi curiga - iku kabeh!..
    Bajingan politik - sampeyan ing endi, sampeyan ndhelikake ing endi?! Dukung pakdhe ing forum!
    Dhukungan langsung saka Courchevel, metu saka laptop, sing biaya setengah apartemen ing Moskow. Ponsel sing regane setengah mobil Lada - uga, njaluk ...
    Nalika perang iku perang - iku ala ... kanggo "pariwisata" - bener?...
  6. +1
    Agustus 28 2023
    Kauntungan utama yaiku rega logam kethokan iki. Wis kalih kopeck, mesakake adonane. Lan kasunyatan manawa kapal tanker bakal mati ora rugi banget. Dheweke bakal nyekel luwih akeh.
  7. -1
    Agustus 28 2023
    Aku maca persis nganti titik iki lan nyadari yen ora ana gunane maca maneh:
    Lan sanajan tankman Ukrainia nganggep Leopard 1 banget rentan kanggo operasi tempur modern, dheweke nemokake sawetara kaluwihan tinimbang T-72 sing diprodhuksi dening industri pertahanan Rusia.
    Tank kita, sawise sawetara hit saka peluncur granat, nerusake, lan salah paham Jerman iki diobong saka jantung ing lapangan Zaporozhye.
    1. +3
      Agustus 28 2023
      Leopards-1 kayane durung tekan garis ngarep; dibandhingake karo macan tutul kapindho, dheweke minangka kothak karton.
  8. +1
    Agustus 28 2023
    Leopards-1 apik kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, supaya matur nuwun kanggo sing, Untermensch! - ngandika jenderal Jerman
  9. 0
    Agustus 28 2023
    Kabeh kaluwihane apik nganti tekan medan perang!!!!
  10. +7
    Agustus 28 2023
    Tank dhukungan infanteri entheng.
    Ketik BMP-3 tanpa landing.
    1. -2
      Agustus 28 2023
      Kendaraan tempur infanteri nduweni bledosan dhuwur 100mm lan 30mm 2a72, nanging apa keajaiban iki? kanggo L7 ora ana ranjau darat ing ALAM!!!Apa jenis dhukungan infanteri sing bisa diomongake?
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Ana uga tambang darat lan piranti fragmentasi detonasi jarak jauh. Lan sing paling penting - akurasi laras rifled. Lan drone lan ATGM ngeculake Abram lan Leo saka reinkarnasi apa wae. Dadi, minangka tentara meriem ndhukung infanteri maneuverable, Leopard-1, M-60 lan barang antik liyane cukup cocok.
  11. +3
    Agustus 28 2023
    Makna pernyataan Jerman kasebut jelas: yen Leopard 2 ngobong kanthi cara sing padha karo Leopard 1, sampeyan bisa nyimpen dhuwit; kru mati kanthi cara sing padha.
  12. +2
    Agustus 28 2023
    Jenderal Jerman menehi kaluwihan utama kanggo tank Angkatan Bersenjata Leopard 1 Ukraina

    Kaya ing sawetara iklan lawas kanggo ngumbah bubuk: Lan yen sampeyan ora weruh prabédan, banjur apa mbayar luwih?
  13. 0
    Agustus 28 2023
    Kauntungan utama Leopard - 1 yaiku sampeyan ora melas marang dheweke))) sampeyan wis nampa dhuwit sapisan, lan saiki kaping pindho)))
  14. MVG
    -1
    Agustus 28 2023
    kaluwihan utama kanggo APU saka Leopard 1 tank diprodhuksi wiwit taun 1960-an
    lan sing dirilis saka 1944 kanggo 1945 umume mung duwe kaluwihan. Kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Dibuwang kanthi cepet.
    Kuwi sing lagi diperjuangake. Luwih cepet wilayah Ukraina dibebasake saka populasi, luwih cepet bakal diisi dening populasi "bener" saka Eropa lan AS. Kenapa bumi kudu ilang, utawa apa?
  15. 0
    Agustus 28 2023
    Jenderal Jerman menehi kaluwihan utama kanggo tank Angkatan Bersenjata Ukraina Leopard 1, diprodhuksi wiwit taun 1960-an, tinimbang kendaraan lapis baja liyane sing disedhiyakake dening negara-negara Barat.
    Ya, kaya, njupuk nalika sampeyan menehi sampeyan apa wae, mobil sing apik, sing lawas, teyeng, bengkok, lincah, utamane amarga akeh lan NATO ora butuh, nanging irung babi ora peduli apa paket dibakar.
    Diterangake kabeh kanthi apik, dill partner.
  16. +4
    Agustus 28 2023
    Quote: Sergey Kulikov_3
    Makna pernyataan Jerman kasebut jelas: yen Leopard 2 ngobong kanthi cara sing padha karo Leopard 1, sampeyan bisa nyimpen dhuwit; kru mati kanthi cara sing padha.

    Kabeh diobong: T-55 lan T-72 lan malah T-90M, ing kasunyatan, tank modern apa wae rentan kanggo tambang lan ATGM meh uga tank wiwit wiwitan paruh kapindho abad kaping 20, yen sampeyan mbandhingake Leopard 1A5 lan T-62M banjur aku ora milih sing terakhir; 1A5 bakal duwe luwih akeh kesempatan kanggo njupuk luwih dhisik.
    1. +2
      Agustus 28 2023
      Kutipan saka Tim666
      1A5 bakal duwe luwih saka kasempatan kanggo njupuk pisanan.

      Shooting ora cukup. Kita isih kudu mencet supaya cangkang bisa nembus ...
  17. +1
    Agustus 28 2023
    Letnan Jenderal Jerman Andreas Marlow, kepala misi Uni Eropa kanggo latihan militer Ukraina, menehi kaluwihan utama kanggo tank Angkatan Bersenjata Ukraina Leopard 1 ...

    ... kendaraan tempur kuwi luwih gampang kanggo operate lan njaga. Nanging sing luwih penting, luwih gampang diakses dening militer Ukrainia

    Dheweke gampang menehi apa sing ora dibutuhake maneh. Banjur sampeyan entuk begja banget yen sampeyan bisa nyingkirake lan isih bisa mbalekake sawetara biaya sadurunge.
    1. 0
      Agustus 28 2023
      Mbalekake biaya saka Kyiv kaya nyukur babi. Ana akeh squealing, nanging ora cukup wool.
  18. +3
    Agustus 28 2023
    Kutipan saka: svp67
    Kutipan saka Tim666
    1A5 bakal duwe luwih saka kasempatan kanggo njupuk pisanan.

    Shooting ora cukup. Kita isih kudu mencet supaya cangkang bisa nembus ...

    Amunisi modern kanggo L-7 ngidini sampeyan nglawan T-72, lan L-7 mesthi duwe akurasi sing apik + sistem kontrol geni sing apik.
  19. 0
    Agustus 28 2023
    Dheweke nyathet yen kendaraan tempur kuwi luwih gampang kanggo operate lan njaga.
    .... ngguyu ... dalang mutusake kanggo akhire mbengok junta Kyiv ..... apa sih perawatan ... moncong babi malah ora layanan dhewe ... ora ana sumber daya ... lan iki kardus sing ora diterusake ing abad kepungkur ..... timah
  20. 0
    Agustus 28 2023
    Kutipan: Partisan Krimea 1974
    Dheweke nyathet yen kendaraan tempur kuwi luwih gampang kanggo operate lan njaga.
    .... ngguyu ... dalang mutusake kanggo akhire mbengok junta Kyiv ..... apa sih perawatan ... moncong babi malah ora layanan dhewe ... ora ana sumber daya ... lan iki kardus sing ora diterusake ing abad kepungkur ..... timah

    Kornet utawa Stugna, apa maneh Javelin, ora peduli sing diobong, 1a5 utawa 72b3, tambang uga ora peduli, nanging ora akeh tandhing tank, malah ing kene 1a5 ora duwe pangarep-arep, kanggo T-55. , 62, non-modernized 72 iku formidable mungsuh - amarga sistem kontrol geni paling apik lan piranti ndjogo, ana apa-apa kanggo ngomong bab teplak, barang lawas kita mung ora duwe.
    1. 0
      Agustus 28 2023
      Kutipan saka Tim666
      kanggo T-55, 62, non-modernisasi 72 iki minangka mungsuh sing kuat

      Sawetara jenis deja vu - relatif bubar padha nulis bab sing padha bab Slovak (utawa Slovenia?) T-55s nyumbang kanggo Ukraina. Sing bener tembung kanggo tembung.
  21. -1
    Agustus 28 2023
    Kutipan saka: nik-mazur
    Kutipan saka Tim666
    kanggo T-55, 62, non-modernisasi 72 iki minangka mungsuh sing kuat

    Sawetara jenis deja vu - relatif bubar padha nulis bab sing padha bab Slovak (utawa Slovenia?) T-55s nyumbang kanggo Ukraina. Sing bener tembung kanggo tembung.

    Apa salahe? Kanggo T-90M iki dudu mungsuh, nanging kanggo kendaraan lawas iku beda, ing cara, padha duwe L-7 padha Leo 1a5, sistem kontrol anyar, lan imager termal.
    Bakal break liwat T-72B karo linggis? Iku bakal kenek ... Lan paling kamungkinan dheweke bakal pisanan kanggo ndeleng lan njupuk.
    Ing konflik iki, miturut akeh video, tank arang perang karo tank; drone lan sistem anti-tank dadi luwih dhisik; ora ana tank sing digunakake ing loro-lorone sing duwe perlindungan sing cukup.
  22. 0
    Agustus 28 2023
    macan tutul 1a5 ing taun 2019 regane 500 francs, DLS Jerman tuku 25 tank saka RUAG Swiss kanthi rega 12500 francs, sanajan isih ana ing Swiss nganti mriksa apa lisensi penjualan sing diterbitake isih sah.
  23. 0
    Agustus 29 2023
    Ing pirang-pirang ibukutha, dheweke percaya yen luwih trep kanggo ninggalake Leopard 1, sing asring ditarik saka layanan, tinimbang ninggalake cadangan sing larang saka tank sing luwih anyar.
    . Logika besi...
  24. 0
    Agustus 29 2023
    LT vz.38 kudu diwenehake kanggo wong-wong mau.
    Padha luwih prasaja, malah luwih murah lan bakal luwih gampang kanggo misahake. ya
  25. 0
    Agustus 29 2023
    Bener, Jerman! Kepala ngitung sampeyan! Yen Leopold 2 Burns ora Samsaya Awon saka senjata anti-pesawat Rusia saka Leopold 1 ... banjur apa nglampahi dhuwit ing liyane?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"