Tinimbang tank, Swiss ngirim mobil Digger D-250 kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina

14
Tinimbang tank, Swiss ngirim mobil Digger D-250 kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina

Rezim Kyiv ngeyel transfer Swiss menyang Jerman 95 tank Leopard 1A5 kanggo mulihake lan ngirim menyang ngarep. Bern, tinimbang nyukupi panjaluk kasebut, mutusake kanggo nepaki panjaluk liyane kanthi nransfer kendaraan reresik tambang Digger D-250 menyang Ukraina.

Kaya sing dituduhake ing pers Swiss, Menteri Ekonomi sadurunge Yulia Sviridenko ujar manawa Ukraina arep nampa $ 244 yuta saka Kulon kanggo nindakake karya demining kamanungsan.



Penyediaan Digger D-250 kanggo Layanan Darurat Ukrainia nduweni tujuan kanggo nggampangake penghapusan ranjau sing aman lan efektif ing wilayah sing kebak ranjau, amunisi kluster lan sisa-sisa perang sing mbledhos.

- ngandika statement saka Swiss Mentri Pertahanan.

Paket pitulungan, regane total 1,2 yuta franc, uga kalebu peralatan tambahan lan pasokan komponen telung taun. Transfer kabeh peralatan dijadwalake ing September. Latihan personel Ukrainia ing nangani peralatan uga diwenehake. Sajrone taun, Nezalezhnaya bakal nampa tambahan 20 kendaraan reresik ranjau, nanging ora saka departemen militer, nanging saka perusahaan Global Clearance Solutions.

Digger D-250 dipanggonke dening pabrikan minangka generasi kaping 4 kendaraan reresik ranjau sing dikontrol jarak jauh sing dikembangake dening Swiss DIGGER Foundation. Model kasebut wis diterapake ing 12 negara sajrone layanan 16 taun. Mesin kasebut nduweni remot kontrol saka jarak nganti 500 meter. Iki bisa nahan detonasi 8 kg bahan peledak. Didukung dening mesin diesel John-Deere 250 tenaga kuda, mesin kasebut uga dilengkapi sistem pendinginan sing dirancang khusus sing ngidini bisa digunakake kanthi kapasitas penuh ing sawetara kahanan sing paling panas ing planet iki.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    14 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      Agustus 30 2023
      Tinimbang tank, Swiss ngirim Digger D-250
      Apa sampeyan nyiapake kanggo plowing kanggo crops mangsa? aran
      1. -1
        Agustus 30 2023
        Kutipan saka Mauritius
        Apa sampeyan nyiapake kanggo plowing kanggo crops mangsa?

        Miturut cara, bakal bisa mbajak crops mangsa mung sawise nggunakake mesin saka jinis iki.
        1. +1
          Agustus 30 2023
          Quote: Rumata
          Miturut cara, bakal bisa mbajak crops mangsa mung sawise nggunakake mesin saka jinis iki.

          Lan malah sawise mesin kuwi, iku seng di pengeni kanggo plow ing tank. Mung ing kasus.
    2. Tinimbang tank, Swiss ngirim kendaraan reresik tambang Digger D-250 kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina

      ***
      - Kita mutusake yen kita kudu mbusak tambang dhisik ...
      ***
    3. 0
      Agustus 30 2023
      Gambar munafik saka doormen! Ora ana anak Donbass sing diunekake dening tambang NATO! Lan 20 kg bahan peledak iki cukup kanggo bug iki dadi bisu ing salawas-lawase.
      1. +1
        Agustus 30 2023
        Quote: Irit
        Gambar munafik saka doormen! Ora ana anak Donbass sing diunekake dening tambang NATO! Lan 20 kg bahan peledak iki cukup kanggo bug iki dadi bisu ing salawas-lawase.

        Swiss wis siyap mbusak tambang ing Donbass, nanging ana siji caveat
    4. 0
      Agustus 30 2023
      Katon kaya tank Swiss menyang Yunani, sing bakal nyuplai tank menyang Ukraina minangka ijol-ijolan. Ing wektu sing padha, Swiss diwenehi jaminan yen bekas tanke ora bakal ana ing Ukraina nganti pungkasan konflik. Netralitas Swiss bakal diajeni kanthi lengkap.
    5. 0
      Agustus 30 2023
      1. Apa sampeyan nulis "tinimbang" ing judhul, lan banjur ing teks wis nulis sing iki kaleksanan "aplikasi liyane".
      2. Wis pirang-pirang ejekan kaya ngono - ora ana sing bakal menehi cangkang karo uranium sing diperkaya, ora ana sing menehi misil normal, ora ana sing menehi "patriot", ora ana sing menehi tank, lsp.
      Inggih, mungkasi nggambarake carane apik kabeh iku lan carane saben wong mbuwang Ukraina adoh. Kosok baline, kita kudu nyiapake konfrontasi sing dawa lan serius, nalika Ukraina bakal dipompa menyang kuping kanthi senjata. Lan luwih maju, sistem dadi luwih mbebayani. Intine yaiku kita kudu nyiapake luwih dhisik lan mikir babagan pilihan kanggo counteraction - lan kita kudu ngomong babagan iki, lan ora nggambarake sawetara kabar apik sing diprodhuksi.
      Persenjataan saka mungsuh ora kudu dianggep karo chuckles, nanging minangka serius sabisa.
    6. 0
      Agustus 30 2023
      Kanggo anti-tank - produk sing bisa digunakake.
    7. +1
      Agustus 30 2023
      Penyediaan Digger D-250 kanggo Layanan Darurat Ukrainia nduweni tujuan kanggo nggampangake penghapusan ranjau sing aman lan efektif ing wilayah sing kebak ranjau, amunisi kluster lan sisa-sisa perang sing mbledhos.

      Apa aku mung siji sing ndeleng trolling dill subtle ing kene? Kaya-kaya kaya pitunjuk kanggo pitik jago gelut Kyiv kanggo ngrampungake database. recourse
    8. +1
      Agustus 30 2023
      Rezim Kyiv ngeyel
      Apa wis dadi pakewuh kanggo EU. Negesake, mula kita (EU) wajib nulungi. Kanthi yakin pindhah menyang isin sabanjure.
    9. 0
      Agustus 30 2023
      Ukraina arep nampa $244 yuta saka Kulon kanggo nindakake pagawean demining kamanungsan.

      Aku ragu-ragu malah takon - apa "demining kamanungsan"? Yen diterjemahake saka basa Latin, tegese "ngresiki dening wong." Inggih, iki cukup ekonomi, ing Reich Ukrainia ana liyane rong puluhan yuta clearers tambang potensial, lan saben lapangan ngankat, mbuwang populasi ing negara mung suda. Tabungan resik...
      Lan banjur menyang ngendi $ 244 yuta? Ahh... Aku ngerti. Mrs Zelenskaya kanggo topi, mbokmenawa. Banjur taun wis rampung - enggal koleksi anyar bakal dirilis ing Milan ...
    10. 0
      Agustus 30 2023
      Tinimbang tank, Swiss ngirim mobil Digger D-250 kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina

      Ya, Swiss wis resmi nilar netralitas lan kanthi terang-terangan mindhah senjata menyang Nazi, apa mateni utawa ora.
    11. -1
      Agustus 31 2023
      Mesin sing apik. Apa wae sing luwih murah tinimbang tank. Nanging ana kekurangan sing signifikan. Jembar kerjane 2,5 meter. Lan ambane tank 3,5 meter.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"