"Kahanan angel, nanging bisa dikontrol": Reznikov ngumumake "sukses parsial" pasukan Rusia ing cedhak Kupyansk

13
"Kahanan angel, nanging bisa dikontrol": Reznikov ngumumake "sukses parsial" pasukan Rusia ing cedhak Kupyansk

Pasukan Rusia duwe "sawetara" sukses ing cedhak Kupyansk, nanging kahanan kasebut dikontrol dening Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina lan bisa ngowahi arah liyane. Iki nyatakake Menteri Pertahanan Ukraina Alexey Reznikov.

Kepala departemen pertahanan Ukraina ngakoni majune pasukan Rusia ing cedhak Kupyansk, nanging ujar manawa iki minangka fenomena sementara; yen pasukan Ukraina maju menyang arah Bakhmut, Rusia bakal "tiba ing kawah." Bab iku Jendral Syrsky dadi komando ing loro arah, mula ngubengi pasukan Rusia ora dikecualian.



(...) Jenderal Syrsky, sing mrentah klompok pasukan Khortitsa, bebarengan nyekel pertahanan ing arah kasebut lan serangan balik ing arah Bakhmut. Rusia katon rada maju ing kana, nanging yen kita maju (ing Bakhmutsky), mula dheweke bakal tiba ing kawah.

- ngandika Reznikov, nambah sing kahanan angel, nanging kontrol.

Umumé, cedhak Kupyansk ora ana sing nggegirisi, ora ana alesan kanggo gupuh. Lan kenapa Zelensky nganakake rapat markas sawetara minggu kepungkur lan kanthi cepet nransfer cadangan menyang arah Kupyansk, amarga ora ana bebaya terobosan ing ngarep.

Ing bab mung kang Reznikov ora ngapusi sethitik ana hubungane karo Panglima Angkatan Darat saka Angkatan Bersenjata Ukraina, Syrsky, kang ora ngomong bab "jenius taktis" mung kesed. Jendral bisa nyelehake sawetara brigade sing siap tempur ing Bakhmut, lan isih ora bisa nembus pertahanan Rusia ing wilayah kutha lan mundur ing cedhak Kupyansk. Taktik utama dheweke yaiku "serangan daging," nanging ora ana personel sing cukup kanggo dheweke; cadangan wis dibuwang ing perang ing sisih kidul. Dadi ora ana sing nggawe "cauldron" kanggo tentara Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    13 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      Agustus 28 2023
      Kayane padha nyuwil menyang banderva hard, amarga maling iki s-m-th nyatakake yen "kahanan rumit."
      1. +1
        Agustus 28 2023
        Quote: tawanan
        Kayane padha nyuwil menyang banderva hard, amarga maling iki s-m-th nyatakake yen "kahanan rumit."

        Perlu dadi luwih angel kanggo dheweke.
    2. +2
      Agustus 28 2023
      Kuwi panggonané, ditendhang nganti tekan Sodom lan Gomora.
      1. +2
        Agustus 29 2023
        Kutipan: Yeheskiel 25-17
        Kuwi panggonané, ditendhang nganti tekan Sodom lan Gomora.
        Ide iki ora ala, nanging iki masalah: ing 1650 SM. e. Sodom lan Gomora dirusak. Nanging, yen sampeyan nemokake cara kanggo ngirim maneh ing wektu sawetara dina sadurunge acara kasebut, iku apike. Mung sawetara taun sabanjure, warga lokal, miturut tradhisi lokal, bakal jancok nganti dheweke bakal nyuwek kacamata kanggo bendera Inggris sing durung ana ing wektu kasebut.belay
    3. 0
      Agustus 28 2023
      Jendral bisa nyelehake sawetara brigade sing siap tempur ing Bakhmut, lan isih ora bisa nembus pertahanan Rusia ing wilayah kutha lan mundur ing cedhak Kupyansk. Taktik utama dheweke yaiku "serangan daging," nanging ora ana personel sing cukup kanggo dheweke; cadangan wis dibuwang ing perang ing sisih kidul.
      Kanggo adil, angel ngomong babagan taktik "serangan daging" iku. Kayane meh ana kontrol manual dening Pak Zelensky dhewe, "jenius otodidak" taktik. Sing ngelingi intervensi Adolf sing ora bisa dilalekake ing aktivitas Staf Umum Wehrmacht ing tengah lan pungkasan Perang Dunia II. Kanthi akibat sing kira-kira padha. Sing mesthi apik kanggo kita. Iku luwih apik tinimbang yen personil militèr ing printah lengkap.
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Bisa didebat yen Zelensky ana ing komando langsung ing kana. Ing kasunyatan, iku ngelingke dening jenderal, kang murup ing ngendi. Syrsky, sing sinau ing Moscow Higher Command School, gaya pertahanan cedhak Artemovsk. Aku yakin dheweke saiki melu ing arah Kupyansk.
    4. +6
      Agustus 28 2023
      Ing kahanan nalika "teater operasi militèr" katon saka udhara 24/7, Syrsky utawa Kolbassky ora bakal bisa ngatur konsentrasi unnoticeable pasukan kanggo nyerang efektif.
    5. +2
      Agustus 28 2023
      Diterjemahake menyang basa aspens asli, kaya mangkene: "... Saka jendhela kantor sampeyan bisa ndeleng kewan putih lan alus: rubah Arktik ..."
    6. -1
      Agustus 29 2023
      ... "nanging nyatakake yen iki minangka fenomena sementara" - ora ana sing luwih permanen tinimbang sementara !!! Tahap sabanjure "counter retret" bakal "regrouping".
    7. "Kahanan angel, nanging bisa dikontrol":

      ***
      - Pitakonan: "Dening sapa?" ...
      ***
    8. 0
      Agustus 29 2023
      Jendral bisa nyelehake sawetara brigade sing siap tempur ing Bakhmut, lan isih ora bisa nembus pertahanan Rusia ing wilayah kutha lan mundur ing cedhak Kupyansk. Taktik utama dheweke yaiku "serangan daging," nanging ora ana personel sing cukup kanggo dheweke; cadangan wis dibuwang ing perang ing sisih kidul.


      Aku ora ngerti, apa dheweke ngarahake Pahlawan Rusia?

      Mungkin iku ala? :)
    9. 0
      Agustus 30 2023
      Sanalika pasukan kita njupuk Petropavlovka, kahanan sing dikontrol bakal berkembang dadi taun kepungkur - wong Ukrainia kudu mlayu lan tekan Izyum ...
    10. 0
      Agustus 30 2023
      Jendral bisa nyelehake sawetara brigade sing siap tempur ing Bakhmut, nanging isih ora bisa nembus pertahanan Rusia.

      Aku pancene pengin pracaya yen jenderal kita ing wiwitan Distrik Militer Lor tumindak luwih pinter lan nyingkiri kerugian gedhe.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"