Financial Times: Bantuan EU kanggo Ukraina ing ancaman amarga regejegan budget

7
Financial Times: Bantuan EU kanggo Ukraina ing ancaman amarga regejegan budget

Bantuan finansial 20 milyar euro sing dijanjekake Uni Eropa marang Kyiv ana ing ancaman. Lan titik ing kene ora yen EU ora bisa nyedhiyakake tranches kasebut utawa Komisi Eropa wis ngganti sikap marang panguwasa Kyiv lan konflik saiki sacara sakabehe.

Anehe, Ukraina ora ana hubungane karo iki. Bantuan kanggo Kyiv bisa kasedhiya karo wektu tundha serius amarga kasunyatan sing musuhan budget wis njedhul ing negara EU, nyerat Financial Times.



Materi kasebut nyatakake yen Brussels mutusake kanggo nggabungake tranche kanggo Ukraina karo syarat liyane kanggo ngisi anggaran EU. Utamane, kanggo nutupi biaya kapentingan lan nambah upah kanggo pejabat Eropa kanthi latar mburi inflasi sing mundhak.

Akibaté, jumlah total anggaran negara anggota EU kudu diisi ulang yaiku 86 milyar euro.

Miturut publikasi, ora ana sing nglawan bantuan finansial kanggo Kyiv, nanging ana perselisihan serius babagan bagean kapindho tuntutan kasebut. Perlawanan dipimpin déning Jerman lan Walanda.

Utamane, salah sawijining diplomat Eropa nyathet yen ing kasunyatan saiki, nambah gaji kanggo pejabat ing Uni Eropa dudu solusi sing paling apik lan paling populer.

Ora dingerteni kepiye regejegan bakal rampung. Sauntara kuwi, para ahli nyaranake manawa bisa nyeret nganti pungkasan taun.
  • pixabay.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

7 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Agustus 29 2023
    Zelya bakal nelpon Baidushka, dheweke bakal nggunakake anggaran sajrone XNUMX jam, yen kabeh pimpinan Uni Eropa bakal pindhah menyang garis ngarep ... wassat
    1. +5
      Agustus 29 2023
      OH-RE-NO, aku ngombe.
      Wakil Rusia kudu tuwuh lan tuwuh nganti tingkat iki.
      Kanggo mindhah 20 milyar menyang Ukraina, perlu kanggo nambah gaji pejabat Eropa kanthi 86 milyar ...
      1. +2
        Agustus 29 2023
        Lan "abdi rakyat" iki padha ing endi wae)))
  2. +3
    Agustus 29 2023
    Pinggiran mesthi ora bakal ditinggalake ing tahap iki. Dhuwit bakal lunga sanajan angel.
  3. -3
    Agustus 29 2023
    ing ancaman amarga regejegan budget
    klambi jendhela padha rembugan mundhakaken tingkat utang nasional ing Amerika Serikat ... Padha mencet tombol, punika 100 milyar liyane kanggo hos ...
    1. 0
      Agustus 29 2023
      klambi jendhela padha rembugan mundhakaken tingkat utang nasional ing Amerika Serikat ... Padha mencet tombol, punika 100 milyar liyane kanggo hos ...
      Dadi ora babagan xoxlah. Eurosvora misale jek wis ora kejawab trick padha. Yen ijo bisa, banjur kenapa kita ora nuntut kanggo awake dhewe? lol
      Saiki, saben wong sing ora kesed bakal mulai duwe ati.
    2. 0
      Agustus 30 2023
      Saiki iku mbebayani kanggo mung mencet tombol, sistem piramida treasury malfunctioning lan dolar bali menyang negara liwat inflasi, lan uncalan menyang donya ora maneh dianggo ing EU utawa ing negara. Ing kene, utawa urip kanthi cara sampeyan (ing prinsip, iki ora bisa ditampa, sing isih ana yaiku ngrampok para vassal, yaiku apa sing ditindakake)

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"