Pengadilan ngukum direktur perusahaan 7 taun penjara, sing ditemokake guilty saka penggelapan dana sing dialokasikan kanggo modernisasi pabrik pertahanan.

36
Pengadilan ngukum direktur perusahaan 7 taun penjara, sing ditemokake guilty saka penggelapan dana sing dialokasikan kanggo modernisasi pabrik pertahanan.

Ing Moskow, kanthi keputusan Pengadilan Distrik Dorogomilovsky, pengusaha Vitaly Chernov, direktur umum perusahaan Stroyinvestproekt, dihukum penjara pitung taun. Iki dilaporake dening Kommersant.

Pengusaha kasebut dituduh nyolong luwih saka 67 yuta rubel, sing diwenehake marang perusahaan kanggo implementasi program federal "Pengembangan kompleks industri militer Federasi Rusia ing 2011-2020." Dana dialokasikan kanggo modernisasi perusahaan Pabrik Plastik ing wilayah Chelyabinsk, sing ngasilake cangkang artileri.



Pengadilan nimbang kasus pidana marang Vitaly Chernov, kaya sing dilaporake "Pengusaha", kanggo setengah taun. Akibaté, dheweke tetep ngakoni versi penuntut lan nemokake pangusaha kasebut guilty amarga nindakake kejahatan miturut Part 4 Art. 160 saka KUHP lan Bagean 4 saka Art. 159 saka KUHP Federasi Rusia.

Nanging amarga kadaluwarsa saka statute watesan saka paukuman kanggo embezzlement (artikel pisanan), Chernov dirilis. Nanging miturut pasal kapindho tuduhan kasebut, dheweke disalahake lan dihukum penjara pitung taun kanggo ditawani ing koloni rezim umum. Kajaba iku, pengusaha kudu mbayar denda 500 ewu rubel.

Iki dudu putusan pisanan kanggo nglanggar pengeluaran dana umum sing dialokasikan kanggo modernisasi perusahaan sektor pertahanan lan produksi senjata lan amunisi. Saiki negara wis kuwat nguwasani kompleks militèr-industri negara.
  • https://ru.freepik.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

36 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    Agustus 30 2023
    Iku amarga managers efektif sing tentara nandhang sangsara, iku mungsuh sing makarya kanggo ngrusak mungsuh, enriching kanthong dhewe ing dalan, lan carane akeh wong njagong ing panguwasa lan aturan, padha nganakake acara ing agen pribadi cilik. nanging ora ana iwak sing luwih gedhe, nanging ana kekebalan saka kaadilan, robot sing prasaja bakal dikutuk luwih cepet tinimbang birokrat!
    1. +2
      Agustus 30 2023
      Lan panguwasa dhuwur malah ora ngerti sapa lan ing ngendi, ya. Aku ora bakal ngomong babagan tenggorokan sing wis disetel babagan iwak.
    2. 0
      Agustus 30 2023
      M.E. Saltykov-Shchedrin (1826 - 1889).
      1. Yen aku turu lan tangi sajrone satus taun lan dheweke takon apa sing kedadeyan ing Rusia saiki, aku bakal mangsuli: dheweke ngombe lan nyolong ...
      2. Keruwetan hukum Rusia dikurangi kanthi opsional saka implementasine.
      3. Supaya bisa nyolong kanthi sukses, sampeyan mung kudu lincah lan srakah. Keserakahan utamane perlu, amarga nyolong cilik bisa nyebabake penuntutan.

      ..
  2. + 14
    Agustus 30 2023
    Nanging amarga kadaluwarsa saka statute watesan saka paukuman kanggo embezzlement (artikel pisanan), Chernov dirilis.

    Oh, lan hakim apik ing Rusia. Supaya sampeyan bisa nyolong, nanging ing 10 taun ora ana sing bakal menehi perhatian marang nyolong iki?
    pengusaha kudu mbayar denda 500 ewu rubles.

    Nyolong puluhan yuta lan denda mung 500 ewu!
    kanggo nglanggar pengeluaran dana umum sing dialokasikan kanggo modernisasi perusahaan sektor pertahanan lan produksi senjata lan amunisi. Saiki negara wis kuwat nguwasani kompleks militèr-industri negara.

    Nanging negara mung saiki "nguwasani". Iki carane sampeyan ngomong: "NO STALIN FOR YOU!!!"
    1. + 11
      Agustus 30 2023
      Aku cingak - kanggo nyolong jumlah owahan lan ... nampa pangapunten. Apa iki dudu demonstrasi lan rangsangan kanggo maling?
      1. +1
        Agustus 30 2023
        Kutipan saka Nexcom
        Aku cingak - kanggo nyolong jumlah owahan lan ... nampa pangapunten. Apa iki dudu demonstrasi lan rangsangan kanggo maling?

        Humanisme Rusia, Liberalisme dituduhake kanggo kabeh wong
        .
    2. +1
      Agustus 30 2023
      Quote: Egoza
      .... Lan negara mung saiki "nguwasani". Iki carane sampeyan ngomong: "NO STALIN FOR YOU!!!"

      Elena hi dadi iki mung sepele ---- 67 kanggo negara lan Wilayah Moskow! ( ngguyu sarkasme). Padha ngatur nomer kuwi ana sing padha ora sok dong mirsani. Lan sawise kabeh, kaya sing sampeyan ngerteni, kabeh maling nggunakake siji teknik ---- tundha kanthi cara apa wae kanggo nggayuh statute watesan. Ketoke, kabeh trik digunakake, lan ngumbah tangan
    3. -1
      Agustus 30 2023
      Napa sampeyan kaget banget, Elena?
      Saka yuta iki, dheweke entuk mung sethithik!
      Liyane wis ilang ... sampeyan bisa uga guess ngendi ...
      Ya, dheweke bakal ngladeni setaun setengah ing rezim umum, lan bakal dibebasake kanthi parole.
      Ora ana sing istimewa, mung bisnis ...
  3. + 11
    Agustus 30 2023
    Lan kaadilan nyebut raja lokal iki minangka paukuman? Lan sanadyan mangkono, padha ngidoni liwat lambe, kaya keselak. Inggih nggih! Apik ayu...
  4. + 12
    Agustus 30 2023
    Iku malah ora lucu ...
    Wis ngono wae, ora ana sing nambahi.
    1. +2
      Agustus 30 2023
      Victor hi kaya biasane --- aku njaluk ngapura
      Lan kanggo nyolong utamane gedhe-gedhe ---- ing sosialisme paukuman pati karo penyitaan dileksanakake.
      1. +2
        Agustus 30 2023
        Ora jaman Soviet, mesthine ...
        Iku ora worth ngomong bab jaman sadurungé, lagi pimpinan saiki, maling ... kaya ngipi elek.
        1. +1
          Agustus 30 2023
          Victor! Apa ora ngelingi jaman Soviet sadurungé? Nalika kabeh jinis bigwigs wedi yen ora mung bakal ditembak, nanging uga wong sing ditresnani bakal ditindhes, lan bocah-bocah bakal tuwuh ing kahanan apa.
          Ora jaman Soviet....

          Mulane padha wedi bali menyang norma-norma USSR, kanggo sosialisme. Nanging dheweke kangen banget karo jaman Tsarist nganti ora bisa mangan! Amarga nalika iku korupsi lan penggelapan wis ngrembaka. Apa sing diterangake ing macem-macem karya lan laporan. Lan ora ana paukuman. Lan kabeh wong tetep ing ngendi wae, nepotisme
  5. + 12
    Agustus 30 2023
    Lha kok biasa wae, nyolong 67 lyam lan mbayar denda 500 ewu. Kajaba iku, dheweke bakal dibebasake sajrone pirang-pirang taun kanthi parole, lan bakal dadi sugih lan seneng, lan ora kudu kerja ing salawas-lawase. Marasmus. 15 taun kudu diwenehi, ya, karo rampasan lengkap, lan tanpa hak kanggo parole,
    1. +7
      Agustus 30 2023
      Ing jaman Soviet, dheweke wis dadi "magadan grel" (c) suwene 20 taun - lan iki mesthi ana ing versi ukara sing paling entheng.
  6. +4
    Agustus 30 2023
    . 67 yuta rubles sing diparengake

    Ing
    . "Pengembangan kompleks industri militer Federasi Rusia ing 2011-2020"

    diculik
    . Direktur perusahaan "Stroyinvestproekt"

    Lan sorotan
    . Pabrik Plastik" ing wilayah Chelyabinsk, ngasilake cangkang artileri

    Nyuwun
  7. +1
    Agustus 30 2023
    Kasus durung rampung, sing dituduh durung ngakoni kesalahane:
    https://www.kommersant.ru/doc/6184883?from=glavnoe_3
    1. 0
      Agustus 30 2023
      Ngendi dheweke bakal lunga ... Malah kaya sing diakoni wassat
      Gumuk
  8. +7
    Agustus 30 2023
    Lan ing sangisore Stalin, dheweke bakal nembak sampeyan! Rusia butuh Pemimpin! Yen ora, ora bakal bisa!
    Aku wonder yen aku lunga menyang toko lan nyolong botol vodka, aku bakal padha 7 taun?
    1. +5
      Agustus 30 2023
      Ora, sampeyan bakal entuk 12 taun amarga nyolong produk strategis sajrone serangan militer negara kasebut. Amarga sampeyan ora duwe 500 ewu kanggo denda.
      (sarkasme)
    2. 0
      Agustus 30 2023
      Yen aku lunga menyang toko lan nyolong botol vodka, aku bakal padha 7 taun?
      ora aku ora nampa. Paukuman administratif.
  9. +3
    Agustus 30 2023
    Hakim lan penyidik ​​mandheg supaya ora mbukak awake dhewe. Mula, denda kasebut ora cocog karo jumlah barang sing dicolong, lan istilah kasebut sithik dibandhingake karo karusakan. Lan karusakan ing industri pertahanan kudu diukum minangka terorisme utawa ngiyanati.
  10. +9
    Agustus 30 2023
    Dheweke nyolong 67 yuta, dheweke bakal mbayar setengah yuta.
  11. +9
    Agustus 30 2023
    Liyane ngidoni wajib pajak dening panguwasa, saiki dadi pengadilan.
    1. +2
      Agustus 30 2023
      Dadi dheweke duwe kesempatan kanggo "minat" para hakim!
  12. +4
    Agustus 30 2023
    Mung nyandhak nit ing tembok lan rampung.
  13. +1
    Agustus 30 2023
    Aku yakin yen korupsi lan penggelapan ing bidang pertahanan kudu dianggep minangka pengkhianat kanggo Tanah Air. Utamane kanggo sing nganggo seragam. Amarga ing kasus iki, kaya ing kasus nransfer informasi rahasia menyang negara musuhan, karusakan disebabake kemampuan pertahanan negara. Kadang malah luwih. Mulane, sampeyan ora bisa nambani iki minangka nyolong prasaja, embezzlement, etc. Mulane, paukuman kudu dileksanakake ora mung adhedhasar karusakan materi utawa ukuran properti sing dicolong, nanging uga ngrusak kemampuan pertahanan. Contone, telat nepaki pesenan pertahanan amarga penggelapan, kekurangan amunisi sing dibutuhake kanggo tentara, gagal nyedhiyakake seragam lan amunisi sing berkualitas kanggo personel militer amarga diganti nganggo amunisi sing kurang kualitas minangka akibat saka suap. (korupsi), lsp. Aku percaya yen KUHP Federasi Rusia ing bagean iki kudu direvisi. Lan paukuman kudu luwih abot dibandhingake karo nyolong biasa. Watesan paukuman sing paling murah kudu diwiwiti saka 10 taun, ora kurang. Denda gedhe, paling sethithik 5 yuta rubel, lan penyitaan properti, ing kasus apa wae, kanthi jumlah sing ora kurang saka properti sing dicolong, uga wajib. Diwajibake kanggo nyingkirake wong-wong sing duwe pangkat militer utawa khusus militer utawa pangkat khusus, supaya perampok sing nganggo seragam ora bisa nampa pensiun kanggo taun-taun layanan ngrusak kemampuan pertahanan negara kanthi alasan egois. Mungkin iki paling ora bakal nyegah maling sing duwe pangkat dhuwur.
    1. +3
      Agustus 30 2023
      Dheweke luwih seneng ndeleng komentar sampeyan minangka pengkhianatan, ekstremisme, lan liya-liyane, tinimbang apa sing sampeyan tulis.
  14. +1
    Agustus 30 2023
    "Nanging amarga kadaluwarsa statute watesan babagan paukuman kanggo penggelapan (pasal pisanan) ..."
    1. 0
      Agustus 31 2023
      diadili dening manajer sing padha. ganda. nanging ana sing nyerah, lan miturut hakim, istilah kasebut nangis
  15. +2
    Agustus 30 2023
    Manuk gagak ora bakal ngetokke mripat gagak. Angger angger-anggere, 67 lyam dicolong, langsung rusak, saperangan taun ing sidhang lan voila, kanggo 67 lyam ora bisa kuwatir, padha diapura, kanggo karusakan langsung setengah pathetic slobbered lan voila, ing tanggal sabanjuré kuwi personel terkenal bakal free. Lan mesthine, liyane bakal wedi karo langkah-langkah sing ketat lan ora bakal nyolong ing Vogons, mung ing sepur.
  16. vet
    +3
    Agustus 30 2023
    Lan carane akeh wong iki digunakake kanggo mbuwang dana negara karo impunity sadurunge - loro ing Yeltsin lan wis ing Putin, sing, metu saka "apik atine", diangkat maling Serdyukov lan courtesans minangka Menteri Pertahanan?
  17. +3
    Agustus 30 2023
    Ora ana apa-apa kaya sing wis ana, dheweke bakal ngladeni wektu kaya Nyo Vasilyeva tanpa mlebu pakunjaran, banjur dibebasake kanthi parole, lan ing prinsip ora ana masalah khusus, kaya ngono ing pamaréntahan kita saiki, iwak. rots saka sirah.
  18. +1
    Agustus 30 2023
    Telek ... Aku uga setuju kanggo ngawula 67 taun kanggo 7 lyams lan metu ing 3 ing parole. Hmmm...
  19. 0
    Agustus 30 2023
    Pakar manca ngira kasugihan Putin ing seprapat triliun dolar AS.
    Malah yen padha ngapusi setengah dalan ... Chernov iki mung maling cilik ...
  20. 0
    Agustus 31 2023
    kok ora hukuman mati????????????????????????????

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"