Kru kasusun saka sopir lan komandan: Jerman ngasilake howitzers Boxer RCH155 self-propelled kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina

18
Kru kasusun saka sopir lan komandan: Jerman ngasilake howitzers Boxer RCH155 self-propelled kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina

Ana foto online sing nuduhake duta besar rezim Kyiv ing Jerman, sing dijupuk ing pabrik prihatin pertahanan KMW ing Kassel kanthi latar mburi bedhil 155-mm Boxer RCH155 sing didandani. tank Leopard 1A5.

Kaya sing dituduhake ing pers Barat, foto iki negesake manawa Jerman ngasilake RCH155 kanggo kabutuhan Angkatan Bersenjata Ukraina. Wiwitan pangiriman bedhil mandhiri pisanan kudu diarepake ing kuartal pisanan 2024, kanthi pesenan tambahan bakal diumumake ing mangsa ngarep.



Produk modern iki bakal nambah potensial Angkatan Bersenjata sing signifikan, gabung karo perusahaan howitzer sing luwih tuwa kayata CAESAR lan PZH2000

- ngandika pers.

RCH155 minangka sistem sing kompak nanging kuat kanthi ukuran 10,4 m, ambane 2,99 m lan dhuwur 3,6 m lan dilengkapi howitzer L155 52 mm. Sistem kontrol kalebu nempatake pos tempur ing njaba bedhil self-propelled. Zona geni 40 km nalika nembak amunisi standar [karo generator gas] lan 54 km nalika nggunakake V-LAP ARS; VULCANO lan EXCALIBUR nyedhiyakake jarak sing luwih dawa.



Pembangkit listrik minangka mesin MTU kanthi daya nganti 600 kW (815 hp). Howitzer bisa tekan kecepatan luwih saka 100 km/jam ing dalan lan jarake luwih saka 700 km. Daya kanggo rasio bobot kira-kira 21 hp. saben ton, kang bisa Ngartekno nggampangake gerakan liwat terrain angel.

RCH155 dirancang kanggo dioperasikake mung rong kru, komandan lan sopir.

- kacathet ing pers.
  • KANGGO
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

18 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -9
    30 Agustus 2023 14:37
    Iku kabeh goroh! Jerman ora bisa ngasilake apa-apa. Iku mati tanpa sumber energi murah saka Rusia.
    1. +1
      30 Agustus 2023 14:40
      Lha, Jêrman taksih ambruk, nanging kanthi kawicaksanan ingkang kados makatên punika, badhe ambruk.
    2. -4
      30 Agustus 2023 14:41
      ...lan keluwen? Ya, padha ora duwe apa-apa maneh. Dheweke ndeleng daging seminggu sepisan, rak-rak toko kosong. Ora suwe, kertu panganan bakal dienalake ing Hitler
      1. +1
        30 Agustus 2023 15:27
        Quote: Mamin-Sibiryak
        ...lan keluwen? Ya, padha ora duwe apa-apa maneh. Dheweke ndeleng daging seminggu sepisan, rak-rak toko kosong. Ora suwe, kertu panganan bakal dienalake ing Hitler

        Apa bab "ing Hitler". Bab-bab sing relatif apik ing jaman Hitler. Padha bakal ngelingi mangsa rutabaga ing wektu Kaiser
  2. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
  3. 0
    30 Agustus 2023 15:02
    tentara kalebu ing sepuluh ndhuwur kudu (ing cahya saka musuhan njupuk Panggonan ing tlatah Rusia minangka penerus saka USSR) abot dilacak lan entheng wheeled sistem artileri saka kaliber padha, pramila padha lan kita melu pembangunan. , analisis iki normal
  4. +4
    30 Agustus 2023 15:05
    Iki sing kudu ditindakake, otomatisasi lengkap: siji operator lan driver!
  5. +4
    30 Agustus 2023 15:08
    Ana loro ing kene, nanging kanthi cara sing apik, kru ora dibutuhake maneh:

    Wis meh rong puluh taun, KMW (Krauss-Maffei Wegmann) wis nduduhake sawetara unit artileri self-propelled kanthi modul AGM - ing sasis sing dilacak MLRS MLRS, ing platform sing dilacak ASCOD 2 (DONAR), lan ing Iveco (8x8). ) sasis kendaraan. Pilihan kanggo nginstal AGM ing sasis saka Boxer armored personel carrier rodha, banjur ditetepake RCH-155, pisanan ditampilake ing pameran Eurosatory 2014, nanging testing lapangan mung diwiwiti ing 2019. Ing taun 2020, model pra-produksi RCH-155 anyar disedhiyakake kanggo tes, dibedakake utamane kanthi dhuwur modul artileri AGM sing diowahi.

    Ing kasus Boxer RCH 155, Krauss-Maffei Wegmann wis ngembangake modul anyar sing ngidini Boxer diowahi dadi unit artileri sing digerakake dhewe. Umume adhedhasar konsep Artillery Gun Module (AGM) sing ana ing KMW sing wiwitane dituduhake ing taun 2004. AGM minangka turret kanthi otomatis kanthi remot kontrol sing dilengkapi bedhil 155mm Rheinmetall L/52.
    Sawetara hatch lan lawang mburi gedhe ngidini kru ngakses autoloader lan sistem internal yen ana malfunction, nanging replenishment amunisi bisa liwat mekanisme external.
    Modul bedhil artileri nduweni miring bedhil -2,5 ° lan sudut elevasi nganti +65 °. Turret bisa diputer lan dipecat ing azimuth 360 °. Versi sistem saiki bisa tekan tingkat geni nganti 9 puteran saben menit.
    AGM menehi papan panyimpenan akeh kanggo 30 155mm gun utama babak lan 144 modul propelan (pilih nomer kanggo sawetara) ing sistem autoloader; lagi kabeh ing konfigurasi siap-kanggo-nggunakake.

    Perusahaan Jerman Rheinmetall nampilake sing dilacak robot adhedhasar platform Wiesel. Robot kasebut didorong dening sistem sing cocog kanggo macem-macem kendaraan tempur sing dilacak lan roda, kayata Boxer lan Lynx. Dianggep conto robot bakal bisa ngirim pasokan, nindakake pengintaian lan malah geni. Ing kasus iki, kendaraan berawak bakal mlaku kanthi jarak sing luwih aman.
  6. 0
    30 Agustus 2023 15:29
    Iki minangka "mitra Putin saka Kremlin" nggawe senjata sing nggawa akeh masalah kanggo tentara kita amarga kekurangan sistem jarak jauh sing padha ing saham kita.
  7. KCA
    -6
    30 Agustus 2023 15:33
    Lan nalika dipecat karo tong minyak lan energi projectile, kanthi dhuwur 3.6 m, nalika turret diputer, apa ora bakal nguripake paling sethithik 1%? Wunderwaffe Jerman liyane
    1. +4
      30 Agustus 2023 16:14
      Mesthi bakal nguripake! Desainer saka KMW mbokmenawa ora nggatekake iki, amarga kabeh wong bodho ing kana.
      1. KCA
        -2
        30 Agustus 2023 17:35
        Ayo ndeleng ora ing foto pariwara, nanging kepiye tumindak ing lapangan, aku ora ngelingi, ana video babagan sawetara rudal anti-tank Amerika, ana tank sing kasebar, nanging ana sing ngira aneh lan dheweke nggawe storyboard, tank kasebar nalika rudal isih meter saka tank lan utuh
      2. 0
        31 Agustus 2023 00:35
        Mungkin ora kabeh, nanging dudu Rusia sing menehi Puma.
    2. +5
      30 Agustus 2023 17:23
      Lan nalika dipecat karo tong minyak lan energi projectile, kanthi dhuwur 3.6 m, nalika turret diputer, apa ora bakal nguripake paling sethithik 1%?



      1. 0
        30 Agustus 2023 17:40
        Ing versi bedhil self-propelled bobot bakal kira-kira 40 ton (sawise kabeh, iku waja), kang tegese mbukak poros 10 ton, kang akeh banget kanggo dalan rereget.
      2. KCA
        0
        30 Agustus 2023 18:00
        Apa daya wis kebak? Kanggo kabeh 40 km, utawa 20%?
        1. 0
          31 Agustus 2023 00:14
          Ngendi sampeyan ndeleng papan latihan kaya ing Jerman?
          wassat
          1. KCA
            0
            31 Agustus 2023 11:16
            Aku njabat ing Resimen Sinyal kaping 6 ing Eberswalde, lan taun 92, lelungan menyang lapangan latihan, kabeh wong ngemas koper.
  8. +1
    31 Agustus 2023 06:53
    Kutipan: pesawat alex
    Jerman wis mesthi bisa nggawe senjata sing apik lan ora perlu guyon ing kene. Intine sadurunge perang, Amerika nindakake embargo senjata liwat PBB (Irak, Libya, Taliban) lan iki bener. Lan Kamentrian Luar Negeri ing pimpinan Lavrov sing ora kompeten malah ora nyoba nindakake iki .supaya sapa sing kerja luwih efisien?

    Ora ana sing bakal ngormati embargo; kita perang karo NATO.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"