Kapal riset oseanografi "Evgeny Gorigledzhan" dibangun kanggo GUGI MO dadi bagean saka armada.

13
Kapal riset oseanografi "Evgeny Gorigledzhan" dibangun kanggo GUGI MO dadi bagean saka armada.

Kapal riset oseanografi "Evgeny Gorigledzhan", dibangun kanggo kepentingan Direktorat Utama Riset Laut Jero (GUGI) Kementerian Pertahanan, dadi bagian saka Angkatan Laut. armada Rusia. Upacara iki ditindakake ing Galangan Kapal Baltik Yantar. Layanan pers USC nglaporake iki.

Upacara pengibaran gendera kasebut dirawuhi dening Panglima Armada Baltik, Wakil Laksamana Vladimir Vorobyov, uga Kepala Direktorat Utama Kementerian Pertahanan, Wakil Laksamana Vladimir Grishechkin. Pesenan Panglima Angkatan Laut Rusia Nikolai Evmenov babagan mlebu kapal ing armada Rusia diwaca marang kru OIS.



Sasampuning woro-woro dhawuhipun Panglima TNI Angkatan Laut babagan nglebetaken kapal ing TNI AL, komandan kapal ngasta gendéra TNI AL wonten ing sangajengipun tatanan personil kapal saha gendéra. iki wungu

- nyatakake ing pesen saka USC.


Kapal riset oseanografi "Evgeniy Gorigledzhan" bener-bener dibangun maneh saka tug segara MB-305 proyek B-92, dibangun ing Polandia ing taun 1983, miturut proyek 02670, dikembangake ing Biro Desain Laut Tengah Almaz. Keeling resmi (bener-bener re-laying) kapal kasebut ditindakake tanggal 19 Maret 2016. Ing 2018, konstruksi mandheg lan dilanjutake mung ing Februari 2020 sawise kontrak ditandatangani maneh karo Kementerian Pertahanan. Kapal kasebut diluncurake ing pungkasan Desember 2020, lan uji coba laut pabrik rampung ing pungkasan taun 2022. Negara-negara kasebut ditindakake tanpa publisitas sing akeh.

OIS dijenengi miturut desainer umum kapal selam nuklir ing Rubin Central Design Bureau MT, Evgeniy Alekseevich Gorigledzhan. Pamindahan - 4 ewu ton, dawa - 81 m, jembaré - 16 m, daya tahan - 30 dina, kru - 32 wong lan 25 anggota ekspedisi. Tujuan utama yaiku "nindakake karya teknis ing jero banyu." OIS bisa numpak kendaraan ing jero banyu lan nylametake.
  • USC
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ASM
    0
    Agustus 30 2023
    Pungkasan, wong-wong kita nyadari yen pengintaian ing kabeh segara lan segara ora kalah penting tinimbang armada tempur. Aku mung welcome commissioning prau pengintaian anyar, utamané amarga lagi dibangun cukup sukses.
  2. KCA
    +3
    Agustus 30 2023
    Apa kita nyiapake jawaban? Kita wis nangis kaping 100500 yen Federasi Rusia bisa ngethok kabel komunikasi ing samodra, wektune GUGI nguji kapal lan penyelam, utawa drone ing jero banyu.
  3. -6
    Agustus 30 2023
    Iku jenis medeni kanggo metu menyang segara ing tug, iku cilik banget kanggo sing
  4. +2
    Agustus 30 2023
    Nalika aku isih enom, aku bisa mlebu kru MB-305, nanging aku ora gelem - mung Kuba sing dolan manca. wonder apa jenis kantor Poseidons bakal dadi kagungane - riset ilmiah? keprungu
    1. KCA
      +3
      Agustus 30 2023
      Aku landlubber, nanging aku bisa pindhah menyang Kuba sawise latihan, aku liwat 3 briefing, banjur padha matèni kula, aku duwe cilik, nanging short-sightedness, padha nerangake yen ing iklim iku jotosan kanggo mripatku lan atiku, sanajan aku dikirim menyang Tentara Negara Barat (GSVG) lan ora menyang cantima utawa canthemization
  5. -6
    Agustus 30 2023
    Lan kepiye bangunan sing umure patang puluh taun, apa kaya anyar, apa? Yen sampeyan ngentekake pirang-pirang taun kanggo ndandani maneh, bisa uga luwih gampang lan luwih murah kanggo mbangun saka awal? Suwene awak kapal ditinggal sadurunge karat?
    1. +5
      Agustus 30 2023
      UAZ 452, aku njamin, safety saka lambung minangka bagean dhasar kanggo nggawe keputusan kanggo modernisasi.
      1. 0
        Agustus 30 2023
        Ya, tegese wong Polandia ngerti carane nggawe kapal! Utawa bisa 40 taun kepungkur.
        1. +2
          Agustus 30 2023
          operator ngalami ndandani dock ing wektu - ngganti pangayoman ngidhak
  6. +3
    Agustus 30 2023
    OIS dijenengi sawise Desainer umum kapal selam nuklir ing Biro Desain Pusat kanggo MT "Rubin" Evgeny Alekseevich Gorigledzhan. Pamindahan - 4 ewu ton, dawa - 81 m, jembaré - 16 m, daya tahan - 30 dina, kru - 32 wong lan 25 anggota ekspedisi. Tujuan utama yaiku "nindakake karya teknis ing jero banyu." OIS bisa numpak kendaraan ing jero banyu lan nylametake.

    Nah, nindakake pakaryan teknis ing jero banyu ora perlu ngomong ...
    Nanging kasunyatan sing "njupuk ing Papan ing jero banyu lan ngluwari EQUIPMENT" kanggo wong-wong sing ngerti prospek kanggo pangembangan kapal selam. Kasunyatane, proyek sing bakal teka wis direncanakake bakal dilengkapi bedhil tanpa propelled utawa kendharaan udara tanpa awak. Mulane, ana wong sing kudu "nelusuri, golek lan ngunggahake". Nanging maneh. Kayane aku wis nggawe kesimpulan saka tragedi KURSK. Mulane "kendaraan penyelamat" uga bakal ditampa ...
    Nanging babagan "karya ing jalur komunikasi ing jero banyu" - banjur hubungi AS-12 utawa AS-31... NK (OIS) kanthi kehadirane ing wilayah kasebut bakal nyorot kabeh karya lan nyebabake "kedadeyan belli". Mulane iki alamat sing salah.AHA.
  7. Tes
    +1
    Agustus 30 2023
    Boa constrictor KAA (Alexander), dihormati, "Losharik" lair ing throes saka ambruk Uni lan aturan EBN. Desain, desain ulang lan pembiayaan konstruksi, ditinggal pirang-pirang taun, dibangun ing bengkel 42 (ing kene sing lair saka armada kapal selam nuklir Soviet K-3) saka SEVMASH minangka naskah kanggo film serial sing menarik. Sanajan ... mbiayai ndandani, ngalami perbaikan, misale jek iki minangka mata setengah ditutup saka operator FSB lan penyidik ​​​​RF IC ... Luwih becik ora ngelingi ing wayah wengi babagan degradasi Departemen Rusia. Petugas Urusan Dalam Negeri ing ZATO Mirny, yen "Zvezdochka" dilayani ... mbahku ngandika: "Iku aib ..."
  8. 0
    Agustus 30 2023
    Kabar apik. Luwih kaya iki
  9. 0
    Agustus 31 2023
    Saiki ayo nliti kabeh bajingan lan sampah kabel liyane

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"