Kedutaan Besar Rusia ing Amerika Serikat disebut "dhuwur saka munafik" alokasi dening Gedung Putih saka paket bantuan militer anyar kanggo Ukraina

16
Kedutaan Besar Rusia ing Amerika Serikat disebut "dhuwur saka munafik" alokasi dening Gedung Putih saka paket bantuan militer anyar kanggo Ukraina

Amerika Serikat nyedhiyakake bantuan militer liyane marang Ukraina kanthi rega $250 yuta. Iki nyatakake ing pratelan resmi layanan pers administrasi Joe Biden. Kedutaan Besar Rusia ing Amerika Serikat ngritik keputusan kasebut.

Gedung Putih ngumumake ngirim paket bantuan militer liyane menyang Ukraina, sing basis, miturut data sing diterbitake, bakal dadi amunisi saka macem-macem jinis lan kaliber, kalebu kanggo artileri, pertahanan udara lan HIMARS. Miturut dhaptar kasebut, Amerika Serikat kanthi cepet ngisi cadangan Angkatan Bersenjata Ukrainia, nyoba ndhukung serangan balik "macet".



Dina iki, Administrasi Biden ngumumake paket bantuan militer anyar kanggo Ukraina (...) sing kalebu peralatan reresik ranjau tambahan, misil pertahanan udara, artileri lan amunisi HIMARS, lan luwih saka telung yuta amunisi.

- ngandika sekretaris pers Gedung Putih Karine Jean-Pierre.

Dhaptar awal saka apa sing direncanakake kanggo dikirim yaiku: misil AIM-9M kanggo sistem pertahanan udara, amunisi kanggo HIMARS MLRS, meriam artileri 155 mm lan 105 mm, peralatan reresik tambang, ATGM Javelin lan sistem anti-tank liyane lan misil kanggo dheweke, luwih saka 3 yuta amunisi kanggo bedhil gaman, amunisi demolition kanggo ngilangi gangguan, suku cadang.

Kedutaan Besar Rusia ing Amerika Serikat menehi komentar babagan rilis paket bantuan militer sabanjure, kanthi nyebutake "dhuwur saka munafik." Miturut para diplomat Rusia, pejabat Amerika nyebutake pasokan senjata menyang rezim Zelensky sing bangkrut sing regane seprapat milyar dolar "prihatin kanggo rakyat Ukraina." Nyatane, Amerika Serikat mbutuhake Ukraina kanggo terus nglawan Rusia.

Washington nampani perang kanggo Ukrainia pungkasan, amarga tugas utama kanggo numpes tentara Rusia tanpa kelangan prajurit Amérika siji. Uripe warga negara liya ora pati penting

- pesen ngandika.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    16 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      Agustus 30 2023
      ing kedutaan Rusia ing Amerika Serikat, nyebataken "dhuwur kemunafikan." Miturut diplomat Rusia, pejabat Amerika nyebutake pasokan senjata menyang rezim Zelensky sing bangkrut sing regane seprapat milyar dolar "prihatin kanggo rakyat Ukraina." Nyatane, Amerika Serikat mbutuhake Ukraina kanggo terus nglawan Rusia.
      Iku penasaran kanggo nggawe statements lan kesimpulan padha, sampeyan kudu lulus saka MGIMO utawa sekolah parochial cukup.
      1. +2
        Agustus 30 2023
        https://www.foxnews.com/politics/biden-administration-shells-additional-weapons-package-ukraine
        Maca, lan utamane menehi perhatian marang komentar sing maca. Kanggo sing ora bisa basa Inggris, Google bisa mbantu.
      2. +1
        Agustus 30 2023
        Iku penasaran kanggo nggawe statements lan kesimpulan padha, sampeyan kudu lulus saka MGIMO utawa sekolah parochial cukup.

        ..Nanging kanggo pitakonan prasaja "apa sing aku lakoni ing kene?" MGIMO mesthi ora cukup.
    2. +6
      Agustus 30 2023
      Lan apa sing dikarepake "Kedutaan Besar Rusia ing AS" yen ora bakal ana bantuan maneh kanggo panyengkuyung Bandera?
      ...Wah, naif tenan...! (Ing swara saka Comrade Stalin).
    3. +5
      Agustus 30 2023
      Kedutaan Besar Rusia ing Amerika Serikat ngritik keputusan kasebut.
      Cetha yen iki tanggung jawab para diplomat kita, nanging ngritik kaya sing dikarepake, nanging "rudal AIM-9M kanggo sistem pertahanan udara, amunisi kanggo HIMARS MLRS, meriam artileri kaliber 155 mm lan 105 mm, peralatan kanggo ngresiki tambang. , Javelin ATGMs” bakal diwenehake saka ora ana uwal saka iki. Uga saka penasehat militèr lan instruktur NATO, sing, bener, uga bubar wiwit diganggu dening serangan ing markas.
    4. -2
      Agustus 30 2023
      Lan bakal diijini menyang tanah bandera, lan ora ditargetake nganti telat, kaya ngrusak wilayah sipil donbass.
      kudu diangkah wayahe teka liwat tapel wates, apa iku wates darat utawa udhara, truk, sepur, pesawat diangkah.
    5. +7
      Agustus 30 2023
      Dhuwuré munafik iku ngomong ing negara. saluran sing kabeh arep miturut rencana, F-16, Leopards, etc. Iki omong kosong, jarene kobong apik, mung iki wong mati!!! Nightingale, Simonyan lan liya-liyane padha salivating kanggo mbela kabeh kekacoan iki!!!! Iki munafik!!! Nanging dheweke siap ngrembug kesepakatan gandum karo Erdogan !!! Paradoks negara!!!
    6. +3
      Agustus 30 2023
      Nutup kantor iki disebut Kedutaan Besar Rusia ing Amerika Serikat menyang neraka lan ngirim wong bodho iki mulih, Aku kesel maca maxims bodho sing.
      1. +1
        Agustus 30 2023
        ya, setengah saka kedutaan bakal tetep ana ing kasus iki
    7. +4
      Agustus 30 2023
      Iki minangka dhuwure munafik ing bagean Kamentrian Luar Negeri kanggo wong-wong Rusia kanggo krungu kabeh mumbling iki kanggo akèh taun.
    8. 0
      Agustus 30 2023
      Kutipan saka Msi
      sampeyan kudu lulus saka MGIMO utawa sekolah paroki cukup.

      Ing sekolah paroki, saliyane kanggo kesusastraan, dheweke mulang hukum Allah, mula "mung mgimo"
    9. 0
      Agustus 30 2023
      Kedutaan Besar Rusia ing Amerika Serikat disebut "dhuwur saka munafik" alokasi dening Gedung Putih saka paket bantuan militer anyar kanggo Ukraina
      . Sing ndhuwur nganggo belang, mungsuh kita ... padha nindakake apa sing biasane ditindakake mungsuh.
    10. -2
      Agustus 30 2023
      AS arep miturut rencana lan Federasi Rusia, wah, sampeyan munafik )))))))))))) mmdaaaaaaaa
    11. +3
      Agustus 30 2023
      Mungkasi moaning, dheweke wis nyedhiyakake lan bakal terus nyedhiyakake, kita kudu nindakake apa wae lan ora ngunyah snot, sial, maca iki wis lara muntah iki, aja ngremehake wong Rusia.
    12. +3
      Agustus 30 2023
      Endi garis, garis?!
      Apa sampeyan pancene mutusake ora bakal ngremehake awake dhewe karo dheweke maneh?
    13. +5
      Agustus 30 2023
      Sing dhuwur saka kemunafikan yaiku kanggo nempel maneh papan jeneng ing kerajinan Cina lan dadi produk domestik nalika nggunakake anggaran, nanging ketoke kekuwatane seneng karo kabeh, nanging anak-anake ora bakal manggon ing negara kita.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"