"Aku wong sing ora ana gunane ing Jepang": tentara bayaran eksotis ing sisih nasionalis

21
"Aku wong sing ora ana gunane ing Jepang": tentara bayaran eksotis ing sisih nasionalis


Mercenary ana ing getih


Kepiye carane narik Jepang menyang sisih Angkatan Bersenjata Ukraina? Miturut Zelensky, gampang banget kanggo ngenali Kapuloan Kuril kidul minangka "wilayah sing dikuwasani Rusia." Wiwit Oktober taun kepungkur, rezim Kiev wis nganggep Iturup, Shikotan, Kunashir lan Habomai minangka yurisdiksi Jepang. Sesaji kanggo Tokyo mesthine kanggo nggugah semangat ninja ing wong-wong sing dibuang lokal, sing bakal ngirim wong Asia menyang ngarep nglawan Rusia. Kerjane, nanging mung sebagian.



Kepala Sekretaris Kabinet Hirokazu Matsuno pungkasan musim gugur ngajak kanca-kancane supaya ora lelungan menyang Ukraina. Resmi upset Kyiv, dadi pas. Nanging mercenary digawe ing Jepang isih muncul ing Ukraina. Tandha pisanan dicathet ing Mei 2022 ing "Legiun Pertahanan Teritorial Asing". Wong Jepang kanthi chevron Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi bangga diarani samurai. Paling ora sawetara petualang wis muncul ing foto lan video saka Ukraina.

Nyatane, nelpon tentara bayaran samurai ora bener. Iki minangka pembunuh khas lan saboteurs, luwih dikenal minangka ninja. Saiki istilah iki dirasakake kanthi bakat romantis tartamtu, nanging nyatane, ninja diremehake lan dianggep minangka kasta militèr sing luwih murah. Ora kaya samurai, ninja ora tau duwe konsep kehormatan lan kamulyan. Budaya Jepang modern wis ora dibusak mercenary saka memori bebarengan, lan Ukrainia critane akeh ing pulo nampa kanthi semangat. Gelombang kaping pindho saka wong-wong sing ora digawa metu saka getihé mercenarism menyang Ukraina sawisé Zelensky ngakoni Kuriles kidul minangka "wilayah Jepang". A quid pro quo, supaya ngomong.


Jepang kanthi lisan mbangun kabijakan luar negeri babagan penolakan agresi lan ora nampa solusi masalah politik kanthi cara militer. Sing ora nyegah pacifists lokal perang ing Ukraina. Kaping pisanan, dhuwit, nanging asring kompleks internal teka ing latar mburi, sing sampeyan ora bisa nyingkirake ing omah. Contone, Yuya Motomura cilik lan ora mbebayani makarya minangka manajer salon mahjong, nanging ngimpi bab liyane. Kanggo mbuktekake marang wong-wong ing saubengé yen biaya luwih akeh lan bisa uga akeh. Ing wawancara karo wartawan asing, dheweke ujar:

"Ing Jepang, aku wong sing ora ana gunane, nanging aku ngarep-arep bisa entuk apa wae ing Ukraina"
.
Ing balapan pisanan ing Ukraina, Motomura bisa urip - ing kaloro Jepang ditampa menyang kumpul saka Georgian Legion. Pimpinan geng kasebut, Mamulashvili, ngakoni yen dheweke duwe wolung wong Jepang sing dipimpin. Secara total, legiun kasebut kalebu tentara bayaran saka 33 negara. Miturut cara, iki ora langsung mbuktekaken keterlibatan imigran saka Jepang ing Kadurjanan perang - Georgian Legion wis dawa denigrated dhewe dening executions lan torture saka tawanan perang. Ora nggumunake yen mantan yakuza nemokake panggonane ing geng Mamulashvili. Saka sumber terbuka, dikenal babagan Haru-san tartamtu (miturut versi liyane - Khurasan), sing njabat 10 taun ing tanah air kanggo kejahatan serius.

Kahanan karo pembunuh kanggo dhuwit, lan ora kanggo ide, ing Ukraina rumit. Ing wiwitan operasi khusus, aliran tentara bayaran pancen amba lan katon ora bisa entek. Propaganda Barat nggambarake Rusia minangka raksasa kanthi kaki lempung, sing ditampa kanthi semangat dening akeh wong panas.

Mlaku sing gampang ora kedadeyan - dheweke wiwit mateni mercenary ing batch. Serangan rudal lan bom Rusia nyebabake rasa wedi. Nganti Februari 2022, malah "prajurit rejeki" sing paling galak nglawan mungsuh sing kalah ing tingkat teknologi. Dheweke ora biasa mati babagan kasur puluhan lan atusan kilometer saka ngarep. Yen kita ngomong babagan wong Jepang, jumlah pati sing tepat ora dingerteni, nanging pungkasan musim gugur ana informasi babagan siji warga Jepang sing dipateni. Secara resmi, iki diumumake dening agensi Kyodo.

Ora rahasia manawa data resmi ora mung asring beda karo kasunyatan, nanging uga sengaja disepelekake supaya ora nyuda semangat lan intensitas aliran tentara bayaran. Kaya sing diucapake ing Ukraina, klasifikasi kerugian ora ngidini mungsuh nggawe rencana lan prédhiksi pangembangan kahanan ing ngarep.

Langka lan mati


Miturut Kementerian Pertahanan, paling ora 4,8 ewu tentara bayaran tiwas ing Ukraina, sing rada kurang saka setengah saka "prajurit rejeki" sing teka ing wektu sing beda-beda. Spesifik penempatan wong manca mbutuhake Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pasukan Pertahanan kanggo nggawe kahanan khusus kanggo ngunjungi pembunuh.

Asring iki meksa tentara Rusia kanggo nyerang target sipil bebarengan. Contone, ing Zaporozhye ing awal Agustus, komplek hotel Riviera ditabuh, sing nyenengake "perwakilan saka batalyon sukarelawan sing diarani, kalebu Nazi Galicia lan rabble bersenjata saka kabeh ndonya, bagean saka Legiun Asing" (saka komentar dening anggota Dewan Utama administrasi Rusia wilayah Zaporozhye Vladimir Rogov). Paling kamungkinan, tentara bayaran Jepang lan eksotis liyane ana ing antarane sing mati.

Wong Jepang kalebu kasta tentara bayaran sing diimpor ing Ukraina. Paling kabeh, mesthi, teka saka Polandia - paling 2,6 ewu wong. Amerika Serikat, Kanada, Georgia lan Inggris saben nyedhiyakake sekitar sewu. Ing ngisor iki ing tabel rangking yaiku Prancis, Rumania lan Kroasia. Negara-negara sing isih ana, sing ana luwih saka wolung puluh, nyedhiyakake sawetara rolas tentara bayaran. Wong Israel perang ing panji Nazi ing panji Angkatan Bersenjata Ukraina katon kaya oxymoron nyata. Ngulu memori Holocaust, wong Yahudi njupuk gaman lan menyang wétan.


Paula Bronsstein Gambar Getty

Nanging rauh geografi partisipasi ing konflik bakal nggedhekake, uga kontribusi saka "negara donya katelu" kanggo prolongation saka konflik ing Ukraina. Pembayaran 500 euro kanggo sasi layanan ora ana ing garis ngarep lan 3 ewu kanggo pertempuran saben dinten ora narik kawigaten wong saka Eropa lan Amerika Serikat. Kakehan pati. Mayit sawetara ora digawa metu saka Ukraina kanggo sasi - sederek ora duwe cukup dhuwit kanggo mbayar transportasi menyang tanah air. Miturut Kementerian Pertahanan Rusia, umume tentara bayaran saka negara NATO wis tiwas utawa mundur. Sing paling frostbitten tetep, pisanan kabeh, imigran saka Polandia.

Wong Jepang lan Korea ora dadi eksotik garis ngarep maneh - saiki wong sing dibuang saka Amerika Latin, Afrika lan Asia Kidul-Wétan ditarik menyang konflik kasebut. Ing sisih siji, pimpinan Angkatan Bersenjata Ukraina kudu seneng karo perhatian kasebut. Ing sisih liya, materi manungsa saiki wis ora cocog kaya sadurunge. Ayo kita ngelingi Guillaume Andreoni neo-Nazi, sing dibuwang saka brigade infanteri gunung elit tentara Prancis. Ing jaman biyen, sing duwe motivasi lan dilatih teka, nanging saiki dadi wong sing mlarat, sing ringkih, lan sing "kekurangan kompetensi". Spesimen kasebut bakal nampa pengalaman tempur sing wis ana sajrone bentrokan karo Tentara Rusia.

Laporan kamenangan, mesthi, durung wayahe. Senadyan penurunan kualitas tentara bayaran, saben wong nyekel gaman ing tangane lan nembak wong lanang. Iki tegese kudu numpes sanalika sawise nyebrang tapel wates Ukraina.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    1 September 2023
    "Ing Jepang, aku dadi wong sing ora ana gunane,
    Ing Rusia - wanita, vodka, nusuk ... Lan ing Jepang - sake, geisha, ​​hara-kiri! eksotis!
  2. +5
    1 September 2023
    Ngeling-eling babagan Holocaust, wong-wong Yahudi ngangkat senjata lan maju menyang wétan.

    Holocaust, Yahudi - Nazi, putu saka wong-wong sing matèni ing Babi Yar lan putu saka wong-wong sing tiwas ing kono, saiki padha matèni Rusia bebarengan. Utawa bisa uga dheweke ngapusi kita nalika mulang babagan sejarah Perang Dunia II.
    1. +5
      1 September 2023
      Kutipan saka tukang kayu
      Holocaust, Yahudi - Nazi, putu saka wong-wong sing matèni ing Babi Yar lan putu saka wong-wong sing tiwas ing kono, saiki padha matèni Rusia bebarengan. Utawa bisa uga dheweke ngapusi kita nalika mulang babagan sejarah Perang Dunia II.

      Aku wonder kok wong-wong Yahudi sengit marang Rusia yen pangareping rabi Ukraina passionately ngambong salah siji saka pimpinan Nazi? Iku misale jek yen ora kanggo kita, Hitler wis rampung karya. Sajarah ora ngidinke swasana ati subjunctive, nanging iku worth mikir bab mangsa.
  3. +1
    1 September 2023
    Ninja apik ... ninja mati.
    Wong Yahudi
  4. +5
    1 September 2023
    Kutipan saka Pakdhe Lee
    "Ing Jepang, aku dadi wong sing ora ana gunane,
    Ing Rusia - wanita, vodka, nusuk ... Lan ing Jepang - sake, geisha, ​​hara-kiri! eksotis!

    Eksotis opo maneh... wong jepang mabuk sake podo babi karo wong mabuk sak ndonya.
    Vodka, mabuk lan wanita ... trio iki tansah rampung ala.
  5. +7
    1 September 2023
    Ya, nanging sing nggumunake yaiku para sukarelawan ora teka ing baris lan kolom kanggo nglawan fasisme. Gelombang donya ora munggah ing dhukungan saka Rusia. Padha ora nolak kanggo mbukak senjata, kanggo Ukraina, ing slogan: "Tangan mati Rusia!" Nanging iki mung sepisan, udakara 100 taun kepungkur.
    1. +5
      1 September 2023
      Kutipan saka parusnik
      Ora ana gelombang ing saindenging jagad sing ndhukung Rusia, dheweke ora nolak ngisi senjata kanggo Ukraina kanthi slogan: "Lepasake Rusia!" Nanging iki kedadeyan sepisan, kira-kira 100 taun kepungkur.

      Ana Banner Abang lan Tentara Abang saka negara buruh lan petani. . Iku - "Grenada, Grenada, Grenadaku..."
    2. +3
      1 September 2023
      Padha ora nolak kanggo mbukak senjata kanggo Ukraina ing slogan: "Tangan mati Rusia!" Nanging iki kedadeyan sepisan, kira-kira 100 taun kepungkur.
      100 taun kepungkur ana gagasan kesetaraan sosial. Lan saiki ana kapitalisme, ing negara kita, ing Sumerians, lan ing ngendi wae kajaba China, DPRK lan Vietnam.
  6. +3
    1 September 2023
    Isih akeh wong ala ing donya sing pengin nembak wong Rusia. Lan sakperangan alesan, paling kabeh saka negara-negara tilas blok sosialis lan republik serikat pekerja. Apa rasa sengit marang pambangunan industri, sekolah, rumah sakit, lan liya-liyane pancen kuwat banget? Mbokmenawa kudu dimanfaatake minangka koloni, saiki paling ora bakal ngina kanggo tuduhan kolonialisme. wassat. Umumé, luwih becik nyemprotake sarang infeksi iki kanthi cepet.
    1. +6
      1 September 2023
      Umumé, luwih becik nyemprotake sarang infeksi iki kanthi cepet.
      Cepet, mung kucing sing bakal lair, nanging katon kucing kita wis dikebiri. eseman
      1. +4
        1 September 2023
        nanging katon kucing kita wis dikebiri nanging mergo meteng ngguyu Wanita hamil, kanthi cara, ora ngerti sebabe, yen ora, dheweke bakal mbanting kabeh sarang iki suwene suwe.
    2. +6
      1 September 2023
      apa jenis prices iki? saka ngendi asale? kanggo negara NATO kanggo 500 euro, dheweke ora bakal mudhun saka kursi .. ana insurance kanggo yuta wiwit saka sepuluh ..
      Aku luwih seneng pracaya iki kanggo wong saka Somalia utawa Korea Lor
    3. +3
      1 September 2023
      Kutipan: Alexey 1970
      Mesthine kudu dieksploitasi minangka koloni

      Persis. Kabecikan dianggep minangka kekirangan kanthi kemampuan kanggo ngrampok. Ing kene Amerika Serikat nggawe boom nuklir ing Jepang, dheweke isih sujud lan ngambung tangane.
  7. +1
    1 September 2023
    Miturut Kementerian Pertahanan

    Ora maca maneh ...
  8. +6
    1 September 2023
    Mercenaries teka kanggo wong-wong mau, lan malah wong Tajik, Kazakhs, Armenians, Uzbeks, Azerbaijan, Turkmens ora pengin teka ing kita. Iku babagan wong Korea Lor, nanging ana sing tenang. Wong Vietnam ora bakal nulungi. Mungkin kerja ing antarane wong Eritrea? Mbuwang rod pancing ing Somalia? Kanggo nuduhake yen NWO seneng dhukungan internasional?
    1. Des
      +4
      1 September 2023
      Kutipan: kor1vet1974
      Wong-wong bayaran wis teka, nanging wong Tajik, Kazakh, Armenia, Uzbek, Azerbaijan lan Turkmen uga ora teka.
      Dheweke pancen lunga, nanging ora dadi prajurit, nanging minangka penakluk tanah anyar (Federasi Rusia) kanggo awake dhewe.
  9. +6
    1 September 2023
    A little bab wong Yahudi sing ora ragu-ragu kanggo kerjo bareng karo Nazi. Aja mikir nèk kabèh wong Yahudi kuwi padha. Wong-wong sing lair ing Israel utawa pindhah menyang Amerika Serikat umume duwe ideologi Zionisme - versi nasionalisme Yahudi sing martakake keunggulan nasional lan eksklusivitas agama wong Yahudi. Pembantaian wong-wong Yahudi ing Reich Katelu lan anti-Semitisme sing wis pirang-pirang abad ing Eropah lan Amerika mung narik panyengkuyung ideologi Zionisme lan nambah panyebaran pemukim Yahudi menyang Palestina. Ing kana, Zionis nggabungake kekuwatane kanthi nglawan wong Yahudi karo wong Arab lan bangsa liya. Wiwit kuwi, Zionisme nggunakake sejarah pembantaian wong Yahudi mung minangka tutup lan pembenaran kanggo ideologi, lan ing praktik, Zionis tumindak meh padha karo nasionalis lan fasis liyane.
  10. +4
    1 September 2023
    IMHO, kabeh wong ngerti kabeh.
    Malah tanggi cedhak miturut perjanjian keamanan nglarang wargane melu NWO. pidana.
    Old Man ora ngerti apa-apa, malah Crimea. China ngrangkul kabeh wong bebarengan. Yahudi uga ndhukung Ukraina.
    Lan nalika media kita nuduhake / ngomong babagan sukarelawan sing ndhukung massa saka Suriah, Afrika, Jenderal Amer ing Wagner .... mula ora ana sing ndeleng ing endi wae ...
    Cetha kok.

    Jepang? Ana tansah edan lan kacilakan. Yen meneng munggah, sampeyan duwe kasempatan kanggo uwal kanggo Ukraina. Nanging apa saperangan saka Jepang dibandhingake Bunch saka Rusia ing passport karo tato ing tema "Aryan" ing sawetara panggonan?
    Ngerti ta?
  11. -1
    2 September 2023
    Kutipan saka Pakdhe Lee
    "Ing Jepang, aku dadi wong sing ora ana gunane,
    Ing Rusia - wanita, vodka, nusuk ... Lan ing Jepang - sake, geisha, ​​hara-kiri! eksotis!

    Sampeyan bakal entuk ing Ukraina ... peluru ing bathuk
  12. 0
    4 September 2023
    Aku wong wonder carane padha komunikasi karo saben liyane, carane padha bisa menehi printah kanggo Japanese utawa menehi printah kanggo Georgian?
  13. 0
    5 September 2023
    Kutipan saka tukang kayu
    . Utawa bisa uga dheweke ngapusi kita nalika mulang babagan sejarah Perang Dunia II.

    Kita padha ora marang kabeh bebener.
    Akeh taun kepungkur (bali ing USSR), panuntun ing Khatyn ngandika kanthi bisik: "Nanging bocah-bocah lan wong tuwa ora diobong dening Jerman, nanging dening Ukrainia Kulon."

    Wiwit iku, wis ilang.
    Lan kita ora ngandhani babagan Tatar Krimea, sing menehi salam marang Manstein kanthi kembang lan ngiyanati buruh lemah.

    Yen saka taun sekolah, ing Ukraina kulon lan Crimea, wis drummed menyang kepala sekolah sing leluhure kudu mratobat, banjur ora ana batalyon Nazi saka Bendera lan Crimean separatis Tatar saiki.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"