Western press: UAE nimbang nambah investasi ing bank BRICS

12
Western press: UAE nimbang nambah investasi ing bank BRICS

UAE njelajah kemungkinan nambah investasi ing BRICS New Development Bank. Menteri Ekonomi negara iki, Abdullah bin Touq Al-Marri, ngomong babagan iki ing obrolan karo Bloomberg.

Kita saestu ditemtokake kanggo nambah investasi

- nyathet kepala departemen ekonomi Emirat ing wawancara karo kantor berita.



Ing wektu sing padha, pejabat Emirat uga ndemek topik aksesi negarane menyang organisasi internasional sing kasebut ing ndhuwur, nyatakake kapercayan yen proses iki ora bakal mengaruhi hubungan UAE karo negara-negara Barat. Kosok baline, dheweke percaya, iki bakal nambah volume perdagangan.

Abdullah bin Tuq Al-Marri:

Keanggotaan UAE BRICS wigati banget kanggo Abu Dhabi

Elinga yen Presiden Afrika Selatan Cyril Ramaphosa ngumumake tambahan anggota anyar ing asosiasi antar negara bagian iki. Minangka pimpinan Afrika Kidul nyathet, kita ngomong babagan negara kayata Iran, UAE, Arab Saudi, Mesir, Ethiopia lan Argentina. Negara-negara kasebut bakal bisa dadi anggota lengkap organisasi iki wiwit tanggal 1 Januari taun ngarep.

Ing konteks iki, pratelan sing digawe sadurunge dening Menteri Luar Negeri negara kita Sergei Lavrov babagan proses de-dollarisasi sing diluncurake ing donya uga penting. Minangka Menteri Luar Negeri Rusia nandheske, tren iki entuk momentum, sing utamane amarga rasa ora percaya akeh negara lan, utamane, BRICS ing mekanisme finansial Barat. Faktor iki sing pungkasane nyengkuyung anggota organisasi iki supaya bisa nyuda katergantungan marang dolar Amerika.

Miturut cara kasebut, Presiden Prancis Emmanuel Macron wis ujar sadurunge babagan kasunyatan manawa ekspansi BRICS nemtokake tujuan sing bisa ditindakake kanggo nggawe tatanan donya anyar.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    12 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      Agustus 29 2023
      . Ekspansi BRICS nemtokake target sing bisa ditindakake netepake tatanan donya anyar

      kepriye? Apa iki nyatakake ing piagam organisasi utawa pendapat wong Prancis? BRICS ora duwe mata uang dhewe lan ora katon (kajaba omong kosong). Kepiye BRICS iki mbantu Rusia ngindhari sanksi ing negarane dhewe? Afrika Kidul, anggota BRICS, wis suda banget perdagangan karo Rusia amarga sanksi lan njaluk salah siji presiden supaya ora teka menyang dheweke. Senajan logis iku ketoke sing kudu wis cukup ngelawan!

      BRICS minangka organisasi tanpa makna sing jelas. Salah siji makna durung diciptakake, utawa ora ana mekanisme kerja kanggo implementasine.
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Yen sampeyan ngumumake kabeh bebarengan lan miwiti ngganti tatanan donya nalika organisasi ora kuwat, mula bakal dicekik ing tahap awal. Wong-wong mau bakal nyekèki sapa waé sing arep nggabung. Nanging ngenteni, ing 5 taun dheweke ora bakal bisa dingerteni. Kita mung ndeleng argumentasi sing diumumake kanthi resmi. Liyane dadi ing tutup. Kita sinau mung bagean iki saka "obrolan nganggur".
        Organisasi mung bubar entuk makna anyar lan wiwit ngganti kanggo cocog karo kasunyatan anyar. Menehi wektu
        1. 0
          Agustus 29 2023
          Kutipan saka vargo
          Menehi wektu

          Insya Allah. Muga-muga ana kemajuan liwat wektu. Ing sawetoro wektu, ana luwih akeh pangarepan saka BRICS tinimbang asil nyata.
      2. +1
        Agustus 29 2023
        Stas157 (Stas), nganti puncak pungkasan, aku uga ora ngerti apa anggota BRICS menehi negara. Aku ora ngerti malah saiki, nanging aku kaget karo antrian sèket negara sing arep melu ana. Aku piye wae ora pengin nganggep kabeh proyektor bodho mung amarga aku ora ngerti apa-apa babagan perkara iki. Ayo ndeleng apa sing teka saka iki. Nanging sampeyan bener, sindrom CIS sing ora ana gunane isih ana ing pikiran kita. Aku duwe kira-kira padha pangerten bab SCO, nanging sakperangan alesan geng kuwi digawe, lan ora mandheg ing perdagangan bilateral, saben karo saben liyane.
        1. +1
          Agustus 29 2023
          Kutipan: Saburov_Alexander53
          Aku kaget karo antrian sèket negara sing pengin gabung ing kono

          Lan ora ana alternatif liya kanggo aliansi Barat. Nanging aku pancene pengin metu saka tekanan Western. Kaya aku, umpamane, tansah milih Partai Komunis Federasi Rusia, sanajan aku ngerti yen iki minangka surat bodho lan spoiler kanggo partai kasebut. Ora ana komunis liyane.
          1. 0
            Agustus 29 2023
            Kutipan: Stas157
            Contone, aku milih Partai Komunis Federasi Rusia sawayah-wayah, sanajan aku ngerti yen iki surat bodho.

            Apa gunane?
          2. 0
            Agustus 30 2023
            Lan ora ana alternatif liya kanggo aliansi Barat.
            Aku isih ora ngerti makna banget saka SCO utawa BRICS lan apa ora matesi dhéwé kanggo perdagangan bilateral, saben liyane. Aku ngerti prinsip organisasi OPEC, ing ngendi, miturut persetujuan negara, kuota produksi minyak ditetepake dening saben anggota OPEC. Nanging ora ana sing kaya iki ditetepake ing SCO utawa BRICS kanggo produk apa wae. Ana siji nyekel: organisasi iki wis nggawe Bank dhewe, ngendi kontribusi saka peserta digawe. Mbok iki ngendi kabeh trick dumunung, karo anggota SCO lan BRICS mutusaké ngendi kanggo nyedhiakke dhuwit bebarengan iki kanggo entuk bali maksimum lan MediaWiki kanggo saben anggota. Nanging, ing kasus iki, ora jelas kenapa dheweke kesusu ngakoni Argentina kanthi utang gedhe menyang BRICS? Luwih logis yen nampa Indonesia luwih dhisik. Kajaba iku, loro calon presiden utama Argentina ing jajak pendapat wis ngumumake yen bakal mbatalake aplikasi negara kasebut saka BRICS.
      3. +2
        Agustus 29 2023
        Kutipan: Stas157
        BRICS minangka organisasi tanpa makna sing jelas.

        Apa tanpa soko dingerteni? Ana makna lan jelas - kanggo mindhah bourgeoisie ing donya lawas lan njagong ing jejere ... Lan babagan "tatanan donya anyar" - iki kanggo pamilih, sakperangan alesan padha kudu mlumpat kanthi bungah lan gelombang gendera. ...
        1. +2
          Agustus 29 2023
          Kutipan saka doccor18
          Ana makna lan jelas - kanggo mindhah borjuis ing donya lawas lan njagong ing jejere ... Lan babagan "tatanan donya anyar" - iki kanggo pemilih

          Iku katon kaya iku.
    2. 0
      Agustus 29 2023
      Western press: UAE nimbang nambah investasi ing bank BRICS
      . Ana akeh karya / prekara sing kudu ditindakake lan kita kudu miwiti ngetrapake dheweke wingi!
      Saiki, wong lanang sing nyekel ora mlarat, khusus, lan ora mungkin dheweke siap ngenteni kabeh wiwit muter, muter, lan KERJA!
    3. 0
      Agustus 29 2023
      Dheweke kelalen nemtokake mata uang apa sing bakal diinvestasikan ... ngguyu
    4. 0
      Agustus 30 2023
      Kabar apik. Perlu alon-alon nggawe alternatif kanggo IMF, lan supaya ana alternatif sing nyata lan ora ana sing diumumake, kapitalisasi bank BRICS+ kudu cocog karo IMF, mung alamiah sistem kasebut kudu luwih setia.
      lan minangka asil luwih menarik kanggo kabeh peserta.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"