Wakil Duma Negara dijenengi panggonan sing cocog kanggo nggunakake senjata nuklir taktis sajrone NWO

191
Wakil Duma Negara dijenengi panggonan sing cocog kanggo nggunakake senjata nuklir taktis sajrone NWO

Dhiskusi babagan kemungkinan nggunakake nuklir taktis gaman sak konflik Ukrainia muni luwih saka sapisan. Nanging, sawetara wong serius ngomong babagan panggunaane.

Miturut Andrei Gurulev, wakil Duma Negara Rusia, saiki wilayah watara desa Rabotino, kang dumunung ing distrik Pohovsky wilayah Zaporozhye, iku panggonan becik kanggo nggunakake senjata nuklir taktis. Pertempuran serius wis kedadeyan ing jaman saiki.

Elinga yen pukulan utama saka counter-offensive Ukrainia ditujokake ing arah Zaporozhye lan pasukan penting saka Angkatan Bersenjata Ukraina dikonsentrasi ing kene. Mulane luwih becik nyerang kene nganggo senjata nuklir taktis, timbalan percaya.

Kabeh padha nglumpuk ana ing kono. Lan ing klompok nyerang iki ditutupi cekungan tembaga

- ngandika pensiunan jenderal Gurulev.



Perlu dicathet yen Letnan Jenderal Gurulev ing 2016-2019 dadi Wakil Komandan Distrik Militer Kidul.

Miturut tilas militèr, sawise ngirim serangan kasebut, pasukan Rusia bakal bisa nguwasani wilayah Zaporozhye kanthi lengkap, uga Dnepropetrovsk ing tetanggan, kanthi pasukan sing kasedhiya. Acara kasebut bakal nyebabake ancaman blokade Angkatan Bersenjata Ukraina sing operasi ing Donbas, ujare wakil kasebut.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    191 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 38
      Agustus 29 2023
      Wakil, ora kaya wong normal, saliyane exacerbation musim semi, uga duwe musim gugur ...
      1. -37
        Agustus 29 2023
        Wakil Duma Negara dijenengi panggonan sing cocog kanggo nggunakake senjata nuklir taktis sajrone NWO

        Bener, dheweke mikir, sing ditindakake kanthi apik.
        Mratelakake panemume durung tuntunan tumindak, dudu dhawuh langsung. Kabeh panemu kudu dianggep lan disabetake, ora bisa dihindari kanggo nyerang, lan luwih saka sepisan - amarga dheweke isih ora ngerti endi sing bener - umum kanggo kabeh ...
        Nanging, ing panggonan sing salah kanggo kenek ing ngendi awake dhewe kudu terus urip. Lan ing ngendi dheweke terus nandhang sangsara lan kuciwa, ing kabeh keputusane.
        Lan kanthi exacerbations ... sampeyan ora duwe gambar. Aku ngerti luwih akeh tinimbang sampeyan. Loro-lorone ing inti saka pitakonan lan miturut statistik.
        Aku bakal menehi saran - kanggo ngurutake dhisik kanthi exacerbations sampeyan. Tip pisanan gratis.
        1. +4
          Agustus 29 2023
          Panggunaan senjata nuklir minangka tandha kita ora duwe daya. Miturut logika iki, AS ing Vietnam lan Korea mesthine dibom nganggo senjata nuklir.

          Sawise sampeyan melu perang, sampeyan kudu perang kaya wong, lan ora nggunakake senjata nuklir kanthi angel.
          1. -6
            Agustus 29 2023
            Inggih, ana sawetara pangertèn iki. Rungokake ukara iki kanthi lengkap ing video ing link ing ngisor iki.
            https://topcor.ru/38739-v-gosdume-rajon-rabotino-nazvali-idealnym-mestom-dlja-primenenija-jadernogo-oruzhija.html
            1. +4
              Agustus 29 2023
              Inggih, ana sawetara pangertèn iki. Rungokake ukara iki kanthi lengkap ing video ing link ing ngisor iki.
              https://topcor.ru/38739-v-gosdume-rajon-rabotino-nazvali-idealnym-mestom-dlja-primenenija-jadernogo-oruzhija.html

              Maknane akeh banget. Utamane kanggo wong-wong sing ngrancang perang ing negara kita, peran armadas tank konsentrasi, kendaraan tempur infanteri "bener", pesawat lan liya-liyane, kalebu jenggot sing ora dicukur.

              Wong janggut ora mikir babagan topeng gas. ngguyu

              Lan kabeh bakal katon kaya iki:

              1. -7
                Agustus 29 2023
                Quote: Ora owah
                Mratelakake panemume dudu tuntunan tumindak

                Ana pendapat yen polonium ing teh bakal menehi wakil luwih akeh babagan panggunaan amunisi radioaktif ing wilayah kita.
            2. +8
              Agustus 29 2023
              Kutipan saka Orange-Bigg
              Inggih, ana sawetara pangertèn iki.

              Ana, mesthi, saka sudut pandang MILITER. Nanging perang minangka kelanjutan POLITIK kanthi cara liya sing kasar (von Clausewitz). Mulane, saka sudut pandang POLITIK, panggunaan senjata nuklir taktis ing Zaporozhye, nglawan VFU, --- ora bisa ditampa. Sabenere kanggo alasan politik!
              Mulane, minangka wong militer, aku ngerti lan ndhukung Gurulev. Minangka Wakil Duma Negara - yaiku, "politisi" - aku ora ngerti lan nyalahake dheweke saka myopia politik, inersia (inflexibility saka mikir minangka negarawan!) Lan inconsistency saka pengadilan karo kapentingan negara saka Rusia. Federasi.
              IMHO.
            3. -3
              Agustus 29 2023
              Tegese utamané akurat senjata nuklir taktis ing jembatan tengen Dnieper.
          2. -5
            Agustus 29 2023
            Kutipan saka Narator
            Panggunaan senjata nuklir minangka tandha kita ora duwe daya. Miturut logika iki, AS ing Vietnam lan Korea mesthine dibom nganggo senjata nuklir.

            Inggih, bener padha nindakake. Ora ing Vietnam. Kenapa Vietnam? Ayo ngomong babagan Jepang ...
            1. ian
              +4
              Agustus 30 2023
              Kutipan: Peter_Koldunov
              Kutipan saka Narator
              Panggunaan senjata nuklir minangka tandha kita ora duwe daya. Miturut logika iki, AS ing Vietnam lan Korea mesthine dibom nganggo senjata nuklir.

              Inggih, bener padha nindakake. Ora ing Vietnam. Kenapa Vietnam? Ayo ngomong babagan Jepang ...

              Kita ngomong babagan kemungkinan nggunakake senjata nuklir ing Vietnam nalika operasi militer AS wis rampung. Iku luwih saka kamungkinan sing serangan nuklir ing wayahe (sanajan ana akeh pitakonan kene ... ngendi? Kenapa? Sapa sing bakal nanggapi lan apa?) bakal ngganti kahanan pungkasan. Ora ana sing bisa diomongake babagan Jepang. Iki mung digunakake minangka papan latihan. Tes ing kahanan nyata. Serangan nuklir ing Jepang ora ana pengaruh maneh marang asil perang ....
          3. +6
            Agustus 29 2023
            Kutipan saka Narator
            Panggunaan senjata nuklir minangka tandha kita ora duwe daya. Miturut logika iki, AS ing Vietnam lan Korea mesthine dibom nganggo senjata nuklir.

            Ing Vietnam, Amerika Serikat nggunakake senjata kimia lan napalm, efeke padha karo senjata nuklir taktis, mung tanpa radiasi, nanging kanthi akibat jangka panjang.
            Sawise sampeyan melu perang, sampeyan kudu perang kaya wong,

            N-ya. Wong mung berjuang karo apa sing diduweni tanpa ragu-ragu.
          4. -1
            Agustus 29 2023
            Apa sing luwih ora bisa ditindakake tinimbang kahanan sing wis berkembang saiki?
            Mung nggunakake senjata nuklir taktis, iki minangka tumindak humanisme lan mundurake kahanan saka gilingan daging posisional.
            Malah nuduhake tekad luwih apik tinimbang konspirasi saiki.
            Yen sampeyan luwih ngerti contone wong Amerika, mula aku bakal ngelingake sampeyan babagan senjata kimia lan napalm sing digunakake tanpa ragu-ragu.
            Babagan kabeh pelabuhan lan jembatan sing dibom.
            Dadi, nggunakake jinis senjata radikal kasebut minangka dalan langsung menyang oazgrom cepet saka Wehrmacht sing metu lan akses menyang Zbruch.
            https://t.me/redbiker
          5. -7
            Agustus 29 2023
            Sawise sampeyan melu perang, sampeyan kudu perang kaya wong, lan ora nggunakake senjata nuklir kanthi angel.

            Nalika padha miwiti NWO, padha mbokmenawa ora bisa mbayangno sing ora mung NATO, nanging uga akeh mongrels liyane sing nganti bubar dipakani saka tangan Rusia bakal nglawan Rusia. Lan ora bakal natoni kaya llamas supaya wong liya ora bisa nguwuh ing arah Rusia.
            1. Ray
              -1
              Agustus 30 2023
              Nalika Distrik Militer Lor diwiwiti, mesthine ora bisa mbayangake manawa ora mung NATO, nanging uga akeh bangsawan liyane sing nganti saiki panganan saka tangan Rusia bakal tumindak nglawan Rusia.

              Nanging iki mung nandheske bodho lan short-sightedness saka printah kita.
          6. KCA
            0
            Agustus 30 2023
            Dadi dheweke uga duwe "pendapat" abang, nuntut militer, nanging presiden ora wani, mung nggunakake senjata kimia.
          7. +4
            Agustus 30 2023
            Saiki ana 25 brigade Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Rabotino! Wingi Militer Chronicle nerbitake peta. Iki pancen jackpot banget lemu lan iku bakal aneh ora njupuk hit. Pitakonan mung yaiku, saliyane senjata nuklir taktis, kita duwe jinis senjata berdaya tinggi konvensional lan sakperangan alesan kita ora pengin digunakake sanajan ing kahanan kaya ngono ...
            Rabotino uga rusak lan ing sakubenge, ora ana warga sipil maneh. Nanging ana akeh peralatan Western lan pasukan mungsuh, supaya apa ora ngirim serangan lengkap karo FAB 500, contone,?
          8. +4
            Agustus 30 2023
            Iki tanah Rusia lan banjur carane kita bisa manggon ing? Prajurit kita uga bakal nandhang radiasi
          9. -1
            Agustus 30 2023
            Ora ana sing ngancam lamers ing Vietnam! Lan ora ana sing ngancam kapentingan nasional! Nanging kita duwe gambar temen beda, persis ngelawan.
          10. -2
            Agustus 30 2023
            Yen Federasi Rusia wis perang ing Ukraina kaya Amerika Serikat ing Vietnam, Ukraina wis suwé mudhun ing sajarah. Tanpa senjata taktis. Yankees ing Vietnam ora milih apa sing "manungsa" lan apa sing ora lan ora nggawe alesan kanggo sapa wae - dheweke ora ngremehake napalm utawa pestisida.
            1. Ray
              0
              Agustus 30 2023
              Ya, iku bakal cepet mudhun ing sajarah nalika kita miwiti perang. Presiden ngandika: kita durung miwiti!
              Nalika langit Ukra ditutupi dening skuadron Su-57, lapangan bakal diidak-idak dening Almaty, lan posisine bakal disetrika dening kompleks Koalisi SV kita.
              Lan ing tank, ing jero tank, pungkasane, sawise perang setengah taun lan ilang udakara 2 ewu tank, pungkasane bakal nggawe komunikasi digital sing dienkripsi.
          11. +1
            Agustus 30 2023
            Dadi dibom nganggo bom kuwi - sing isih ora ana sing tuwuh lan bocah-bocah lair cacat.
            1. 0
              Agustus 30 2023
              Iki apa kita ngomong bab. Ukraina uga ora keganggu karo cara nindakake operasi pertempuran - anggere nyebabake karusakan maksimal (apa warga sipil utawa militer, ora masalah kanggo wong-wong mau) Nanging sawise saben serangan, Federasi Rusia ngatur konferensi pers kanthi alasan kanggo Kulon am
          12. +1
            Agustus 30 2023
            Miturut logika iki, Amerika Serikat kudu ngebom karo hulu ledak nuklir ing Vietnam lan Korea.


            Sampeyan mbokmenawa ora ngerti, nanging Panglima MacArthur ing Korea wiwit njaluk ijin kanggo nggunakake senjata nuklir. Presiden Truman banjur nyadari yen jenderal kasebut wis "ora kepikiran" lan kanthi tegas nolak, lan banjur ngilangi dheweke saka komando kabeh.


            https://inosmi.ru/20170608/239547681.html
            Ing taun 1951, Jenderal Douglas MacArthur nyengkuyung solusi nuklir kanggo masalah Korea Lor nganti dheweke dipecat ...
          13. 0
            Agustus 31 2023
            Omong kosong lengkap. Aku bakal pitutur marang kowe conto Artemovsk, kang wis numpes ing lemah lan ngendi kita ilang akèh wong. Kanthi hulu ledak neutron, bisa ngilangi sampah bio Bandera sajrone jam, kanthi meh kabeh kutha. Lan dina sabanjure, pindhah menyang kutha, ngumpulake piala lan mbuwang banderlog sing mati. Nalika tikus mlebu omah, sampeyan ora ngobong omah, sampeyan mung ngracuni tikus ... Lan ukry iku tikus sing padha mlebu ing omah kita, mung nganggo sikil loro.
        2. +9
          Agustus 29 2023
          Impen Washington yaiku supaya Rusia ngempet ing wilayahe.
          Mungsuh lan pengkhianat sing kuwasa ora bisa diukur.
          1. -1
            Agustus 30 2023
            ngrungokake sampeyan - dadi nalika Perang Donya II kita kudu perang khusus nganggo busur, panah lan tumbak. Lan aja nyopir tank, aja ndhudhuk parit, lan umume aja ngobong mayat Nazi ....
        3. +1
          Agustus 30 2023
          Inggih, dheweke bakal ngomong luwih spesifik apa sing sampeyan ngerti. Gurulev sing padha ngomong akeh babagan program Solovyov sing sanajan tanpa senjata nuklir, kita kudu nuduhake ibune Kuzka. Ing gaya presiden, "kita durung miwiti."
        4. +1
          Agustus 30 2023
          Apa sampeyan mesthi duwe sertifikat saka psikiater karo sampeyan, utawa apa?
      2. +8
        Agustus 29 2023
        Wakil, ora kaya wong normal, saliyane exacerbation musim semi, uga duwe musim gugur ...
        Uga musim panas ...
        1. +5
          Agustus 29 2023
          mung apa sing kurang kanggo set lengkap kanggo nyimpulake rong taun kepungkur ..
          lan padha ngomong yen tarchok ijo ...
      3. + 10
        Agustus 29 2023
        Kutipan saka vadim
        Wakil, ora kaya wong normal, saliyane exacerbation musim semi, uga duwe musim gugur ...


        Rabotino ora ana apa-apa, apa sing kudu dirusak, lan malah senjata nuklir? Temenan padha bungah.
        Donetsk sukarelawan Olena Bobkova, sing mbantu unit Rusia perang ing panggonan kasebut kanthi bantuan kamanungsan, ngomong babagan kahanan ing Rabotino.
        "Esuk iki aku nelpon Muscovites sing dimobilisasi saka resimen Zvezda, sing dipasang ing Rabotino, Novoprokopovka lan Kopany. Kahanan kasebut ora gampang, wong Ukraina tetep lan tetep, nanging kita loro-lorone nguwasani sisih kidul Rbotino lan terus ngontrol.Desa wis meh rusak, ambruk dadi reruntuhan. Wis suwe ora ana nyawa. Iku cilik: dawane 800 meter lan ambane 400 meter. Ing sisih lor Rabotino dikuwasani dening Ukrainians. Gelut menyang tengah desa.Taktik Ukrainia kaya ing ngisor iki: ing pendaratan, infanteri dimuat menyang operator personel lapis baja - salah siji Ukrainia, utawa Turki, utawa Prancis, utawa buatan Amerika, contone, M-113, lan drive nganti posisi kita. miwiti kanggo mencet operator personel wojo ing dalan - loro ing landings piyambak lan ing dalan. Yen ora ketabrak, dheweke nyopir cedhak karo kita, banjur infanteri dibongkar lan operator personel lapis baja lunga. Wong Ukraina ing wilayah kasebut aktif nggunakake pesawat: Wingi pasukan kita nembak loro Ukrainia Su-25 lan siji helikopter kargo Mi-8, lagi ngevakuasi sing tatu.

        Kanggo unit Rusia ing lan watara Rabotino, kangelan utama dumunung ing kasunyatan sing Ukrainians kasil ngencengi minefields lan saiki nyoba kanggo advance liwat wong-wong mau, iku sabenere alesan kanggo intensifikasi saka serangan ing Rabotino. Komando Ukrainia percaya yen cepet utawa mengko bakal bisa ngrusak Muscovites sing dimobilisasi.

        Kesulitan kapindho yaiku kahanan pertempuran sing terus-terusan ganti. Amarga kasunyatan manawa cadangan anyar kudu masang bolongan ing sektor ngarep sing ora ana tambang maneh, komandan Rusia bisa uga ora ngerti sapa sing ana ing sisih kiwa lan sapa sing ana ing sisih tengen. Iki mengaruhi interaksi kasebut."Ana uga perang serius kanggo desa Verbovoye. Iku luwih gedhe tinimbang Rabotino lan dumunung sawetara kilometer ing sisih tengen. Angkatan Bersenjata Ukraina pengin ngliwati posisi kita, nanging macet ing lapangan. Umumé, meh telung sasi saka counteroffensive, Ukrainians ora entuk apa-apa.Dheweke durung nyedhaki garis Surovikin, "ringkes Bobkova.
        1. +2
          Agustus 29 2023
          Dadi misale jek tujuane ora ngrusak bangunan, nanging ngrusak unit mungsuh ...
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +5
        Agustus 29 2023
        Kutipan saka vadim
        Wakil, ora kaya wong normal, saliyane exacerbation musim semi, uga duwe musim gugur ...


        Ya, kayane kabeh timbalan iku wong-wong sing dadi ora perlu ing urip biasa lan kabeh duwe kecoak ing sirahe. Kabeh mau kanthi corak.
      6. +5
        Agustus 29 2023
        Kutipan saka vadim
        Wakil, ora kaya wong normal, saliyane exacerbation musim semi, uga duwe musim gugur ...

        padha duwe kabeh babak taun
        1. +1
          Agustus 29 2023
          Ora tenan, isih ana preian saka karya hard karo pikiran bab wong, Gusti Allah ngapura kula.
          1. +1
            Agustus 29 2023
            Kutipan saka vadim
            isih ana preian saka karya hard karo pikirane bab wong

            ana uga aneh, supaya kabeh taun
      7. +7
        Agustus 29 2023
        Ing wilayah senjata nuklir taktis sawijining?
        Iku kaya njupuk cleaver, swinging ... Ya, lan nggawe dhewe operasi ganti jinis karo nangis kamenangan tanpa anestesi!

        Kanggo senjata nuklir taktis ana panggonan sing luwih adoh, nanging luwih serius. Contone, pangkalan transshipment senjata asing ing cedhak Nezalezhnaya.
        Nanging, sayangé, panggunaan senjata nuklir taktis bisa ditindakake SEKALI tanpa ana akibat khusus, yen dumadakan ora mangsuli amarga wedi. Nanging banjur - mung perang extermination. Mulane, padha ora pindhah rasah saka raja trump, lan ace karo joker dilindhungi undhang-undhang kanggo wong ala ing mburi adoh saka meja.
        1. -1
          Agustus 30 2023
          Kutipan saka RealPilot
          Ing wilayah senjata nuklir taktis sawijining?
          Iku kaya njupuk cleaver, swinging ... Ya, lan nggawe dhewe operasi ganti jinis karo nangis kamenangan tanpa anestesi!

          Kanggo senjata nuklir taktis ana panggonan sing luwih adoh, nanging luwih serius. Contone, pangkalan transshipment senjata asing ing cedhak Nezalezhnaya.
          Nanging, sayangé, panggunaan senjata nuklir taktis bisa ditindakake SEKALI tanpa ana akibat khusus, yen dumadakan ora mangsuli amarga wedi. Nanging banjur - mung perang extermination. Mulane, padha ora pindhah rasah saka raja trump, lan ace karo joker dilindhungi undhang-undhang kanggo wong ala ing mburi adoh saka meja.

          Kadhangkala, supaya ora kelangan anggota awak, sampeyan kudu ngethok driji.
      8. -3
        Agustus 29 2023
        Wong normal ora duwe exacerbation musim semi, ora ana. Aja ngomong karo kita!
      9. 0
        Agustus 29 2023
        Kutipan saka vadim
        Wakil, ora kaya wong normal, saliyane exacerbation musim semi, uga duwe musim gugur ...

        Saben timbalan minangka titah tangan kita. Tanggal 10 iku dina siji voting...
      10. -1
        Agustus 30 2023
        Kutipan saka vadim
        ... saliyane exacerbation musim semi, ana uga musim gugur ...

        Dheweke mung nyiapake lemah kanggo Saxon sing ora sopan kanggo provokasi, dheweke dhewe bakal ngetutake, lan bakal nyalahake Rusia lan ngrujuk marang karakter kasebut.
      11. 0
        Agustus 30 2023
        Wakil, ora kaya wong normal, saliyane exacerbation musim semi, uga duwe musim gugur ...

        Kok dadi ora sopan? Apa sampeyan bisa menehi saran, tulung menehi saran. Contone, aku propose sing tinimbang senjata nuklir taktik digunakake rama kabeh bom karo kapasitas 44 ton saka TNT.
    2. +1
      Agustus 29 2023
      Saka sudut pandang militer, dheweke Gorulev, mesthi, bener. Iki dirancang kanggo senjata nuklir taktis. Nanging panggunaan ing kahanan iki bertentangan karo doktrin militer lan panggunaan senjata nuklir Rusia.
      1. +2
        Agustus 29 2023
        Apa iku bodho? Apa kita perang karo NATO? Ora, kita duwe NWO, lan malah ing wilayah kita.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +7
        Agustus 29 2023
        Kutipan: Babermetis
        Nanging panggunaan ing kahanan iki bertentangan karo doktrin militer lan panggunaan senjata nuklir Rusia.

        Iku wektu kanggo Gurulev ngerti sing saiki status konflik NWO, ora perang lan
        loro-lorone perang ngerti iki, nanging nganti saiki ora ana pihak sing keganggu kanggo ngumumake perang.
        1. + 12
          Agustus 29 2023
          Kutipan saka tukang kayu
          Iku wektu kanggo Gurulev ngerti sing saiki status konflik NWO, ora perang lan
          loro-lorone ngerti

          Mulane dheweke diusir saka tentara, sanajan umure mung 51 taun, mula dheweke nemokake papan sing anget kanggo para idler - Duma Negara, ing ngendi sampeyan bisa ngomong macem-macem omong kosong lan ora ana sing bakal dipecat.
          1. Ray
            -1
            Agustus 30 2023
            Sayange, ing kasunyatan modern, "mung 51 taun," lan malah sawetara taun kepungkur, nandheske muda. Lan luwih-luwih ing latar mburi Gerasimov lan Shoigu, 67 taun. (Ambegan jero). Ora sengaja ngelingi duta besar Perang Dunia II - Marsekal Zhukov, Marsekal Rokossovsky, Marsekal Vasilevsky (saka umur 42 taun - Kepala Staf Umum). Zhukov umur 45 taun nalika operasi Stalingrad, Rokossovsky umur 46 taun nalika Pertempuran Kursk, Vasilevsky, nalika diangkat dadi kepala Staf Umum ing musim semi 42, umur 47 taun!
        2. -6
          Agustus 29 2023
          Kutipan saka tukang kayu
          Iku wektu kanggo Gurulev ngerti sing saiki status konflik NWO, ora perang lan
          loro-lorone perang ngerti iki, nanging nganti saiki ora ana pihak sing keganggu kanggo ngumumake perang.

          Wis wayahe sampeyan ngerti yen Gurulev minangka jenderal militer. Mesthine, dheweke kadang-kadang digawa, nanging, kaya sing dikandhakake, sapa ing antarane kita sing ora duwe dosa ...
      4. +6
        Agustus 29 2023
        Numpes klompok ing arah Zaporozhye senjata nuklir taktis?
        Ora bakal bisa digunakake kanthi siji jotosan, zona infeksi sing luwih akeh dibentuk ing tanah kita.
        Ayo lan print metu jin ...
        Wangsulan: Bab ingkang utama ora karusakan fisik TNW banderlogs, wis akeh jalaran negatif, nanging ancaman nyata saka nggunakake. Supaya Banderlogs ora ngarep-arep kanggo sukses militèr, padha ngandika rejeki bakal nguripake kanggo wong ing ngarep, etc.
        Mbok menawa ditrapake, banjur ing Kulon. Mateni kabeh railway lan dalan gedhe ing panggonan sepi. Lan ora ana kekalahan massal saka hulks, lan logistik menyang neraka lan wedi nglatih pimpinan Banderlog. Nanging sampeyan kudu dielingake. Ngomong sampeyan ora pengin tentrem? Apa ana pangarep-arep kanggo eskalasi, kanggo bendarane? Ngomong sampeyan pengin nggawe maneh apa sing disumbang dening Katami-Bolsheviks menyang anti-Rusia? Siapke.
      5. +1
        Agustus 29 2023
        Kutipan: Babermetis
        Nanging aplikasi ing kahanan iki mbantah doktrin militèr lan panggunaan senjata nuklir Rusia.

        Saiki aku bakal mbandhingake, saiki aku bakal mbandhingake ...

        Mesthine, panemu letnan jenderal cadangan nyata minangka urutan gedhene sing luwih lemah tinimbang pendapat letnan jenderal kertas, utamane mandor kertas. Iku misale jek kula yen wong ngomong babagan panggunaan senjata nuklir taktis, mula dheweke nuduhake kabeh tanggung jawab kanggo panggunaan lan ngilangi akibat saka panggunaane.
        Utawa sampeyan bakal miwiti negesake manawa kedaulatan Rusia ngluwihi kabeh wilayah sing ditampa kanthi deklaratif?
        Mungkin sampeyan bakal mbantah manawa dheweke duwe hak kanggo warga Rusia?
        Lan carane sampeyan bakal miwiti kanggo alesan karo Pack saka asu rabid sing padha marang donya sing padha ora bakal mandheg nganti lengkap kamenangan liwat Rusia? Negara-negara Barat wis ngumumake yen bantuan militer marang Nazi ing Ukraina ora bakal mandheg ... Apa sampeyan duwe usulan kanggo ngganti kahanan (panemu saka politisi Barat kasebut).
        Aku uga bakal takon, kenapa negara kita duwe senjata nuklir taktis? Sampeyan ngandhani pamirsa kapan lan ing endi kahanan hipotetis sing bisa digunakake ...
        * * *
        Lan bab pungkasan ... Waca apa TNW ... Sinau spesifik senjata nuklir lemah lan dhuwur ... Waca babagan faktor sing ngrusak, kekuwatan TNW, sing bisa setara karo 300 ton TNT ( 0,3 kT). nanging pesenan gedhene luwih murah tinimbang kekuwatan BB XNW ...
        Waca iki:
        Senjata taktis nyedhiyakake tujuan sing luwih andhap asor. Iki digunakake langsung ing paprangan, utawa ing mburi cethek ing mburi garis kontak. Senjata kasebut ora dirancang kanggo ngrusak Amerika Serikat utawa negara utama NATO. Tujuane padha karo cangkang biasa - kanggo numpes sawetara unit militer, lapangan udara, gudang, markas, lsp. Mung cangkang konvensional kanggo tujuan kasebut mbutuhake 3 sepur, lan biaya nuklir taktis - siji potong. Senjata taktis, saenipun, nganggep populasi sipil lan panggunaane kudu duwe akibat minimal kanggo kutha sipil.

        https://dzen.ru/a/Y1etuJP2Lih-GEVB
        1. +8
          Agustus 29 2023
          Kutipan saka: ROSS 42
          babagan kekuwatan senjata nuklir taktis, sing padha karo 300 ton TNT (0,3 kT).

          Iki bener. Nanging kenapa nggunakake gaman NUCLEAR nalika ana amunisi bledosan volumetrik sing kuat kanthi kekuwatan sing padha! Nanging kanggo iki sampeyan kudu "ngluncurake Berlaga" (c), kaya sing disaranake ahli strategi gedhe ... Nanging ora ana sing pengin utawa wedi risiko strategi kaya Tu-95MS ...
          Sampeyan mung bisa ngebom kabeh Nazi nganggo palu termobarik, nanging sakperangan alesan dheweke uga ora nggunakake ... Ketoke padha wedi karo tuduhan "panggunaan kekuwatan sing ora proporsional" ... Rekaman iki wis muter ing gramofon Pak Sam. ...
          Sampeyan bisa ngilangi panglompokan saka titik pasokan BP. Nanging iki uga ora rampung. Kesan kasebut kaya-kaya puncak tiba ing stupor lan ngenteni sesuatu ... utawa nyiapake.
          Nanging kabeh iki dicampur karo getih prajurit lan wis mulai ketegangan! Iku wektu kanggo ngerti lan ngurmati!
          IMHO.
    3. -5
      Agustus 29 2023
      Lan apa, nyatane, Jendral Gurulev salah ngomong? Iki persis carane padha mulang perang ing USSR, lan banjur ing Federasi Rusia karo mungsuh. Utawa Mungkin kabeh iki Bandera lan Yahudi Ukrainians ora mungsuh kita? Apa sampeyan wis ngumpul ing cedhak Rabotino kanggo ndhudhuk kentang, kanggo nyanyi lagu ing paduan suara? Dheweke ora mateni prajurit kita kanthi cara apa wae? Napa kita kudu nyakot snot, kelangan wong?
      1. +4
        Agustus 29 2023
        Sawise menang kanthi taktik, Rusia bakal kalah kanthi strategis.
        1. +8
          Agustus 29 2023
          Iku mung nggegirisi jumlah wong sing, kanthi serius, nyengkuyung panggunaan senjata nuklir ... Lan apa sing bakal kelakon ing akibate? Dheweke nawakake "bang" ing tapel wates Rusia ... Kabeh iki bakal disetujoni dening Demokrat lan abdi Eropa. Kanggo kabeh, iki bakal dadi skenario sing paling apik: "Salawas-lawase sampeyan bisa lali babagan Hiroshima lan Nagasaki, amarga saiki sampeyan bisa terus-terusan trompet babagan bencana nuklir ing Ukraina" ...
          1. -8
            Agustus 29 2023
            "Iku mung nggumunake jumlah wong sing, kanthi serius, ndhukung panggunaan senjata nuklir ..." ///
            ----
            Wong nandhang sungkowo amarga gagal ing perang konvensional sing terus-terusan tanpa ana pungkasan.
            Minangka aturan, wong tuwa ndhukung senjata nuklir.
            Kaya: "Aku ora preduli mati enggal, lan - jagad kabeh ana ing bledug,
            Lan luwih seneng mati bebarengan."
            1. +4
              Agustus 29 2023
              Kutipan saka: voyaka uh
              Wong nandhang sungkowo amarga gagal ing perang konvensional sing terus-terusan tanpa ana pungkasan.

              Inggih, wiwit depresi, supaya padha ngombe vodka, lan ora ngomong bab senjata nuklir.
              1. +6
                Agustus 29 2023
                Kutipan saka tukang kayu
                Kutipan saka: voyaka uh
                Wong nandhang sungkowo amarga gagal ing perang konvensional sing terus-terusan tanpa ana pungkasan.

                Inggih, wiwit depresi, supaya padha ngombe vodka, lan ora ngomong bab senjata nuklir.

                Siji ora ngganggu
            2. +3
              Agustus 29 2023
              Kutipan saka: voyaka uh
              Wong nandhang sungkowo amarga gagal ing perang konvensional sing terus-terusan tanpa ana pungkasan.
              Minangka aturan, wong tuwa ndhukung senjata nuklir.

              Minangka aturan, panggunaan senjata nuklir taktis dianjurake dening wong sing melas marang para nom-noman sing lagi diremuk dening SVO iki ... Sing nate sinau babagan lan ngerti bedane antarane 0,3 kT, 20 kT lan 700 kT...
              Sampeyan ngerti, iku bakal bungah kanggo wong kanggo ndeleng carane Rusia bakal dipeksa perang endlessly ... Nganti negara Ukraina ilang FOREVER, bebarengan karo isine. Nganti ora ana wong sing butuh bantuan peralatan lan senjata ...
              * * *
              Aku mung kepengin weruh, apa asil, apa akibat saka panggunaan senjata nuklir taktis dening Rusia narik bayangan sampeyan? Apa apocalypse nuklir bakal metu? Neraka ya kene! Dheweke bakal meneng lan meneng kaya gombal...Amarga bakal ngerti yen Rusia wis diwasa lan ora bakal main game perang maneh.
              * * *
              Ide iki diungkapake dening Gurulev.
              * * *
              Apa sing sampeyan usulake - juara perdamaian lan kamenangan kanthi negosiasi? Apa strategi sing sampeyan usulake? Mobilisasi populasi Rusia kanthi nggawe tentara rong puluh yuta, kaya ing taun-taun Perang Donya II? Pitakonan, ing ngendi bisa direkrut personel kaya ngono, sapa sing bakal njaga tentara kasebut? Utawa malah Samsaya Awon - kanggo njagong mudhun ing meja rembugan?
              * * *
              Ora kaya politisi lan propagandis, militer nyoba menehi barang sing nyata. Lan ing kene sampeyan mung bisa menehi kritik babagan papan aplikasi ...
              1. +2
                Agustus 29 2023
                Kutipan saka: ROSS 42
                Apa apocalypse nuklir bakal metu? Neraka ya kene! Meneng lan meneng ing gombal ...

                1. ora bakal break metu ... NATO bakal njerit, nanging ora twitch: liyane ora pengin ngaso ing Bose ... lan ndhuwur kabeh - Amerika Serikat;
                2. ora bakal meneng, nanging njerit kaya babi setengah potong! malih, padha bakal ngalangi kita ing kabeh arah!
                3. kita bakal nemokake dhewe tanpa sekutu, ing lengkap m-n isolasi. Paus bakal gabung dhisik lan ngukum panggunaan senjata nuklir taktis minangka ora bisa ditampa ing hubungan karo negara non-nuklir.
                4. pamisah ing negara bisa, kang nunggu lan kolom 5th ora bakal njupuk kauntungan saka. Kemungkinan GV lan ambruk negara ...
                Lan kabeh amarga wong wis gatel Komplek NAPOLEONIC - tanpa njupuk menyang akun ALL set faktor (ekonomi-politik-militer potensial-mobile sumber daya lan manungsa potensial) kanggo rush menyang ngulandara karo jalaran ranyono lan uncalculated.
                Iki minangka keputusan petualang bunuh diri, lan dudu politisi serius sing tanggung jawab kanggo nasibe rakyat. Aku yakin I.V. Stalin ora bakal nindakake iku!
                IMHO.
              2. 0
                Agustus 30 2023
                jancok! Padha bakal meneng lan meneng ing gombal.


                Yaiku, Kulon bakal wedi karo kita nganti bisa mandheg ndhukung Ukraina?
                Ya, iki mesthi ora bakal kelakon yen kita nggunakake senjata nuklir.
            3. 0
              Agustus 30 2023
              Minangka aturan, wong tuwa ndhukung senjata nuklir.


              Apa sampeyan ora weruh yen Jendral Gurulev wis pensiun lan katon kaya wong tuwa, pancen umure mung 55. Lan mesthi ora bakal mati.
              Penampilane "lusuh" mung minangka akibat saka "kasusahan" layanan militer lan parlementer.
          2. +3
            Agustus 29 2023
            Kutipan saka doccor18
            Iku mung nggegirisi jumlah wong sing, kanthi serius, nyengkuyung panggunaan senjata nuklir ... Lan apa sing bakal kelakon ing akibate? Dheweke nawakake "bang" ing tapel wates Rusia ... Kabeh iki bakal disetujoni dening Demokrat lan abdi Eropa. Kanggo kabeh, iki bakal dadi skenario sing paling apik: "Salawas-lawase sampeyan bisa lali babagan Hiroshima lan Nagasaki, amarga saiki sampeyan bisa terus-terusan trompet babagan bencana nuklir ing Ukraina" ...


            Persis!
          3. +5
            Agustus 29 2023
            Kutipan saka doccor18
            Cukup nggumunake jumlah wong sing, kanthi serius, ndhukung panggunaan senjata nuklir ...

            Ngajeni saben wong katelu sing duwe "menara".
          4. -4
            Agustus 29 2023
            Aku ora mikir sing Vova, sing metu saka atine, bakal menet tombol ... banjur game wis rampung ... ing serangan kanggo ngreset donya,? Aku isih panima ana fasis pintos cedhak Moscow ruplevka ... lan ora ana sing bakal menehi ... carane invincible siji kudu
            Gurulev mutusake kanggo ngluwihi Dimon - loro-lorone lara
            iku ora bakal bisa kanggo gasp sethitik ing siji desa - padha bakal unwind kanggo kebekan. senjata nuklir minangka senjata kanggo nyegah lan nggetak, uga, utawa pertahanan ekstrem nganti ekstrem.
        2. -5
          Agustus 29 2023
          Aku percaya yen senjata nuklir taktis kudu digunakake kanggo ngrusak infrastruktur transportasi ing tapel wates karo Polandia, saka ngendi senjata NATO teka.
          1. 0
            Agustus 29 2023
            Kutipan saka vfk
            senjata nuklir taktis kudu numpes infrastruktur transportasi ing tapel wates karo Polandia, ngendi senjata NATO teka.

            kaputusan padha iki ngajokaken kanggo dijupuk dening amers sak Perang Vietnam, nglereni "trail Ho Chi Minh, ing tapel wates karo Kamboja, supaya deprive Viet Cong bantuan militèr karo senjata saka USSR. Nanging malah padha nindakake. ora kanggo iku. Kanggo alasan politik (ora militer!).
            Sampeyan menehi kita solusi paling awon kanggo krisis Ukraina! Iki ora bakal bisa. Eropa dudu Asia Tenggara!!! Ora ana sing bakal ngapura kita amarga iki, lan Yankees karo bom Hiroshima lan Nagasaki bakal nggawe dheweke dadi cempe Gusti Allah, lan kita - para setan NERAKA !!! Kang kudu dirusak kanggo ngukum ala asli !!! Lan padha bakal nindakake iki karo edhan saka fanatik menyang saham.
            IMHO.
            1. -2
              Agustus 29 2023
              Eropa dudu Asia Tenggara!!! Ora ana sing bakal ngapura kita amarga iki, lan Yankees kanthi bom Hiroshima lan Nagasaki bakal nggawe dheweke dadi cempe Gusti Allah, lan kita - para setan NERAKA !!! Kang kudu dirusak kanggo ngukum ala asli !!!

              Soko sampeyan histeris banget, supaya bisa nyenengake mitra Eropa sing dikasihi. Kabeh scarecrows sampeyan wis ditindakake, mula wedi udan ing kali!
              Militansi Europids garing kanthi tiwase kolam gene Jerman lan Prancis. Lan wiwit jaman Kakaisaran Romawi, dheweke wis dilatih mung kanggo ngormati kekuwatan lan wong-wong munafik babagan nilai-nilai manungsa universal lan nilai tanpa wates saben urip manungsa (uga, paling ora dhewe, nanging pepadhamu mung apes).
              Ing wektu sing padha, upaya kanggo numpes pasukan sing ditugasake ing formasi pertempuran senjata nuklir taktis iku omong kosong, luwih saka sepisan dibantah dening ilmu militer.
              Senjata nuklir minangka kunci kanggo nyuda mobilitas lan pasokan mungsuh, uga ngrusak infrastruktur kritis. Lan iki ndadekake iku bisa kanggo rencana pangembangan operasi, njupuk menyang akun mokal kanggo mindhah cadangan dening mungsuh lan nindakake counter-maneuvers.
              Ya, syarat sing dibutuhake kanggo aplikasi kasebut yaiku kerahasiaan penyebaran.
              1. +4
                Agustus 29 2023
                Kutipan: Viktor Leningradets
                Soko sampeyan histeris banget, supaya bisa nyenengake mitra Eropa sing dikasihi.

                Oh-oh-oh ... Kanggo 43 taun, kanthi "pistol" ing tanganku, "mitra Eropa" pancen seneng karo aku! Utamané ing database lan offline karo SBP padha, kang akeh kene dadi misuwur ngomong bab ... Lan malah liyane, mbokmenawa, nalika aku dibusak kode mblokir saka produk ....
                Dadi - sampeyan ora guess, dear, karo kepinginan kanggo "seneng".
                Gusti Allah iku hakimmu, nanging sampeyan ora bakal ngerti kita, militer, nalika tanganmu kringet nalika nampa SBU kanggo digunakake ... nalika mbukak paket karo "set nomer" ...
                1. -3
                  Agustus 30 2023
                  Utamane ing database lan offline karo SBP padha, kang akeh kene dadi misuwur ngomong bab

                  Umumé, database minangka wangun layanan kanggo nyegah serangan surprise dening mungsuh (ora ana kemungkinan mungsuh ing database!), Inggih, preempting serangan kang.
                  Lha, kowe kringet ana apa? - iku dina minggu! Sampeyan bisa digunakake kanggo kabeh. Aku kelingan latar latihan pasca-Vietnam. A mercon kabeh novelties - siji deadlier saka liyane. Lan motivasi: dheweke ujar, Viet Cong ora ngalahake kita - kita dikhianati dening politisi lan slush pasifis. Lan eksperimen pisanan karo program Worobat (mengko Shuttle) uga dumadi ing owah-owahan database.
                  Mula aku njaluk ngapura yen aku nyinggung sampeyan, aku mung salah paham. Good luck lan kesehatan!
                  1. +1
                    Agustus 30 2023
                    Kutipan: Viktor Leningradets
                    Umumé, DB minangka wangun layanan kanggo nyegah serangan mungsuh (ing database ora ana kemungkinan mungsuh!), uga, antisipasi serangan kang.
                    Dadi apa sampeyan kringet ana? - iki urip saben dina! Sampeyan bisa digunakake kanggo kabeh.

                    1. nggih, nggih, nggih, nggih...SSBN kita kanthi set lengkap "wortel" padha tugas ing siyap kanggo "gawe kanca seneng" lan ora mungsuh. Utawa apa sampeyan mikir sing kertu punched (mesin sandi) ngemot koordinat Havana, Sofia, Budapest ... lan ora London, Paris, Washington.
                    2. Sapa sing duwe apa. Aku duwe Palms, mate pisanan wis bathuk ... sinyal kontrol pertempuran teka ing kaping paling inopportune: loro dina lan wengi. Staf Umum Angkatan Bersenjata USSR terus-terusan mriksa kesiapan DS miturut jadwal sing rusak. Lan sinyal apa wae - pertempuran utawa latihan - ora langsung jelas ... nanging nelpon kudu ditindakake kanthi cara apa wae ... Lan luwih becik yen radio ngandhani yen kabeh wis tenang ing donya. Lan yen sampeyan nampa SBU sawise "Pernyataan Pamrentahan Soviet ...", sampeyan duwe wektu kanggo mikir babagan akeh babagan lan babagan ...
                    Mula, aku ora nyaranake ngguyu babagan iki: iki nyenyamah marang komandan PKK SN lan kabeh sing melu ... ya
                    3. Biasane nganggo pistol karo palu dicekel ing candhi sampeyan? Inggih, mung yen sampeyan wong bunuh diri lengkap! Ora ana wong kaya ngono ing antarane kita: kita kabeh isih enom, sehat, kanthi rasa humor ... lan pengin urip! Amarga - "kabeh ana ing ngarep", uga, utawa "ing ngarep"!
                    Sincerely, prajurit
            2. +2
              Agustus 29 2023
              Quote: Boa constrictor KAA
              Ora ana sing bakal ngapura kita amarga iki, lan Yankees kanthi bom Hiroshima lan Nagasaki bakal nggawe dheweke dadi cempe Gusti Allah, lan kita - para setan NERAKA !!!

              Inggih, kula setuju. Dheweke butuh alesan kanggo nambah tekanan lan dehumanize Rusia ... Lan banjur bakal bisa nindakake kabeh. nganti introduksi pasukan NATO menyang mantan SSR Ukrainia sing apes. Ya, kepiye sampeyan pengin mungkasi perang iki lan supaya luwih sithik wong sing mati. Mulane, tumindak siji-wektu nggunakake senjata nuklir taktis katon kaya solusi .. Nanging .... Iku langsung perlu kanggo mencet hard lan painfully. Main kanggo wektu, apa sing kita menang? * Ora ana ...
            3. +1
              Agustus 29 2023
              Sampeyan menehi kita solusi paling awon kanggo krisis Ukraina! Iki ora bakal bisa. Eropa dudu Asia Tenggara!!! Ora ana sing bakal ngapura kita amarga iki, lan Yankees karo bom Hiroshima lan Nagasaki bakal nggawe dheweke dadi cempe Gusti Allah, lan kita - para setan NERAKA !!! Kang kudu dirusak kanggo ngukum ala asli !!! Lan padha bakal nindakake iki karo edhan saka fanatik menyang saham.

              Nyuwun pangapunten, nanging aku ora setuju karo sampeyan, sanajan aku ora VERY FOR nggunakake senjata nuklir taktis uga! Nanging, nanging, kita wis dianggep minangka "setan NERAKA", lan dheweke wis nyoba nyirnakake kita! Dene pamboman Jepang dening Amerika kanthi senjata nuklir, ora ana masalah ing babagan iki nganti suwe. Ora ana wong sing nggegirisi babagan iki, kajaba ing negara kita nganti suwe, malah wong Yapis dhewe
              1. 0
                Agustus 30 2023
                Ora kabeh manungsa durung nganggep Rusia minangka setan neraka, nanging sawise nggunakake, percayaa, sanajan bayi sing umur setaun ing ngendi wae ing Brasil bakal mbukak mripate lan nangis nalika ndeleng dolanan karo prajurit Rusia kanthi tricolor ing pundhak
          2. +3
            Agustus 29 2023
            Lan lapangan udara ing garis kulon 404. Iki bakal nggawe zona pengecualian sing apik banget ing ngendi ora ana wong sing mikir sing bener. Apa sing kita butuhake. Ing wektu sing padha, Polandia bakal tenang, amarga dheweke uga ora butuh kreses oriental ing wangun iki.
      2. +4
        Agustus 29 2023
        Kanggo "boot" saka MVOKU, iki normal. Ing umur 55, otak durung tambah. Lan kanggo wakil ... Inggih, kita duwe wakil kuwi - saben pisanan.
        1. +8
          Agustus 29 2023
          Kutipan saka bandabas
          Kanggo "boot" saka MVOKU, iki normal. Ing umur 55, otak durung tambah.

          Malah bojoku, nonton program Solovyov, weruh yen "boot" iki terus-terusan nindakake omong kosong.
          1. +1
            Agustus 29 2023
            Lan sing nyoba bojomu kanggo obyektivitas?
          2. -1
            Agustus 29 2023
            Kutipan saka tihonmarine
            Malah bojoku, nonton program Solovyov, weruh yen "boot" iki terus-terusan nindakake omong kosong.

            Yaiku, nyatane, sampeyan mung ujar manawa garwane ngerti kabeh babagan urusan militer tinimbang letnan jenderal sing sinau babagan iki kabeh urip, sing lulus saka Frunze OVA sing misuwur, sing perang ing Chechnya lan Donbass?
    4. + 10
      Agustus 29 2023
      Apa pancen ala karo sirah? Lan apa sing bakal kita lakoni karo radiasi mengko? Sampeyan bisa nyerang kanthi senjata nuklir ing teori cedhak tapel wates karo negara NATO, nanging ora ing tanah Rusia sejatine, amarga salah pangerten, diwenehake marang Inggris. '-Rina!
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Lan apa faktor sing ngrusak senjata nuklir? Lan suwene wilayah kasebut bakal kontaminasi, gumantung saka ukuran jeblugan sing padha karo TNT? apa radius karusakan?
        1. 0
          Agustus 29 2023
          kanggo senjata termonuklir, aturan 777 dianggo
          sawise 7 jam, radiasi mudhun kaping 10
          sawise 49 jam 100 kaping
          sawise 14 dina, 1000 kaping - sampeyan bisa ninggalake papan perlindungan bom, ing asas, padha dirancang kanggo 15 dina
      2. +5
        Agustus 29 2023
        sampeyan kudu ngurus proteksi anti-fragmentasi prajurit sing luwih apik, kerugian nganti 68%
        ana materi UHMWPE anyar
        wis malah pengusaha ing inisiatif dhewe, padha nggawe lapisan anti-fragmentasi
        kanggo pangayoman gulu, bantalan Pundhak, bantalan sikil, njaga limang titik
        body kit ing helem: back pad lan visor
      3. -9
        Agustus 29 2023
        Quote: Irit
        Apa pancen ala karo sirah? Lan apa sing bakal kita lakoni karo radiasi mengko? Sampeyan bisa nyerang kanthi senjata nuklir ing teori cedhak tapel wates karo negara NATO, nanging ora ing tanah Rusia sejatine, amarga salah pangerten, diwenehake marang Inggris. '-Rina!

        Ora bakal ana radiasi. Senjata nuklir modern banget efektif kanggo pamisah atom lan ngeculake energi. Radiasi minangka bab pungkasan sing kudu kuwatir. Kasunyatan banget saka aplikasi!
      4. +1
        Agustus 29 2023
        Quote: Irit
        Apa sirahmu ala banget? Banjur apa sing bakal kita lakoni karo radiasi?

        Ya, sampeyan kepengin weruh faktor ngrusak senjata nuklir TACTICAL. Sampeyan katon, lan sampeyan bakal mandheg curiga marang letnan jenderal skizofrenia sing dihormati :))

        TNW - kaya digawe khusus kanggo lagu Tsoi Zvezda jenenge Sun:
        "Sajrone jam dheweke mung bumi, ing loro dheweke duwe kembang lan suket, ing telung dheweke urip maneh."
        Lan iki minangka metafora sing paling cocok kanggo TNW. Ana kacepetan sing luar biasa saka pamisah. Tingkat infeksi mudhun kanthi cepet, lan meh nol. Lan yen diunekake ora ing lemah, nanging ing ndhuwur permukaan bumi, mula iki umume meh sawetara jam ...
        1. -2
          Agustus 29 2023
          Pyotr Koldunov kaya banter? Kepiye cara netralake radiasi? Produk bosok saka cesium, strontium sing padha, sampeyan bakal nyusup ember? Bubarake radiasi gamma nganggo kain pissing ???
        2. +2
          Agustus 29 2023
          Kutipan: Peter_Koldunov
          kacepetan banget pisah. Tingkat infeksi mudhun kanthi cepet, lan meh nol.

          Aku duwe kesan yen sampeyan ora lulus fisika ing sekolah, lan ing taun-taun diwasa sampeyan ora tau krungu apa-apa babagan radiasi INDUCED lan isotop LONG-Urip.
          Aja nistha! Entuk buku teks lan waca - bisa uga jagad bakal main kanthi beda kanggo sampeyan kanthi wahyu saka bidang FISIKA NUKLIR !!! ngguyu
          1. -1
            Agustus 30 2023
            Quote: Boa constrictor KAA
            Kutipan: Peter_Koldunov
            kacepetan banget pisah. Tingkat infeksi mudhun kanthi cepet, lan meh nol.

            Aku duwe kesan yen sampeyan ora lulus fisika ing sekolah, lan ing taun-taun diwasa sampeyan ora tau krungu apa-apa babagan radiasi INDUCED lan isotop LONG-Urip.
            Aja nistha! Entuk buku teks lan waca - bisa uga jagad bakal main kanthi beda kanggo sampeyan kanthi wahyu saka bidang FISIKA NUKLIR !!! ngguyu


            "RADIASI INDUKSI" - apa iki saka seri babagan parabola kompak? Sawetara jam sawise bledosan Tsar Bomba (58 megatons), radiation diukur ing episentrum - iku bisa kanggo ndharat.
        3. -1
          Agustus 29 2023
          Bener.
          Nalika opsi nyegat penerbangan strategis AS dianggep, radiasi saka panggunaan rudal karo hulu ledak nuklir ing stratosfer ora dianggep, mung gelombang kejut, radiasi lan EMP.
        4. 0
          Agustus 30 2023
          njupuk kapentingan ing faktor ngrusak saka TACTICAL senjata nuklir.


          Wiwit taun 70-an, radiasi neutron, tinimbang gelombang kejut, dianggep minangka faktor ngrusak utama kanggo senjata nuklir taktis berbasis darat lan udhara. Iki dirancang kanggo biaya TNW.

          Tingkat disintegrasi ing kana ora ana ing grafik. Tingkat infeksi mudhun kanthi cepet, nganti meh nol.


          Jeblugan nuklir "paling resik" ing USSR yaiku proyek Taiga ing taun 1971 ing wilayah Perm.
          Pangembangan teknologi kanggo nggawe kanal kanggo ngalihake kali lor nggunakake bledosan nuklir.
          Biaya nuklir dipilih khusus kanggo dadi "paling resik", lan angin direncanakake luwih dhisik supaya awan bledug bakal ditiup menyang zona sing ora ana pedunung.

          Saiki radioaktivitas watara mung 2-3 kaping luwih saka norma alam lan malah lokal mancing ing asil tlaga "Nuklir".
          Lan mung 52 taun kepungkur!
    5. +2
      Agustus 29 2023
      Aku dudu jenderal, aku ora lulus saka akademi. Ing pangertenku, senjata nuklir minangka senjata pencegahan. Kita duwe doktrin aplikasi. Yen ora, sampeyan bisa supaya Genie metu saka botol. NATO uga duwe senjata nuklir. Banjur sethithik ora bakal katon kanggo sapa wae.
      1. 0
        Agustus 29 2023
        lan sapa sing kudu ngempet???? Amerika Serikat lan NATO wis suwe nyabrang kabeh ambang konten!
        1. +1
          Agustus 29 2023
          Kutipan saka opuonmed
          lan sapa sing kudu ngempet???? Amerika Serikat lan NATO wis suwe nyabrang kabeh ambang konten!

          Ora malah cedhak ngomong paling. Dheweke ora nyedhiyakake F-35, Tomogawks lan senjata serius liyane. Ora kanggo sebutno nuklir taktis sawijining. Yen Angkatan Bersenjata Ukraina gasp karo gegaman nuklir, banjur padha uga dumadakan duwe arsenals senjata padha ing tangan saka Mikol Jonesovs.
          1. +1
            Agustus 29 2023
            uhhhhh enggal f16 yen kita terus lisp lan tomahawks lan f35 bakal dikirim! lan padha ora bakal nggunakake senjata nuklir ing Federasi Rusia, jawaban bakal kanggo wong-wong mau lan padha ora bakal menehi ukrams, banget, jawaban bakal kanggo wong-wong mau! bom reged saiki ukrr bisa menehi! lan isih jawaban bakal ana ing wong-wong mau! padha dhewe, Amerika Serikat lan Eropah, mbukak kothak Pandora nalika padha lunga miturut rencana tho! mesthi, panggunaan nuklir Rusia ora bakal liwat tanpa blokade sing nglarani, nanging Federasi Rusia bisa nggawe nuklir, nanging ora ana sing bakal nggunakake nuklir ing Federasi Rusia, yen ora, kabeh jagad bakal teka ing Amerika Serikat lan Eropa. sampurna ngerti iki, uga Federasi Rusia mangerténi sing NATO lan Amerika Serikat ora bakal kenek nuklir! saiki banjur nalika kabeh teka kargets lengkap! lan supaya Federasi Rusia dikuwasani wilayah DPR, LPR, Kherson lan Zaporozhye, supaya Federasi Rusia duwe hak kanggo nggunakake senjata nuklir!
          2. +2
            Agustus 29 2023
            Yen sampeyan gasp karo senjata nuklir ing Angkatan Bersenjata Ukraina, padha uga dumadakan duwe arsenals senjata padha ing tangan saka Mikol Jonesovs.

            Mesthi ora.
            Nanging dhaptar kira-kira tumindak respon bisa ditampilake:
            - komisioning sekutu NATO AS ing jejere Ukraina, dikuatake dening "sukarelawan" Amerika;
            - organisasi blokade segara, darat lan aerospace Rusia;
            - operasi kanggo meden-medeni Rusia lan China kanthi numpes Iran;
            - nyebarake industri Korea Selatan lan Jepang kanggo produksi massal senjata;
            - aktivasi pasukan anti-Rusia sing ora aktif, loro ing pinggir tapel wates (Kaukasus, Turkestan) lan ing negara kasebut (Idel-Ural, Karjala, lan liya-liyane);
            Pengecualian de facto Rusia lan Belarus saka PBB kanthi ngusir kabeh korps diplomatik, putus hubungan diplomatik karo negara GXNUMX lan AUKUS ++.
            Lan preduli saka karsane Amerika Serikat, katon saka puluhan negara-pemilik senjata nuklir.
            Dadi yen sampeyan nggunakake senjata nuklir, sampeyan ngalahake Ukraina, nanging yen sampeyan kelangan jaran, sampeyan ora bakal nggunakake, ing sawetara taun bakal nggunakake sampeyan.
            1. -1
              Agustus 29 2023
              Kutipan: Viktor Leningradets
              Dadi yen sampeyan nggunakake senjata nuklir, sampeyan ngalahake Ukraina, nanging yen sampeyan kelangan jaran, sampeyan ora bakal nggunakake, ing sawetara taun bakal nggunakake sampeyan.

              dadi bakal yen padha Pick munggah tombol kanggo senjata nuklir saka Federasi Rusia!

              blokade bisa digawe dening NATO saiki ing wilayah NATO, padha ngerti sing ing panggonan liyane iku Perang Donya 3! blokade lan ing wilayah sawijining, NATO uga bakal nindakake Amerika Serikat, nanging carane allies lan partners saka Federasi Rusia bakal mimpin, iki ora maneh kasunyatan sing padha bakal nglawan Federasi Rusia! lan Federasi Rusia wis nganti gulu ing sanksi) Kaliningrad bisa diblokir, misale jek, kajaba segara kanthi mlaku, dheweke bakal ngalangi 100%! Mugi sing iki kabeh panginten metu yen padha njupuk langkah kuwi! sing utama yaiku sumber daya teknologi lan wong, lan liyane minangka produk sampingan) sanajan sing ngerti apa sing bakal kelakon, muga-muga sing ngerti yen dheweke wis siyap kanggo blokade, lsp, lsp, yen ditrapake!
      2. 0
        Agustus 29 2023
        Lan ing kene NATO umume utawa 404 ing NATO? Mungkin NATO bakal ngeculake perang nuklir amarga junta sing ora sah?
        1. -3
          Agustus 29 2023
          Kutipan saka Inquisitor
          Lan ing kene NATO umume utawa 404 ing NATO? Mungkin NATO bakal ngeculake perang nuklir amarga junta sing ora sah?

          Ya, ora ana sing bakal ngeculake. Mung yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis nglakokake serangan nuklir ing Moskow. NATO bakal sing sing padha ora duwe apa-apa apa karo, nanging kabeh tukang lads ing garages wis digawe kabeh. Kita ngundhuh instruksi ing Internet, lan nglumpuk Tomahawk nuklir. Ajaib lan ora ana liyane, lan penyelamat bakal siap ngirim kanggo ngresiki reruntuhan radioaktif Kremlin.
          1. +4
            Agustus 29 2023
            Kutipan saka BlackMokona
            Ya, ora ana sing bakal ngeculake. Mung yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis nglakokake serangan nuklir ing Moskow. NATO bakal sing sing padha ora duwe apa-apa apa karo, nanging kabeh tukang lads ing garages wis digawe kabeh. Kita ngundhuh instruksi ing Internet, lan nglumpuk Tomahawk nuklir.

            Yen pancen gampang, banjur kenapa saiki ora ditindakake, utawa durung rampung? Apa saka bangsawan gentlemanly? Kaya, wiwit Rusia ora isin adoh TNW, banjur padha ora bakal sijine TNW ing Ukraina uga? Apa sampeyan percaya dhewe?
            Yen gampang banget kanggo metu saka serangan nuklir ing Rusia, mula dheweke bakal nglebokake kabeh sing dibutuhake ing wektu sing suwe, banjur bakal mbantah persis kaya sing wis kasebut ing ndhuwur.
            Dheweke wis nyedhiyakake cangkang karo uranium sing wis entek kanggo bloomers - lan iki mung langkah cilik sing kurang saka senjata nuklir taktis.
            Dadi apa wae sing bisa dikirim, dheweke ngirim. Yen ana sing ora diwenehake, mung amarga wedi:
            a) Kabeh jagad bakal weruh manawa iki dudu prodigy sing ora bisa dikalahake, nanging senjata konvensional sing ora bisa ngganti kanthi kualitatif. Sing, ing Kajaba iku, kobong lan dirusak dening Rusia ora luwih ala tinimbang liyane.
            b) A wedi elek kang tenan ditarik menyang musuhan. Lan yen rasa wedi saka faktor pisanan kadhangkala bisa diatasi kanthi latihan otomatis, yen "kabeh bakal apik, senjata kita sing paling apik" - banjur faktor iki mung ora bisa ditolak.
          2. -1
            Agustus 29 2023
            Mung yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis nglakokake serangan nuklir ing Moskow

            Ora nari. Yen serangan nuklir ditindakake ing Ukraina kanthi tujuan sing nemtokake, Khlopchikov ora bakal ninggal. Maksimum sing bakal - tawanan perang.
            Sing paling menarik bakal diwiwiti mengko (ndeleng ndhuwur).
    6. -6
      Agustus 29 2023
      Pilihan ora apik. Serangan nuklir ngirim ora dadi siji. Rabotino, Orekhov, Gulyai-Polye, Lviv, Ternopil, Ivano-Frankivsk... Kanggo disorganize lengkap resistance. Senjata nuklir taktis ora ngrusak kaya kanggo nyampur kertu kanthi cepet kanthi nggunakake siji. pengaruh Komplek nemtokaken.
      1. +3
        Agustus 29 2023
        Apa ora mikir? Kita wis ora duwe sekutu ing NWO iki, kajaba Belarus, Suriah lan, nganti sawetara, Iran lan Korea Utara. Lan sawise nggunakake senjata nuklir taktis, kita umume bakal dibuang ing jagad iki.
        1. -2
          Agustus 29 2023
          Ya, sekutu kita pinter, dheweke ngerti carane ngekspresiake awake dhewe, nanging ora pengin nulungi, dheweke pengin supaya wong "otomatis kanthi otomatis". Lha kok sekutu-sekutu kuwi dadi kusam?
        2. +7
          Agustus 29 2023
          Apa sampeyan peduli banget karo apa sing dipikirake wong, sing paling ora peduli karo sampeyan, lan paling ora sengit karo sampeyan lan pengin mateni sampeyan? "Wong buangan". Apa jenis servility? Rusia iku historis outcast. Salawas-lawase lan mesthi bakal. Ana akeh banget sing pengin cokotan mati Piece saka iku, utawa paling rob iku. Nalika Rusia ngidini dhewe kanggo ngrampok lan ngidoni ing pasuryan, banjur ya - kanca Bill bakal pat ing Pundhak, lan Bundeschancellor bakal ngidini kanggo nindakake orkestra kang.
        3. 0
          Agustus 29 2023
          Kutipan: Vladimir M
          Apa ora mikir? Kita wis ora duwe sekutu ing NWO iki, kajaba Belarus, Suriah lan, nganti sawetara, Iran lan Korea Utara. Lan sawise nggunakake senjata nuklir taktis, kita umume bakal dibuang ing jagad iki.

          Apa durung diwiwiti? Kita ora duwe sekutu, ora kabeh. Lan sampeyan kudu nyisihake senjata nuklir, kekuwatan non-nuklir ora duwe hak duwe senjata nuklir, amarga malah bom ibukutha ora dadi alesan kanggo nguwuh-uwuh babagan kabar ing jagad iki. Status Rusia modern ana ing sangisore plinth, buzuter sing diturunake, ing ngendi sikil bakal diusap nganti suwe. Mulane, ora bakal ana sekutu. Nalika "garis abang" digambar ing Kremlin, mungsuh-mungsuh ngira bakal ana barang-barang sing nyata ing mburi, nganti kemungkinan nyata nggunakake kabeh arsenal senjata kanggo mbela kepentingane dhewe, nanging raksasa lempung kasebut diunekake. lan provokator ing pasuryan saka dill diwenehi kesempatan kanggo kick bear kanggo everyone, sing mung vruki hits, garis abang dadi mung tembung, allies potensial nggabung, lan mungsuh temen maujud kekirangan kuping lempung. Malah pembangkit listrik tenaga nuklir diserang dening dill, ngerti yen ora ana sing bakal narik maneh, lan Rusia ora bakal menehi pukulan sing cukup nglarani kanggo nyegah kepinginan kanggo nabrak tanduran tenaga nuklir saka dill lan nyebabake rasa wedi nyata ing antarane negara-negara sponsor. dill.
          Ukraina kudu mandheg dadi anti-Rusia utawa mandheg kabeh - iki carane pitakonan saka gol kudu wungu, banjur Kulon uga bakal miwiti kanggo ngganti kawicaksanan saka confrontation, kanggo kawicaksanan rembugan.
          Lan yen dideleng saka lolong-lolong yao saben-saben, luwih becik nyingkirake yen ora bisa / ora pengin mbela kepentingane kanthi cara lan cara apa wae. Ora ana sing wedi karo ancaman Rusia, utamane nuklir, amarga awake dhewe luwih wedi karo senjata nuklir tinimbang mungsuh, mula kenapa kita butuh?
          1. -1
            Agustus 29 2023
            Kutipan: Horon
            awake dhewe luwih wedi karo senjata nuklir tinimbang mungsuh, mula apa sing dibutuhake?

            "Bodo, goblok, lucu"... (c) S. Yesenin.
            Penyair gedhe kasebut nulis babagan anak kuda sing nyoba nyusul lokomotif ... (Apa sampeyan ora ngerti yen pasukan kavaleri baja nyusul jaran urip?!)
            Rusia ana minangka negara sing berdaulat amarga ana senjata NUKLEAR. Lan triad strategis bakal terus nambah, sanajan sampeyan lan wong kaya sampeyan!
            Lan posisi sampeyan katon kaya posisi Yudas Trotsky ing kesimpulan saka perdamaian Brest: - Ora ana perang, ora tentrem! Lan mbubarake tentara!" (Copot kathok dowo lan njupuk posisi sikut dhengkul. Ngaso lan seneng-seneng!)
            Penawaran sampeyan luwih elek tinimbang ngiyanati! Sampeyan pancene ngusulake kanggo nyerah kanthi "cara beradab", tanpa perang utawa perlawanan, kanggo nyerah marang sih-rahmat Anglo-Saxon. Ketoke nasibe wong India lan Boer ora mulang apa-apa marang sampeyan.
            Lan ora amarga wong-wong multinasional Rusia kaliren lan kurang turu, nggawe senjata NUKLEAR nasional dhewe, supaya wong-wong kaya sampeyan (keturunan sing ora pantes) ditawani ninggalake!
            Lan nyurung pasifisme lan usulan-usulan sing ora masuk akal kanthi biaya senjata nuklir! minangka ora bisa ditampa lan mbebayani ing kabeh cara! am
            1. -3
              Agustus 29 2023
              "Bodho, bodho, lucu" ... (c) S. Yesenin.

              Apa gunane bedhilmu yen raine digebugi?
              Rusia ana minangka negara sing berdaulat amarga ana senjata NUKLEAR.

              Dadi, supaya target strategis gampang digayuh, lan kita nggolek alesan kenapa iki durung dadi alesan kanggo netepi doktrin kita dhewe.
              Lan triad strategis bakal terus nambah

              Lumrahe, nanging yen wis tekan wektune, uga mung nggambarake kekuwatan, nanging ora bakal bisa luwih akeh. Apa Amerika Serikat sing padha bakal ngomong babagan bebaya nggunakake senjata nuklir yen iki mung siji-sijine argumen kanggo mbela kepentingane? Ora! Malah DPRK nuduhake yen dheweke tansah siap nggunakake Yao lan Amerika Serikat ora ana maneh pendel sihir. Kita mung nggambar "garis abang", nanging ora luwih saka iku. Mulane, kita duwe yao, nanging kabeh wong weruh yen ora ana sing nggunakake, sanajan dheweke wiwit ngebom Moskow, nanging kanggo mbingungake bruwang Rusia, enem sing dinuga ora duwe yao bakal dibom.
              Lan posisi sampeyan katon kaya posisi Yudas Trotsky ing kesimpulan saka perdamaian Brest: - Ora ana perang, ora tentrem! Bubarake tentara!"

              Aja nyebutake apa sing ora daktulis! Waca kanthi teliti apa sing daktulis. Aku percaya yen kahanan mbutuhake panggunaan Yao, mula kudu ditrapake tanpa dipikirake panemune wong liya, dheweke bisa ngowahi panemune yen kekarepane dirusak dening argumentasi kita, kalebu argumentasi babagan jagad sing apik, iki nalika pihak bisa lan gelem rembugan, lan ora nyoba kanggo nyuda everyone ing "eksklusif" kapentingan.
              Lan nyurung pasifisme lan usulan-usulan sing ora masuk akal kanthi biaya senjata nuklir! minangka ora bisa ditampa lan mbebayani ing kabeh cara!

              Nanging, paling ora sok-sok duwe cokotan lan ora prentah tembung wong liya kanggo kula.
              1. +1
                Agustus 29 2023
                Kutipan: Horon
                nalika wektu teka, iku uga mung bakal nggambarake daya, nanging ora bakal saged luwih.

                Dear! Sampeyan cetha saka sawijining ... utawa murni liberoid kabeh-tepat.
                Yen kaputusan digawe kanggo nggunakake SBP, banjur bakal APLIKASI ing wektu lan kanggo tujuan dimaksudaké!
                Lan mitra kita uga ngerti babagan iki. Dheweke uga ngerti manawa sanajan kanthi bantuan Pasukan Nuklir Strategis RF, kita bisa ngrusak negara apa wae ing jagad iki, diwiwiti saka AS, WB, lan luwih mudhun ing dhaptar ...
                Lan aku yakin 155% manawa wong-wong sing diijini nyimpen, nyiapake lan nggunakake SBP ing jam sing nemtokake ora bakal goyah lan bakal nindakake tugas militer ing negara nganti pungkasan ... Mungsuh kita uga ngerti iki. Lan, pracaya kula, dheweke malah ora ngidini guyon utawa mangu-mangu babagan iki! (Ora kaya sampeyan, sayang ...)
                Sayange sampeyan, sampeyan ora ngerti. Durung diwasa. Mengkono.
                1. 0
                  Agustus 30 2023
                  Quote: Boa constrictor KAA
                  Kutipan: Horon
                  nalika wektu teka, iku uga mung bakal nggambarake daya, nanging ora bakal saged luwih.

                  Dear! Sampeyan cetha saka sawijining ... utawa murni liberoid kabeh-tepat.
                  Yen kaputusan digawe kanggo nggunakake SBP, banjur bakal APLIKASI ing wektu lan kanggo tujuan dimaksudaké!
                  Lan mitra kita uga ngerti babagan iki. Dheweke uga ngerti manawa sanajan kanthi bantuan Pasukan Nuklir Strategis RF, kita bisa ngrusak negara apa wae ing jagad iki, diwiwiti saka AS, WB, lan luwih mudhun ing dhaptar ...
                  Lan aku yakin 155% manawa wong-wong sing diijini nyimpen, nyiapake lan nggunakake SBP ing jam sing nemtokake ora bakal goyah lan bakal nindakake tugas militer ing negara nganti pungkasan ... Mungsuh kita uga ngerti iki. Lan, pracaya kula, dheweke malah ora ngidini guyon utawa mangu-mangu babagan iki! (Ora kaya sampeyan, sayang ...)
                  Sayange sampeyan, sampeyan ora ngerti. Durung diwasa. Mengkono.

                  Apa sampeyan mbingungake aku karo wong liya sing komentare aku nulis komentar pisanan? Ing ngisor iki contone:

                  Kutipan: Vladimir M
                  Apa ora mikir? Kita wis ora duwe sekutu ing NWO iki, kajaba Belarus, Suriah lan, nganti sawetara, Iran lan Korea Utara. Lan sawise nggunakake senjata nuklir taktis, kita umume bakal dibuang ing jagad iki.

                  Ana akeh liyane, nanging sampeyan mutusaké kanggo nulis kanggo kula, amarga ironi pait saka kahanan sing ana lan views sing, nalika kanggo alesan apa wae sing bisa dianggep minangka alesan kanggo nggunakake tiao, langsung ana sing miwiti kanggo Dhiskusi babagan akibat saka panggunaan, lali manawa ana akibat yen ora nggunakake. Nanging yen kowe arep tetep karo aku, ya, aku ora kasengsem karo sampeyan, amarga panemuku cedhak karo sampeyan, nanging aku wis suwe saya ngembangake pandangan sing mamang babagan urip, malah nganti nggunakake humor ireng. hi
                  1. +1
                    Agustus 30 2023
                    Kutipan: Horon
                    Aku wis suwe ngembangake pandangan sing mamang babagan urip, malah nganti nggunakake humor ireng.

                    Kolega, aku ora maksud ngganggu sampeyan ...
                    Babagan "humor ireng":
                    1. cocog karo pitakonan "apa sing kudu diombe ing wayah esuk utawa sore", nanging ora ana hubungane karo senjata nuklir lan akibat saka panggunaane ...
                    2. yen arep gawe guyonan asli, like, ben mengko niatmu jelas kabeh...
                    Kanthi pakurmatan (kanggo ketepakan saka views). hi
      2. -2
        Agustus 29 2023
        Kanggo miwiti, sawetara bakal cukup ing dina pisanan.
    7. +3
      Agustus 29 2023
      Wakil, minangka wong umum lan sing duwe kuwasa, kudu ngawasi basane lan mbayar pernyataan kasebut kanthi nyuda jabatan. Mungkin banjur, pungkasane, dheweke bakal mikir, lan ora mung ngeruk ilat lan nyurung slogan populis.
      1. -2
        Agustus 29 2023
        Ya, kanggo nyingkirake jabatane, lan senjata nuklir terus ngumpulake bledug, mitra sing dikasihi mung bakal seneng.
        1. -3
          Agustus 29 2023
          Fungsine jenderal iki mung kanggo ngeruk ilat ing macem-macem acara dhiskusi propaganda politik.
        2. -1
          Agustus 29 2023
          Kutipan: Ivan Ivanov
          lan senjata nuklir terus ngumpulake bledug, mitra sing dikasihi mung bakal seneng

          Kita duwe doktrin miturut senjata nuklir sing bisa digunakake. Ana pejabat sing ngomong omong kosong sing mbantah dheweke, mula dheweke bakal mundur saka kabeh kekuwatane, banjur ngumumke impene. Yen ora, iki mung dolanan kanggo masarakat, sing didhukung dening bagean sing ora penting saka populasi, sing ora ngerti akibate. Mung sawetara wong sing ndhukung kita, lan sawise acara kasebut, malah sawetara negara netral sing duwe bobot ing politik internasional bakal ngalang-alangi.
    8. +6
      Agustus 29 2023
      ngandika pensiunan Jenderal Gurulev


      Sing nggumunake, ana akeh wong bodho ing Duma, lan mantan jenderal dhewe ora pengin manggon ing situs serangan nuklir?
    9. +2
      Agustus 29 2023
      Zaporozhye lan Kherson, DPR, LPR lan Crimea minangka wilayah Federasi Rusia, miturut konstitusi lan doktrin Federasi Rusia, wis diwajibake kanggo nimbulake senjata nuklir ing jaman biyen.
      1. -3
        Agustus 29 2023
        Kutipan saka 501 Legion
        Zaporozhye lan Kherson, DPR, LPR lan Crimea minangka wilayah Federasi Rusia, miturut konstitusi lan doktrin Federasi Rusia, wis diwajibake kanggo nimbulake senjata nuklir ing jaman biyen.

        Ora diakoni ing komunitas donya negara.
        1. +2
          Agustus 29 2023
          Komunitas donya mung ngenali kekuwatan! Kabeh liyane saka kang ala.
    10. 0
      Agustus 29 2023
      Dhiskusi babagan kemungkinan nggunakake senjata nuklir taktis sajrone konflik Ukrainia wis dirungokake luwih saka sepisan. Nanging, sawetara wong serius ngomong babagan panggunaane.
      . Ngomong-ngomong... luwih apik yen jam X ora tau teka, nanging ... apa bisa diramalake kabeh, kanggo prédhiksi Nyuwun
      1. -3
        Agustus 29 2023
        Apa bisa diramalake kabeh

        Ya, kita bakal weruh, nanging saiki ...
    11. -8
      Agustus 29 2023
      aku luwih ngerti........... gelem baris 1
    12. 0
      Agustus 29 2023
      Andryusha Gurulev minangka eksentrik kanthi huruf "M". Lan nyekel jabatan Wakil Komandan Distrik Militer Kidul.
    13. 0
      Agustus 29 2023
      Miturut Andrei Gurulev, wakil Duma Negara Rusia, saiki wilayah watara desa Rabotino, kang dumunung ing distrik Pohovsky wilayah Zaporozhye, iku panggonan becik kanggo nggunakake senjata nuklir taktis.

      Gunakake senjata nuklir ing wilayah Rusia, apa dheweke kanca karo sirahe? Yen senjata nuklir digunakake, banjur ing Ukraina kulon.
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Kutipan saka tamu
        Miturut Andrei Gurulev, wakil Duma Negara Rusia, saiki wilayah watara desa Rabotino, kang dumunung ing distrik Pohovsky wilayah Zaporozhye, iku panggonan becik kanggo nggunakake senjata nuklir taktis.

        Gunakake senjata nuklir ing wilayah Rusia, apa dheweke kanca karo sirahe? Yen senjata nuklir digunakake, banjur ing Ukraina kulon.


        Mung ana rong lokasi geografis kanggo nggunakake senjata nuklir: London, Kapuloan Inggris lan Washington, Amerika Utara.

        Nanging dhewe, ing wilayah dhewe? Rawuh!!!
      2. +2
        Agustus 29 2023
        Tuan-tuan, mungkin kanggo wiwitan, coba "bapak kabeh bom". Lan ora ana radiasi, lan ora perlu ndhelikake langsung lan 14 dina.
        1. -1
          Agustus 29 2023
          Kutipan saka Traktoris
          Tuan-tuan, mungkin kanggo wiwitan, coba "bapak kabeh bom".

          Aku kabeh kanggo, nanging carane aku njaluk menyang area aplikasi?
    14. +3
      Agustus 29 2023
      Miturut Andrei Gurulev, wakil Duma Negara Rusia, saiki wilayah watara desa Rabotino, kang dumunung ing distrik Pohovsky wilayah Zaporozhye, iku panggonan becik kanggo nggunakake senjata nuklir taktis.

      Kampanye "wakil" mbintangi lan ilang pesisir, rampung.
      Kaya sing dikandhakake Panglima Agung, mung yen ana kekalahan militer, Rusia bakal nggunakake senjata nuklir. Banjur aku mangu-mangu yen iki bakal kelakon ing wilayah tilas USSR.
      Apa wakil dhewe bisa pindhah menyang zona NVO lan mbantu pasukan Rusia kanthi cara iki, tinimbang ngomong omong kosong ing publik?
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Apa dheweke dibutuhake ana (ing NWO lan ing Duma) - menyang dacha nganti musim rampung. Ing kasunyatan, ing wilayah dhewe, senjata nuklir - apa sampeyan kudu mikir bab.
      2. 0
        Agustus 29 2023
        Kaya sing dikandhakake Panglima Agung, mung yen ana kekalahan militer, Rusia bakal nggunakake senjata nuklir

        Yen ana kekalahan militer, kemungkinan nggunakake senjata nuklir bakal diblokir dening pihak sing menang.
    15. + 10
      Agustus 29 2023
      Aku isin takon - ing ngendi ODAB sepuluh ton sing dipuji ??? Jeblugan kekuatan sing diduweni saka senjata nuklir taktis, radiasi lan malah polusi beracun nol. Dadi ngendi?
    16. +4
      Agustus 29 2023
      Nalika maca opus kasebut saka "sing dipilih", sampeyan ora sengaja ngelingi
    17. -4
      Agustus 29 2023
      Iku wektu kanggo nggunakake massively, saben dina wong kita mati lan dudu sampah sing dibuwang ing gunung, nanging sing paling apik, siap mbela rakyat lan negara kita, kanthi serangan nuklir, sampeyan bisa nyuda kerugian manungsa, ngrampungake masalah Ukrainisme. secara harfiah ing dina, lan sing nglawan, uga, sampeyan mung sampeyan mikir bab bokong sofa.
    18. -2
      Agustus 29 2023
      kok ora yen ana klompok gedhe saka APU? lan yen Barat menehi senjata nuklir, iki wis Perang Donya 3, luwih saka siji negara ora bakal urip, lan dheweke ngerti banget amarga iki, dheweke ora bakal ngidini Kulon ngrusak negarane kanggo Ukraina!
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Kutipan saka opuonmed
        kok ora yen ana klompok gedhe saka APU? lan yen Barat menehi senjata nuklir, iki wis Perang Donya 3, luwih saka siji negara ora bakal urip, lan dheweke ngerti banget amarga iki, dheweke ora bakal ngidini Kulon ngrusak negarane kanggo Ukraina!


        Amarga mung siji-sijine sing wis nglamar, saiki ing perkembangan sejarah manungsa ing planet Bumi, yaiku negara AS.
        Muga-muga kawirangan iki dumunung ing salawas-lawase.
        1. +2
          Agustus 29 2023
          isin???????? pemenang ora diadili! contone Amerika Serikat ing Jepang, Jepang ora mbukak cangkeme ing Amerika Serikat!
          1. -1
            Agustus 29 2023
            Kutipan saka opuonmed
            contone amerika ing jepang wong jepang ora mbukak cangkeme ing amerika

            Dheweke malah matur nuwun marang Amerika Serikat amarga ngeculake bom.
        2. +1
          Agustus 29 2023
          Iku isin kanggo perang kanggo taun karo lusuh 404, Iku isin sing padha dikuwasani Kherson Liman Balakleya kita, Iku isin sing teroris iki kenek kutha kita saben dina lan panguwasa mung ngerti carane ngancam nalika padha duwe tumpukan senjata nuklir, kalebu sing lawas, sing uga biaya kita bakal dibuwang mengko.
    19. +2
      Agustus 29 2023
      kok jendral iki isih ora ana ing ngarep?!!!!!
      1. -1
        Agustus 29 2023
        Amarga iku bodho kanggo ngayunake tembok menyang tembok nalika sampeyan duwe senjata paling agawe manungsa, lan mungsuhmu ora. Nanging jujur". Lan "komunitas donya" cukup.
        1. -1
          Agustus 29 2023
          Bodho kanggo ngrusak wilayah sampeyan, lan ya, sawise iku, kabeh saka kimia lan bakteriologi nganti senjata nuklir taktis bakal katon ing Sumeria
          ps lan yen sawise ngenalake sanksi REAL, mula ora bakal cukup kanggo kita
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +1
        Agustus 30 2023
        Kutipan: Vladimir Vasilenko
        kok jendral iki isih ora ana ing ngarep?!!!!!

        Psikiater ora lulus, nanging ing pikirane ora mbutuhake sertifikat.
    20. -7
      Agustus 29 2023
      Aku propose kanggo ngidini mung wong-wong sing wis ing paling siji perang ngandika metu ing CBO, lan nulis liyane ing D'Artagnan.
      1. +5
        Agustus 29 2023
        Iki minangka setengah langkah. Sampeyan kudu pareng ngomong bab perang kanggo sapa wae sing ora mati ing. Kanggo slamet iku jerks sing ora aran timah nyata.
    21. -6
      Agustus 29 2023
      yen sampeyan nggunakake senjata nuklir, banjur ora ing Ukraina
    22. +2
      Agustus 29 2023
      Iki saka ngombé ing vacation, nanging iku oke sing sawise sing padha bakal fly ing kacepetan ing Donetsk lan Bryansk?
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Saka sapa? NATO bakal mlebu ing Donya Katelu?
        1. -1
          Agustus 29 2023
          Kutipan: Roma-1977
          Saka sapa? NATO bakal mlebu ing Donya Katelu?

          Yagene padha kudu melu? Dheweke bakal nransfer sawetara senjata nuklir minangka Lend-Lease, lan wong Ukrainia wis nuduhake yen dheweke tekan Moskow.
        2. +2
          Agustus 29 2023
          Saka sapa? NATO bakal mlebu ing Donya Katelu?

          Ing Ukraina ana fisikawan nuklir lan insinyur, bahan radioaktif. Ing CBO iki, saben sisih mbaleni panemuan sukses mungsuh. Contone, UAV geranium digunakake dening pihak Rusia, nanging saiki UAV Ukraina mabur menyang Moskow. Lan yen UAV teka ing Moskow kanthi sampah radioaktif?
          Kapindho, konsekuensi sing luwih penting saka panggunaan senjata nuklir ing Ukraina. Jepang lan Korea Selatan bakal langsung entuk senjata nuklir. Jepang minangka kekuwatan industri katelu ing donya sawise China lan AS, Korea Selatan duwe GDP sing padha karo Rusia lan saiki ngetutake kabijakan AS. Iki minangka mungsuh sing nggegirisi ing Timur Jauh, lan yen dheweke nganggo senjata nuklir, banjur gawe kesimpulan dhewe.
          1. 0
            Agustus 29 2023
            Kutipan saka: wong pinter
            Saka sapa? NATO bakal mlebu ing Donya Katelu?

            konsekuensi sing luwih penting saka panggunaan senjata nuklir ing Ukraina. Jepang lan Korea Selatan bakal langsung entuk senjata nuklir. Jepang minangka kekuwatan industri katelu ing donya sawise China lan AS, Korea Selatan duwe GDP sing padha karo Rusia lan saiki ngetutake kabijakan AS. Iki minangka mungsuh sing nggegirisi ing Timur Jauh, lan yen dheweke nganggo senjata nuklir, banjur gawe kesimpulan dhewe.

            Iki sing paling diwedeni China. Paling kamungkinan, sawise nggunakake senjata nuklir, dheweke bakal nyoba kanggo gawe uwong yakin Jepang lan Korea supaya ora nggawe bom, lan minangka bukti katentreman, dheweke bakal ngenalake sanksi kasebut marang Rusia, supaya saben wong ora ngguyu maneh.
            1. 0
              Agustus 29 2023
              Iki sing paling diwedeni China.

              Apa bedane sapa sing luwih wedi? Apa Rusia ora wedi yen Jepang bakal duwe senjata nuklir? Sawise kabeh, kita duwe perselisihan wilayah babagan Kuril. Thanks kanggo potensial industri, Jepang bisa equalize potensial nuklir karo Rusia ing sawetara taun lan miwiti pertahanan militèr dhewe kanggo bali saka Kapuloan Kuril lan Sakhalin.
          2. -1
            Agustus 30 2023
            Sampeyan ora ngerti prinsip "bom reged". Drone sing diisi sepuluh kilogram sampah nuklir mung minangka faktor psikologis, nanging ora dadi ancaman nyata kanggo kontaminasi wilayah kasebut.
            1. 0
              Agustus 30 2023
              Sampeyan ora ngerti prinsip "bom reged". Drone sing diisi sepuluh kilogram sampah nuklir mung minangka faktor psikologis, nanging ora dadi ancaman nyata kanggo kontaminasi wilayah kasebut.

              Sapa sing ngomong yen mung bakal ana siji UAV lan muatan ora bakal luwih saka 10 kg?
              Ayo kula ngutip saka Wikipedia
              ing Desember 1950, MacArthur nganggep nggunakake kejatuhan radioaktif kanggo ngisolasi Korea Lor

              Sing. Amerika pengin nggunakake wedhi radioaktif kanggo nutupi tapel wates antarane China lan DPRK, dawane 1420 km, kanthi jembar sawetara kilometer. Kepiye sampeyan seneng conto iki? faktor psikologis?
              Mungsuh ora perlu pollinate 1420 km, cukup kanggo sawetara rolas UAV kanggo nyemprotake sampah radioaktif saka dhuwur sing efektif (sampeyan ora ngerti manawa isotop radioaktif ing sampah luwih mbebayani tinimbang uranium sing diperkaya) lan Moskow bakal depopulated, saben wong sing pinter lan duwe kesempatan bakal mlayu.
    23. +5
      Agustus 29 2023
      Mboko sithik loosen jendhela Overton.
      1. +1
        Agustus 29 2023
        Kutipan: UAZ 452
        Mboko sithik loosen jendhela Overton.

        Sampeyan duwe gagasan sing salah babagan subyek! (karo)
        Jendhela Overton ora bisa goyangake. Bisa uga ditambahi utawa sempit. hi
    24. 0
      Agustus 29 2023
      Kutipan saka vadim
      ora kaya wong normal, saliyane exacerbation musim semi, ana uga musim gugur ...

      Wong normal ora duwe flare-up ...
    25. +3
      Agustus 29 2023
      Kutipan saka Orange-Bigg
      Kesulitan kapindho yaiku kahanan pertempuran sing terus-terusan ganti. Amarga kasunyatan manawa cadangan anyar kudu nggawe bolongan ing sektor ngarep sing ora ana tambang maneh, komandan Rusia bisa uga ora ngerti sapa sing ana ing sisih kiwa lan sapa sing ana ing sisih tengen.


      komunikasi minangka masalah utama Kamentrian Pertahanan langsung ing lapangan - lan ora ditanggulangi kanthi cara apa wae, nanging 1,5 taun wis liwati ...
    26. -8
      Agustus 29 2023
      Kutipan: Arkadich
      Sawise menang kanthi taktik, Rusia bakal kalah kanthi strategis

      Ya, kita kudu ngucapake pamit karo kaos kaki lan telpon Cina. Lan nganggo aspirin India... Lan nganggo jins saka Bangladesh...
      1. -1
        Agustus 29 2023
        Kutipan: Vladimir80
        Kutipan: Arkadich
        Sawise menang kanthi taktik, Rusia bakal kalah kanthi strategis

        Ya, kita kudu ngucapake pamit karo kaos kaki lan telpon Cina. Lan nganggo aspirin India... Lan nganggo jins saka Bangladesh...
        Sayange, dhaptar bakal luwih akeh, lan akibate luwih jero ...
    27. -1
      Agustus 29 2023
      Aku weruh akeh isih ora éling impact nyata saka senjata nuklir taktis, wiwit psychosis disarmament saka 80s. Panggunaan senjata nuklir taktis dudu kiamat lan dudu "musim dingin nuklir" mitos. Iki minangka pengaruh lokal banget ing lanskap kanthi kontaminasi radioaktif jangka pendek lan banget ing wilayah kasebut. Aspek psikologis panggunaan senjata nuklir minangka faktor utama sing ora digunakake, lan ora ana argumen sing nyata. Aku ora pengin ngganggu sapa wae, nanging senjata nuklir mesthi bakal digunakake ing mangsa ngarep. Kontradiksi kapitalis donya wis nyedhaki titik ora bisa bali. Ora pengin nggunakake TNW? - Banjur ngenteni kanggo ditrapake kanggo sampeyan.
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Kutipan: Roma-1977
        senjata nuklir mesthi bakal digunakake ing mangsa ngarep.

        Mbok ... nanging mung marang negara NON-NUKLIR.
        Panggunaan senjata nuklir nglawan tenaga nuklir mesthi bakal nambah serangan nuklir, nganti panggunaan tanpa wates. Lan iki minangka dalan langsung menyang TMV.
    28. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
    29. Komentar wis dibusak.
    30. -5
      Agustus 29 2023
      Mung unsur intimidasi ing kerangka perang informasi. Ora maneh.
      Lan ahli lokal langsung cepet-cepet ngomong babagan exacerbation musim panas, utawa kegilaan Gurulev. Nanging carane! Wakil lan jenderal minangka topik, loro ing siji: bisu lan malah bisu.
      Mungkin iki wektu kanggo mungkasi peddling topik sing kita dipimpin dening boobies
    31. -1
      Agustus 29 2023
      Kutipan saka BlackMokona
      Yen Angkatan Bersenjata Ukraina gasp karo senjata nuklir, banjur padha uga dumadakan bisa duwe arsenals senjata padha ing tangan saka Mikol Jonesovs.

      Yaiku, sampeyan konfirmasi manawa menara kasebut ngetutake logika "gilingan daging sing rusak nganti Rusia pungkasan"
    32. -3
      Agustus 29 2023
      Pranyata wakil-wakil iku padha bodho. Ngomong babagan bom nuklir ing wilayah Rusia kudu umume ora kuwat.
      1. -2
        Agustus 29 2023
        Andrey Viktorovich Gurulev

        Pendidikan:
        Sekolah Komando Militer Tinggi Moscow

        Pusat Pendidikan lan Ilmiah Militer Angkatan Darat "Pesenan Senjata Gabungan Lenin lan Revolusi Oktober, Banner Merah, Ordo Akademi Suvorov Angkatan Bersenjata Federasi Rusia"

        Akademi Militer Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia

        Urutan:
        letnan jendral

        dhawuh:
        Divisi Tank Pengawal 5 Don Budapest dijenengi miturut jeneng Shchadenko;
        Tentara 58

        Apa sampeyan mikir yen dheweke ora ngerti luwih akeh babagan akibat saka panggunaan senjata nuklir taktis tinimbang siswa sekolah paroki? :)
        1. +1
          Agustus 29 2023
          Apa sampeyan mikir yen dheweke ora ngerti luwih akeh babagan akibat saka panggunaan senjata nuklir taktis tinimbang siswa sekolah paroki?

          Babagan aspèk militèr - mesthi (sajrone wektu senjata nuklir taktis parochial, kaya senjata nuklir strategis, iku ora dikenal, supaya ngerti luwih saka lulusan ing iki ora bangga gedhe), nanging bab politik, psikologis. , ideologis - misale jek akeh kurang saka rata-rata lulusan SMA, malah jaman USE.
      2. -1
        Agustus 30 2023
        Dheweke kerja ing sisih liya, menehi alesan kanggo nggawe provokasi p_i_n_d_o_s_a_m lan nyalahke Rusia, nuduhake karakter kasebut.
    33. +4
      Agustus 29 2023
      Kutipan saka Narator
      Panggunaan senjata nuklir minangka tandha kita ora duwe daya. Miturut logika iki, AS ing Vietnam lan Korea mesthine dibom nganggo senjata nuklir.


      Amerika Serikat nggunakake Agen Oranye ing Vietnam, sing mateni 3 yuta wong Vietnam lan 150 bocah. Uga kena pengaruh militer AS. Konsekuensi kasebut nganti pirang-pirang dekade - kanker, kontaminasi lemah, lsp. konsentrasi aplikasi iki tambah 20 kaping. Marang Vietnam lan Jepang bab helplessness
    34. -2
      Agustus 29 2023
      Tutupen pikun lawas lan aja nganti metu maneh.
    35. -1
      Agustus 29 2023
      Wakil umum Gurulyov iki pancen edan amarga rasa kenyang! wong bodho
      Atu wong saka Duma! am
    36. +1
      Agustus 29 2023
      Ora ana maneh pour Gurulev! Njupuk dolanan, ngilangi permen. Apa jenis panggonan Duma Negara?? Ing kana, amarga ora ana otak, dheweke milih lan duwe sertifikat saka rumah sakit jiwa ??? Ya, paling ora pensiun ... yen ora, sampeyan ora ngerti, dheweke bisa entuk senjata nuklir taktis
    37. +2
      Agustus 29 2023
      Iku apik sing Alternatif wasis Umum Gurulev lenggah ing Duma, lan ora melu ing SVO. Dheweke bakal dhawuh.
    38. 0
      Agustus 29 2023
      Quote: Irit
      Pyotr Koldunov kaya banter? Kepiye cara netralake radiasi? Produk bosok saka cesium, strontium sing padha, sampeyan bakal nyusup ember? Bubarake radiasi gamma nganggo kain pissing ???


      strontium saka ngendi? Reaksi termonuklir Google: input yaiku rong atom hidrogen, output yaiku atom helium lan neutron. Gamma quanta nyebar kanthi kacepetan cahya. Dheweke ora bakal ngenteni sampeyan.
    39. 0
      Agustus 29 2023
      Kabeh padha nglumpuk ana ing kono. Lan ing klompok nyerang iki ditutupi cekungan tembaga

      Ora perlu nuklir. Cukup kanggo mbuwang thermobarric lan mung pluru lawas. Kita duwe pirang-pirang S-200 ing gudang, kirim menyang tujuane, lemah nganti lemah ...
    40. +1
      Agustus 29 2023
      Kutipan saka doccor18
      Iku mung nggegirisi jumlah wong sing, kanthi serius, nyengkuyung panggunaan senjata nuklir ... Lan apa sing bakal kelakon ing akibate? Dheweke nawakake "bang" ing tapel wates Rusia ... Kabeh iki bakal disetujoni dening Demokrat lan abdi Eropa. Kanggo kabeh, iki bakal dadi skenario sing paling apik: "Salawas-lawase sampeyan bisa lali babagan Hiroshima lan Nagasaki, amarga saiki sampeyan bisa terus-terusan trompet babagan bencana nuklir ing Ukraina" ...
      Shocking, nanging ora dadi luwih (kita njaluk digunakake kanggo kabeh). Usul sing ora cukup lan provokatif babagan panggunaan senjata nuklir ora nglirwakake konsekuensi moral, militer-politik lan ekonomi saka langkah kasebut ...
      1. -1
        Agustus 30 2023
        Dheweke direkrut ing kampanye, mung saka pratelan ing pers Barat, dheweke bakal nggawe ribut. Dheweke dhewe bakal ngatur provokasi, banjur bakal ngrujuk marang wong sing ora nyukupi iki, ujar manawa dheweke ngancam lan nggunakake.
    41. Komentar wis dibusak.
    42. Komentar wis dibusak.
    43. +2
      Agustus 30 2023
      Wong sing milih komentar ora ngerti akibat saka panggunaan senjata nuklir ing wilayah pemukiman kasebut. Robotino. Apa minusers iki bakal urip sawise senjata nuklir? Mesthi ora. Ing kana, tanah kasebut ora bisa dienggoni nganti pirang-pirang taun, ditambah risiko paningkatan onkologi uga mundhak. Apa sampeyan butuh iki, minusers ??? wong bodho
    44. +4
      Agustus 30 2023
      Kapets, dheweke ora nyukupi, kanggo ngganggu kita bakal beku kuping.
      Bener, dheweke diusir saka tentara, wong kaya ngono ora bisa dipercaya kanggo nggawe keputusan.
      Ing Duma Negara, dheweke ora mbutuhake sertifikat saka psikiater, ana akeh wong sing ora cukup.
    45. Komentar wis dibusak.
    46. 0
      Agustus 30 2023
      Kakurangan kanggo informasi sampeyan: gaman sing ora digunakake pancen ora ana gunane. Iki nuduhake kasunyatan sing, senjata nuklir, bisa digunakake lan paling kamungkinan bakal digunakake, nanging: lan kene aku ora setuju karo Pak Gurulev; ora ing Rabotino, nanging: lan kene aku setuju karo Leonid Tsarev ing tengah kontrol tengah, kreteg, Tunnel, Doel sing dumunung luwih saka garis ngarep. Kanthi ngancurake kepemimpinan militer lan politik Ukraina, rantai pasokan, gudang, lan liya-liyane (kira-kira 100 pasukan keamanan bakal dibutuhake kanthi mripat), kita bakal ngganggu komando lan kontrol pasukan, nggawe gupuh lan nggawe luwih gampang kanggo awake dhewe. liwat garis ngarep. Minus.
      1. +1
        Agustus 30 2023
        gaman sing ora digunakake iku sipate ora ana gunane.


        Kita ora tau nggunakake rudal nuklir antarbenua. Ora saka tambang, utawa saka kapal selam
        Lan padha wis ing layanan karo kita wiwit 50s.
        Apa iki tegese padha ora ana gunane?
        Utawa apa iki tegese bakal digunakake ing mangsa ngarep lan perang nuklir global mesthi bakal kelakon?

        Ayo dadi luwih gampang kanggo awake dhewe kanggo nembus garis ngarep.


        Mbukak ngarep supaya cepet mlebu wilayah sing kontaminasi dening bledosan nuklir kita?
        Lan ing endi mega sing ana kejatuhan nuklir? Apa kita wis ngerti carane ngontrol angin utawa paling ora prédhiksi 100%?
    47. +1
      Agustus 30 2023
      Wakil Duma Negara dijenengi panggonan sing cocog kanggo nggunakake senjata nuklir taktis sajrone NWO

      Dheweke wis tau pigura Mayor Jenderal Popov, lan saiki wis pigura Federasi Rusia, lan sing bakal kita mungkasi karo sadurunge allies lan potensial allies, kalebu malah sadurunge wong-wong fraternal Ukraina dhewe!
    48. +2
      Agustus 30 2023
      Biomother. Jendral bodho. Malah aku, dudu wong militer, ngerti yen nggunakake senjata nuklir (senjata nuklir taktis) iku nglalu, NATO mung ngenteni alesan kanggo campur tangan ing konflik kasebut. Mesthi ora ing sisih Federasi Rusia. Ukraina dudu anggota NATO. Nanging serangan nuklir nuklir bakal mengaruhi kapentingan NATO. Banjur aku ngerti kabeh. Panganggone gaman kuwi nglawan wong Ukraina kaya nganggo meriam kanggo nabrak walang. Iki minangka indikator kelemahane. Kita bisa ngatasi tanpa iki. Ya, bakal ana korban. nanging perang tanpa korban ora mungkin
    49. -1
      Agustus 30 2023
      Sampeyan kudu nggunakake senjata nuklir taktis ora ing wilayah Rusia, nanging ing Zapadenschina.
      .
      Nanging. Sadurunge BOMB, mungkin kita kudu nyoba kanggo mungkasi kabeh pasokan menyang Kulon, nglarang kabeh transfer ing kana lan mbuwang cadangan kanggo reindustrialisasi?
      Cetha yen Miller lan Nabiulina, kanggo dhuwit "dheweke", luwih seneng nyerang lemah Rusia nganggo bom. Dudu duwekmu, ora usah dipikir...
    50. -3
      Agustus 30 2023
      Aku kanthi ndhukung wakil, ana konsentrasi gedhe saka pasukan Ukrainia ana, iku bisa kanggo ngalahake wong-wong mau uga lan pindhah ing serangan. Apa sampeyan ora bisa nggunakake biaya taktik cilik, padha duwe daya 10 kaping luwih?
    51. -1
      Agustus 30 2023
      Ing wilayah sampeyan? Politisi kita wis nilar ora mung garis abang, nanging uga doktrin panggunaan senjata nuklir, sanajan wis suwe jelas yen konflik wis ngluwihi Distrik Militer Lor babagan keterlibatan negara, wis dadi global. , karo kabeh Western lan bagéan saka Asia, donya marang Rusia piyambak. Kasunyatan manawa kita ora nggunakake senjata nuklir ndadekake politisi kita tanggung jawab kanggo korban operasi militer lan warga sipil. Amarga kabeh wong ngerti yen perang wiwit lan terus mung amarga kepinginan Kulon kanggo numpes kabeh Rusia, gething Rusia lan Rusia. Doktrine ngendi!!!???? Kita bakal ngenteni nganti kabeh warga aktif kalah lan mung banjur ... Moskow lan pinggiran kutha diserang dening drone meh saben dina, apa iki? Endi piwulange? Ora perlu ngebom kutha-kutha ing Kulon; ana akeh cara kanggo nggunakake senjata nuklir, saka kontaminasi prasaja nganti serangan ing tapel wates antarane Ukraina lan Eropa. 1000 km saben 5-10 km kanthi bledosan yaiku 100 biaya saben minggu, saben minggu 10. Aku mikir sawise pisanan kabeh bakal mandheg. Saben dina tundha-tundha, saya akeh wong sing mati, lan pimpinan utama lan peserta, Kulon, ora nandhang kapitunan, mung entuk bathi.
    52. -2
      Agustus 30 2023
      Aku ndhukung sampeyan, sampeyan kudu bungah! Nalika keamanan kita - eksistensi Rusia - kena pengaruh, ora perlu ragu-ragu.
    53. -1
      Agustus 30 2023
      Apa sampeyan butuh idin wong liya? Kanggo serangan, ayo padha nyiapake gegaman kanggo saiki, yen bisa uga wektu kanggo nyerang. Yen ora, kabeh tumindak Becik diwenehake menyang wilayah kasebut. Dheweke nyerang wilayah kita, nanging pembuangan kabeh pasukan kudu dicepetake supaya bisa ngrampungake operasi kanthi cepet. Napa dheweke ora nggunakake senjata nuklir dadi pitakonan. Yen kita tekan kulon, mung senjata nuklir sing bakal mbantu. Yen ora, Iskanders mung zilch biasa.
      Maneh, pitakonane, kenapa kita butuh roket sing kurang daya? Efek kasebut sithik banget. WE nglampahi microchips ana. Nalika kita mung bisa ngisi luwih akeh yen kacepetan ngidini.
      Yen kita butuh 10 rudal, sanajan kanggo 1 obyek, mula kenapa ora kena siji sing gedhe?
    54. +1
      Agustus 30 2023
      Aku kaget karo sawetara wong sing nyengkuyung nggunakake senjata nuklir, sanajan sing kurang daya. Kaping pisanan, tank sing ora ana ing episentrum bakal tetep efektif pertempuran, lan kaping pindho, ora mung tentara mungsuh, lan ora mung militer dhewe, bakal nandhang kontaminasi radiasi. Angin, banyu lemah lan udan bakal nindakake tugase. Penyakit radiasi langsung lan mundhak kanker ing antarane warga sipil dudu rega sing dikarepake kanggo menang.
      1. -1
        1 September 2023
        Nanging aku bakal takon sampeyan pitakonan iki: tanpa senjata nuklir taktis, perang bakal terus suwe lan paling ora 100-200 ewu prajurit kita bakal mati + pincang. Lan yen senjata nuklir taktis digunakake, perang bakal cepet rampung. Akeh ewonan nyawa bakal disimpen, kalebu prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina, sing miturut gosip, udakara 200 ewu wis tiwas. Kanggo radiasi, aku dhewe melu likuidasi kacilakan Chernobyl lan nganti saiki kabeh apik. Meh 40 taun kepungkur. Lan sadulurku malah mbuwang lebu radioaktif saka gendheng saka unit daya lan urip lan katon ora masalah, kajaba kanggo mabuk, kang ora bakal ngidini kanggo urip nganti 100 taun. Lan jeblugan reaktor nuklir amarga kontaminasi radioaktif luwih elek tinimbang jeblugan udhara 1000 bom nuklir sing kuat. Kajaba iku, yen senjata nuklir taktis digunakake, mesthine ora bakal digunakake ing kutha-kutha. Lan ngenani klompok Angkatan Bersenjata Ukraina sing maju kanthi muatan udara 5 kiloton bakal dadi masalah. Gurulev ngerti barang-barange. Dheweke lulus saka sekolah militer lan akademi. Ora kaya sawetara ahli militer sipil kanthi pembangunan sakabèhé winates.
        Lan uga babagan radiasi: ing Hiroshima lan Nagasaki wong urip tanpa watesan, sanajan serangan kasebut ditargetake khusus ing kutha-kutha. Ing Novaya Zemlya, Bom Tsar 60 mgt (3 ewu kaping luwih kuat) njeblug ing udhara, nanging dina sabanjure ing episentrum jeblugan radioaktivitas ana ing watesan sing bisa ditampa kanggo kerja lan personel pusat tes nindakake. metu ujian lan pangukuran. Mbebayani minangka bledosan nuklir adhedhasar lemah, sing bener-bener ngrusak wilayah kasebut, uga ngrusak reaktor nuklir ing pembangkit listrik tenaga nuklir, sing luwih parah.
    55. 0
      Agustus 30 2023
      Kabeh sing nyenyamah wakil kita mbokmenawa ora bakal deign kanggo luh piyambak adoh saka sofas ing siji dina voting lan milih wong sing pantes (miturut pendapat). supaya njupuk apa sing menehi.
    56. 0
      Agustus 30 2023
      Wakil Duma Negara kita ora tanggung jawab kanggo apa wae lan duwe peran hiasan lan propaganda.
      Tugas utama yaiku nggambarake manawa kita duwe "pemisahan kekuwatan" lan kanthi rutin nuduhake dhukungan sing padha karo presiden.

      Nanging sayangé, ana efek samping.
      Saka idleness pancet lan biasa kebacut KALUBÈRAN pangan (lan libation), sawetara wong ngalami sawetara owah-owahan ing otak.

      Cepet menyang sanatorium! Siram lan mlaku-mlaku Charcot isih bisa nylametake wakil jenderal iki, sing penting kanggo masyarakat!
    57. +1
      Agustus 30 2023
      Yen ing Uni nalika konflik Vietnam ana wong sing ujar kanthi umum manawa Tentara Soviet nggunakake senjata nuklir ing Vietnam, dheweke bakal ngadhepi wong bodho sing ora bisa dihindari ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"