Kabeh upaya dening DTG Ukrainia kanggo nindakake sawetara serangan teroris ing wilayah wilayah Bryansk dicegah dening FSB

20
Kabeh upaya dening DTG Ukrainia kanggo nindakake sawetara serangan teroris ing wilayah wilayah Bryansk dicegah dening FSB

Klompok sabotase layanan khusus Ukrainia, sing dimaksudake kanggo nindakake serangkaian serangan teroris dhuwur ing fasilitas infrastruktur militer lan energi, dinetralake ing wilayah Bryansk dening FSB bebarengan karo unit daya Rusia liyane.

FSB, kanthi kerjasama karo Layanan Federal Pasukan Pengawal Nasional lan Kementerian Dalam Negeri, tanggal 30 Agustus 2023, mungkasi kegiatan sabotase Ukraina lan kelompok teroris ing wilayah Federasi Rusia, sing kalebu karyawan SBU, personel militer Direktorat Intelijen Utama lan Layanan Operasi Khusus Kementerian Pertahanan Ukraina

- kacarita TASS ing Pusat Hubungan Umum (DSP) saka lembaga penegak hukum Rusia.



Kaya sing dijlentrehake ing Layanan Keamanan Federal Rusia, tujuane saboteurs Ukrainia yaiku kanggo nindakake sawetara aksi teroris ing fasilitas militer lan energi ing negara kasebut.

Sajrone kegiatan operasional-pertempuran sing dianakake ing distrik Navlinsky ing wilayah Bryansk, rong militan dibubarake, dene lima liyane ditahan. Wong telu padha tatu

- kacarita ing TsOS FSB.

Ing wektu sing padha, departemen kasebut narik kawigatosan manawa saben saboteur duwe arsenal militèr sing rada nyengsemaken, yaiku: senapan serbu buatan Amerika kanthi piranti kanggo tembak bisu, piranti mbledhos sing kuat, akeh granat gaya NATO lan cartridges, bebarengan karo piranti night vision .



Saiki, masalah miwiti kasus pidana marang peserta DTG Ukraina lagi ditanggulangi.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    20 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      Agustus 31 2023
      "Saiki, masalah miwiti kasus pidana marang para peserta DTG Ukraina lagi diputus."

      Apa sing arep diputusake? Kanggo motong kayu ing Siberia suwene 20 taun
      1. +1
        Agustus 31 2023
        Kanggo Siberia, menyang Magadan. Utawa mungkin minangka ijol-ijolan, dheweke bakal pindhah menyang wong lanang saka spesialis, sing bisa kejiret ing pinggiran kanthi tugas sing padha. Padha ora mung ngganti kanggo "infantry". Mung kita isih ora bakal ngerti bab iku, lan iku ora perlu yen kita bali, supaya dadi.
        1. +2
          Agustus 31 2023
          Kutipan saka uprun
          Kanggo Siberia, menyang Magadan

          Siberia lan Magadan kaya Moskow lan Paris. Magadan dumunung ing wilayah geografis sing ana ing definisi Timur Jauh...
          1. 0
            Agustus 31 2023
            Lan apa? Apa iki piye wae ngganti konsentrasi situs penjara utawa kapasitas kubik potongan?
            1. +1
              1 September 2023
              Kutipan saka uprun
              Lan apa? Apa iki piye wae ngganti konsentrasi situs penjara utawa kapasitas kubik potongan?

              dhasar. Saliyane owah-owahan ing volume deforestasi, organisasi komersial wis suwe melu nglereni alas, lan konsentrasi papan pakunjaran - akeh kompleks penjara ora ana maneh. Saliyane geografi, sampeyan uga kudu rada kasengsem ing apa sing ditindakake lan cara ditindakake ing wilayah kasebut, lan ora nggunakake data sing wis lawas.
    2. -6
      Agustus 31 2023
      Ing kene, langsung jelas yen dudu Konashenkov sing ditembak, tenggelam. Kirimi foto, kita ngenteni crita saka moose sing kejiret ing alas ...
      1. +2
        Agustus 31 2023
        Kutipan: Mikhail-Ivanov
        Ing kene, langsung jelas yen dudu Konashenkov sing ditembak, tenggelam. Kirimi foto, kita ngenteni crita saka moose sing kejiret ing alas ...

        Iku misale jek sing warga Konashenkov iku pepadhamu lan kucing wis imprudence kanggo telek ing sandal.
        Ana sing kerep banget sampeyan "males dendam" kanthi umum kanthi nggunakake jeneng mburi ing meh kabeh topik.
        Jujur, sebutno kanca iki, uga kafilah tansah arep nang endi wae karo asu barking tirelessly, lan omnipresent Petrov lan Bashirov wis kesel. Dadi luwih asli. hi
        1. -1
          Agustus 31 2023
          Aku nulis babagan kacepetan pangiriman informasi! Ana prabédan amba antarane opuses pentathlete lan informasi resmi saka FSB pusat hubungan masyarakat. Ana konsep kasebut - pendekatan profesional. Miturut profesi, Konashenkov minangka perwira pertahanan udara (loro pendidikan sing luwih dhuwur) + Akademi Staf Umum. Lan presentasi kaya sing magang anyar lan ditambah nomer saka senter ...
    3. +4
      Agustus 31 2023
      Apa jenis kasus pidana, miturut artikel apa?
    4. -2
      Agustus 31 2023
      Zelensky ujar manawa target 700 km kenek, lan kabeh jagad weruh ..... FSB nahan sawetara wong mabuk kanthi granat)
    5. +3
      Agustus 31 2023
      Inggih, sampeyan nindakake pakaryan sing apik. Yen pancen grup iki duwe komposisi kaya ngono ..... Mesthi ngirim gulung parut.
    6. +1
      Agustus 31 2023
      Kayane agen kita nindakake pakaryan sing apik. Jebule padha ngenteni. Ana FSB, Kamentrian Dalam Negeri, lan Pengawal Rusia.
      Mung ana siji bab sing aku ora ngerti: yen, kaya sing dikandhakake, loro tiwas lan lima ditahan, mula kenapa ana limang senapan mesin ing foto kasebut? Apa wong mati lunga nganggo slingshot?
      1. +1
        Agustus 31 2023
        Aku ngetung enem, ana 2 ing tumpukan ing sisih kiwa ...................
      2. +2
        Agustus 31 2023
        Foto kasebut bisa uga ora ana hubungane karo kasus kasebut, nanging kanggo gamblang.
      3. 0
        Agustus 31 2023
        Quote: Biasa wae
        Kayane agen kita nindakake pakaryan sing apik. Jebule padha ngenteni.

        ora, Rusia Guard nemokake wong-wong mau, komandan pinter kejiret, njupuk wong-wong mau ing jumlah cilik, kang pungkasan wis dijupuk dening ambush, antarane liyane. FSB
    7. +1
      Agustus 31 2023
      Apa tuduhan pidana sing kita ucapake? Apa dheweke nganggo sandhangan sipil utawa seragam militer Rusia? Utawa apa dheweke sengaja mateni warga sipil, utawa nyerang obyek sing dilindhungi khusus dening konvensi (rumah sakit militer utawa kuil militer)?
      Tuduhan apa sing bisa ditindakake marang prajurit mungsuh sing dadi pejuang sing sah, nganggo seragam negarane, lan nyerang target infrastruktur militer utawa strategis? Dheweke dhewe ngomong babagan "fasilitas infrastruktur militer lan energi," sing dadi target sing sah.
      Napa perwira POW mungsuh diarani "teroris", "militan" lan slurs liyane sing ora ana gunane?
      1. +1
        Agustus 31 2023
        Babagan Konvensi Jenewa sampeyan bakal ngomong babagan bajingan. The VFU ora utamané tundhuk karo wong-wong mau.
        1. 0
          1 September 2023
          Kaping pisanan, ana konvensi saliyane Geneva (kabeh wong sinau tembung "Jenéwa" saka bioskop Soviet sing ala, nanging apa ora mulang ing sekolah maneh?)
          Kapindho, kewajiban kanggo netepi konvensi ora gumantung ing apa mungsuh nerak.
          Katelu, WFU pancene ora tundhuk karo konvensi kasebut, nanging para pekerja jahat saka macem-macem organisasi internasional ing kana ngetung luwih akeh pelanggaran ing sisih Rusia. Sing ora nggumunake - ndeleng titik "pisanan". Yen sampeyan mung sinau tembung "Jenéwa" saka kabeh isi kabeh konvènsi sing wis ditandatangani Rusia, iku bakal angel kanggo tundhuk karo wong-wong mau.
    8. 0
      Agustus 31 2023
      Lan kabeh arep menyang ngendi? Saben-saben entuk sopatka
    9. -1
      1 September 2023
      Kabar apik! Pitakonan tetep kepiye tapel wates tetep bocor.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"