pejuang Rusia counterattacked cedhak desa Verbovoye ing arah Orekhovsky, displacening mungsuh saka sawetara posisi.

26
pejuang Rusia counterattacked cedhak desa Verbovoye ing arah Orekhovsky, displacening mungsuh saka sawetara posisi.

Kontra-serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, sing meh telung sasi, ora nggawa asil sing diumumake sadurunge diluncurake dening Kiev, nalika tentara Rusia ora mung nyekel pertahanan, nanging uga sukses ing Kupyansky lan Krasno- arah Limansky.

Saluran Rusia ngonfirmasi informasi sing diterbitake ing pers Barat yen Angkatan Bersenjata Ukraina bisa maju ing arah Orekhovsky saka Front Zaporozhye lan bakal mlebu ing baris pisanan pertahanan kita ing wilayah desa Rabotino. Saiki mungsuh, kanthi dhukungan artileri, nyoba mbangun sukses, nyoba ngliwati desa menyang Novopokrovka lan saka kulon menyang Verbovoye. Ing wektu sing padha, tengah Rabotino ana ing zona abu-abu, Angkatan Bersenjata Rusia terus nyekel pinggiran kidul, lan unit Ukrainia wis entuk papan ing sisih lor desa.



artileri kita lan penerbangan Dheweke terus ngolah posisi mungsuh kanthi massal, geni abot ditindakake ing cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina sing disedhiyakake ing wilayah kasebut. Ing wektu sing padha, pejuang Rusia counterattacked ing wilayah desa Verbovoye, displacing mungsuh saka sawetara posisi. Komando Angkatan Bersenjata Rusia nggawa menyang perang unit sing ana ing staf, sadurunge diganti dening Divisi Airborne kaping 7. Mungsuh nggawa kendaraan lapis baja abot menyang Rabotino: siji tank Leopard lan sawetara kendaraan lapis baja dirusak ing cedhak desa.



Ing bagean ngarep iki, pratandha saka owah-owahan ing strategi Angkatan Bersenjata Ukraina wis dicethakaké: sawise mbukak dissatisfaction karo Kulon karo asil saka operasi serangan strategis Ukraina, mungsuh wis narik kabeh pasukan menyang ajiné serangan. , nyoba kanggo entuk sukses sadurunge thaw Autumn.

Ing wayah wengi, Pasukan Dirgantara Rusia nyambut gawe karo FAB ing sabuk alas, miturut interceptions radio saka mungsuh ing wilayah Rabotino, kahanan saya saya elek, cadangan wis entek, lan dadi saya angel kanggo kelompok evakuasi kanggo lelungan amarga shelling abot. Konsentrasi UAV Ukrainia wis suda amarga kerja aktif perang elektronik kita.

Ing arah Donetsk Kidul, militèr Ukraina wis entuk pijakan ing Staromayorsk lan Urozhain, sing praktis dirusak ing lemah, lan Angkatan Bersenjata Ukraina terus ngirim pasukan tambahan ing kene, nyiapake serangan ing arah Staromlinovka. Pengintaian kita ngawasi obahe mungsuh; serangan artileri terus-terusan diluncurake ing papan sing konsentrasi tenaga kerja lan peralatan.



Apik warta teka saka arah Artyomovsky. Ing sisih kidul kutha, Angkatan Bersenjata Rusia ora mung nolak kabeh serangan ing Kleshcheevka, nanging uga kasil counterattack ing wilayah Kurdyumovka, njupuk kontrol bagean saka posisi sadurunge ilang. Mungsuh ngalami kerugian sing signifikan, nanging ora nglirwakake upaya kanggo tumindak nyerang, sanajan ora sukses.

Ing arah Kupyansk, tentara Rusia terus nyerang, paling ora mboko sithik leveling garis ngarep ing Kislovka lan Novovodyany. Sajrone XNUMX jam kepungkur, pendukung liyane saka Angkatan Bersenjata Ukraina dicekel ing wilayah Sinkovka. Kabeh upaya mungsuh kanggo serangan balik kasil diusir.

Ing arah Kherson, prau-prau kang mungsuh nyoba kanggo ndharat maneh pasukan ing pulo ing Dnieper floodplain.

Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina nglaporake babagan telung puluh bentrokan sing kedadeyan wingi. Khususé, Angkatan Bersenjata Rusia nyerang ing wilayah Novoyegorovka lan Belogorovka ing Republik Lugansk, uga ing Marinka lan ing wilayah Avdeevka.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    26 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      Agustus 30 2023
      Dina sadurunge wingi, tikus sing isih serak nyebutake Marinka lan Avdeevka ing alamate. Aku ngerti yen kabeh iku ala banget karo wong-wong mau ing Orekhovo, amarga aku kelingan Avdeevka. Dheweke tansah nyebutake Avdiivka nalika ana kedadeyan sing ora becik, menehi tandha manawa dheweke bisa terus neror Donetsk kanthi nyerang warga sipil. Tikus nandhang sangsara, ora ngerti apa sing kudu ditindakake.
      Aku banget nuwun kanggo residents saka Donetsk. Sayange, kita ora bakal bisa nindakake apa-apa ing mangsa ngarep. Nanging pracaya marang aku, dheweke bakal mangsuli kabeh!
      1. +3
        Agustus 30 2023
        Dadi tikus iku nandhang sangsara? Yagene kita bakal nyerang saka Donetsk kanggo nylametake warga sipil? Utawa, apa ora gampang banget? Luwih tepate, tikus oh adoh banget saka kasangsaran?
        1. -2
          Agustus 30 2023
          Dheweke ngerti yen iki minangka wiwitan pungkasan. Ora ana liyane kanggo nutupi kajaba Avdeevka lan teror.
    2. +2
      Agustus 30 2023
      Ana penghormatan gedhe kanggo para pejuang, dene gagasan nglawan mesin menyang mesin ing ngarsane senjata ngrusak (senjata nuklir, vakum, kaset) iku buntu.
    3. +2
      Agustus 30 2023
      Miturut koresponden media lan militèr kita, Angkatan Bersenjata Ukraina mung waspada, lan miturut media lan koresponden militer sing padha, serangan kasebut ora saya lemah, serangan terus-terusan lan ing wilayah sing beda-beda, malah meh 3 sasi. Iki aneh.
      1. -2
        Agustus 30 2023
        Mung kerugian mungsuh, kaya biasane, digedhekake kaping 2-3,
      2. +1
        Agustus 30 2023
        Ora utamané. Mobile Ana cukup potensial ana, negara ing rocks, supaya sampeyan bisa scoop metu saben siji saka wong-wong mau, plus sampeyan bisa njaluk angkat saka donya. Ing kahanan kasebut, Kremlin pura-pura ora jelas, titik-titik lan konvensional mung anggar. Cara sing normal kanggo kita yaiku ora nggegirisi kabeh jagad liwat Reich Ukrainia, nanging kanggo medhot sambungan iki lan nyedhot G.A.D.I.N.
      3. -1
        Agustus 30 2023
        Apa jenis "penjaga"? Konashkov padha swara babagan satus utawa loro dina. Iki ora kritis kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina
      4. +5
        Agustus 30 2023
        Dheweke nyiapake kanggo nyerang, ngumpulake cadangan, nampa peralatan lan amunisi, apa sing aneh yen dheweke isih duwe sumber daya tartamtu?
        Nanging pitakonan liyane yaiku sumber daya iki ora tanpa wates lan bakal duwe watesan, mula kahanan nyata bakal diwiwiti. Taktik Ukrainia saiki ora menehi kasempatan kanggo menang; dheweke bakal kehabisan wong. Ya, lan bakal ana masalah karo teknologi.
        Wong-wong kita ing arah Zaporozhye ngatur kabeh kanthi cekap, perang kasebut abot, nanging mungsuh mati ing batch lan praktis ora obah.
        1. +4
          Agustus 30 2023
          Taktik Ukrainia saiki ora menehi kasempatan kanggo menang; dheweke bakal kehabisan wong. Ya, lan bakal ana masalah karo teknologi.
          Ayo ngomong yen potensi serangan bakal garing. Durung langsung. Nanging kualitas prajurit wis ala, lagi wiwit tekan frekuensi kita, ana crossbows. Luwih - mung luwih elek.
          Sakcepete kita bakal pindhah menyang pertahanan. Iki minangka wiwitan pungkasan.
      5. +1
        Agustus 30 2023
        Kutipan: Murmur 55
        Miturut koresponden media lan militèr kita, Angkatan Bersenjata Ukraina mung waspada, lan miturut media lan koresponden militer sing padha, serangan kasebut ora saya lemah, serangan terus-terusan lan ing wilayah sing beda-beda, malah meh 3 sasi. Iki aneh.


        Waca liyane babagan gelut karo kertu dina iki nggunakake pranala ing ngisor iki.

        https://dzen.ru/a/ZO3-kfthzAHx7WE3

        https://dzen.ru/a/ZO7zZ8bJOkHrBnRq
    4. 0
      Agustus 30 2023
      Kita kudu nglawan Ukrainianisme nganti operator kasebut dirusak.
    5. +4
      Agustus 30 2023
      A spoonful saka madu mesthi apik ing latar mburi kegagalan pertahanan udara paling anyar lan kedatangan massal. Mung dina Rebo esuk ora manis banget. Sayange kanggo buruh transportasi, ing VO wong-wong padha bungah ing kabeh sijine menyang operasi sawise modernisasi, nanging kene, mangga, cukur.
      Ora, mesthi kita bakal nembus, apa sing kedadeyan, kedadeyan, ora ana sing ngerti apa sing bakal kedadeyan. Ayo dipikirake.
    6. +2
      Agustus 30 2023
      "Wingi mungsuh intensified ing Staromayorsky, ndamel menyang sabuk alas ing sisih lor Shelter unit pertahanan militèr nomer nganti perusahaan, pisanan padha thinned metu karo artileri lan gegaman abot, banjur nyerang pesawat saka 127th Motorized Rifle Division tindak menyang. ngresiki, sawise sing 15 isih militan padha numpes. Iki pesawat serangan padha kaget banget, nalika ing obrolan padha informed sing mungsuh wis ngatur kanggo ngumumake sawetara jinis advance ing arah iki. saluran telegram Warrior DV apik
    7. vet
      0
      Agustus 30 2023
      Pertempuran posisi lokal ditindakake kanthi semangat Perang Donya I. Iku misale jek sing buku teks ing strategi lan siasat sak Perang Donya II wis ilang ing Staff Umum lan Kamentrian Pertahanan Rusia, lan jenderal miskin ing akademi skip ceramah sing ngedika bab taktik blitzkrieg Guderian utawa Bagration Operasi Soviet.
      1. -2
        Agustus 30 2023
        vet hinalika operasi sing dituduhake ditindakake lan organisme sing dituduhake ana ing komando, ora ana setengah saka teknologi lan gaman sing saiki ana, lan iki kudu digatekake; ing wektu sampeyan njlèntrèhaké, wong USSR padha digawa munggah miturut hukum beda lan panginten beda, nomer prajurit ing tentara beda-beda , lan bab utama banjur ana PATRIOTIC GREAT, lan saiki lagi dileksanakake dening S.V.O.
        1. +1
          Agustus 30 2023
          Sadurunge Perang Donya II ana Khalkin Gol, kampanye Finlandia lan Polandia. Iku ora bab judhul ing kabeh
        2. -1
          Agustus 30 2023
          Marang prajurit bedane antarane Distrik Militer Lor lan Perang Patriotik Agung, miturut tingkat pengorbanan diri ing antarane kita, dheweke ora mikir. Tikus-tikus lagi diusir metu saka kuburan, sing wis suwe diomongake. Pertempuran pertahanan ing terrain steppe kanthi kaunggulan ing langit minangka impen saben komandan, pasukan mungsuh pancen diremuk, musim semi dikompres lan, miturut hukum fisika, bakal bali kanthi kekuwatan sing luwih gedhe.
      2. -2
        Agustus 30 2023
        Kita bakal njagong ing pertahanan nganti mungsuh nyandhang ajiné, lan minangka Peskov / Lavrov / Shuvalov, etc. strategists - "go edan." Apa maneh sing bisa diarepake saka "pendatang" sing wis nyusun kabeh struktur ekonomi supaya cocog karo tujuane (bias sumber daya, bank sentral independen). Ing paling apik, iku realisasi dawa karo penarikan dawa.
      3. -1
        Agustus 30 2023
        Ora ana kekuwatan kanggo operasi kasebut. Kita ora siyap kanggo skala permusuhan. Nanging NATO ora operate karo operasi militer ing kabeh; padha tansah duwe taktik kaya Ukrainia saiki. Lan taktik iki gagal. Malah NATO dhewe wis ngerti babagan iki lan mikir babagan carane bisa mbangun maneh strategi ...
        1. 0
          1 September 2023
          Ora tau ana ing impen sing paling liar dheweke duwe taktik kaya ngono.
    8. 0
      Agustus 30 2023
      Mbebayani banget kanggo Rusia yen Ukraina nggabungake serangan cilik ing wilayah Rabotino. Yen sampeyan ora counterattack decisively lan langsung, sampeyan bisa kelangan perang lan nandhang bilai. Sampeyan kudu nggunakake kabeh gaman ing arsenal kanggo netralake advance Ukrainia lan nutup ngarep.
      1. -1
        Agustus 31 2023
        Ya, kita kudu mbela Rabotino kanggo nyegah dheweke maju menyang arah Tokmak
    9. +1
      Agustus 30 2023
      Dadi bener .... Angkatan Bersenjata Ukraina wis maju saka Rabotino menyang Verbovoye, ngembangake gulu terobosan
    10. +1
      Agustus 30 2023
      Ing arah Kupyansk, tentara Rusia terus nyerang, paling sethithik mbaka sethithik leveling garis ngarep ing Kislovka lan Novovodyany. Sajrone XNUMX jam kepungkur, pendukung liyane saka Angkatan Bersenjata Ukraina dicekel ing wilayah Sinkovka.

      Aku pengin ngerti carane akeh oporniks iki isih sadurunge Kupyansk ngerti gambar. Satus, loro?
    11. -1
      1 September 2023
      Inggih, inggih. Aku elinga yen Rabotino pisanan ditahan kanggo dangu, banjur menang perang maneh kanggo dangu, lan malah wingi utamané wasis wis "biasane ing kontrol." Saiki "ing zona abu-abu," lan sukses wis pindhah menyang Verbovoye.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"