Sekretaris Pers Presiden Federasi Rusia: Para ahli nyinaoni kemungkinan drone teka ing Pskov saka Negara Baltik

78
Sekretaris Pers Presiden Federasi Rusia: Para ahli nyinaoni kemungkinan drone teka ing Pskov saka Negara Baltik

Bengi iki, pitung wilayah ing Rusia diserang dening kendaraan udara tanpa awak Ukrainia. mayoritas dron dicegat lan ditembak dening pasukan pertahanan udara, kaya sing dilaporake dening Kementerian Pertahanan Rusia lan pimpinan wilayah sing diserang UAV.

Lapangan udara militer-sipil Pskov nampa karusakan paling gedhe amarga serangan drone. Kepala wilayah kasebut, Mikhail Vedernikov, sing langsung teka ing papan darurat, nggawe pesen video sing ujar manawa serangan kasebut drone diusir dening militèr Rusia. Nanging, minangka asil saka lebu tiba lan / utawa hit langsung, geni nyuwil metu ing pelabuhan udara, kang lokal. Miturut gubernur Pskov, ora ana korban utawa karusakan amarga serangan UAV.



Mengko, layanan pers Direktorat Utama Kementerian Situasi Darurat Rusia kanggo wilayah Pskov ngetokake pernyataan khusus kanthi sawetara rincian serangan drone wengi ing bandara. Kajaba iku, media lokal nulis babagan geni ing lokasi brigade pasukan khusus GRU 2, nalika informasi iki durung dikonfirmasi kanthi resmi.

Ing 23:28 ana laporan babagan geni ing pesawat transportasi militer. penerbangan IL-76 ing Pskov. 21 unit peralatan lan 65 wong melu mateni geni

departemen ngandika ing statement.

Miturut data ora resmi, bandara Pskov diserang kira-kira rong puluh drone. Senadyan akeh UAV sing dicegat, sawetara tekan target sing dituju. Papat pesawat angkut militèr Il-76 rusak, lan loro mau rusak banget, durung dingerteni apa bisa didandani lan dibalèkaké.

Sauntara kuwi, saran muncul online yen drone, utamane sing nyerang bandara Pskov, bisa diluncurake ora saka wilayah Ukraina, nanging saka negara tetanggan liyane. Ana saran manawa drone bisa diluncurake menyang Federasi Rusia, contone, saka salah sawijining republik Baltik. Sumber daya Ukrainia uga nulis babagan partisipasi layanan intelijen Barat ing nyiapake serangan udara ing wilayah Rusia.

Kahanan kanthi serangan wengi sing gedhe banget ing pitung wilayah Rusia bebarengan dikomentari dina iki ing briefing dening sekretaris pers Presiden Rusia Dmitry Peskov. Dheweke ngandhani wartawan manawa Vladimir Putin langsung dilaporake babagan kedadeyan kasebut.

Ngomong babagan kemungkinan peluncuran UAV sing nyerang lapangan udara ing Pskov saka negara Baltik, Peskov ujar manawa para ahli militer lagi nyinaoni rute penerbangan drone.

Rute kasebut dijlentrehake, kepiye cara iki ditindakake dianalisis supaya bisa njupuk langkah sing cocog kanggo nyegah kahanan kasebut ing mangsa ngarep.

- ngandika speaker saka presiden Rusian.

Peskov sepisan maneh nandheske sing siji-sijine cara dijamin kanggo ngindhari serangan teroris kuwi diatur dening rezim Kyiv ing tlatah Federasi Rusia tetep terusan lan implementasine kabeh gol saka operasi militèr khusus ing Ukraina.
  • Saluran resmi wilayah Pskov
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

78 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 20
    Agustus 30 2023
    Mmmdaa... Para ahli bakal nyinaoni kemungkinan drone mungsuh nyabrang tapel wates negara Federasi Rusia. Nyuwun Iki tapel wates opo?!
    1. -18
      Agustus 30 2023
      Apa sampeyan wis nyoba mikir? Utawa aku kudu langsung nulis soko duka?
      1. + 19
        Agustus 30 2023
        Apa sing kudu sampeyan pikirake? Babagan kasunyatan manawa drone 20 nyabrang tapel wates karo anggota NATO lan ora ana sing weruh! Ora ana wong?
        1. -12
          Agustus 30 2023
          20? Dadi iki wis informasi resmi? wektu iki. Drone endi, ing ketinggian apa, njupuk rute endi. Sampeyan wis ngerti
          Nuduhake. Banjur kita bakal ngevaluasi karya pertahanan udara
        2. 0
          Agustus 31 2023
          Babagan kasunyatan manawa drone 20 nyabrang tapel wates karo anggota NATO lan ora ana sing weruh! Ora ana wong?

          Sapa sing weruh rudal sing ngrusak cruiser Moscow? ... lan sapa sing weruh rudal sing nyerang lapangan udara penerbangan strategis ing Engels? ... lan sing weruh drones ngengingi Kremlin? ... lan sapa sing weruh drone tanpa awak maritim sing nyerang Jembatan Krimea? ... analisa dhisik apa sing sadurunge iki (ditulis ing baris ndhuwur), lan mung banjur nyetujoni (nanging sampeyan ora weruh ... saka tembung AGAIN!) Aku ora kaget maneh apa-apa, malah ora karo kasunyatan. yen kabeh wong ing lapangan udara Pskov teka kanthi kepenak lan ora nglindhungi wilayah udara lapangan terbang saka tembung kasebut (kita adoh banget - kenapa kudu nglindhungi).
      2. + 17
        Agustus 30 2023
        Kutipan: Skobaristan
        Apa sampeyan wis nyoba mikir? Utawa aku kudu langsung nulis soko duka?

        Kita wis mikir setaun setengah saiki, lan nganti saiki mung siji kesimpulan: tapel wates minangka dalan.
        1. -17
          Agustus 30 2023
          Apa sampeyan bisa menehi conto yen tapel wates iku mung dalan? Utawa bisa uga dakkandhani ing negara endi sampeyan ora bisa ngliwati tapel wates?
          1. +6
            Agustus 30 2023
            Kutipan: Skobaristan
            Apa sampeyan bisa menehi conto yen tapel wates iku mung dalan? Utawa bisa uga dakkandhani ing negara endi sampeyan ora bisa ngliwati tapel wates?
            conto paling gampang lan paling gampang diakses, wilayah Belgorod
            1. 0
              Agustus 31 2023
              Ora conto. Ing kasus iki, ana gelut. Kita ngomong babagan tapel wates wektu tentrem. Saka sisih wilayah Pskov iki persis
        2. -1
          Agustus 30 2023
          mbiyen kowe neng endi? karo komentar sampeyan?)
        3. 0
          Agustus 31 2023
          kita teka ing siji kesimpulan, tapel wates iku yard wacana

          klarifikasi cilik. Ora wates -
          pekarangan dalan
          , a - pertahanan udara ing tapel wates.
          Sawise fasis Ukrainia wiwit nembus menyang tlatah kita, para pengawal tapel wates, disebut pakurmatan, nutupi tapel wates. Saiki sing isih ana yaiku mulihake pertahanan udara supaya bajingan ora mabur ngliwati wates kaya ing omah. Kanthi iki, aku percaya, bakal ana masalah gedhe ... Sistem pertahanan udara Rusia, sawise kabeh, wis diowahi lan direformasi banget ... Lan carane saiki kita bisa nutupi tapel wates saka penembakan reptil ing kutha-kutha lan militer kita. instalasi iku pitakonan ...
      3. AAK
        + 20
        Agustus 30 2023
        Lan kenapa kolega ora kejawab tandha?! Letnan jenderal sing ngomong warga negara nggawe kita seneng karo karusakan saka saben barang cilik lan kasunyatan sing sawetara "target wis kenek," banjur bang-bang ora ana pengebom, ora ana baterei S-300, banjur papat personel transportasi, utawa malah jembatan umume, lan uga kebangkrutan Bandera ing Crimea karo prau, lan uga kabeh fasilitas lepas pantai Chernomorneftegaz digunakake dening Bandera ... dadi akeh alasan kanggo seneng ...
      4. -3
        Agustus 30 2023
        Kutipan: Skobaristan
        Apa sampeyan wis nyoba mikir? Utawa aku kudu langsung nulis soko duka?

        Dadi pamirsa utama ing VO yaiku "panulis" sing merek kabeh wong lan kabeh sing ora kompeten. Lan wong-wong sing bisa mikir dadi luwih sithik ing kene akhir-akhir iki.
        1. -8
          Agustus 30 2023
          Aku kepekso kanggo mikir sing paling saka wong-wong mau full-time "pejuang". Sanajan ana akeh bajing histeris.
          1. 0
            Agustus 30 2023
            Kutipan: Skobaristan
            Aku kepekso kanggo mikir sing paling saka wong-wong mau full-time "pejuang". Sanajan ana akeh bajing histeris.


            Tanpa informasi saka ngendi padha teka, apa persis teka, siji mung bisa nesu ing kasunyatan saka karusakan saka obyek ing wilayah militèr.
            Saiki wis trep kanggo wong bodho kanggo nglakokake intrik babagan keterlibatan negara katelu ing serangan kasebut.
      5. +3
        Agustus 30 2023
        Kutipan: Skobaristan
        Apa sampeyan wis nyoba mikir? Utawa aku kudu langsung nulis soko duka?

        Sing tak pikir. Kirimanku babagan carane ora ana wong utawa apa wae sing kudu ngliwati tapel wates sing ora dideteksi. Yen, kaya sing kasebut, UAV mabur ing papan sing kurang, banjur rudal tomahawk (nalika produksi rudal kasebut diwiwiti, muga-muga sampeyan ngerti) uga mabur ing dhuwur 50m lan ketinggian kasebut kudu dikontrol. Aku ora ngomong babagan pakaryan pertahanan udara, nanging babagan kasunyatan manawa para ahli bakal ngatasi nyebrang tapel wates negara. Iki kudu direkam lan pitakonan kayata apa ana pelanggaran utawa ora kudu muncul sanajan glider gantung utawa probe mabur liwat. Utamane ing tapel wates karo negara NATO. hi
        1. 0
          Agustus 31 2023
          Mesthine, nanging ora kudu. Serangan kasebut ora dipikirake dening wong bodho. Lan pracaya manawa 100 persen jangkoan deteksi wates negara (ing kabeh elevasi) bisa ditindakake, kanthi gampang, khayalan.
    2. +1
      Agustus 30 2023
      Nganti pasukan tapel wates lengkap lan pertahanan udara negara dipulihake, aib iki bakal terus.
  2. + 14
    Agustus 30 2023
    Peskov sepisan maneh nandheske sing siji-sijine cara dijamin kanggo ngindhari serangan teroris kuwi diatur dening rezim Kyiv ing tlatah Federasi Rusia tetep terusan lan implementasine kabeh gol saka operasi militèr khusus ing Ukraina.
    Dheweke lali nambahake: "Ora nganggo tembung, nanging kanthi tumindak"
    1. -13
      Agustus 30 2023
      wah . Pertempuran lagi rame. Kerugian saka loro-lorone wis ana ing puluhan ewu ... lan sampeyan tegese kabeh iku ing tembung.
      1. +8
        Agustus 30 2023
        Putin langsung dilaporake babagan kedadeyan kasebut.
        Lan langsung kabeh drone tiba ing lemah!
  3. + 15
    Agustus 30 2023
    Inggih, sampeyan kudu! Iki wis tau kedaden sadurunge lan kene maneh!!! Jujur, 4 pesawat BTA dirusak! Ya, kita duwe akeh banget, amarga padha diparkir ing parkir sing mbukak! Padha strategi. Serangan maneh, sampeyan isih ora bakal ngrusak kabeh! Aku wis kesel karo ISIN iki!!!
    1. -16
      Agustus 30 2023
      Apa aku bisa duwe foto kabeh 4 pesawat sing dirusak? Yen ora, mung fellow Ukrainians duwe iki.
    2. +9
      Agustus 30 2023
      Aku wis kesel karo ISIN iki !!!
      Nanging sepuluh taun durung liwati wiwit padha "wungu" saka dhengkul. "Pahlawan" alon-alon gabung. Rogozin pisanan, banjur Lavrov, lan saiki Shoigu. Aku kepengin weruh apa sing kudu njeblug kanggo nggawe wong mikir babagan sing milih pahlawan kasebut, uga Nabiulins, Silyanovs lan Khusnullins liyane?
      1. +4
        Agustus 30 2023
        Kutipan: Gardamir
        lan Khusnullins liyane?

        Nah, babagan Sakhibzadovna lan Siluyanov - sing ora apik ...
        Apa sing sampeyan ora seneng karo tukang bangunan Khusnullin?
        Dheweke bajak kaya sapi, narik pemugaran wilayah anyar, ngawasi Crimea ... Dheweke jelas ora nganggur lan mindhah tas, lan ora (wee-wee-wee...)
        Mulane, kanthi adil, aku njaluk supaya Marat Shakirzyanovich dibuwang saka negatif. Dheweke ana lan kerjane kanthi bener. ya
  4. + 11
    Agustus 30 2023
    Ngomong babagan kemungkinan peluncuran UAV sing nyerang lapangan udara ing Pskov saka negara Baltik, Peskov ujar manawa para ahli militer lagi nyinaoni rute penerbangan drone.

    Ya. Ketoke Stirlits uga "optimized". Mung ahli sing tetep lan ora ana sing ngelingake Tanah Air ...
  5. Komentar wis dibusak.
  6. 0
    Agustus 30 2023
    Yen drone diluncurake saka wilayah salah sawijining republik Baltik, luwih elek kanggo republik kasebut. Lan kanggo Ukraina ora luwih apik.
    1. + 16
      Agustus 30 2023
      Aku kepingin weruh apa sing luwih elek. Ya, yen saka negara Baltik, mula kita bakal ngumumake perang utawa ngluncurake serangan nuklir, kaya sing disaranake sawetara ing kene. Mung mbukak mripatmu. Kita berjuang kanthi paling apik, nanging kaya sing kita deleng, kita ora bisa nindakake akeh.
      1. +1
        Agustus 30 2023
        Yagene padha kudu ngumumake perang? Yen wis ditemtokake manawa pamboman Pskov asale saka wilayahe, banjur menehi cathetan resmi yen ing kasus pengulangan, kita bakal nganggep iki minangka serangan NATO, lan bakal ana serangan balas dendam ing wilayah negara NATO kasebut, lan ing obyek sing kita nganggep perlu.
        1. +7
          Agustus 30 2023
          bener. Ana kabutuhan sing penting kanggo nyuwarake keprihatinan.
          Ngomong-ngomong, apa sampeyan ngerti kepiye pujian sing ditujokake marang Menteri Luar Negeri wis ilang sajrone setengah taun kepungkur?
    2. +3
      Agustus 30 2023
      Ya, aku ora peduli. Saiki, apa sing bakal kita lakoni menyang Estonia? Kaping pisanan, iki bisa dibuktekake. Kapindho, dheweke ora peduli: rai kasebut minangka bata Estonia lan kabeh iku. Katelu....Dadi mung kudu nrima lan eling. Nah, gawe kesimpulan. Lan apa sing teka, uga, ora nyenengake. Nanging ana perjuangan, kita padha kita.
      1. + 10
        Agustus 30 2023
        Kutipan: Skobaristan
        ..Dadi sampeyan mung kudu nampa lan eling. Nah, gawe kesimpulan. Lan apa sing teka, uga, ora nyenengake. Nanging ana perjuangan, kita padha kita.

        Nord Stream uga dirusak, kita terus sinau apa lan kepiye ... Kita sinau luwih lanjut ... Kita bakal ngrusak negara ...
        1. -11
          Agustus 30 2023
          Suwene suwene! Nyingkirake panda! Apa kabeh padha utawa bakal ana sing anyar?
          1. +3
            Agustus 30 2023
            Ora, apa sing sampeyan omongake - Gusti Allah sabar lan ngandhani ...
            1. 0
              Agustus 30 2023
              Aku bisa mbaleni. Dadi kita ngidinke sing gelut ing ayunan lengkap. Lan kedaden ing 24 Februari. Mbokmenawa uga saka sabar
      2. +1
        Agustus 30 2023
        Sepisan maneh: saiki ora perlu mbuktekake apa-apa marang sapa wae. Hukum lan kaadilan wis suwe disiram ing jamban. Bebaya resmi, lan jotosan nyata yen kedadeyan maneh. Iki dudu "prihatin" maneh. Ora kaya Ukraina, ora ana sing kudu melas ing negara Baltik lan negara NATO liyane.
        1. +3
          Agustus 30 2023
          Kutipan saka Pavel73
          Ora kaya Ukraina, ora ana sing kudu melas ing negara Baltik lan negara NATO liyane.

          Iki bener. nanging luwih dhisik aku pengin mbalekake 230 ewu "non warga" menyang tanah air sejarah. Lan sawise iku, sampeyan bisa sprinkle bledug (kanggo disinfeksi lan reresik saka icelings) ing wilayah Rusia tuku saka Swedia ing abad kaping 18...
          Ana teks Prajanjian Nystad 1721, ditandatangani dening Raja Swedia babagan transfer menyang kepemilikan Rusia ing negara Baltik, Karelia karo Ingermanland lan tanah liyane ing Swedia.
          Rusia mbayar Swedia rong yuta thalers (efimks), lan mung ing full-bobot salaka dhuwit recehan - zweidrittelstiers - lan persis ing wektu (Februari 1722, Desember 1722, Oktober 1723, September 1724). Para sejarawan ujar manawa iki udakara 350 milyar dolar saiki. Dhuwit kasebut dibayar, lan akeh banget.
        2. +1
          Agustus 30 2023
          ... jotosan nyata yen mengkono maneh.

          Apa sampeyan duwe apa-apa kanggo mencet karo? Kajaba saka roti sing kuat, mesthi ...
      3. +2
        Agustus 30 2023
        "Nanging ana perjuangan, kita padha kita. »
        Aku pancen setuju, sedulur sebangsa. hi
        1. 0
          Agustus 30 2023
          Ya oke. Saka wilayah apa? (Kanthi)
      4. 0
        Agustus 30 2023
        Kutipan: Skobaristan
        Saiki, apa sing bakal kita lakoni menyang Estonia?

        Hello hardware guys! Wong sabangsane, aja sregep: ​​ya 2 kali luwih cedhak saka tapel wates Esti tinimbang tapel wates Labus... TAPI!!!
        Ests luwih ditahan lan ora tansah ala ...
        Nanging wong bodho ngidoni Rusia kanthi alesan lan tanpa sebab. Penghinaan Estonia Kaia Kala (KaKa!) Saiki skandal, dheweke jelas ora duwe wektu. Nanging Labuses bisa maneh inspirasi dening "tekanan non-warga" lan tanah air sajarah.
        Aku isih luwih seneng versi sing UAV dibukak dening Ukronatsik saka wilayah Labustan.
        IMHO.
        1. +2
          Agustus 30 2023
          sugeng sonten. Apa sing diluncurake lan saka ngendi aku ora ngerti. Apa dheweke bakal ngandhani babagan iki utawa bakal teka pitakonan iki? Pukulan mesthi nglarani. Murni IMHO, kesalahan kita, dheweke ngira yen ana ing mburi. Lan sanajan peluncuran saka negara Baltik isih ora dikarepke. Totoan mundhak. Nanging aku mbaleni, ing wayahe, "menehi wektu hard" ora cukup, maneh IMHO.
    3. +4
      Agustus 30 2023
      Ya, Pavel, pimpinan kita bakal nglukis republik iki dadi abang, ati-ati karo para suku!!!
    4. -2
      Agustus 30 2023
      Kutipan saka Pavel73
      Yen drone diluncurake saka tlatah salah sawijining republik Baltik

      pisanan sampeyan kudu mbuktekaken, nanging apa prabédan iku nggawe, padha bakal mbewarakke baris abang liyane
      1. +5
        Agustus 30 2023
        Kutipan: Vladimir Vasilenko
        pisanan sampeyan kudu mbuktekaken, nanging apa prabédan iku nggawe, padha bakal mbewarakke baris abang liyane

        Napa mbuktekaken? AS ora mbuktekake apa-apa, nanging nindakake tugase! Sampeyan bisa, kaya sing diomongake, "Ana bukti, nanging kita ora bakal nuduhake. Iku rahasia."
        1. 0
          Agustus 30 2023
          Quote: Egoza
          "Ana bukti, nanging kita ora bakal nuduhake. Iku rahasia."

          ok, ayo ngomong
          Hailey Lucley minangka Tribalts
          apa sabanjure?
          1. +2
            Agustus 30 2023
            ora ana apa-apa. Ing kasunyatan iki, miwiti kanthi terbuka ing Baltik dudu pilihan sing paling apik.
          2. 0
            Agustus 31 2023
            Biaya sethithik kanggo ngukum wanita Baltik sing bodho iki - wektune kanggo medhot saka sumber daya kita, Belarus ora bakal nandhang sangsara maneh.
    5. +7
      Agustus 30 2023
      Ing kene truk karo bahan peledak lan akeh liyane digawa saka wilayah non-Ukraina. Lan senjata Western teka ing Belgorod. Lan ora ana sing kedadeyan
      1. +1
        Agustus 30 2023
        Ana bedane: mung nggawa senjata utawa bahan peledak saka wilayah negara liya, utawa langsung nyerang. Ing kasus pisanan, iku perang proxy, ing kaloro, perang wis nyata. Yen Balt utawa wong liya pengin banget, dheweke bakal entuk.
  7. 0
    Agustus 30 2023
    Inggih, sumber utami punika ukry babagan negara katelu. Lan iki bisa dingerteni, kita kudu promosi manawa jagad iki ana karo kita, lsp, lsp. Nanging kanggo Balts, hadiah iki katon kaya serangan dening negara NATO ing Federasi Rusia, sing Federasi Rusia diwajibake kanggo ngobong lan Uni Eropa kanthi sakabehe, yaiku apa sing kudu dicolong, ing pangertèn. saka nyeret kabeh bangsa menyang perang kanggo awake dhewe, amarga iki ora dosa kanggo ngganti labuses. Nanging, ora suwe kanggo ngumpulake drone pesawat ing bengkel lan ing wilayah kasebut, lan kedutaan Amerika lan EU bakal seneng nyedhiyakake bahan peledak ing papan kasebut, lan uga bisa digawe ing kana.
    1. +2
      Agustus 30 2023
      Ora ana wong bodho ing NATO sing berjuang kanggo wong bodho. 95 persen ora bakal kelakon sanajan kita tekan negara Baltik. Inggih, sisa 5 persen ... Dadi ing ngendi kita kabeh duwe. Ayo kita ngresiki Galaxy saka ngarsane vile kita.
  8. +9
    Agustus 30 2023
    Tembung aneh "sinau". Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu duwe data teknis saka sistem pertahanan udara, nanging ora ana sistem terpusat. Lan yen ana, banjur ora perlu sinau apa-apa, kabeh bakal ngerti saiki, situs peluncuran lan rute. Nalika ana sing bakal diputusake karo pesawat AWACS?
    1. +7
      Agustus 30 2023
      Data teknis wis 100% kasedhiya. Kene pitakonan wis politik: carane njawab? Ekspansi NWO menyang Latvia lan Estonia jelas ora dadi bagian saka rencana saiki. Dadi tugas saka "sinau" yaiku nggawe sawetara versi supaya bisa nyetop perkara kasebut.
      1. -4
        Agustus 30 2023
        Ekspansi NWO menyang Latvia lan Estonia jelas ora dadi bagian saka rencana saiki

        Nguripake Tallinn lan Riga dadi reruntuhan radioaktif. Lan sampeyan ora kudu nggedhekake.
    2. 0
      Agustus 30 2023
      Kutipan: Igor K_2
      Nalika ana sing bakal diputusake karo pesawat AWACS?

      Pitakonan, mesthi, menarik ... (c)
      Iku ora perang kanggo A-50U nyumerepi watara "sekunder" arah watara jam. Ya, lan iku larang. Nanging kanggo mbangun ZGRLS jinis CONTAINER bakal dadi masalah! Kabeh pesawat take off bisa dideleng wiwit saka take-off run ing landasan pacu. Aku yakin iki masalah ing mangsa cedhak. Ing sawetoro wektu, ana operator (Il-76 MDA), nanging ora ana "daging cincang". Ora ana apa-apa kanggo ngisi pesawat kasebut: peralatan ... "saka" abad ...
      Dadi, pitakonan kudu beda-beda: - Nalika peralatan adhedhasar kaset graphene bakal katon ... ing tingkat E-3C AWACS.
      AHA.
    3. 0
      Agustus 31 2023
      Wis ana proposal kanggo mbangun kapal udara kanthi radar sing macet ing sak panggonan lan dipakani saka permukaan; sistem kasebut duwe tampilan sing amba banget lan ndeteksi akeh target sing mabur luwih dhisik, lan ora cedhak karo obyek kasebut.
  9. +2
    Agustus 30 2023
    Inggih, dheweke bakal nyinaoni versi iki, jawaban sing kaya ngono, kaya biasane, mbok menawa mengko, bisa wae ???
    1. 0
      Agustus 30 2023
      Tienes razón, y es frustrante (ora ana decir otra palabra) que hechos como este sigan ocurriendo.
  10. +6
    Agustus 30 2023
    Sawise pisanan, kreteg Krimea ora diblokir karo booms lan liya saka penahanan pasif, kaping pindho iku teka, utawa rodo lelayaran, saiki dadi metu sing airfields tapel wates karo. Ora ana sing tanggung jawab apa-apa? Utawa ana sabotase sing disengaja dening klompok jenderal sing ora dingerteni, didhukung dening oligarki? Ana sawetara pengkhianat nyata ing antarane wong-wong mau; dheweke wis suwe nganggep kanthong negara dadi duweke lan ora misahake layanan saka kepinginan egois pribadi. Ingkang utama yaiku gerakan serius Putin ora katon; amarga salah kalkulasi jenderal, dheweke bisa uga mikir yen kita ora perlu ngerti jeneng lengkap jenderal sing gagal. Dheweke anteng, jenderal anteng, lan uga negara. Sekolah diwiwiti, wong bali saka preian. Kita butuh wong lanang sing lagi liburan, utawa ngaso sawise tatu, utawa sing ditugasake ing sekolah, organisasi lan perusahaan kanthi prentah, supaya kita bisa ndeleng urip lan ngrungokake kanthi kuping dhewe, kenapa dheweke ngwutahake getih lan kanggo sapa. padha mati.
    1. KCA
      -3
      Agustus 30 2023
      Kasunyatan manawa kapal lan prau liwat ing kana, apa kudu dilarang mlebu ing Segara Ireng utawa mlebu ing Segara Azov? Utawa copot boom sadurunge saben pelvis, banjur sijine lan sawise 5 menit copot maneh?
  11. 0
    Agustus 30 2023
    Y así hay quienes piensan que el estiramiento del conflicto beneficia mucho a Rusia. Esa es una de las consecuencias de ese estiramiento. Kanggo otra lado, aku duwe Rusia sobredimensionase defensa aérea lan entonces ocurren
    Estos lamentables hechos. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan bisa nemokake apa wae sing ora bisa ditemokake ing kabeh jinis iki. Ya tenían experiencia sobre operaciones del enemigo similares aunque no tan masivas.
  12. KCA
    +2
    Agustus 30 2023
    Ora ana GRU ing Rusia, wis suwe diganti jeneng, Putin ing mengeti, dangu kepungkur, ngusulake bali jeneng, nanging kita isih ora duwe GRU, nanging Direktorat Utama Staff Umum saka Angkatan Bersenjata RF diarani
  13. +1
    Agustus 30 2023
    Muga-muga ora karo para ahli sing wedi karo kabeh lan kabeh wong (sampeyan kudu ndeleng kanthi rasional apa sing bisa ditindakake Federasi Rusia lan apa sing ora bisa ditindakake lan ora nyopir saka kabeh sing ora bisa, yen ora, dheweke bakal nindakake bobo) ! banjur aku ngrungokake siji ahli lan krasa lara! Padha provoke kita lan padha bakal terus kanggo provoke kita amarga padha ora entuk apa-apa! Ya, aku salah lan kabeh iki minangka rencana licik!
    1. +4
      Agustus 30 2023
      Iki dudu provokasi. Dheweke berjuang kanthi paling apik lan kanthi kemampuan sing paling apik, ditambah iki minangka teror nglawan target. Teror - nyebabake owah-owahan ing kabijakan amarga nambah rasa ora puas umum. Inggih, dhukungan informasi kanggo tumindak kasebut. Aku ora kaget apa sing ditulis ing kene: kepiye! Manual ora babagan apa-apa! Endi garis abang! Lan padha nindakake tahap kapindho sawise tumindak pasukan. Kabeh iku banal lan transparan.
  14. +2
    Agustus 30 2023
    Kumis sing ngomong bakal luwih apik njelajah kemungkinan mundur awal kabeh perusahaan biasa-biasa wae.
  15. +2
    Agustus 30 2023
    Kutipan saka Fitter65
    sing bisa mikir, ana kurang lan kurang kene akhir-akhir iki.

    Ora temenan! Mung wae, akeh sing wis mulai mikir tinimbang nampa "laporan resmi" babagan iman.Sawise setaun setengah "perang" kaya ngono, bakal luwih akeh sing maca ing sak panggonan. hi
    1. -4
      Agustus 30 2023
      Apa jenis perang sampeyan pengin? Malah penasaran.
    2. 0
      Agustus 30 2023
      Serangan drone ora bakal mandheg ... wektune kanggo miwiti mikir babagan ngenalake hukum militer, mobilisasi kabeh sumber daya, lan mungkasi perdagangan karo Eropa lan AS.
      1. -2
        Agustus 30 2023
        Ya wis. Banjur sampeyan bakal ing ngarep: apa angger-anggering Toret! Hakku! Endi barang konsumen?
  16. +1
    Agustus 30 2023
    Casus belli? Utawa maneh ekspresi prihatin banget?
  17. +6
    Agustus 30 2023
    Inggih, bakal aneh kanggo nyana jawaban sing beda saka Pak Peskov .... Sawise setahun perang aktif karo NATO, sing disebut "spesialis" "sinau masalah" carane lan ing ngendi, dumadakan, teka. maneh..... Umumé , miturut Chernomyrden: "Ora tau kedaden lan kene maneh ..." Senajan jawaban dumunung "ing lumahing", kanggo iki sampeyan ora perlu kanggo lulus saka Akademi Angkatan Armored. lan Staf Umum, sekolah militèr rata-rata cukup, ing ngendi, wiwit taun kapindho, padha mulang dhasar taktik lan strategi militèr ... Ing ngendi kasebut kanthi jelas yen ing acara permusuhan (utawa ing wayah wengi) wilayah kasebut. Negara (lan mburi) dipérang dadi wilayah tanggung jawab komando militèr, sing (komando) ngembangake macem-macem langkah kanggo nglawan mungsuh ing lemah, ing udhara, ing banyu.... Sing tanggung jawab wong kanggo pangembangan langkah-langkah kasebut (rencana) lan implementasine "ing marmer lan tembaga" yaiku KEPALA STAFF struktur militer (kabupaten, tentara, divisi, resimen, batalyon) sing ditunjuk TANGGUNG JAWAB kanggo wilayah iki ... Lan "Omong kosong Peskov" ing udhara kanggo wong rata-rata saiki ing dalan, sing ora kabotan karo intelijen, intelijen, utawa pendidikan ("wong gobbling"), lan aku malah ora pengin mikir - Aku ora pengin njelasno.... Ing kasus iki, iku alesan kanggo tingkat konsumen - pembuangan saka "Dom-2".... Senajan, ngelingi tembung saka Pemimpin kita - I.V. Salina, yen saben kamenangan lan kekalahan nduweni jeneng, posisi lan pangkat militer, kita ora bakal krungu babagan "pahlawan Pskov", amarga titik logistik (tengah) Angkatan Aeroangkasa Rusia lan pesawat transportasi militer dirusak. Lan karo penerbangan militer domestik, masalah kasebut "liwat atap" ... Intine yaiku: sampeyan ora bisa perang kaya iki, mungsuh, sing diwakili NATO, bakal nambah cara lan volume nyebabake materi lan psikologis. karusakan kanggo Rusia lan "nyenengi" wong iki, liwat buta huruf lan dhasar "ora peduli" - ngiyanati, karo kabeh jalaran sabanjuré.
    1. +1
      Agustus 31 2023
      Apa sing dikarepake saka Kuzhugetovich? Iki ngluwihi kemampuane!))
  18. -1
    Agustus 30 2023
    Kepala wilayah kasebut, Mikhail Vedernikov, sing langsung teka ing lokasi darurat, nggawe pesen video ing ngendi dheweke ujar manawa serangan drone kasebut ditolak dening militer Rusia. Nanging, minangka asil saka lebu tiba lan / utawa hit langsung, geni nyuwil metu ing pelabuhan udara, kang lokal. Miturut gubernur Pskov, ora ana korban utawa karusakan amarga serangan UAV.

    Teka kanthi cepet lan dilaporake kanthi cepet.
    Lan papat IL-76 iku omong kosong.
    Sekretaris pers Presiden Federasi Rusia bakal dilaporake ing ndhuwur adhedhasar laporan Vedernikov.
  19. 0
    Agustus 31 2023
    Kita kudu mikir babagan carane menehi negara kasebut minangka jawaban sing normal !!! Supaya ora kedadeyan sabanjure !! Ora ana sing wedi karo Putin kanthi lelembut maneh !!! Malah limitrophes kaya Balts, nanging ngulu kabeh, padha shove ing wong, lan swallows.
  20. +2
    Agustus 31 2023
    Peskov, bersenjata nganggo spidol abang, siap kanggo menehi perang marang mungsuh kanthi nggambarake awake saka sirah nganti sikil nganggo garis abang. Inggih rampung
  21. 0
    Agustus 31 2023
    Inggih, punika, saiki Ukrainians bakal aran ala. Panglima kita bakal nuduhake prihatin lan nggambar garis abang
  22. +1
    Agustus 31 2023
    Kahanan sing paling apik yaiku kanthi mandheg saka serangan saka "wilayah Ukraina", likuidasi entitas iki.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"