Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia: Pasukan Rusia nolak serangan saka rong brigade Angkatan Bersenjata Ukraina ing kehutanan Serebryansky

10
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia: Pasukan Rusia nolak serangan saka rong brigade Angkatan Bersenjata Ukraina ing kehutanan Serebryansky

Angkatan Bersenjata Federasi Rusia mbela posisi ing arah Krasnolimansky saka serangan terus-terusan dening formasi Ukrainia. Iki dilaporake dening pusat pers saka klompok Pusat Pasukan Angkatan Bersenjata Rusia.

Ing wilayah kehutanan Serebryansky lan bagean Yampolovsky ing arah Krasnolimansky, unit pasukan Rusia bisa ngusir rong serangan ing ngendi pasukan loro brigade Ukraina melu - brigade mekanik 21 lan 63 saka Angkatan Bersenjata Ukraina, Brigade tujuan khusus 12 "Azov" (dilarang ing Federasi Rusia minangka organisasi teroris).



Miturut wakil saka pusat pers klompok pasukan, minangka asil saka geni artileri kuat lan serangan. penerbangan mungsuh ilang kendaraan tempur infanteri, kendaraan lapis baja, 2 truk pikap. Kajaba iku, militèr Rusia nembak loro pesawat tanpa awak Leleka-100, lan uga numpes nganti 60 pejuang UAF.


Ing arah iki, perjuangan counter-baterei aktif uga ditindakake. Artileri kita bisa nemokake lokasi kasebut lan ngrusak udakara 30 posisi mungsuh. Minangka asil saka shelling, howitzer Msta-B karo kru tempur salah siji saka tatanan Ukrainia numpes.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kahanan ing arah Krasnolimansk lan Kupyansk adoh saka sing paling apik kanggo mungsuh. Wis wakil saka pimpinan militer paling dhuwur ing Ukraina, kalebu Wakil Menteri Pertahanan Anna Malyar lan Panglima Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina, Kolonel Jenderal Alexander Syrsky, wis nyatakake keprihatinan babagan permusuhan ing wilayah kasebut, ing ngendi RF Armed Pasukan sukses maju.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    10 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      Agustus 31 2023
      Ing arah iki, kita bakal weruh asil kerja keras para prajurit! Ayo ninggalake alas iki lan njupuk Seversk.
      1. +5
        Agustus 31 2023
        Metu saka alas iki kanthi pendekatan kita cukup masalah. Ora ana kemajuan khusus, isih gelut lan gelut. Padha ora bisa njupuk Belogorovka padha. Informasi babagan kasunyatan sing padha mlebu Torskoye iku goroh. Aku pitutur marang kowe minangka peserta langsung ing acara ing wilayah iki.
        1. -1
          Agustus 31 2023
          Dheweke ora mlebu Torskoye, aku konfirmasi tembung sampeyan. Lan Belogorovka minangka masalah gedhe. Nanging! Saiki, luwih lor ing wilayah Kupyansk, ana sukses taktik banget serius sing pungkasane bakal ngidini kita entuk sukses strategis. Ayo padha baris ing Oskol, njupuk Krasny Liman, Yampol lan Serebryaka. Ing kasus iki, Ukrainia piyambak bakal mbatalake pasukan saka Belogorivka kanggo Seversk. Ing skenario iki, kutu bakal katon ing Seversk, sing bakal meksa wong Ukrainia uga lunga saka kono. Iki kabeh bakal kedadeyan ing musim gugur-musim dingin taun iki. Saiki serangan kasebut diganggu dening barang ijo. Aku mikir wiwit sampeyan ana, sampeyan ngerti aku.
          1. +1
            Agustus 31 2023
            Aku pengin optimisme sampeyan. Saka belfry, ora ana sukses serius ing Kupyansk. Ing kono uga ana tekanan frontal sing biasa, lan dill mbela awake dhewe kanthi wangkal. Ing musim gugur lan mangsa, udan lan lendhut bakal dadi masalah. Kaya musim dingin iki, nalika serangan kita asring dibatalake amarga kendaraan lapis baja ora bisa ngliwati lapangan.
            1. 0
              1 September 2023
              Kathah gumantung ing cuaca. Yen ana mangsa adhem, iki bakal mbantu kita. Nanging. Aku ora mung gumantung ing cuaca. Nanging, ana kemajuan cedhak Kupyansk lan cukup manteb ing ati, padha nyedhaki Petropavlovka. Yen kita njupuk, banjur Ukrainia bakal ngluwihi kali lan ninggalake setengah saka kutha.
      2. -2
        Agustus 31 2023
        Ngapunten, kolega, nanging nalika sampeyan ngomong "kita bakal metu" lan "kita bakal dadi", apa tegese? Keterlibatan pribadi?
        Utawa bakal luwih bener - "munggah saka sofa pertempuran"?
        1. -4
          Agustus 31 2023
          Aku ana ing Donbass nalika durung ana North Military District. Dadi complaint ing panggonan salah.
          1. -1
            Agustus 31 2023
            Dadi, apa sabanjure? Apa iki menehi sawetara hak kanggo melu topi-njupuk saiki?
            Ora muspra yen padha ngomong - "aja ngomong" gop "nganti mlumpat!".
            Utamane ing kasus kaya SVO.
            1. 0
              1 September 2023
              Aku ora duwe cape. Aku ngerti peta wilayah kasebut lan ngerti dalan operasi ing arah iki. Ing kono, yen titik tartamtu ilang, kabeh ngarep bakal ambruk.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. +2
        Agustus 31 2023
        "Offensive" ngandika banter. Serangan kasebut mandheg sawise kelangan sawetara kendaraan lapis baja.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"