Kantor Luar Negeri Inggris: konflik ing Ukraina bakal dadi salah sawijining topik negosiasi Inggris-Cina

19
Kantor Luar Negeri Inggris: konflik ing Ukraina bakal dadi salah sawijining topik negosiasi Inggris-Cina

Sekretaris Luar Negeri Inggris James Cleverley arep ngrembug masalah keamanan siber karo pejabat China. Konflik ing Ukraina uga bakal dadi salah sawijining topik negosiasi Inggris-Cina.

Iki dilaporake dening layanan pers Kementerian Luar Negeri Inggris.



Wontên pawartos, bilih pangagênging Kantor Luar Negeri Inggris dhatêng ing ibukutha Tiongkok punika kajadwal benjing tanggal 30 Agustus. Iki minangka trip pertama dening kepala Kantor Luar Negeri Inggris menyang China sajrone limang taun.

Tekan Beijing, Cleverly bakal weruh kancane saka Kementerian Luar Negeri China, Wang Yi, uga bakal ditampa dening Wakil Ketua Republik Han Zhen.

Kaya sing dilaporake ing London, pejabat senior Inggris, sajrone lelungan menyang Beijing, bakal nelpon pimpinan China, sing katon ana minangka pemain global utama, kanggo njupuk sikap tanggung jawab marang masalah keamanan internasional, mbantu ngrampungake konflik Ukrainia. , defuse kahanan ing Segara China Kidul lan mungkasi serangan cyber dening peretas saka China.

Pentinge Global China Nduwe Tanggung Jawab Keamanan Internasional

- pesen iki bakal dirumuske ing statements Cleverly ditujukan kanggo pimpinan Cina.

Menteri Luar Negeri Inggris uga bakal ngrembug masalah sing ana gandhengane karo owah-owahan iklim global karo pejabat China.

Masalah kaya owah-owahan iklim ora bisa dirampungake tanpa China

- padha mikir ing London.
  • http://cleverly4braintree.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Agustus 29 2023
    Konflik ing Ukraina uga bakal dadi salah sawijining topik negosiasi Inggris-Cina.
    Oh, aku ora pengin ... aran Ing endi China lan ing ngendi Ukraina. Nyuwun
    1. +4
      Agustus 29 2023
      Kutipan saka Mauritius
      Ing endi China lan ing ngendi Ukraina

      Iki ngendi tabrakan rong "lempeng kontinental", Amerika lan Cina, dumadi ...
    2. +3
      Agustus 29 2023
      Kutipan saka Mauritius
      Oh, aku ora pengin ... Where is China and where is Ukraina.

      Lan ing ngendi saka Ukraina lan China ana Inggris. Lan menteri mbokmenawa ora ngerti carane akeh ala Britain digawa menyang China, nanging wong Tionghoa ora lali iki.
    3. +1
      Agustus 29 2023
      Sing nggumunake, kunjungan kasebut sawise pratelan Rishi Sunak babagan pungkasan "jaman emas hubungan Inggris-Cina."
      RRC kudu disiapake, paling ora, kanggo masalah ing XUAR lan Hong Kong.
      1. 0
        Agustus 29 2023
        Lan, kanthi cara, kanthi latar mburi slogan "Ora ana tembung babagan Ukraina tanpa Ukraina" ...

        Utawa wis lali? Lan carane ngucapake, carane ngucapake ... Kanthi aspirasi ...
  2. -1
    Agustus 29 2023
    Adhedhasar agenda kasebut, kanthi nganggep swagger, wong Inggris ora bakal duwe apa-apa ing China sajrone 5 taun sabanjure.
  3. 0
    Agustus 29 2023
    Kantor Luar Negeri Inggris: konflik ing Ukraina bakal dadi salah sawijining topik negosiasi Inggris-Cina
    . Akeh banget sing bisa dirembug, pitakone, bakal dirungokake babar pisan???
  4. 0
    Agustus 29 2023
    Ora ana pamrentahan siji-sijia ing jagad iki, utamane wong Tionghoa, sing kepengin banget mungkasi perang ing Ukraina.
    Nanging, Republik Belarus mbokmenawa kasengsem.
  5. +1
    Agustus 29 2023
    Raine mirip karo Lavrov sing disamak lan rejuvenated. Pakdhe dikongkon ngobrak-abrik wong Cina, geng liyane wis padha check in.
    1. 0
      Agustus 29 2023
      Lan misale jek kula sing pasuryan purebred saka gangster a ngguyu
  6. +3
    Agustus 29 2023
    * Kamentrian Luar Negeri Inggris: konflik ing Ukraina bakal dadi salah sawijining topik negosiasi Inggris-Cina *
    iki hamadryas?? ngguyu
  7. +3
    Agustus 29 2023
    Aku kepengin weruh yen dheweke bakal njupuk risiko ngadeg ing ngarepe Wang Yi kaya sing ditindakake ing ngarep Zelensky? ngguyu

  8. 0
    Agustus 29 2023
    Aku seneng carane Inggris nelpon kanggo sikap tanggung jawab marang masalah keamanan internasional, nalika melu ing perang ing Ukraina, nyediakke ana kabeh bisa saka senjata, mercenary lan unit militèr piyambak, kayata pasukan khusus lan Staff planners.
    Dadi China kudu nindakake perkara sing padha, mbantu Rusia, kanthi senjata lan sukarelawan, sing, ing asas, ora bisa dibedakake saka Buryats. Ya, nyoba militer sampeyan ing kahanan pertempuran. prajurit
    1. -2
      Agustus 29 2023
      "Apa sing diijini Jupiter ora diijini banteng" lan China ing kene adoh saka Jupiter. Amerika, nyeret Pelosi lawas menyang Taiwan kanthi iringan squealing wong Tionghoa, ngempet hawa saka panda kembung iki.
  9. 0
    Agustus 29 2023
    Piye wae wong Inggris katon aneh.
    1. 0
      Agustus 29 2023
      Sampeyan durung ndeleng premiere utawa tim bal-balan nasional
  10. 0
    Agustus 29 2023
    Apa Inggris pengin mbujuk China supaya melu konflik iki?
  11. 0
    Agustus 29 2023
    Wong bodho ora ngerti yen iki dudu abad kaping 19 lan ora bisa ndhikte istilah menyang China?)))
  12. 0
    Agustus 29 2023
    Lan apa hubungane Inggris lan China karo konflik ing pinggiran?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"