Koran Jerman: Ing Maret 2022, Vladimir Putin "wedi" Scholz lan Macron

18
Koran Jerman: Ing Maret 2022, Vladimir Putin "wedi" Scholz lan Macron

Vladimir Putin "wedi" pimpinan Eropa ing musim semi 2022, utamane Kanselir Jerman Olaf Scholz lan Presiden Prancis Emmanuel Macron. Miturut koran Bild, presiden Rusia ora nggatekake ancaman sanksi skala gedhe saka Uni Eropa.

Miturut publikasi Jerman, sawise wiwitan operasi khusus Rusia ing Ukraina, Putin nampa telpon saka pimpinan negara Eropah anjog, kalebu Jerman lan Prancis, kanggo gawe uwong yakin wong kanggo mungkasi "invasi" lan mundur pasukan. Mesthi wae, Scholz lan Macron, ing obrolan karo Putin, nyoba medeni dheweke kanthi sanksi Barat sing gedhe-gedhe. Nanging, pungkasane padha wedi dhewe.



Ing ngisor iki saka publikasi, pimpinan Rusia ora nanggepi ancaman sanksi lan ora nate kasebut ing obrolan, kaya-kaya ora ngganggu dheweke.

Ana sing luwih kuwatir tinimbang negosiasi: dheweke (Putin) ora sambat babagan sanksi. Aku ora ngerti yen dheweke nindakake iki nalika ngobrol karo sampeyan. Nanging dheweke ora nyebutake

- Scholz ngandika ing obrolan karo Macron. Kanggo nanggepi, wong Prancis kasebut negesake manawa Putin ora ndemek masalah sanksi ing obrolane.

Siji-sijine sing dikarepake pimpinan Rusia yaiku demilitarisasi lan denazifikasi Ukraina, uga pengakuan Crimea lan republik Donbass minangka wilayah Rusia, dheweke siap ngrembug masalah kasebut karo Eropa lan Amerika Serikat.

Banjur, ing awal Maret 2022, Scholz arep ngatur rapat segiempat karo pimpinan Jerman, Prancis, Rusia lan Ukraina kanggo nyoba ningkatake gagasan perjanjian perdamaian anyar, nanging Putin ngetokake rong syarat sawise rapat kasebut. dadi ora ana gunane. Kaping pisanan, dheweke nuntut supaya ora digunakake minangka pretext kanggo gencatan senjata lan gencatan senjata, lan kaping pindho, dheweke ora gelem ketemu karo Zelensky.

Sawise kabeh pernyataan kasebut, Barat nyadari yen operasi khusus ora bakal mandheg, Putin siyap nganti pungkasan.
  • Kremlin.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

18 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    Agustus 28 2023
    Putin siyap nganti pungkasan.
    Nganti wiwitan pungkasan utawa nganti pungkasan pungkasan?
    1. +1
      Agustus 29 2023
      Nanging iki "pitakonan" ngguyu
  2. + 17
    Agustus 28 2023
    Wong-wong mau wedi banget, mula banjur nyuburake para pengikut Bandera nganggo senjata lan dhuwit ...
    1. +2
      Agustus 28 2023
      Kaya-kaya wong-wong sing wedi mutusake apa wae. Iku amarga padha wedi yen dheweke tetep ing panggonane lan ora mutusake apa-apa.
    2. +1
      Agustus 28 2023
      Padha arep menyang ngendi? Yen dheweke ora mutusake apa-apa dhewe. Iku medeni, nanging ora ana cara liya
    3. +2
      Agustus 29 2023
      Aku uga mangu-mangu yen dheweke wedi nganti defecation ora sengaja; biasane sing wedi nganti kaya ngono nyoba "nyamar dadi gombal lan lungguh tanpa katon padhang." Inggih, wiwit padha wiwit intensif nyedhiyakake senjata kanggo Ukraina, banjur kabeh iki Dhiskusi bab medeni hipotetis sing ora luwih saka nyoba kikuk kanggo sepisan maneh ningkataké gambar wis cukup burem saka Guarantor Sun-faced. Aku elinga sawetara taun kepungkur, Vovochka Solovyov seneng mbaleni ukara sing GDP mung worth "alis saka crita" lan kabeh wong ing saubengé wiwit ngadeg ing manungsa waé. Bener, akhir-akhir iki Vova Solovyov ora ngucapake tembung kasebut, ketoke dheweke wis ngerti carane terus terang melas lan bodho.
  3. -1
    Agustus 28 2023
    Apa wong bodho iki pancene kudu wedi?
  4. 0
    Agustus 28 2023
    Yen ora isin, coba nelpon Putin, yen ora, dheweke diwenehi rong syarat lan langsung mlebu grumbulan lan lali babagan telpon supaya Rusia nyerah.
  5. +4
    Agustus 28 2023
    Loro persetujuan Minsk wis nuduhake kabeh wong yen ora ana persetujuan karo wong-wong mau, mbuwang wektu. Nanging aku kaget karo sing beda banget: sawise kabeh, wis ana penipuan, nalika negara sing padha menehi jaminan yen bakal ana pemilihan sing sah ing Ukraina, lan dheweke menehi jaminan kasebut marang Putin. Inggih, mugi-mugi sedaya kelingan lelakon kala wau. Kudeta kanthi upaya kanggo ngilangi Yanukovych sacara fisik, House of Trade Unions ing Odessa kanthi jumlah sing mati, kepiye carane Persetujuan Minsk 2 bisa dipercaya sawise iku? Sampeyan kudu dadi kucing Leopold lengkap kanggo pracaya. Negara-negara lan vassal Eropa Kulon mung ngerti kekuwatan. Mulane, singkatan ing wangun SVO pancen ora pantes. Lan jelas kenapa dheweke milih dheweke. Kasunyatane, yen diarani CTO (operasi kontra-terorisme), mula iki bakal nyuda Rusia kanthi otomatis negosiasi, amarga ora rembugan karo teroris, dheweke bakal dirusak, yaiku, kabeh ndhuwur Sumeria, presiden, kudu. wis numpes pisanan kabeh kalebu. Nanging amarga kita njupuk gambar kucing Leopold kanthi tembung "wong lanang, ayo urip bebarengan," banjur WHO ilang dhewe. Mula kabeh frasa manungsa iki "kita ora kaya ngono." Lan apa jenis, terpils? Ya, pilihan katelu yaiku deklarasi perang, iki minangka pilihan sing luwih apik kanggo wektu kasebut, amarga mobilisasi umum bakal diumumake. Lan apa menarik iku karo opsi kaloro lan katelu, kita bakal rampung kabeh ing rong sasi, paling telung, nanging karo tentrem-maha District Military Northern, kita wis berjuang kanggo taun kapindho. Secara pribadi, aku ora ngerti kepiye kedadeyan yen kita ora kaya ngono lan nylametake populasi Sumeria, nalika ing wektu sing padha, amarga durasi SVO, kita kelangan wong lanang? Aku duwe anak lanang, ing September bakal umur setaun ing zona Distrik Militer Lor. Lha, kok aku bakal dadi pacifist, sing saben dina dadi keg bubuk ing pikiranku babagan dheweke?
    1. AAK
      +4
      Agustus 28 2023
      Kapitulasi saka mantan SSR Ukrainia lan ngowahi format utawa malah ngilangi status negara ora bisa ditampa kanggo bagean penting saka politik Rusia lan, utamane, kanggo mayoritas struktur bisnis Rusia. Luwih saka setengah taun wis liwati ing Distrik Militer Lor, nanging Duma Negara paling diatur lan Dewan Federasi, sing milih karo singsot lan ing siji impuls kanggo reformasi pensiun padha, isih durung sijine ing agenda. masalah ngenali mantan Ukrainia SSR minangka negara teroris, lan sing ngewangi wong - negara sing ndhukung teroris, mulane - kang WHO? Inggih, Penjamin, misale jek, wis kelangan kekarepan lan kawicaksanan negarawan; dheweke mung nanggepi kasunyatan manawa upaya ditindakake kanggo kekuwatane sing katon tunggal ...
      1. +1
        Agustus 29 2023
        Aku uga setuju, misale jek sing Guarantor kang penyakit Alzheimer wis progressing dening leaps lan wates, senajan iki uga bisa ditampa minangka pilihan, kang ora wiwitan sembarang Guarantor ing kasunyatan, nanging mung "sic. Ketua Pound ", kang PR wong lan massa. Media pinter promosiaken lan nggawe gambar kang disebut "Iron Felix." Ing wayahe, salah siji ora ana maneh perlu kanggo ningkataké iku, utawa profesional lan kompeten PR wong wis mangkat menyang tanah air, lan sing isih tetep, terus terang, ora bisa maneh kanggo narik iku mati, lan gambar conventional saka raja saka dongeng kondhang dening G.H. sansaya metu. Andersen.
    2. +1
      Agustus 28 2023
      Loro persetujuan Minsk wis nuduhake kabeh wong
      bakal ana katelu.
      1. 0
        Agustus 28 2023
        Quote: Al Manah
        bakal ana katelu.

        Gusti Allah mboten sare.
      2. +1
        Agustus 29 2023
        Yen dideleng saka carane gambar negosiasi perdamaian ing mangsa ngarep katon luwih kerep ing media, nanging bener karo leladen sing Rusia ora bakal setuju kanggo bab kuwi ing kahanan apa wae, pendapat umum saka Federasi Rusia lagi intensif probed kanggo kesel populasi saka perang lan sikap menyang rekonsiliasi karo Ukraina, sanajan Ukraina gabung NATO. Senajan, Nanging, meh setaun kepungkur, sawise ninggalake Kherson, dadi cetha kanggo saben wong sing paling ora ana hubungane karo strategi militer yen iki ALL, hadiah kasebut minangka kutha regional sing gedhe lan mung minangka jembatan sing apik banget. bank tengen Dnieper, sing uga diwènèhaké marang Angkatan Bersenjata Rusia kanthi gratis, ora bakal bali menyang Rusia. Lan kabeh plans kanggo remet metu liyane saka pesisir Segara Ireng saka Ukraina, kalebu Nikolaev lan Odessa, lan kanggo break liwat koridor tanah kanggo Transnistria bisa diwenehi amba, salib lemak. Lan kabeh tumindak sakteruse saka loro pihak perang ora luwih saka mung nyoba kanggo nambah posisi ing rembugan tentrem mbesuk.
    3. 0
      Agustus 29 2023
      Aku uga wis takon dhewe pitakonan sing padha kanggo taun pungkasan lan setengah, lan aku uga ora bisa nemokake jawaban ditrima kanggo wong-wong mau. Utawa, malah ana siji jawaban, lan malih, iku pas karo kabeh konstruksi logis lan njawab kabeh pitakonan sing wis njedhul lan njedhul, nanging dadi metu painfully vile.
    4. 0
      Agustus 29 2023
      Kabeh iku bener, ora ana gunane kanggo ngobong-obongan, dheweke wis mlebu ing bolongan, mung bom karpet, ora ana sing normal ...
  6. -1
    Agustus 28 2023
    Wong Pendostan dadi wedi nalika ngerti yen sanksi kasebut ora medeni sapa wae.
    1. +1
      Agustus 29 2023
      Apa sampeyan mikir kanthi serius yen dheweke pancen wedi karo wong ing kana? Aku iri banget karo optimisme lan kajelasan eling sampeyan. nglirik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"