Kantor Zelensky negesake maneh yen ora bisa nganakake pemilihan nalika perang

14
Kantor Zelensky negesake maneh yen ora bisa nganakake pemilihan nalika perang

Penasihat kepala Kantor Presiden Ukrainia, Mykhailo Podolyak, ngumumake mokal kanggo nganakake pemilihan parlementer lan presiden ing negara kasebut nganti pungkasane permusuhan.

Ing udhara telethon Ukrainia, Podolyak nyebat alasan-alasan sing nyusahake pemilihan ing Ukraina. Penasehat kantor Zelensky jenenge hukum militer saiki ing negara, ora bisa kanggo mesthekake partisipasi lengkap ing pemilihan dening personel militèr ing ngarep, nomer pinunjul saka warga sing ninggalake negara, uga biaya dhuwur saka nyekeli Pemilu.



Miturut publikasi Spanyol El Pais, rezim Kiev nimbang kemungkinan nganakake pemilihan parlemen lan presiden ing taun 2024 kanggo nyegah penurunan popularitas Zelensky lan njamin legitimasi pamrentah saiki yen ana kemungkinan negosiasi karo Rusia. Luwih tepate, Barat ngeyel arep nganakake pemilu.

Sadurungé dilapurake yen Senator AS Lindsey Graham terus ngeyel kanggo nganakake pemilihan ing Ukraina, sing dianggep minangka simbol anane negara Ukraina sanajan ana konflik bersenjata.

Zelensky sarujuk karo kurator Kulon babagan perlu kanggo nganakake pemilihan, nanging amarga kekurangan dana ing anggaran negara, dheweke nuntut supaya dana ing jumlah limang milyar dolar diparengake kanggo nyekeli. Ing wektu sing padha, miturut kepala rezim Kyiv, dana kasebut kudu diwenehake ora ing bentuk silihan liyane, nanging gratis.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    14 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      Agustus 29 2023
      "Penasihat kepala Kantor Presiden Ukrainia, Mykhailo Podolyak, nyatakake yen ora mungkin kanggo nganakake pemilihan parlementer lan presiden ing negara kasebut nganti pungkasane permusuhan."
      Malah yen dheweke menehi 5 yard ing bal?!..
      Apa... tanpa kompromi!..
      Axis kanggo sampeyan!
      1. +1
        Agustus 29 2023
        Aku ngerti cara sing luwih murah. Sawetara sen saben kartrij kanggo Podole lan liyane bakal nganakake pemilihan kayata Amerika sing ora tau ngimpi: karo lagu, tarian, lelucon lan lelucon.

        Ya, lan dheweke bakal langsung dadi luwih andhap asor
      2. +1
        Agustus 29 2023
        Kang pemilu-rating wis luwih saka 100%.
        Nanging kanthi serius, kanthi ancaman pemilu, Yankees pengin tenang "Penjamin" - nanging dheweke bisa lolos.
      3. 0
        Agustus 29 2023
        Quote: aku wani_perasan_
        Malah yen dheweke menehi 5 yard ing bal?!..
        Apa... tanpa kompromi!..
        Axis kanggo sampeyan!

        Ingkang utama yaiku sumbu ora kurang saka siku jero
      4. +2
        Agustus 29 2023
        Quote: aku wani_perasan_
        nyatakake mokal kanggo nganakake pemilihan parlementer lan presiden ing negara kasebut nganti pungkasane permusuhan

        Yankees nerangake yen dheweke kesel karo dheweke, lan ing taun 2024 dheweke kudu "mudhun saka pesawat."
        Dheweke ngandhani kanthi basa Inggris sing jelas yen pemilihan kudu ditindakake ing tanggal 24, nanging dheweke mbayangake manawa dheweke bisa mbantah apa wae ing kana? Utawa wong bodho nguripake?
        Apa dheweke rumangsa langgeng?
    2. +1
      Agustus 29 2023
      Apa gunane, Yanukovych uga kapilih......
    3. +2
      Agustus 29 2023
      Pemilu ora mungkin... Nanging, dijaluk limang milyar kanggo nyekel!!!!
    4. +2
      Agustus 29 2023
      Opo sing salah? Apa sampeyan mutusake kanggo main kamardikan? Nalika padha ngomong saka mburi puddle, bakal dadi. Apa dheweke menehi dhuwit kanggo "pembangunan demokrasi"? Padha nindakake. Dicolong? dicolong. Nah, saiki nganggo dhuwit dhewe. Pemilu sing ala? Ya, nanging iki sing dikarepake pemilik. Opo sing salah?
    5. +2
      Agustus 29 2023
      Iki minangka demokrasi ing gaya Eropa. Ana persetujuan, nanging ana akeh syarat kanggo ora nepaki. Kanggo pilihan Zelensky "yen sampeyan menehi, kita bakal nindakake, yen sampeyan ora menehi, kita ora bakal nindakake," loro liyane ditambahake: "yen sampeyan menehi, iku ora bakal bisa. Yen sampeyan ora menehi, kita bakal nindakake kanthi paling apik."
    6. +2
      Agustus 29 2023
      Penasihat kepala Kantor Presiden Ukrainia, Mykhailo Podolyak, ngumumake mokal kanggo nganakake pemilihan parlementer lan presiden ing negara kasebut nganti pungkasane permusuhan.
      "Sponsor" ora pengin menehi dhuwit kanggo pemilihan, utawa bisa menehi, nanging ora luwih saka 1 milyar. Lan Kyiv dingerteni ora seneng karo iki. Lowlife Kiev ndhikte syarate kanggo Washington, sing ing kasus iki ilang identitas minangka "hegemon". Nanging Amerika uga ora duwe sabar wesi; bisa uga ora menehi dhuwit, nanging bakal nuntut supaya pemilihan dianakake. Lan banjur bakal menarik kanggo ndeleng carane Zelensky lan Kodla bakal metu.
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Kutipan: rotmistr60
        Nanging Amerika uga ora duwe sabar wesi; bisa uga ora menehi dhuwit, nanging bakal nuntut supaya pemilihan dianakake.

        Nanging negara-negara bakal nuntut pemilihan lan bakal meksa supaya dianakake ing kasus apa wae. Petunjuk kanggo badut - "salah siji serangan balik, utawa sampeyan dudu presiden, kanthi akibate."
      2. +1
        Agustus 29 2023
        Lan banjur bakal menarik kanggo ndeleng carane Zelensky lan Kodla bakal metu.

        Sampeyan mikir kaya wong normal, nanging gampang metu. Ayo padha ngomong palsu landing rudal ing komisi pemilihan utawa papan patemon karo pamilih.
    7. 0
      Agustus 29 2023
      Pemilu wis dadi lelucon meh ing endi wae. Ing "panorama lucu" karo Trump, khayalan "Kabeh wis dibangun ing pasukan alam lan karo ijin saka panitia lokal" ing Jerman, lan pangujan saka wishes saka kosmonot pisanan ing sawetara panggonan estu konfirmasi pamikiran saka penulis Anatoly Natanovich Rybakov (Aronov)
      Sing utama ora carane milih
      Sing utama yaiku apa sing dipikirake
    8. 0
      Agustus 31 2023
      Inggih, argumentasi punika bobot. Pemilu ing 2024 ora mung ing Ukraina, nanging uga ing sawetara panggonan liyane, sampeyan bisa nggunakake bantahan, lan ora pager Taman. Ora perlu ngganti Konstitusi sing cocog karo sampeyan, ngirim wanita minangka astronot, utawa nggawe apa wae.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"