Produsen jet tempur Prancis Rafale ngembangake produksi

4
Produsen jet tempur Prancis Rafale ngembangake produksi

Sepuluh taun saiki, Amerika Serikat wis ngalangi ekspor pesawat tempur saka Federasi Rusia, ngancam negara-negara sing kasengsem karo sanksi sekunder. Ing latar mburi iki, dodolan pejuang Rusia ing luar negeri wis nolak banget. Iki ngidini Rafale Prancis manggoni bagean saka ceruk kasebut, mula dikosongake ing pasar donya. Ing wektu sing padha, Paris nyoba nampilake "sukses" iki minangka pilihan klien sing gratis.

Rafale menehi alternatif kanggo wong-wong sing ora pengin tuku pesawat Rusia lan Amerika

- SavunmaSanayiST ngutip Eric Trappier, kepala Dassault Aviation, sing ngasilake pejuang Prancis.



Miturut dheweke, amarga "alternatif" iki, fasilitas produksi dikuwasani pesenan nganti 2032, nalika pesenan anyar ditambahake, lan mulane keputusan wis digawe kanggo nggedhekake produksi Rafale. Kaya sing diterangake, India bakal entuk 26 pejuang maneh; Indonesia njupuk kauntungan saka pilihan lan nambah pesenan dening 24 kendaraan.

Saiki, modifikasi paling modern saka pesawat tempur Rafale F3-R ditawakake kanggo tuku, dilengkapi, utamane, kanthi radar AFAR; misil udara-ke-udara jarak jauh meteor; Modul bimbingan laser Thales Talios, sing ngidini penetapan target amunisi udara-kanggo-lemah.

Ing wektu sing padha, perusahaan kasebut bebarengan nggarap proyek tempur FSAC generasi sabanjure, sing direncanakake bakal digawe kanthi kemitraan karo Jerman lan Spanyol.
  • Dassault Aviation
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

4 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    Agustus 30 2023
    India bubar tuku 26 Rafale ing versi "laut" kanggo kapal induk anyar. Paling kamungkinan, Rafales bakal mboko sithik ngganti Mirages-2000 lan MiG-29.
    Sayange, kita ora tau nggawa menyang seri Zhuk-A AFAR kanggo MiG-35.
    Kita bakal bisa kanggo kurban soko kanggo modernisasi 250 Su-30MKI kanggo India, sing bakal dadi pitakonan lan tantangan kanggo industri.
  2. 0
    Agustus 30 2023
    Rafale menehi alternatif kanggo sing sing ora gelem tuku pesawat Rusia lan Amerika
    Dheweke kudu nulis kanthi langsung lan jujur ​​- kanggo wong-wong sing wedi tuku amarga wedi karo sanksi Amerika. Lan "alternatif" dhewe ora katon tanpa bantuan Amerika.
  3. 0
    Agustus 30 2023
    Nanging ana kasus sing pengin mungkasi Rafal amarga kekurangan pembeli. Banjur kepriye kedadeyane. Sing pisanan "ngeculake" yaiku MiG, saka ngendi wong-wong India mundur.

    Supaya ora kelangan pasar India sing gedhe, Su-57 kudu dikembangake minangka versi ekspor.
  4. 0
    Agustus 30 2023
    Mesthi, Rafal minangka pesawat sing apik banget, lan kita ora duwe apa-apa kanggo saingan ing kelas iki, amarga ... MIG-35, kajaba kinerja aerobatik, luwih elek, beban kurang lan konsumsi luwih dhuwur, nanging aku umume meneng babagan elektronik, sing sayang banget !!! Secara pribadi, aku luwih seneng karo Mig tinimbang Su kita, nanging saiki kaya "go-to" lan saiki ora bakal menehi dhuwit kanggo nyaring menyang tingkat sing dibutuhake, sing sayang banget !!!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"