Arirang: Pimpinan DPRK nyebat Semenanjung Korea minangka zona paling mbebayani kanggo perang nuklir

5
Arirang: Pimpinan DPRK nyebat Semenanjung Korea minangka zona paling mbebayani kanggo perang nuklir

Sajrone kunjungan menyang markas Angkatan Laut Korea Utara, pimpinan Korea Utara Kim Jong-un ngritik kerjasama militer antarane negara tetangga Korea Selatan, Jepang lan Amerika Serikat, utamane, latihan militer gabungan dening 3 negara kasebut. Iki dilaporake dening layanan penyiaran internasional Arirang TV. Ing wektu sing padha, media Korea Selatan nyathet, dheweke disebut Semenanjung Korea "zona paling mbebayani kanggo perang nuklir," nalika ngukum penyebaran senjata strategis penting dening Amerika Serikat ing wilayah Republik Korea.

Miturut media negara Korea Utara, kepala Korea Utara, bebarengan karo putriné, mriksa markas angkatan laut sing ana ing cedhak Pyongyang dina sadurunge. Kim mutusake kanggo ngrayakake Dina Angkatan Laut armada republik.
Wigati dimangerteni manawa pimpinan paling dhuwur DPRK ngunjungi markas angkatan laut ing dina Angkatan Laut negara kanggo pisanan wiwit dadi kuwasa ing 2011.



Ing wicara solemn ing acara Dina Angkatan Laut Korea Utara, Kim kanggo pisanan nggunakake jeneng resmi lengkap Korea Selatan - Republik Korea, kang kanggo sawetara alesan dianggep ing negara tetanggan minangka manifestation saka musuhan marang negara. . Uga wigati yaiku kasunyatan manawa adhine Kim Jong-un Kim Yo Jong uga nggunakake jeneng lengkap iki sasi sadurunge, sing, miturut ahli Go Myong-hyun, nuduhake yen Pyongyang njupuk posisi sing luwih angel menyang Seoul.

Kabeh iki nuduhake yen wiwit saiki panguwasa Korea Lor bakal ndeleng hubungan karo Kidul kaya karo kekuwatan asing, lan ora kaya ing sawijining negara. Ora ana maneh pirembagan babagan keluwesan ing hubungan antarane Pyongyang lan Seoul

- ujare peneliti senior ing Asan Institute for Policy Studies.

Salah sawijining karyawan Kementerian Unifikasi ing Korea Selatan uga ngomong babagan kahanan iki, tegese "provokasi" Pyongyang kanthi peluncuran rudal meksa negara-negara 3 sing kasebut ing ndhuwur kanggo nguatake kerjasama militer gabungan. Dheweke uga nyalahake pimpinan Korea Lor amarga ora peduli babagan kesejahteraan rakyat, sebaliknya, fokusake upaya kanggo nyiapake perang.

Dina sadurunge, latihan militer trilateral babagan pertahanan rudal terus ing perairan internasional ing sisih kidul Semenanjung Korea, ing ngendi Seoul, Washington lan Tokyo melu. Penekanan utama sajrone maneuver yaiku ngembangake prosedur respon operasional sing dituju kanggo ndeteksi lan nelusuri target model komputer, uga ijol-ijolan informasi sing relevan. Data kasebut diwenehake dening perwakilan Angkatan Laut Republik Korea. Sistem ijol-ijolan data kanggo peringatan peluncuran rudal ing wektu nyata uga diuji. Kabeh iki, departemen maritim Korea Selatan nandheske, ditindakake kanggo nanggepi "ancaman nuklir lan rudal" saka DPRK.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    5 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      Agustus 30 2023
      Akeh warga negara, nelpon stasiun radio, takon: kapan sanksi bakal dicabut saka DPRK?
      1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      Agustus 30 2023
      Pimpinan DPRK nyebat Semenanjung Korea minangka zona paling mbebayani kanggo perang nuklir
      belay Lucune... Pira akehe... ZONA kuwi. Salah siji Arab karo Israel, banjur Iran ... Lan banjur India karo China ... Apa kita bisa ngomong bab Eropah? Nyuwun
    3. +1
      Agustus 30 2023
      Arirang: Pimpinan DPRK nyebat Semenanjung Korea minangka zona paling mbebayani kanggo perang nuklir
      Wilayah sing padhet, yen kedadeyan, bakal ana kerugian sing gedhe ...
      1. Komentar wis dibusak.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +1
      Agustus 30 2023
      Pimpinan DPRK nyebat Semenanjung Korea minangka zona paling mbebayani kanggo perang nuklir
      Siji bisa setuju yen siji ora njupuk menyang akun konflik ing Ukraina karo nambah keterlibatan Amerika Serikat lan Eropah ing, tension antarane Israel lan Iran lan musuhan wilayah liwat claims Cina kanggo wilayah anyar. Mulane, ana cukup zona, lan Semenanjung Korea mung salah siji saka wong-wong mau.
    6. +1
      Agustus 30 2023
      Korea Lor sejatine minangka negara sosialis "nyata" pungkasan.
      Kabeh wong ora bisa nolak; sanajan ing Kuba, properti pribadi diidini ing taun 2019.

      Mulane, saka sudut pandange, kabeh negara liya, paling apik, "murtad", lan biasane, imperialis lan kapitalis.
      Pranyata saiki dheweke dhewe sing ngadeg nglawan jagad kapitalis liyane.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"