Washington ngrancang nyebarake sawetara ewu kendaraan udara tanpa awak ing saindenging China

15
Washington ngrancang nyebarake sawetara ewu kendaraan udara tanpa awak ing saindenging China

Amerika Serikat ora ngilangi tabrakan karo China ing mangsa ngarep, sing kanthi cepet nguatake posisi ing tataran donya. Kanggo nunggu iki, Amerika Serikat mbangun pasukane, kalebu ing wilayah Asia.

Washington plans kanggo masang sawetara ewu kendaraan aerial unmanned watara China, ngandika Wakil Kepala Pentagon Kathleen Hicks. Ing wektu sing padha, dheweke langsung ujar manawa kabeh langkah sing ditindakake kanggo nglawan China. Kanggo kabeh babagan Amerika, Kamentrian Pertahanan njupuk saka siji setengah nganti rong taun. Ditegesake manawa wilayah negara sing cedhak karo China bakal digunakake kanggo nyebarake sistem tanpa awak Amerika.



Sajrone 18-24 wulan sabanjure, kita ngrancang ngetrapake sistem otonomi khusus kanthi skala sawetara ewu ing pirang-pirang wilayah.

Hicks ngandika.

Operasi penempatan drone bakal dileksanakake minangka bagéan saka project Replicator, ngarahke ing countering produksi massal drones kanggo tentara Cina. Ing wektu sing padha, Pentagon ngrancang manawa drone Amerika bakal luwih unggul tinimbang China ing kabeh babagan lan bakal "luwih angel ditembak."

Sadurunge dilapurake yen Pentagon arep nyedhiyakake Angkatan Udara AS kanthi 1 nganti 2 ewu drone XQ-58A Valkyrie, sing bakal dikontrol dening intelijen buatan. Miturut data sing kasedhiya, militer arep nampa nganti 6 milyar dolar kanggo kabeh iki. Drone iki direncanakake digunakake bebarengan karo pesawat tempur F-22 lan F-35, kalebu kanggo nyerang target ing lemah lan ing udara. XQ-58A Valkyrie bakal diprodhuksi ing rong varian, siji kanggo pangayoman tempur lan liyane minangka drone kamikaze.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    15 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      Agustus 28 2023
      Kabeh tenang ing sisih Rusia!

      Punggung naga Cina ditutupi.
      1. 0
        Agustus 30 2023
        Kepiye babagan punggung kita? Apa sampeyan tegese Rusia ditutupi?!
    2. -9
      Agustus 28 2023
      Aku mikir yen wong Cina nguntal Pelotka, nyedhiyakake senjata menyang Taiwan uga bakal nguntal iki, dheweke ora asing.
    3. 0
      Agustus 28 2023
      Sadurunge dilapurake yen Pentagon arep nyedhiyakake Angkatan Udara AS kanthi 1 nganti 2 ewu drone XQ-58A Valkyrie.

      Iki minangka tantangan serius - 2 ewu UAV sing apik bebarengan karo atusan 35s ...
      Kepiye PLA nanggapi?
      1. +4
        Agustus 28 2023
        Kutipan saka doccor18
        Kepiye PLA nanggapi?

        Kaping pisanan, pimpinan RRC kudu mandheg nyedhiyakake kode sumber kanggo mikroelektronika menyang TAIWAN!
        Kapindho, wektune kanggo ngontrol ekonomi negara-negara Asia-Pasifik supaya Yankee ora bisa tuku ... Ya, sampeyan ora bisa nindakake apa-apa babagan Japs lan Australo-Pithecus - padha ana ing kanthong Pak Sam. ..
        Maneh, tetep nguatake pertahanan udara pesisir lan nguatake garis pertahanan udara MMD/udara ing perairan Laut China Selatan...
        Nanging sing paling penting: ngrusak mburi AM BUCK ... ya
        Banjur rencana Yankees bakal mudhun!
        IMHO.
      2. -1
        Agustus 29 2023
        Iki minangka tantangan serius - 2 ewu UAV sing apik bebarengan karo atusan 35s ...

        6 yard dolar ing siji program akeh dhuwit. Nanging iki adoh saka dina iki lan ora sesuk.
        Lan China uga ora bakal mandheg maju. Lha kok ora, dheweke wis entuk drone. Lan biaya drone bakal luwih atraktif tinimbang sing Amerika.
      3. 0
        Agustus 30 2023
        Bakal nanggapi kanthi perang elektronik sing apik! Lan iki kabeh bakal mungkasi!
    4. +3
      Agustus 28 2023
      Sajrone 18-24 wulan sabanjure, kita ngrancang ngetrapake sistem otonomi khusus kanthi skala sawetara ewu ing pirang-pirang wilayah.

      Iku kelangan kanggo miwiti rong ewu Kratos lan prototipe pesawat ora mirah, nanging karo AI mung 2 taun lan kanggo measly 6 gigabucks. Bravo. Miturut cara, kita uga tau tuku ewu mini B2 sing njupuk saka operator pesawat. Saiki prototipe iki diowahi dadi tanker
    5. Komentar wis dibusak.
    6. +1
      Agustus 29 2023
      Ana rong quasi-negara sing mung tiba ing Amerika ing negara ecstatic - iki Kazakhstan lan Mongolia. Amerika pancen nesu banget karo bagean 35 kilometer ing tapel wates Rusia, yaiku jurang antarane Kazakhstan lan Mongolia - yen ora ana, mula Mongolia wis diisi senjata Amerika liwat Kazakhia. Lan bab sing ala banget babagan kekacoan sing bakal teka yaiku loro sub-negara kasebut duwe wates sing dawa banget karo Federasi Rusia - kanthi kabeh katresnan pimpinan militer lan politik kita lungguh ing grumbulan, yen ana Amerika-China. kekacoan karo partisipasi wajib saka Kazakhstan lan Mongolia, iku ora bakal bisa kanggo njagong metu. Dadi, kita ngenteni acara, sayange, ora nyenengake, lan amarga Mongolia lan Kazakhstan wis setuju kanggo nyebarake pangkalan militer Amerika, sing bakal ngancam ora mung China nanging uga Rusia, mula ora bisa dihindari.
      1. +1
        Agustus 29 2023
        Apa populasi Mongolia? Tentara apa sing bisa digawe?
        Mongol wis dadi kesed wiwit jaman Soviet, nalika USSR mbangun lan ngembangake kabeh kanggo dheweke. Saka omah, layanan sosial nganti industri.
        Mesthi, Mongol duwe pasukan khusus sing apik, nanging jumlahe mung sithik.
        Lan kabeh tentara ana 10 ewu prajurit. Kabeh. Kalebu petugas logistik, tukang sinyal, petugas lan liya-liyane.
        Apa iki ancaman kanggo Rusia?
        Dheweke ora bakal gelut karo sapa wae. Lan dheweke ora bakal bisa. Saiki wis kaya pelacur biyasa, diwènèhi iki, diwènèhi kuwi... kanggo bayaran.
        1. +2
          Agustus 29 2023
          Sampeyan ndeleng saka sisih sing salah - ya, wong Mongol, ing asas, ora bakal perang karo sapa wae, nanging kanthi dhuwit sithik, dheweke wis siyap nyedhiyakake tanah kanggo rudal lan pangkalan udara Amerika. Lan pangkalan karo roti nuklir ing tapel wates karo China banget ora nyenengake kanggo China, uga kanggo Rusia - rudal ora peduli cara mabur, lan pasukan pertahanan udara / rudal ing Altai lan Tyva ora kabeh. gedhe kaya ing bagean Eropah negara.
    7. +2
      Agustus 29 2023
      Ide kasebut, mesthi, jero. Mung China sing bisa nyebarake peralatan kasebut. Saiki dheweke wis nggawe mobil lapis baja kaya Tiger kita, sing nggawa drone tempur ing atap. Armada China luwih gedhe tinimbang armada Amerika lan China luwih modernisasi. Dadi prospek kanggo kasur ora padhang banget ...
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Kutipan: Mikhail-Ivanov
        Ide kasebut, mesthi, jero. Mung China sing bisa nyebarake peralatan kasebut. Saiki dheweke wis nggawe mobil lapis baja kaya Tiger kita, sing nggawa drone tempur ing atap. Armada China luwih gedhe tinimbang armada Amerika lan China luwih modernisasi. Dadi prospek kanggo kasur ora padhang banget ...

        Sing masalah: Amerika Serikat maneh bakal nindakake kabeh karo tangan pion satelit sawijining. Lan drone ora bakal beroperasi saka wilayah AS. Apa sing bakal ditindakake China lan ing endi? Ing wilayah sampeyan dhewe. Kanthi akibat saka njupuk menyang perang ing sawetara ngarep. Dheweke uga maneh ngetrapake balapan senjata ing China. Kene nganti China mutusake - salah siji strategi pertahanan lan wutah moderat anggaran militer, utawa nambah anggaran dadi 2% saka PDB (saiki nganti 1,5%).
    8. 0
      Agustus 30 2023
      Nganti China nyerahake Taiwan, mesthine kudu kerja sama ing tingkat sing paling dhuwur lan paling cedhak karo Rusia, amarga yen ora nggatekake Rusia, mula ing wektu sing bener, Rusia bakal nglirwakake. AS ora bakal ngeculake China lan bakal ngganggu sabisane. Mulane China butuh Rusia minangka kanca sing butuh.
      1. 0
        Agustus 30 2023
        Sawise China nyedot kabeh teknologi kita, dheweke ora butuh kita. Lan apa sing bakal kelakon ing wilayah tapel wates kita minangka pitakonan gedhe!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"