India ngrampungake pembangunan misil anti-tank nasional NAG

3
India ngrampungake pembangunan misil anti-tank nasional NAG

Industri pertahanan India wis ngembangake misil anti-tank nasional NAG wiwit taun 1988. Dasawarsa liwati, conto karo ciri sing luwih dhuwur muncul ing pasar donya, minangka asil, syarat militèr kanggo ATGM anyar diganti kaping pirang-pirang, lan ora pindhah menyang produksi massal.

Miturut DRDO [kira-kira analog saka Rostec], wektu iki pangembangan NAG wis rampung, pesenan wis samesthine saka tentara India.



Bobot NAG ATGM yaiku 43 kg. Bisa digunakake ing kabeh kahanan cuaca, awan lan wengi. Warhead ngebotake 8 kg saged penetrating liwat 900 mm saka mbalek waja homogen ditutupi karo waja reaktif pasif. Kacepetan penerbangan maksimal yaiku 230 m / s, jarak 0,5-4 km ing versi lemah Prospina, 7-10 km ing modifikasi Helina kanggo nggunakake helikopter lan 15-20 km ing versi SANT (modernisasi Helina) . Biaya roket yaiku $130 ing taun 2021.

NAG minangka jinis ATGM geni lan lali sing nggunakake pencari inframerah sing ngarahake target sadurunge diluncurake. Nanging, miturut DRDO, rudal kasebut dirancang kanggo mulih sawise ditembak. Photoelectronics saka GOS adhedhasar telluride kadmium-merkuri. Teknologi iki berkembang kanthi cepet ing taun 1990-an. Khususé, GOS Javelin ATGM dianggo adhedhasar senyawa kimia iki.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    3 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. ASM
      -1
      Agustus 30 2023
      Kasunyatan manawa India nyoba nggawe senjata kompetitif dhewe bisa dipuji, nanging "knalpot" saka iki kudu dievaluasi kanthi teliti. Wong India seneng banget nyanyi lan nari kanggo ngluhurake kabeh cacat, kayata tank Arjun, lsp.
    2. +2
      Agustus 30 2023
      35 taun ngetung siji titik - pantes dipuji! Sampeyan bisa nyenyamah lan nyalahke kaya sing dikarepake, nanging kasunyatane ngomong dhewe: rover lunar nyusup, roket mabur. Sampeyan ora ngerti sapa sing nari kaya nari karo rebana - bisnise, nanging roket - dadi ...
    3. 0
      Agustus 30 2023
      pangayoman dinamis pasif

      Apa iki tembung anyar ing kendaraan lapis baja utawa omong kosong copy-paste lawas?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"