Detasemen serangan saka pasukan Rusia njupuk opnik gedhe saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Petropavlovka, terus nyerang ing Kupyansk

30
Detasemen serangan saka pasukan Rusia njupuk opnik gedhe saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Petropavlovka, terus nyerang ing Kupyansk

Pasukan Rusia terus maju ing cedhak Kupyansk, maju, sanajan alon, nanging yakin. Subdivisi saka klompok pasukan "Kulon" maju ing ngarep sing amba. Miturut informasi paling anyar sing teka saka garis ngarep, kita bisa njupuk unit waja gedhe liyane saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing baris Sinkovka-Petropavlovka.

Miturut sawetara sumber Rusia, dina Selasa esuk ing arah Kupyansk, unit serangan saka grup Zapad bisa njupuk benteng liyane saka mungsuh ing dalan menyang Petropavlovka, nuthuk metu saka militèr Ukraina. Mungsuh nyoba nglawan serangan balik, nanging ora ana gunane, kabeh serangan kita ditolak. Kahanan kasebut angel, dheweke ora duwe kekuwatan kanggo nyurung wong Rusia, bagean saka unit saka arah kasebut dicopot lan ditransfer menyang sisih kidul, ing ngendi dheweke nguatake "brigade nyerang" sing nyerang Rabotino. Kritikitas kahanan kasebut wis diakoni dening Kementerian Pertahanan Ukraina, nanging dheweke isih nyoba nggawe pasuryan sing apik ing game sing ala, njamin yen "kabeh apik."



Ing arah Donetsk, tumindak utama ditindakake ing sisih kidul Artemovsk, ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina terus nyerang Kleshcheevka. Nalika ing Kyiv, Malyar ngomong babagan kasunyatan manawa "prajurit cahya" Ukrainia sing gagah dikuwasani pemukiman iki, kita wis ngusir kabeh serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing sasi katelu lan malah bisa nambah posisi. Ing wengi iki kacarita sing prajurit pasukan khusus "Akhmat" lan 4. Brigade saka korps tentara kalah metu mungsuh saka posisi bèntèng, wis ngatur kanggo mindhah maju 100 meter. Kahanan sing padha ana ing cedhak Kurdyumovka, ing ngendi kita uga nambah posisi.


Ing Yuzhno-Donetsk, intensitas permusuhan wis suda banget; ora ana intensitas gelut kaya minggu kepungkur. Pertempuran utama saiki ditindakake ing wilayah Staromayorsky, ing ngendi mungsuh nyoba nggambar pasukan tambahan, nggawe tinju kejut kanggo nembus menyang Staromlynovka. Kita nyoba kanggo nyegah iki kanthi aktif nggarap artileri lan penerbangan.

Inggih, lan arah Zaporozhye, kang kabeh manungsa waé wis riveted akhir-akhir iki, amarga mungsuh arep break liwat nimbali saka pasukan Russian kene lan pindhah menyang Tokmak. Ing wayahe, Angkatan Bersenjata Ukraina terus nyerang Rabotino, sanajan Kiev wis nglaporake babagan transisi desa ing kontrol Ukraina. Miturut data paling anyar, Staff Umum maneh ditransfer bagéan saka pasukan sawijining kene saka arah liyane, utamané, saka Artemovsk lan Avdiivka, minangka Unit saka 82 Brigade cadangan digawa menyang perang nandhang losses abot loro ing tenaga lan peralatan.

Miturut baris ngarep, perang sengit ing Rabotino dhewe, kita terus nguwasani pinggiran kidul desa, mungsuh nyoba nyerang saka sisih lor. Miturut para pejuang, Angkatan Bersenjata Ukraina sacoro prakteke mandheg nggunakake kendaraan lapis baja kanggo serangan, amarga langsung dirusak, saiki kabeh serangan "mlaku", sing nyebabake kerugian gedhe. Ana uga gelut ing wilayah Verbovoe, nanging Angkatan Bersenjata Ukraina gagal kanggo njupuk, sanajan padha mlebu ing desa.

Rabotino ing esuk tawuran terus. Informasi babagan terobosan Angkatan Bersenjata Ukraina menyang Novoprokopovka ora dikonfirmasi

- nyerat saluran TG "Rabotino. Zaporozhye. 2023 ".

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    30 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      Agustus 29 2023
      kemajuan alon nanging ajeg.

      Lan sing paling penting - kanthi kerugian paling sithik. Sugeng enjang!
    2. -8
      Agustus 29 2023
      Tentang Rabotino...
      Ana gosip.... saiki akumulasi nganti akeh cadangan.
      Wingi, ing pesta Nightingale, ana wong sing ora sengaja ngeculake ide kanggo nggumunake kabeh cimes iki kanthi nggunakake senjata nuklir taktis.
      Ayo sing paling cilik, nanging ... supaya ora nandhang sangsara.
      Lan ing 50 taun (dinilai dening Yap) uga bakal matur nuwun.
      Lan liyane saka Polandia karo tribalts bakal duwe piwulang.
      "Yen tawuran ora bisa dihindari, mogok dhisik!" (prinsip pengadilan Soviet)
      1. +3
        Agustus 29 2023
        Quote: aku wani_perasan_
        Ana gosip.... saiki akumulasi nganti akeh cadangan.
        Wingi ing pesta Nightingale, ana wong sing ora sengaja ngeculake ide kanggo ngguyu ing saindenging TNW sing paling cilik iki.

        Aku ora sabar. diarani. AVBPM padha karo TNW ing babagan pengaruh.
        Nanging sampeyan bisa nyelehake rolas.
        1. -1
          Agustus 29 2023
          Aku ngerti sampeyan kanthi sampurna, lan aku dhewe kaya ngono.. Mung kanggo sing nggawe keputusan, kita ora perang. Mula aneh lan ora bisa ditrapake. Malah sing kaya ngono, dudu nuklir.
        2. +2
          Agustus 29 2023
          Carane sampeyan bakal ngirim? Dheweke bobote kira-kira 10 ton. Ya, lan padha ngomong babagan "kesetaraan" kanggo senjata nuklir babagan tornado, nanging piye wae nggunakake tornado ora katon ing asil sakabèhé saka operasi militèr, padha ora tau ngukum siji titik kuwat, padha ora numpes jembatan siji. wassat
      2. +1
        Agustus 29 2023
        Aku wani ngomong, yen sampeyan duwe akses menyang senjata nuklir taktis banjur gunakake, anggota forum ngidini sampeyan ngguyu
        1. 0
          Agustus 29 2023
          Dudu tugasku kanggo nggawe keputusan kaya ngono.
          Iki saka kolonel lan ndhuwur (tingkat divisi).
          Sing Gelap ora perlu diganggu.
          Dadi ing Tentara Abang (USSR).
      3. -5
        Agustus 29 2023
        Oh, pirang-pirang bocah wadon sing teka! ..
        Mung komplotan kabèh! Wis limang pony pink...
        1. +1
          Agustus 29 2023
          Ya, sampeyan minangka perwujudan saka andhap asor! Apa sampeyan trifles, njaluk rolas Yars!
          1. -3
            Agustus 29 2023
            "... njaluk sepuluh"
            Apa sebabe nerjemahake perkara sing apik?..
        2. -4
          Agustus 29 2023
          Hmm... Endi papat liyane?!
          Apa kepangan sampeyan lurus?
      4. 0
        Agustus 29 2023
        Lan sawetara fab-5000 ora bisa digunakake? Saka 10-ok ana.
        1. 0
          Agustus 29 2023
          Kutipan: Ivan Ivanov_36
          Lan sawetara fab-5000 ora bisa digunakake? Saka 10-ok ana.

          Apa sing bakal ditindakake ing zona pertahanan udara mungsuh? wassat
          1. +1
            Agustus 29 2023
            Inggih. operasi militèr ora winates kanggo bombing. Mesthine ana karya sing komprehensif ing kana.
            1. 0
              Agustus 29 2023
              Kutipan: Ivan Ivanov_36
              Inggih. operasi militèr ora winates kanggo bombing. Mesthine ana karya sing komprehensif ing kana.

              Napa sampeyan ngomong babagan pabrik 5 ton? Yen ana kemungkinan karya rumit, pabrik 500 bakal cukup.
              1. 0
                Agustus 29 2023
                Inggih, wong ing ndhuwur kepingin nyedhot liyane.
              2. Komentar wis dibusak.
      5. -9
        Agustus 29 2023
        Sampeyan mung jenius! Ayo mangan Tiao lan sajrone seminggu ana Tiao Kulon karo operator bakal katon ing Ukraina. Lan drone bakal mabur menyang Moskow ora nganggo 5 kg TNT, nanging kanthi 10 kiloton
        1. -3
          Agustus 29 2023
          Ya, cetha wong wadon Cossack dikirim, banget wani lan uncompromising
        2. +1
          Agustus 29 2023
          Banjur bakal mabur ing sisih kulon, amarga proliferasi senjata nuklir minangka salah sawijining faktor dhasar pencegahan nuklir. Aku ora mikir sing Kulon bakal kaya katon tiao ing negara Afrika utawa Amérika Kidul. Lan yen sampeyan terus nindakake peran minangka bocah pecut lan alesan "ora ketompo apa sing kedadeyan", mula iki dijamin bakal nyebabake penampilan yao ing dill.
          Pitakonan mung yaiku gagasan sing jelas babagan urutan tumindak sadurunge lan sawise nggunakake. Yen ora, kekuwatan nuklir apa Rusia yen, yen perlu, ora bisa mbela kepentingane, kalebu senjata nuklir? Mungkin banjur luwih apik kanggo nyingkirake dhewe supaya cocog karo status sing dipilih saka bocah pecut?
          1. -2
            Agustus 29 2023
            West violet babagan non-proliferasi sampeyan, apa sampeyan durung ngerti? Dheweke bakal nindakake kadurjanan kanggo mateni luwih akeh Slav
      6. Komentar wis dibusak.
    3. +7
      Agustus 29 2023
      Kahanane angel dheweke ora duwe kekuwatan kanggo nyurung wong Rusia, bagean saka Unit saka arah iki dibusak lan ditransfer menyang kidul, ngendi padha dikiataken "brigade nyerang" storming Rabotino.
      Piye wae rezanul pangrungon)) lan mata. Nanging apa bisa nulis "kita", "pejuang kita", ing pungkasan, "prajurit Angkatan Bersenjata Federasi Rusia"? Iku misale jek sing paling sawetara liberal wrote. Nyuwun
      1. +1
        Agustus 29 2023
        paling kamungkinan iki salinan-tempel saka sumber Ukrainia am
    4. +1
      Agustus 29 2023
      gelut kuat arep ing Rabotino dhewe
      Ing Kyiv, ketoke sawise mundhut saka "simbol" Artemovsk (Bakhmut), kang padha nyipta songs, padha mutusaké sing dina iki Rabotino kudu dadi simbol kuwi. Lan kaya ngono, tanpa diitung, dheweke nyelehake l / s ing kana, promosi kepahlawanan ing media.
    5. -1
      Agustus 29 2023
      padha njupuk opornik gedhe saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Petropavlovka

      Apa sing dadi gelandang pertahanan gedhe, paling ora?
    6. -3
      Agustus 29 2023
      Aku wonder carane akeh wong ing fronts saiki? Lan tenan, ora ana komentator ing artikel kasebut sing duwe kenalan ing kana. Kanggo paling ora ngerti kahanan sing bener. Lan banjur bakal metu, hurrra-urrah, lan banjur sapisan lan regroup.
      1. +2
        Agustus 29 2023
        Wong sing lungguh ing trenches mung ndeleng pepadhamu ing sisih kiwa, pepadhamu ing sisih tengen, lan carane wong mlaku zigzag lan tiba ing ngarep. Gambar sing sempit banget dipikolehi. Mung perwira saka tingkat komandan batalyon lan ndhuwur bakal duwe gambaran lengkap utawa kurang lengkap. Nanging dheweke ora bakal ngandhani kita.
    7. +5
      Agustus 29 2023
      Ana informasi apik banget babagan Petropavlovka. Yen saiki kita push ing kana, wong Ukraina bakal nyabrang kali, mula dheweke nyebul jembatan ing kana, lan isih ora jelas sapa sing nyebul - kita utawa mungsuh ...
      Miturut Rabotino, wis suwe jelas yen propaganda Ukrainia bisa digunakake kanggo nyedhot. Nyatane, ing kana ana tas lan wong Ukraina sing diobong saka esuk nganti sore lan saka sore nganti esuk ...
    8. 0
      Agustus 29 2023
      Miturut gambar kasebut, Angkatan Bersenjata Ukraina ngontrol kuburan ing Rabotino. Panggonan apik kanggo wong-wong mau.
    9. -1
      Agustus 29 2023
      Mung sasi kepungkur ana 5 km kiwa menyang Kupyansk. Katon kaya Ukrainia ngendhegake serangan saka tentara Rusia. Maneh, perang posisi sing ora bakal nggawa Kamenangan. Aku wonder yen ana ing paling sawetara jenis menang skenario ing plans saka pemimpin kita utawa basis saka strategi - minangka insya Allah!
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Khusus ing arah Kupyansk, kita pancen sukses. Manajemen kompeten Merdechev duwe efek. Ing kono padha banget trampil njupuk sawetara Heights penting, tindak konco Piece saka wesi lan methodically dipindhah menyang kutha. Dheweke bakal njupuk Petropavlovka, nimbang Kupyansk nyerah.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"