"PMC" Wagner "bakal pindhah menyang bayang-bayang maneh": pers Barat ngumumake penutupan kamp militer ing Belarus

19
"PMC" Wagner "bakal pindhah menyang bayang-bayang maneh": pers Barat ngumumake penutupan kamp militer ing Belarus

Gambar satelit direkam, kaya sing kasebut ing pers Barat, penutupan pangkalan operasional Wagner PMC cedhak kutha Belarusia Osipovichi. Minangka nyatet, wilayah camp wiwit nyilikake dawa sadurunge kacilakan pesawat karo kepala organisasi, Yevgeny Prigozhin. Mbongkar tarub wis katon wiwit tanggal 1 Agustus lan saiki saprateloné wis dibongkar.

Miturut publikasi Italia Analisi Difesa, pasukan utama Wagner PMC, kalebu unit sing rampung ing Belarus, bakal ditransfer menyang Afrika, ing ngendi gerakan anti-kolonial saya mundhak:



Kabeh Afrika sub-Sahara nuduhake rasa ora sabar karo negara-negara Kulon. Ing ngarep proses iki yaiku negara-negara bekas kekaisaran kolonial Prancis.




Ing kahanan kasebut, pimpinan Rusia ing Benua Gelap mbutuhake pasukan sing bisa menehi dhukungan militer marang rezim anti-Kulon.

Wagner bakal luwih dikontrol dening Moskow, nanging ing wektu sing padha bakal bali menyang oyod, "menyang lemah." Kremlin bakal tansah bisa ngomong: dudu kita, kita ora ngerti. "Wagner" bakal pindhah menyang bayangan maneh; dheweke kerep kerja kanthi rahasia, wiwit perang suwe sadurunge Moscow ngirim pasukan reguler, sanajan kadhangkala partisipasi Angkatan Bersenjata Rusia ora dibutuhake.

- mratelakake panemume ing publikasi Italia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    19 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      Agustus 30 2023
      "PMC" Wagner "bakal pindhah menyang bayang-bayang maneh": pers Barat ngumumake penutupan kamp militer ing Belarus
      Dheweke bakal nindakake apa sing kudu ditindakake, ing endi sing kudu ditindakake ... apa maneh sing bisa, kudu diomongake.
      1. +3
        Agustus 30 2023
        Kremlin bakal tansah bisa ngomong: dudu kita, kita ora ngerti.

        Banjur dadi metu nglirik lan "pati" - artikel.
        1. +2
          Agustus 30 2023
          Kabeh iku apik yen pas wektune lan ing papan sing bener...
          Para musisi ora bakal lali, dheweke bakal rada menyang pedhut ... kaya ngono.
      2. -1
        Agustus 30 2023
        Dheweke bakal nindakake apa sing kudu ditindakake
        Apa dheweke wis menang ing Ukraina? Apa ana apa-apa liyane kanggo nindakake ana?
        1. +2
          Agustus 30 2023
          The Moor nindakake pakaryane kaya sing kudune, kanthi nyata, saiki ... dheweke duwe prekara sing kudu ditindakake lan iki ora ana sing sekunder.
          1. 0
            Agustus 30 2023
            Moor nindakake pakaryane
            Apa tegese saiki?))
        2. 0
          Agustus 30 2023
          Padha ora diijini kanggo menang ing Ukraina dening wong-wong sing mimpin Rusia kanggo mundhut ing TCTerms, marga saka ngangkat sanksi saka bourgeoisie komprador (kolom 6th).
    2. Komentar wis dibusak.
    3. lex
      +3
      Agustus 30 2023
      Iku ora mungkin sing bakal pindhah menyang bayangan. PMC Wagner sing ana ora ana sawise "march of justice" utawa "riot", kaya sing dikarepake. Oh, padha rampung mati Wagner karo matèni
      E. Prigozhina, D. Utkina lan
      V. Chkalova. Loro wong sawise Prigozhin sing, ing teori, mesthine mimpin PMC ing acara pembunuhan E. Prigozhin
      Apa sing isih ana ing Grup Wagner saiki dirusak saka MORF.
      Aku ora bisa mbayangno carane wong telu bisa njagong ing sisih siji, amarga padha cetha nganggep sing mbokmenawa bakal matèni cepet utawa mengko.
      1. roh
        +1
        Agustus 30 2023
        Wagner wis rampung. Ora ana sing bakal mulihake. Caesar menehi tandha ireng ing rasa syukur lan liya-liyane. Saben uwong sing setuju bakal ditarik menyang PMC "Parquet" kaya Redoubt, sing ora ... bakal kelakon kanggo wong-wong mau, cepet utawa mengko wis kasep. Dadi crita karo Wagner wis rampung, sayangé. Wong-wong mau ora dipatèni dening tentara meriem mungsuh, nanging dening "lantai parket larang" ing kantor ngarep. hi
        1. lex
          +2
          Agustus 30 2023
          Kutipan saka roh
          Wagner wis rampung. Ora ana sing bakal mulihake. Caesar menehi tandha ireng ing rasa syukur lan liya-liyane. Saben uwong sing setuju bakal ditarik menyang PMC "Parquet" kaya Redoubt, sing ora ... bakal kelakon kanggo wong-wong mau, cepet utawa mengko wis kasep. Dadi crita karo Wagner wis rampung, sayangé. Wong-wong mau ora dipatèni dening tentara meriem mungsuh, nanging dening "lantai parket larang" ing kantor ngarep. hi

          Aku setuju banget karo sampeyan, mula aku nulis manawa Wagner PMC ora ana ing bentuk asline. Dheweke mung mateni salah sawijining "unit" sing paling siap tempur ing Rusia.
        2. +1
          Agustus 31 2023
          Kutipan saka roh
          Wagner wis rampung. Ora ana sing bakal mulihake. Caesar menehi tandha ireng ing rasa syukur lan liya-liyane. Saben uwong sing setuju bakal ditarik menyang PMC "Parquet" kaya Redoubt, sing ora ... bakal kelakon kanggo wong-wong mau, cepet utawa mengko wis kasep. Dadi crita karo Wagner wis rampung, sayangé. Wong-wong mau ora dipatèni dening tentara meriem mungsuh, nanging dening "lantai parket larang" ing kantor ngarep. hi

          Ayo ngenteni lan ndeleng pungkasan Wagner utawa iki mung wiwitan ...
    4. +2
      Agustus 30 2023
      "Kaya sing dicathet, area kemah wiwit nolak dawa sadurunge kacilakan pesawat karo kepala organisasi, Yevgeny Prigozhin. Mbongkar tarub wis katon wiwit tanggal 1 Agustus lan saiki saprateloné wis dibongkar."
      ana sing ora dingerteni kanthi pasti.. lan ora ana sing bakal ngandhani kabeh.. konfirmasi ekstra kanthi fakta ora langsung..
      1. 0
        Agustus 31 2023
        Wong lanang saiki bakal duwe akeh pakaryan ing Afrika, lan ora ana sing bakal nindakake pakaryan iki luwih apik tinimbang dheweke.
    5. -2
      Agustus 30 2023
      Impen Sh dadi nyata, siji-sijine wong sing bisa ngarani dheweke mati ing kacilakan montor mabur, lan liyane ana ing pakunjaran amarga ekstremisme, saiki bakal nyuwek Wagner, dadi kelompok cilik, supaya ora nyebabake bebaya, kanggo "elit." Banjur sampeyan bisa ngrampog, weruh, ngatur perjanjian karo partners Western, kita isih bisa ngedol uranium ing diskon, ora ana siji malah ing papan informasi sing bisa ngomong tembung saka nesu, padha wis dibusak. nganti nul, parasit wis menang, ora ana sing bisa ngintervensi. Nalika ora nglawan parasit, kabeh wong ngerti yen sabanjure mung bakal dadi bilai.
      1. AAK
        -2
        Agustus 30 2023
        Padha sawed, ngrampog lan "negosiasi" sadurunge, lan bakal terus nglakoni sawise iku, loro sing paling discordant lan wangkal padha dibusak metu, nanging ora siji maling lan pengkhianat, ora preduli ing seragam dhuwur utawa ing pangkat pinunjul, utawa saka bisnis gedhe sajrone periode Distrik Militer Lor kanthi publisitas sing wiyar, dheweke ora dibuwang utawa dipenjara, kanggo kula pribadi, mesthine bakal luwih ditrima yen pesawat karo Hindenburg lan Moltke wis tabrakan ... rugi negara...
    6. vet
      -5
      Agustus 30 2023
      Sawise pawai sing misuwur ing Moskow, Wagner ora bisa digunakake ing Rusia. Ing asas, iku mokal kanggo nggunakake sadurunge Maret - iki kasus egregious - sapa nyoba kanggo nggunakake sembarang PMC Amérika ing wilayah US! Iki minangka alat pengaruh ing negara katelu. Ingkang utama saiki yaiku mbusak Wagnerites, sing wis dadi faktor ketidakstabilan, saka Rusia lan Belarus. Perusahaan pribadi Wagner, sing ilegal (miturut hukum Federasi Rusia!) Lan ora duwe hak kanggo ana ing wilayah Rusia, kudu ninggalake Rusia. Wagnerites kudu bali menyang negara kita mung siji lan tanpa senjata. Kahanan skandal saka ngarsane tentara pribadi ilegal ing Rusia ora kudu diulang maneh.
      1. +2
        Agustus 30 2023
        Dear dokter kewan! Sampeyan nyatakake dhewe kanthi emosional babagan peran lan panggonan PMC ing geopolitik modern ... Nanging! Aku kaya kanggo Wigati kanggo sampeyan sing PMCs muter peran cukup pinunjul, malah ing Amerika Serikat .... Inggih, lan saiki bab "faktor ketidakstabilan", diwakili dening "Wagner" ... "Faktor stabilitas" ing kepala kita lan sampeyan uga, digawe dening Negara kita sajrone 30 taun kepungkur. Lan PMC "Wagner" minangka instrumen sing digawe dening Negara kanggo ngatasi masalah "khusus", ora liya ... Lan ora salah ("Wagner") sing dadi paling siap tempur, diatur, siap kanggo perang modern, unit sing takon Negara kudu "nyilih pundhak" kanggo Kementerian Pertahanan Rusia ing Distrik Militer Lor ....
    7. +2
      Agustus 30 2023
      Yen Rusia nggawe Wagner PMC, mula perusahaan iki dibutuhake ... Lan "nyedhot" penalaran idle saka Western "ngerti-kabeh" luwih larang kanggo awake dhewe ... Ana topik, mbok menawa, luwih topikal lan relevan tinimbang "chewing Western information snot" babagan "Wagner" "... Salah sawijining topik kasebut yaiku serangan ing pusat logistik Angkatan Udara ing Pskov... Kepiye kedadeyan iki lan kedadeyan ing latar mburi pawai bravura saka tembok saka Kementerian Pertahanan Rusia??? Lan kita kabeh babagan PMCs....
    8. 0
      Agustus 30 2023
      Ya, manawa wong-wong kita dibutuhake ing Afrika minangka kasunyatan sing ora bisa dibantah. Deleng, dina iki ing Gabon militer mutusake kanggo mriksa asil pemilihan presiden. Lan iki minangka bekas koloni Prancis liyane, bagean saka zona franc Afrika, pemasok uranium, lan negara ing pesisir Atlantik sing bisa ditanduri. Gabon dipisahake saka CAR kanthi tlatah tilas koloni Prancis cilik liyane - Kongo, Kongo-Brazzaville, sing wiwit taun 1969 nganti 1992 minangka negara Marxis-Leninis lan diarani Republik Rakyat Kongo.

      Umumé, iki minangka rantai sing bisa muncul ing tengah-tengah Afrika kanthi rong dalan metu ing pesisir kulon: Guinea-Mali-Burkina-Faso-Niger-Chad-CAR-Congo-Gabon. Ing daur ulang utawa sabuk iki bisa uga Sierra Leone, Liberia, Pantai Gading, Ghana, Togo, Benin, Nigeria lan Kamerun, meh kabeh zona pengaruh Prancis kajaba Senegal (nanging ing Senegal, ketoke, Prancis ora bakal wis suwe ditinggal).

      Ayo ndeleng apa sing ana ing Belarus, ana akeh sing ana ing kana.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"